![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja propnuje:
Enigma - Return To Innocence (wypas teledysk nagrany jakby od ty***322;u - naprawde super efekt) A New Found Glory - My Friends Over You (nawet zabawny i fajny teledysk) No i tu si***281; oczywi***347;cie powt***243;rze, ale - Prodigy - Smack My Bitch Up:P A i jeszcze pytanko - Czy jest jaka***347; stronka sk***261;d mo***380;na ***347;ciaga***263; teledyski? Bo przez BearShare nie mog***281; zdoby***263; wszystkiego co mnie interesuje |
Cytat:
I m***243;wi***281; tu o muzyce, a nie teledyskach, bo nie widzia***322;em w Hip-Hopie teledysku, kt***243;ry by zas***322;ugiwa***322;, aby znale***378;***263; si***281; w tym temacie. Wszystko na jedno kopyto. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Teledyski Tool'a !!!!!
I musze poszukac jednego teledysku zespolu Bush bodajze bo tytulu nie pamietam. Smashing pumkins - bullet with butterflie wings (jakos tak) Prodigy - breath No i prawie kazdy teledysk w ktorym bardzo bardzo mi sie podoba muza. |
Cytat:
Ale temat jest teledyski wszechczasow. A czarnuchy maja wszystkie teledyski takie same. Czyli: polnagie lub nagie kobiety, drogie i szpanerskie samochody, szerokie spodnie plus krowie lancuchy na szyi. I nie bardzo ich teledyski nadaja sie do teledyskow wszechczasow. :D |
nine inch nails
|
Cytat:
|
Ja slucham, ale na temat tego co podales w kontekscie RAPu (a nie hip-hopu) sie nie wypowiem. Moj zywiol to lata 96-00 jesli chodzi o Polske i duzo starsze plyty naszych czarnych braci.
|
Moje teledyski
1.scooter - one(always hardcore) 2.Silver - take me back 3.WWO - Damy rade 4.peja - ku......e życie 5.Deobe i dena - samertajm :rotfl: A tak z drugiej strony :> to czy nikt na forum nie słucha HIPHOPU?:sciana: |
Ze prodigy to mozna z avatara wywnioskowac :)
|
Cytat:
|
ps
czy nikt ni3 s***322;ucha hip hopu ??[/QUOTE] Ja na pewno, NIE!!!!! A co lubie, THE PRODIGY ALL A w szczegulnie - "CHARLY" I "CRAZY MAN" oraz Smack My Bitch Up - Teledysk wymiata, (krecha.....i na miasto) |
Chris Isaac - Wicked Game (Lynchowskie dzielo....)
|
^ pffff
http://video.google.com/videoplay?do...02733722130329 (teledysk ten byl grany czesto po wydarzeniach z 11 wrzesnia) http://video.google.com/videoplay?do...15948438267564 a to na bonusa: http://video.google.com/videoplay?do...75375344688371 |
niewiedzia***322;***281;m ***380;e tu takie tematy s***261; :P
wed***322;ug mnie ostatnio Abradab ft Joka i jaki***347; Did***379;ej - rap to nie zabawa ju***380; oraz kultowa i nie istniej***261;ca ju***380; formacja paktofonika - film i moze jeszcze co***347; z kalibra 44 baku baku sk***322;ad :P co***347; by sie jeszcze znalaz***322;o ps czy nikt ni3 s***322;ucha hip hopu ?? |
Metallica - One Inne utwory sa super ale nie ma do nich video:(
November Rain Led Zeppelin Starway to Heaven |
Blink182 - All The Small Things :spoko:
@JacoM Cream mimo swojego wieku (1999) jest w swojej klasie jednym z najlepszych. |
Ja tam jestem za:
Linkin Park - From the inside |
http://www.megaupload.com/?d=NU1ODGUF
Uniting Nations - Ai No Corrida.mpg super VIDEO i http://tnij.org/p2z może muzik nie rewelacyjny ale za to babeczka niebo gulsen_sarisinim_-_www.klipler.gen.ms_-_.avi |
Cytat:
|
Cytat:
niestety ... :'( :'( :'( |
Eeee tam. Fasolki - mydło wszystko umyje..... rządzi
do tego Fasolki - Szczotka, pasta...... Natalia Kukulska - Puszek okruszek Nie ma to jak polskie tele(p)dyski P.S. No i jeszcze czołówka Matplanety (ale to nie teledysk) |
NATALI KUKULSKA - ZUZIA (czy jakos tak) :)
|
Cytat:
|
:peace: Rammstein - Feuer Frei! :peace:
|
John Lennon - Imagie
Nick Cave & Kylie Minogue - Where the wild roses grow Tom Petty & the Heartbreakers - Into the great wide open A-HA - Take on me Sting - Englishmen in New York |
50 Cent - Disco Inferno ;]
|
massive attack - rising son teledysk powala swoją rozciągłoscią czasową, kto oglądał ten wie o co chodzi, a i sam klimat jest nieziemski
http://www.massiveattack.com/ |
Cytat:
|
Jeśli chodzi o porządne teledyski to:
Soundgarden - Black Hole Sun (te uśmieszki, laleczka na grillu itp. mega klimacik) Run DMC - It's like that (fajny brakedance) Dire Straits - Money for Nothing (jak byłem mały to miałem wielką radochę jak się trafił w telewizjii,no i te efekty komputerowe) Beastie Boys - Sabotage (tak się wkręciłem,że nosze takie same okulary jak chłopaki w teledysku) A ze śmiesznych (ale jak dla mnie kultowych) OMC - How Bizzarre (tylko dzieki temu skośnemu na tylnym siedzenu kabrioletu ,który próbuje machać głową do rytmu :D) Stefan Raab - Berti Vogst <rotfl> (nie mam siły nawet tego komentować ;)) No a jeśli chodzi o kobitki to Pussycat Dolls - Don't Cha P.S I teraz każdy będzie komentował jaka ta wokalistka jest fajna i hot i co by z nią nie zrobił : :serdusz: |
Iced Earth - The Reckoning :idea:
|
Kilka teledysków Tool'a
Pearl Jam - Jeremy, Do the Evolution Rage Against The Machine - Killing in The Name... Tricky - Evolution Revolution Love i jeszcze wiele innych... |
ciągle wymieniacie zagranczne piosenki.
a przeciez w polsce też powstały megahity: "puszek okruszek" "mydło" "ogórek" "zuzia, laka nieduża" czy też "majteczki w kropeczki" :D ps. heh, ale mam dzisiaj wisielczy humor :P |
może nie wszechczasów ale piękne panie tam są!!
mowa o... uniting_nations-out_of_touch polecam też DJ_Q_BERT___SNEAK_ATTACK -wiele teledysków amerykańskich hip hop z typowymi "dupami" i odjazdjowymi furami :) np. "Candy Shop" albo "Lean Back" - muza tez swoje robi -Sunrise With Ekwador - stąd są dobre filmy z imprez :) |
gorillaz !
|
swietne teledyski nagrywała grupa Queen :
- Bohemian Rapsody - Radio Ga Ga - I Want You Break Free oraz parę innych. Do ważnych i znanych klipów zaliczyć też trzeba Thriller Michaela Jacksona. Poza tym Kraftwerk - The Model, OMD - Joan of Arc, Maid of Orlean. Obecnie teledyski trzęsących się czarnych braci są nudne i jednakowe. Na tle zalewu hophopu ;), pozytywnie wyróżniają się wielokrotnie tu wspominane teledyski grupy Rammstein. Co ciekawe - także nietypowy Outcast - Hey Ya, wypada bardzo interesująco. Jabba |
ohne dich rammsteina :D
|
Fat Boy Slim vs DJ Ramm - Push the tempo
|
Tak wogole podchodzi mi rowniez wszystko co jest zwiazane z B-boy'ami na teledyskach - oczywiscie w dobrym stylu :)
|
Cytat:
oj obyś nei zapeszył na nowej płycie Reise Reise vol.2 (tytuł roboczy) połowa ma być nowa reszta z poprzedniego albumu :P |
Get Freaky - Music Instructor'a poprostu wymiata ;)
|
Hmm jak narazie widzę, że polscy wykonawcy nie przodują niestety :/
A ja własnie dodam jednego - Kombi > Black & White do dziś go mile wspominam :) |
... Queen, "Bohemian Rhapsody", bardzo statyczny, ale to podobno pierwszy teledysk na świecie.
|
Cytat:
Rammstein ist das beste Gruppe! teledyski przynajmniej zawsze oryginalne, zawsze z polotem i zawsze z innej beczki cenie ich za to, ze maja swoj styl a przy tym sie nie powtarzaja jak to ma miejsce ( niestety :( ) w przypadku Linkin Park ich will jest doskonaly, america tez ciekawa |
Metallica - Nothing else matters
(ale to bardziej za nastrojowy musik, choć teledysk też niczego sobie) |
Cytat:
mój faworyt to Behemoth "conquer all" |
Po obejzeniu/posluchaniu Blank & Jones - Cream zacząl mi sie nowy rozdzial w zyciu, nagle odkrylem nowy rodzaj muzyki... http://www.tranceaddict.com/music_videos.shtml << polecam "Ibiza's Children"
czekam na komentarze i opinie |
video przy ktorym prawie plakalem ze smiechu a zarazem pozniej machałem dynią to video do utworu New Millennium Cyanide Christ zespolu Meshuggah (szwedzcy mistrzowie łamania, yeah), a tak ogolnie co do teledyskow Tool'a to sa oczywiscie za***iscie zrobione, ale pozatym niewiele z nich wynika, jakies takie totalnie powalone ;), co nie zmienia faktu ze Tool to zespol nadwyraz genialny... wspomniane tez video do One'a Metallici nie jest zle ;).
Warto do tego dodac te czarno biale klipy z debiutu Rage Against The Machine... ehhh to byly dobre czasy tej kapeli ... |
Prodigy "Breathe"
|
Cytat:
|
najlepszy teledysk to będzie jak się Kylie Minouge (cz jak to się tam pisze) w końcu rozbierze do naga zanim zrobi się stara i brzydka ||
i tak śpiewa dupą więc czekam na całość :jezyk: |
Chemical Brothers - Believe. taki psychodeliczny :P
|
Cytat:
:piwo: |
Metalilica - One...Żaden teledysk nie zrobił na mnie takiego wrażenia.
Michael Jackson - Smooth Criminal...Za***isty poprostu |
Rammstein!!!!!!!!!!!
|
The Prodigy - Smack My Bitch Up, szczególnie po obejrzeniu do samiutkiego końca. :taktak:
|
Metallica - The Unforgiven /taka wersja z chlopczykiem na poczatku/
Metallica - One Nightwish - crimson tide + deep blue sea /koncertówka/ Pink Floyd - High Hopes I duzo duzo innych ;) |
Wszystkie teledyski Tool'a, Delerium , Enigmy, Front Line Assembly . Dobre teledyski robi też Moonspell,My Dying Bride, Slipknot ( nowe w rodzaju Vermillion pt 1 i 2 są bardzo ciekawe ), Cradle of Filth ( heh ) , Apocalyptica również ma ciekawe videos. Całkiem niezły jest teledysk Gorillaz nowy - Feel Good INC, Billy Corgan ( ze Smashing Pumpkins ) wraz z wydaniem swojej solowej płyty wypuścił bardzo ciekawie zrobiony teledysk - Walking Shade , polecam także teledyski Nine Inch Nails.
|
Dorzucam :)
Beastie Boys - Fight For Your Right (To Party) |
Cytat:
|
Nick Cave & Kylie Minogue - Where the wild roses grow
Guns'n'Roses - November Rain Dire Straits - Brother in Arms |
Cytat:
ps. może zrobimy temat - najgorzy teledysk jaki widzieliście :P moim kandydatem byłaby kaja paschalska i jej cziku-cziku-linka ^_^ |
1. Enigma Return to innocence.
2. Enigma Beyond invisible. 3. ATB Killer 2000 (element polski) 4. Pink floyd The Wall 5. Metallica Whiskey in the jarre 6. Dire straits Brothers in the arms |
meat loaf - I'd do anything for love
marylin manson - tainted love a globalnie to najlepsze miał michael jackson. |
@Patrix To samo chcialem napisac, bo teledysk jest swietny, a pierwszego dnia jak go zobaczylem, to zaba leciala jeszcze ze 20 razy ;p
|
Crazy Frog 8 ) 8 ) 8 ) |
Uniting Nations-Out Of Touch:serdusz::peace:
|
Gun`s and rose`s - November rain (w pełnej wersji 11 minut!) oraz Don`t cry
Mettalica - Nothing else matters (teledysk może nie porywający ale balladka super!) |
Moje typy (kolejność przypadkowa):
- The Prodigy - Smack.. , Breathe - Tool - Sober i kilka innych - Metallica - One - Placebo - Pure Morning - Smashing Pumpkins - Ava Adore(?) - Benny Benassi - Satisfaction - Radiohead - Paranoid Android ...? |
i jeszcze britnej spirs - toxic ;)
|
z prodziżowych teledysków :serdusz: to mi się jeszcze Breathe podobał i Voodoo People
niezła psychodelia na tripie ;) te ściany z rosnącymi włosami ehhh |
call on me-eric prydz
the weekend - michael gray san francisco - global deejays (oraz wszelakie ich produkcje ;) out of touch - uniting nations czyli...... wszytskie tego typu z panienkami..... PS. nie mam 15 lat ;) top takie zarty sa,ale jakos takie teledski mi sie najprzyjemniej oglada. aha, nienawidze polskich teledyskow H-H... |
the prodigy - smack my bitch up -bardzo pomyslowy
|
Zdecydowanie John Lennon - Imagine. Wyrezyserowany przez Zbyszka Rybczynskiego jest zparzeczeniem cholernego przekonania ze teledysk ma byc dynamiczny. Tu wszystko jest wywazone, dzieje sie spokojnie, a biorac pod uwage ze zostal wykonany bez pomocy komputerow wywoluje niesamowity podziw u widza - polecam zobaczyc!
|
Cytat:
|
Chociaz za gosciem nie przepadam. To jednak musze przyznac, ze najlepsze teledyski ma Michael Jackson. ||
|
Guns'n'Roses - November Rain
Type O Negative - Christian Woman [Niledriver Version] Soundgarden - Black Hole Sun Garbage - Stupid girl Slayer - Season Of The Abyss ..i wiele wiecej... |
Rammstein - DU HAST, ICH WILL, SONNE
i inne || |
Pierwsze
Therion - The Beauty in Black i jeszcze kilka dobrych klipow Crematory - The Fallen Nightwish - większość ma dobrych teledyskow :) |
Prodigy- Smack My Bitch Up
|
Pink Floyd - High Hopes
Tool - Schism |
@Calme - ale trafiłeś... mi się one też podobały... szczególnie Beastie Boys :spoko:
|
To jeszcze kilka od siebie:
OutKast- Hey Ya! Beastie Boys - Sabotage Nick Cave & Kylie Minogue - Where the wild roses grow Tom Petty & the Heartbreakers - Into the great wide open Guns'n'Roses - November Rain Nine inch nails - The perfect drug |
Cytat:
Nie wiem ktora. Ta lepsza :D |
Mi się podobały teledyski Toola :)
|
Cytat:
|
:ognie: CALL ON ME :ognie:
Eric Prydz ;) |
Jak dla mnie number one:
Metallica - One ^_^ A poza tym Metallica - Unforgiven I i II Slayer - Bloodline My Dying Bride - Cry of Mankind |
Najlepsze teledyski wszechczasów
Wpisujcie swoje typy :)
Jak dla mnie number one - daje zawsze po obejrzeniu niesamowitego kopa :) Metallica - Wiskey in The Jar The Prodigy - Smack My Bitch Up |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01. |