![]() |
Jest już temat GRY, to się podepnę , choć to tylko pytanie.
W Arcade z tego co widzę gry są we flashu , czy to są jakieś specjalne wersje ? Chodzi mi o to że muszą zwracać w jakiś sposób wyniki, by były na forum (wyniki). ??? |
Cytat:
|
zauwazylem ze jest nowe arkade, ale jakos dziwnie to chodzi, bo nie zawsze dodaje komentarz ktory wpisze :/
|
No i czekamy na to arcade i go nie ma...
A ja gram teraz w arcade na http://forums.worldofwar.net/ :) |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio: Zobacz przyklejony wątek w Propozycje, sugestie, błędy forum: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=55260 |
No właśnie kiedy będzie to zainstalowane ???
Też bym sobie pograł :) |
bo po przejciu na nowa wersje v-bulla jeszcze nie zostalo zainstalowane arcade
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a na serio, czemu nie mogę grać??? używam stylu Mac'a |
Cytat:
|
właśnie chciałem sobie pograć ,ale nie mogę wejść
Mam taki komunikat http://img397.imageshack.us/img397/3318/error5im.th.jpg a może banan dostałem :banan2: |
Cytat:
|
GTW nie spi ;) Czuwa 32h na dobe :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
GTW wyjechała chyba na wakacje ;)
|
To jak będzie z moim pinballem? :)
|
Cytat:
|
@andrew, ten paintball by się przydał :D
|
ja tez skladam oficjalne podanie o cos nowego,najlepiej pare gierek wrzucic od razu, albo wszystkie :)
|
Ja składam oficjalne podanie o pinballa :)
Nie wiem, co prawda jak on wygląda i czy w ogóle jest to grywalne (da się to sprawdzić na tamtej stronie?), ale jednak co pinball to pinball i bez niego nasze forumowe centrum rozrywki nie będzie kompletne ;) |
Cytat:
więc chyba juz sam znalazłem rozwiązanie problemu :) i teraz będe musiał tyrać zamiast pykać w hexa :( |
Cytat:
|
a dziś arcade mi nie działa :(
loguje na główną ale jak chce w coś popykać to dostaje takie coś: "Musisz być użytkownikiem forum, aby móc grać. kliknij tutaj, aby się zarejestrować." przeglądarka to opera 8.0 |
Mi się udało przelecieć 3485. Byłoby więce jale zabrakło mi paliwka :P:)
|
Ja tam jakos nie moge pokonac magicznej odleglosci 2000m :'(
|
Cytat:
|
o to rozumiem na starym herkulesie to aż kineskop mieliśmy wypalony
|
albo w tetrisa :D
|
no to trzeba będzie wygospodarować kiedyś trochę czasu ;)
|
Albo w Hexxagon :D:>
|
Pobijcie rekord w wężyka...:D:D:D:>
|
@Mac A potrzebne to bylo, zeby nabijac taki rekord?? ;p
|
Cytat:
Niech ktoś pobije rekord w Chopper Challenge bo mi się nudzi :P |
@prometeusz z tego sie nigdy nie wyrasta:>;)
Do stylu [cdrinfo.pl ciemny] też można wrzucić linka do gierek:> |
dobrze ze juz z tego wyroslem, tak mi sie przynajmniej wydaje ;)
|
wnioskuje o dolozenie linka do pozostalych stylow (szczegolnie mini bo go uzywam :D )
|
Cytat:
ps. i tak nie masz ze mna szans :P |
A dałbyś radę zrobić Arnakoind? przecież to klasyk.
|
Nie ma żadnego ograniczenia. Mogę doinstalować nowe gry, jeżeli chcecie :) Tutaj jest wątek, w którym umieszczone są różne gry przystosowane do v3 Arcade.
Podajcie linki z grami, które chcecie i się doinstaluje :) |
Też jestem za tym żeby, o ile to możliwe, dodać kilka gier :)
Co do obecnych pozycji: Hexagon - @Predi tutaj się nie zgodzę, jak narazie jest to gra, w którą gram najczęściej :) Space Invaders - nie wiem jak u innych ale grałem 2 razy i za każdym razem przerywało w połowie rozgrywkę Snake - tutaj zgadzam się z Predim, u mnie też nie zawsze załapuje klawisz Co do reszty - dopiero się rozgrzewam ;) |
Cytat:
po krotkim wyczajeniu: hexagon - jak sie raz osiagnie dobry wynik to juz sie nie chce grac ;) pacman - jak na razie jeszcze sie rozgrzewam asteroids - w to bede sobie z przyjemoscia pykal tetris - moim zdaniem zbyt duze powtorzenia klockow (np. 4 takie same pod rzad) chopper - totalny hardcore, zostawiam to innym :D space invaders - juz pisalem snake - mam wrazenie ze czasami nie lapie mi klawisza albo lapie zbyt pozno... byc moze kwestia wyczucia to tylko takie moje skromne zdanie o grach ;) |
mozna by SPACE INVADERS zaminic na cos innego? jesli oczywiscie ktos w to nałogowo gra albo bedzie cierpiał z braku tej giery to nie,Jezeli jest możliwosc zamiany tej gierki to fajnie bylo by ja zmienic,moim zdaniem najsłabsza juz lepsze byly by szachy.
pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tez racja, musze pocwiczyc w weza:)
|
Cytat:
Trening czyni mistrza :> |
Cholernie trudna gra, ja tu klik we wszystko a tam nic, a jak klik w mysze to siup do gory:)
|
Cytat:
A co to jest wogole to chopper challenge??? |
Cytat:
Chopper Challenge czeka :) |
No proszę, chwile człowieka nie ma i już jakie rzeczy się dzieją ;)
A gry to dobry pomysł, teraz już w ogóle będzie ciężko oderwać się od forum ;) Pozdro :D |
lol :) super :)
edit: widze ze @ndy juz ostro tnie :D |
O dzieki za szybka reakcje. Ide grac :D
|
Ja juz nie:):)Jutro mnie nie ma, ale w przyszlym tygodniu bede pierwszy:):)
|
Ja też :P:D:>
|
A ja lubie weza:):)
|
Ja mam to gre z helikopterkiem na Nokie 6610i ale podejdzie na cala serie 40 :)
Jak ktos bedzie chcial pocwyczyc to priv i koniecznie podac maila ;) (gierka moze troche kolorowa ale fajnie sie gra) |
No i co najlepszego zrobiliście :bicz: Teraz to juz w robocie od forum się nie oderwę :'(
:D |
W cdrinfo.pl ciemny beta go niema:| Chyba, że jestem ślepy:|
|
ale nie w kazdym stylu
np w mini go nie ma w domyslnym jest (ale domyslny pod FF wyglada jak :| ) |
Cytat:
|
Możnaby jeszcze umieścić link w jakimś widocznym miejscu, żeby nie wchodzić cały czas do tego wątku.
P.S. Gierki za***iste:D:D:D:D:D |
dzieki :) hexagon kiedys kradlo mi czas, teraz znowu niewatpliwie przyczyni sie do obnizenia wydajnosci pracy ||
|
v3 Arcade zainstalowane. Aktualnie jest 7 gier. Link: http://forum.cdrinfo.pl/arcade.php
Zapraszam do gry :) |
Cytat:
Hmm, skoro tak, to przywrócimy :) Gry padły wraz z którąś aktualizacją forum. Do tej pory jakoś nikt się o to nie upominał, więc myśleliśmy, że są zbędne. Edit: Majonez, znowu będziemy bić rekordy w PacMana? || :D |
Gry
Witam!
Tak mi sie przypomnialo, ze kiedys na forum bylo kilka fajnych gierek. M.in. tetris i kilka innych. Mam takie pytanie, co sie z nimi stalo i czy jest mozliwosc zeby znowu byly, bo milo bylo czasem sobie w cos pograc, mimo ze rekordy niekiedy byly niezle wysrubowane :). Z gory dziekuje z odpowiedz. :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |