![]() |
Przestroga...
....Czytaliście księge Kevina M. ?? :D
Tam był chyba konkretyny przykład na PayPal ;) a dziś dostałem takie cuś na maila: Cytat:
HAHA jakie dudki :D - po pierwsze takich rzeczy firmy nie załatwiają przez maila - po drugie nie mam tam konta - to największy lol :D |
Takich pierdół to ja 5 dziennie dostaje...
A najlepsze jest to, że nigdy nie korzystałem z PayPal, a nawet nie mam karty kredytowej/płatniczej:D |
wy może i nie, ale może nabrać się na to ktoś, kto ma.
a wtedy kolesie będą "parę" $ do przodu... |
Cytat:
normalna ewolucja.... naglupsi zostaja po tym bez srodkow do zycia i dobrze im za to :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
I co w tym śmiesznego?
Nawet jak na 100 osób 10 ma konto w danym systemie/banku itp i jak na te 10 jedna się zalogooje, to już złodzieje sa happy. |
Cytat:
ale dla mnie to jest poprostu śmieszne... mne ten email rozbawił :D |
Cytat:
Przypadków takich może być wiele i nie ma się z czego śmiać. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie za wczesnie to kolego Death Man? |
no coz.....czesto takie cos dostawalem.....ale jak zmienila mi sie domenka z pf.pl na epf tak problem sie skonczyl:)
|
Od zawsze tak bylo ze jedni zeruja na naiwnosci, niewiedzy czy glupocie innych tylko ze w internecie jest to o wiele prostsze...
|
Cytat:
Uzytkownika ktory nie wie, ze ktos go łowi i dostanie na maila linka, ze musi szybko zalogowac sie do swojego konta bankowego zeby zmienic ustawienia, bo np. byla proba wlamiania do systemu itp. Czesto odruchowo klika w linka i otwiera mu sie strona jego banku, a ze adres inny polaczenie nieszyfrowane, kto to wie...?? DeathMen niektorzy na tym forum nie maja nic do roboty jak zapychac fora i chwala im za to. Jak sie nie podoba to nie pisz, bo umiesciles w tym temacie juz 2 posty!! :pisze: jak bedziesz tak dalej robil to bedzie trzeba server rozbudowac, znowu bedzie link o zbiorce funduszy, a wtedy to juz nie bedziesz taki aktywny znajac zycie. Pozdrawiam wszystkich i ide na ryby || |
raczej każdy z nas zaczynał swoją "karierę" płodząc przynajmniej jeden dziwny temat.
więc nie róbcie zadymy z byle powodu. |
Wedlug mnie z jednej strony temat smutny, bo ktos sie mogl na to zlapac, a z drugiej strony temat zabawny, bo chce mi sie smiac z tej osoby co wymyslila wogule takiego maila ;)
@woitas Zgadzam sie, kazdy kiedys ma jakas wpadke na forum ;p Aha i nie chodzi mi akurat o ten temat jakby co ;) |
Do mnie kiedys przyslali cos podobnego tylko ze niby z eBaya... przyznam sie ze mialem rozkminke bo konto na eBayu mam... ale ostatecznie nie dalem sie wyrolowac :)
|
dostalem kiedys do inteligo taki link:) oczywiscie wszedlem i wpisalem lewe dane:) niech chlopaki wtopia bo przy zlych logowaniach admin od razu dostaje ipka skad chciano wejsc:) a wogole i tak by nic nie zrobili bo tam sa kody na operacje :)
|
Cytat:
Ale, chyba nie doczytaliście pierwszego postu, tym bardziej mnie to zbawiło, że czytałem książke o tym, a poza tym to jest tak głupie, że sie śmiać chce. Mnie to bawi - innych nie musi - i nie kazałem się Wam śmiać... :) Cytat:
jaka wyrafinowana bezczelność no no gratuluje :P Ty sie lepiej pilnuj jakie Ty bedziesz tematy zakładać :cool: Jeśli nawiązujesz do tych liczników to sorry ale to forum już dawno przesło ten etap i jesteś w lesie :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:38. |