![]() |
Nokia 3310
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!snake!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Tony Hawk's 2 ,3 ,U1,U2,W
Jack Orlando Max Payne GTA3 (ewentualnie VC) |
Mi ostatnio spodobała się bardzo gierka pt. "Getting Up" ta o łażeniu graficarzem ;) ja też lubię troche malować więc czuję się tak jakbym grał samym sobą ;) (tylko że w przyszłości :P )
|
Ja dorzuce bo zapomnialem w popraednim poscie - seria Legacy of Kain
(Blood Omen: Legacy of Kain; LoK: Soul Reaver; LoK: Soul Reaver 2; LoK: Blood Omen2 i LoK: Defiance) PS. Jezeli ktos zna pewne zrodlo gdzie mozna nabyc Blood Omen 1 lub ma do odsprzedania kopie gry w stanie idealnym prosze o kontakt. |
Guild Wars , Diablo II, Gothic , Gothic 2 , Quake II , Baldurs Gate(cala saga)
Neverwinter Nights(plus dodatki) CS:S, Half Life , Half Lifa 2 , Black & White , Black & White II, Hitman II, Warcraft III , Starcraft. |
Guild Wars. Fable, Trackmania
|
tak na szybko do głowy przychodzą mi te tytuły:
Half-Life :serdusz: Championship Manager (obecnie Football Manager) Deus-Ex Tony Hawk's Pro Skater 2 |
Moim zdanie jedna z najlepszych gier jest Pro Evolution soccer 5 !!:)
|
Cała seria Fallout (Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics)
Prince of Persja the send of time <--- tylko ta, w najnowszą nie grałem, a następczyni mi się nie spodobała) Cała seria Syberia (Syberia 1 i 2) Doom 2, Strife, Volwenschtajn (troche inaczje się to pisze) Jazz Jackrabit 2 (chyba inaczej się to pisze) WarCraft 3+dodatek Diablo 2+dodatek Comandos 1 |
Moje ulubione:
C64: Commando Zybex Pirates Bubble Bobble The Last Ninja Cybernoid Way Of The Exploding Fist Amiga: Another World Hired Guns (przedwczoraj przeszedlem. po 13 latach. GENIALNA!!! co za miod!) Dungeon Master Battle Squadron Frontier Turrican Lemmings 1,2 Syndicate The Settlers Cannon Fodder Dune2 Superfrog Flashback PC: UFO (1,2 i 3) (gdyby nie to ze nie dzialaja pod windows ... :( :( ) Gothic 1,2 Icewind Dale 1 HOMM3 Descent Doom 1,2 Heretic Quake2 HalfLife1,2 Dawn Of War Seria R6 Thief 1,2,3 Wszystkie gry Blizzardu. NFS 3,4 Dreamcast: Shenmue 1,2 Ikaruga ShikigamiNoShiro 2 SoulCalibur Grandia2 HeadHunter F355 Metal Slug 1,2,3,4,X (zabawa jak na amidze!) Palm/PocketPC Warfare, Inc Inne: Seria Final Fantasy. Gry na scumma :D Pewnie o wielu zapomialem. Jak widac malo tu nowosci.. ostatnio chyba tylko w lineage2 pogrywam. Gierki na PC faktycznie jakies nudne. Wiecznie to samo. Np na demo quake4 wiecej niz 10minut patrzec nie moglem.. to jakis 3dsmark a nie gra. |
Cytat:
Hmmmm....Emeryt? || |
Najlepsze gry są z okresu Amigi dla mnie, przy nich spędzałem godziny, później pojawił się PC no i oczywiście Another World(była wer. na ami oczywiście), Flash Back, Doom 1 i 2, Wolfenstein, Zool 1 i 2, The Need for Speed 1 (MW moze sie schowac z miodnoscia;) ) etc. Teraz patrzac na rynek gier to jedyna gra, ktora mnie wciagnela jak za czasow Amisi to Splinter Cell Chaos Theory, reszta jakos świeci kolorami i jest denna poprostu... może młodsza część, która ma po lat naście znajduje coś w tych grach i dla nich one staną się klasykami tak jak dla wielu 25 i 30 latków teraz gry z Amigi :) pozdrawiam!
|
Najlepsza gra jeszcze nie wyszla :P
|
Et || || || || || || || ||
|
Naj
:bicz: Najlepszy jestKyoday Mahjongg!!!
|
Jak dla mnie...
HL2 Starcraft UT Tekken 5 (PS2) Metal Gear Solid 3 (PS2) Metal Gear Solid (PSX) |
1.Far Cry
2.Half Life 2 3.The Settlers Heritage of Kings+dodatki Expansion Disc i Legends. 4.F.E.A.R 5.DOOM 3 + RoE Jeśli wracam co jakiś czas do gry(pomimo ukończenia) to dla mnie gra ta jest super. :piwo: |
NFS - bez obu Undergroundów
Call of Duty Heroes of Might & Magic III URU - Ages Beyond Myst Syberia I i II oraz megastare i megamiodne Stunts, Goblins i Dogfight: 80 Years of Aerial Warfare |
Half-Life 2 (1 oczywiscie tez)
Guild Wars Earth 2160 i Painkiller (moze nie sa jakies super ale sa to gry bardzo dobre i do tego polskie!) Seria Tribes (czesc 1 zrewolucjonizowala gry FPP online, czesc 2 kontynuowala dzielo a 3.... no coz miala dobry SP) Wymienilem tu tylko gry najnowsze bo gier z amigi nie bede wymienial pomimo iz to przy nich spedzilem najmilsze chwile) |
Splinter cell Pandora Tomorrow
Splinter cell Chaos Theory Call of Duty Diablo II Gun Metal Populous 3 napewno jest jeszcze kilka ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć ;) |
Prince of Persja <ostatnie 3czesci>
GTA Age of Empires Call of Duty |
Moja lista najlepszych gier moim zdaniem!!!
Pro evolution soccer 5 Prince of Persia: The Two Thrones, Prince of Persia: Warrior Within ,(zaczołem dopiero grać ;)) Need for speed Most Wanted, F.E.A.R Half-Life 2 |
Fallout
Fallout 2 Fallout Tactics Planescape: Torment Baldurs Gate Baldurs Gate 2 Icewind Dale Icewind Dale 2 KotOR KotOR 2 Ancarum Gothic Majesty Diablo Diablo II Po upadku Black Isle rynek gier praktycznie dla mnie nieistnieje. Chociaz raz moze dwa razy do roku trafia sie jakis rodzynek. |
Gry
Najlepsze gry- DOM,GRAN TURISMO,MEDAL OF HONOR,PAINKILLER,RESIDENT EVIL,FIFA 2006. :piwo:
|
Max Payne 1 i 2
Need for Speed-wszystkie części Call of Duty-wszystkie częsci Medal of Honor-wszystkie części Half Life 2 The Suffering The chronicles of ridick GTA-wszystkie itp.... |
najlepsze:
tekken (cała seria( fighting force 2 fear efect apocalypse soul of the samurai wu-tang clan - shaolin style MTV snowboarding sled storm |
najlepsze?
max payne medal of honor allied assault need for speed 3 tony hawk's 2 fifa 98 i 99 na psx gran turismo 1 na psx tomb raider 2 na psx crash bandicot na psx tekken 3 na psx driver na psx burnout 3 na xbox jak widac - lubie raczej starocie, sa to gry nad ktorymi spedzilem najwiecej czasu.. czekam na guild wars i po jakims czasie rowniez ocenie :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Silent Hill 2- bo w inne cześci nie grałem
Need for seed undergrand 2 Half-Life 2 Sprinter Cell ,Splinter Cell Pandora Tomorrow Medal of Honor Pacific Assault, Call Of Duty United Offensive GTA VC DRIV3R Pro Evolution Soccer 4 |
Nie bedę opisywał
Diablo 2 Falout 2 Fallout Tactics Warhammer 40000 World of warcraft Max Payne Warcraft 3 To są gry w które moge grać latami |
Cytat:
hehe widac nie zasluzylo sobie :D i dobrze :taktak: niedopracowane + beznadziejni admini (przynajmniej PL) + calkowite bezprawie i nikle szanse za "gre fer"....... nijak to sie ma do najlepszych gier :D |
A gdzie fanowie OGAME :)
|
co jest... nikt nie grał w mysta? ;)
|
Wizards & Warriors
Might & Magic VII Planescape: Torment |
Cytat:
Cytat:
jesli chodzi o symulatory wyscigow to niedoscigniona jest toca race driver 2 a symulatory rajdow to colin 2005 i richard burns rally |
1. baldur's gate saga
2. gothic 1/2/noc kruka - btw. filmik z wersji pre-alpha czesci 3 (E3): http://download10.vel.pl/gs/gothic3/...gothic3_e3.zip 3. gta vc 4. red alert 2 |
Głowe straciłem dla:
1. Fallout (Full) 2. Hitman (Full) 3. Heroes III (Full) 4. ONI (Zna ktoś? - polecam) Co do Alien vs Predator - zgadzam sie co do słowa |
THIEF (wszystkie czesci) moja gra numero uno,
Commandos (tylko 1 kolejne czesci sa przebajerowane) GTA (1,2) z RPG: Torment, (smieszy mnie jezeli ktos wymienia NeverWintera - przeciez to bylo nudne jak flaki z olejem bo co akt mielismy to samo tylko na innej mapce, wnetrza budynkow nawet sie nie roznily itd.) Aliens vs Predator (jedynka - single (najstraszniejsza gra imo.... druga w nocy, brak mozliwosci zapisu gry = totalne wczucie sie w bohatera i chec przezycia... z jednego kata raz nie moglem sie juz ruszyc ze strachu i musialem wylaczyc :taktak: , dwojka - swietny multplayer), FPP: Duke Nukem, Quake 2, Half Life Rts'y: Dune 2, Red Alert, Logika: Settlers 2, Sim City 2000 (moze jeszcze odbrobine 3000, ale ogolnie poza 2000 i 1000 reszta jest przebajerowana), NfS 3 - jedyna sluszna czesc sagi..., reszty nie pamietam albo nie ma ;) |
Cytat:
Ja nie moge jak moglem zapomniec mam wszystko w osbnych pudełkach- wszytko oryginały, tacitcs 3 razy w tym 2 na najtrudnijeszym poziomie, pozostałe po razie Cytat:
reszta, no jakby to powiedziec- pan na stadionie zapewniał iż jest to oryginalny ********** ;) |
Podziwiam :D
Tyle forsy pakowac w gry, - bo rozumiem, ze gracie tylko w oryginalne gry :D No ewentualnie w pozyczone :D od kolegi :D Ps: chyba na starosc robie sie zlosliwy :D |
Flight Simulator - wszystkie choc 2002 jest najlepszy z tych, w ktorych mialem okazje latac (2004 jescze nie)
Fallout - I, II, Tactics (tez ma swoj urok choc to juz nie rpg) GTA III i VC Hitman 2(tylko w niego gralem) Half-Life Tomb Raider Monkey Island UFO -Enemy Unknown Prince of Persia (jeszcze na Amidze w to gralem) River Raid The Great Cross Country American Road Race (popularnie zwany Road Race) i jeszcze by sie troche znalazlo... @kontestator jezeli podobal Ci sie Transport Tycoon zobacz http://www.simutrans.de/ BARDZO podobna gierka, ale znacznie bardziej rozbdowana (np samych torow jest trzy albo cztery rodzaje). Gierka Freeware dostepna pod Windows i Linuxa |
Cała saga Baldur's Gate
Fallout 2 Diablo II + Lord of Destruction StarCraft + Brood War Warcraft II Warcraft III + Frozen Throne Heroes of Might and Magic III + Armageddon's Blade + Shadow of Death GTA III Quake II Unreal Unreal Tournament Unreal Tournament 2004 |
1.Hitman - cała trylogia, czekam na Blood Money ( każdą cześć przeszedłem wiecej niż jeden raz i za każdym razem misje wykonywałem w inny sposób)
3.Total war of Rome 4. IL 2. 5.Hidden&Dangerous 2 6.COD 7. Colin 1,2 i 5 8. NFSU A z sieciowych to tylko Americas Army. Pozdrawiam |
Prince Of Persia: SoT, WW
Silent Hill 1, 2, 3, 4 NFS HP2, U1, U2 Far Cry, Half-Life 2 Splinter Cell, SC Pandora Tomorrow MoH, CoD GTA 3, GTA VC Second Sight Pro Evolution Soccer 4 |
Need For Speed - cała seria
Morrowind Star Wars KotOR Warcraft 3 i FT Syberia Medal Of Honor Chyba tyle:D |
Ja siedziałem dniami i nocami nad:
!!!!!ROBBO!!!! Transport Tycoon Mortal Kombat Prehistorik Cannon Fodder Diablo Zorro Bruce Lee GTA Panzer General Caesar Earthworm Jim Gobliins worms spy vs spy ninja ehh kiedys to sie grało a z nowszych NFS (bez tego kitu Underground) Colin McRae Commandos Wacki :D Quake Syberia Doom3 Medal of Honor SW KOTOR Heroes of M&M no i nie mógłbym pominąc mojego hita :haha: Duke Nukem FOREVER :haha: |
Counter Strike i tyle... z nowszych CoD... wszystko inne wymięka...
|
dżisus co ja mam wypisać?Te obecne te stare te które przeszedłem po pare razy?
Powiem wprost czułbym sie urażony jakbym zapomniał o jakiejś grze, która nie była by na miare kosmosu ;] PSX: ODDWORLD 1,2 Tekken2,3 Gran turismo 1,2 MGS Crashe 1,2,3 spyro the dragon RE 2,3 Silent Hill Colin 1 V-raly Tombi! Tomb Raider 2,3,4,5 Porsze czelencz Populous ;] Soul Reaver Final Fantasy 8,9 Legend Of the dragon Medievil Chryste za duzo tego brak mi słów.... PS2: FF X, FFX-2 GTA:SA MGS 2,3 Rathety 1,2,3 Crash twinsanity :p GT 3,4 Burnout 3 Onimusha 3 Tekken 4,5 Soul calibur 2 Prince of persia 1,2 Silent Hill 3,4 Zapewne jest ich dużo więcej.... PC: Black & White Gothic 2 GTA3 i VC Morrowind Halo Legacy of kain 5 części Mafia MGS ODDWORLD Sta warsy: jedi academy,jedi outcast,Kotr1,kotor2 Jest jeszcze więcej moich ulubionych gierek ;] Zastanawiam sie czy wypisac na N64,snesa,gba,amige,c64...:D |
IŁ-2 wraz z dodatkami, Forgotten Battles i Pacific Fighters, od czasu do czasu Twierdza ale tylko pierwsza częsć :P i to by było na tyle.
Wszelkich strzelanek typu Wolf czy CoD lub MoH, nie gram choc nie poweim podobaja mi sie, ale po kilku minutach tak mi się w gowie kręci ze :blee: dalej nie moge :blee: bo bym cały monitor pokolorował :D :niepow: |
saper :P
|
NFS'y
CS:S wolfET COD GTA HL2 i HLDM Unreal 2004 |
Medal of Honor
Diablo 2 Call of Duty Colin NFS GTA narazie tyle :) |
Tony Hawk's -> wszystkie czesci
Wormsy -> wszystkie czesc F1 Challenge , IndyCar Sacred Rome Total War || Splinter Cell Commandos GTA FIFA i oczywiscie NFSU 1 i 2 :) |
Cytat:
|
Powiem wam prawde:
-najlepsze gry, to sa takie w ktore NIGDY NIE gralismy a tylko slyszelismy o nich w reklamach i recenzjach. Jezeli zagramy w taka gre, wszystko pryska :D No chyba, ze jestesmy maniakalnymi 15 latkami grajacymi w gry z czestotliwoscia 1 nowej gry na tydzien. I po drugie, sa gusta i gusciki. Moim zdaniem nic nie przebije Quake 1 i 2 + Unreal, +NFS :D |
Prehistorik 1 i 2 :P
|
Cytat:
|
Mafia
Medal of Honor COD :) |
Baldur's Gate - cała saga
Another World Dune II Medal of Honor Call of Duty UFO: Enemy Unknown StarCraft Settlers Diablo I i II |
kto ma psx albo emu niech se ściągnie bishi bashi najlepiej wszystkie 3 część mega jajca są w tej grze a szczególnie jak się gra z kimś. Takie są zadania że ze śmiechu nie da się wytrzymać:D:D !!polecam!!
|
strategia: Starcraft Broodwar
przygodówki: Myst 3 Exile, Myst Revelation (kto nie grał niech żałuje:D... lepszych nie ma) wyścigi: nfs hp2, colin2 I oczywiście Liero które jest 100x lepsze od wormsów :D |
Wyścigi: Colin z peugeotem 206 :D
Symulatory- ------ Arcade- ------ Bijatyki: ------ RPG: Neverwinter Nights, Neverwinter Nights - Shadows Of Undrentide, Neverwinter Nights - Hordes Of The Underdark Strzelaniny: MP UT 2k3 i 2k5 Sportowe: ------ Logiczne: SAPER ;) Przygodowe: ------ Platformówki: ------ |
wszystkie częsci GTA
Medal of Honor Call of Duty NFS-y Driver Carmageddony Half-life 1 i 2 jest jeszcze tego troche jak sobie przypomne to dopisze |
Najlepsze gry:D
Moje najlepsze gry to:
Wyścigi: Symulatory-Gran Turismo cała seria:D Arcade- Burnout 2,3 Bijatyki: Tekken cała seria RPG: Chrono Cross ( jedyny RPG który mnie zaciekawił) Strzelaniny: Shellshock Vietnam Nam'97 Sportowe: PES 4 Horrory:Silent Hill cała seria Logiczne: Prince Of Persia SOT,WW Przygodowe: nie mam najlepszej:D Platformówki: Crash 3 i Ratchet'N' Clank I najlepsza gra w jaką grałem: Shenmue na Dreamcasta mega wypaśna gra przeszłem ją 4 razy i jak bym ją teraz miał to też bym ją przeszedł:D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |