![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
XD Ale spamujemy... daje sobie na wstrzymanie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A myslałeś, że jak? Bogowie też muszą z czegoś żyć ;) |
Cytat:
|
No to zagadka nagłej ilości nowych moderatorów rozwiązana :D To Berion (AMANDAR) za tym stoi :P
|
aaa, to link do oswiecenia krazy w strefie 51? :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra... przyznaję się. To ja jestem Amandar, kto chce być oświecony? Konto podam na priv :D Potem się zastanowie, kto dostąpi mej łaski 8 )
|
No nieźle - nie spodziewałem się powrotu świetlistej osoby :P
|
Cytat:
|
Wyznawcy Amandara nadal grasuja, rowniez po tym forum ;-D...
|
ZbigNieff kurde ja zazdroszcze nawet za jedyne 99zl zostac oswiecony .
Temat "stary" ale ....smiechawy dla tych co niewidzieli JA |
o ROTFL... ee dobre :D za 2 godziny pisze sprawdzian z Polskiego.. :D moze mnie iswieci ??? :D
|
Cytat:
|
jeden amadar zniknął z forum... ;)
|
Ja widze Amandara po 2L mleka :D
|
Po kliku puszkach np.żywca tez mozna ujzec amandara - sprawdzone :D
|
Ja chce byuc oswiecony, bo ciemnosc widze, ciemnosc... :D
|
Cytat:
|
Cytat:
To jak Panowie, podawać numer konta dla tych, którzy chcą zostać oświeceni? ;) |
a na jaki numer smsa wysłac??
|
Cytat:
ps. juz zaczynam sie wyczulac na znaki i czekam na przyplyw mocy AMANDARA || |
Cytat:
tak mnie urzekła ta historia, że nie potrafiłem sobie odmówić || ^_^ |
jaki baran! swietlsta istota nachnela wielebna Marie Angele!
z tego co widze tu na forum tez sie swietlista istota udziela - przybrala postac @eda i tylko ci, ktorzy sa wybrani i wyczuleni na znaki, moga sie na tym poznac || * pobrano oplate 7,50 + VAT || |
Co to jest? Jakis baran to pisal, ludzie. Szkoda słów.
|
http://www.asians.com/photogallery/a...mandar_jpg.htm
kurde... znalazlem w necie... chyba wysle 99zl na to ukierunkowanie |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Też chcę dostawać takie listy :cisza: :rotfl:
|
Cytat:
A swoją drogą to Andrew nie przyznawał mi się, że jest świetlistą istotą.... a znamy się niby tyle lat :P |
ale i tak to wszystko pikuś
ciekawe z kąd ta spamerska męda ma dane osobowe? @Mily_ ja mysle że to jakiś spyware, trza by zrobić formata skrzynki pocztowej ;) |
ŻDŚ - Żal Dupe Ściska
|
ZbigNieff - bylem taki zrozpaczony ze zalosc mi umysl przycmila
faktycznie! hura! juz pisze do niej wiec tu koncze Amandar nie bedzie czekal - moze mi odpowie jaka nagrywarke kupic || |
faktycznie :|
a ja myslalem ze to bujda... :| ooooj andzejj9 bedzie nam musial cos wyjasnic ;) |
witam.
Jestem mr_spock, piwna istota x-rayCat (jego wizerunek dostepny TYLKO dla twoich oczu w moim podpisie) zapragnela podzielic sie swoim piwem... za jedyne 99zl dokonam ukierunkowania - ( :wazuuup: ) na konkretna marke (piwa sprowadzane drozsze o 39,99+Vat) PS: wydaje mi sie, czy nasz mod ma amandara (swietlista istote swiecaca tysiacami swiatel) w avanatku? sprawdzcie sami http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=8729 |
Cytat:
|
Znajduja sie babki ktore placa na radio maryja to i znajda sie takie ktora zaplaca
dla spotkania sie ze swietlista osoba (Amandar wygryzie Rydzyka) :-D |
skoro to wysyłają, to znaczy, że znajdują sie osoby, które w to wierzą i dają się naciągać.
nie wiem, może jakieś babcie z zapyziałej dzury, gdzie psy d...mi szczekają... |
żygać się chce:| seryjnie mówie, klęska na całej linii
PS a co najgorsze że oni (i tu nie chodzi mi o te świetliste istoty) rozzyłają to w dalszym ciągu bo ktoś (nakiś wyjątkowy, skończyny, poqr***ny, piedo****ty, opuźniony w rozwoju *****ny osobnik) bierze udział w tego typu zabawach i śle (zamawia coś czasami) kasiore na ich konta. a potem pokazują ich w tv jako pokrzywdzonych :lol: ale chyba przez nature że ich takimi zrytymi beretami obdarzyła :[ |
Ach te świetliste osoby... ach ten Amandar... który kroczy swoją drogą w poszukiwaniu szczęścia innej osoby...
:haha: :haha: :haha: EDIT: Właśnie pogadałem z Amandar'em - i mówi, że może Wam pomóc po promocyjnej cenie 9zł (cena już z wliczonym podatkiem dla świetlistych osób)... a co? w końcu kumpel nie? dla ziomali nie liczy drogo... |
U mnie mozna dostac kontakt z Amadarem za 9.99
Wiadomosci od Amadara wysylam na maila po wplacie na konto || |
porazka..........
|
Kiedyś dostałem podobny list od wróżki i zanim doczytałem do końca to już wylądował w koszu :wsciekly:
|
Cytat:
dzis juz nawet emerytow trudno na to nabrac ;) |
czemu zamazaliscie adres Cudownej Marii Angeli! ja chce ochrony Amandara :buu:
dzieki niemu (moj ulubiony fragment) "trudnosci finansowe zmieja sie w dostatek" || |
|
http://forum.cdrinfo.pl/pliki/rozne/1.jpg
http://forum.cdrinfo.pl/pliki/rozne/2.jpg http://forum.cdrinfo.pl/pliki/rozne/3.jpg http://forum.cdrinfo.pl/pliki/rozne/4.jpg http://forum.cdrinfo.pl/pliki/rozne/5.jpg Enjoy. I nie dajcie się nacinać na takie bzdury :) |
albo ocr i zapostowac (chyba ze sa obrazki/ilustacje/fajne formatowanie piczolowicie zrobione spacjami w wordzie || )
|
Cytat:
|
a co to było? foty? to kurcze było władować na serwer forum lub ImageShack...
a tak sobie nie poczytam :| |
Cytat:
|
Dziwne, 18:03 i już godzinny transfer przekroczony... :|
|
Nie da rady narazie chyba obejrzec :'(
|
Dokładnie:( Limit przekroczony...
|
kurcze
Cytat:
jak to ktos ma na dysku to niech wrzuci tu albo na serwer z wiekszym limitem ;) |
powiem tyle:
rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, rotfl, ja pie** czego to kiepy nie wymysla... :| myslalem ze email od utajnionej afrykanskiej ksiezniczki bym pomogl ukryc jej fortune wraz z innymi ludzmi na moim koncie i dostac za to iles tam dolcow nagrody to byl szczyt :| zwlaszcza ze chciala sie ukryc w Polsce i podala sie za jakas tam moja daleka rodzine :D ten adres jest ciagle aktualny jak rozumiem? :> cza by cos podeslac :> |
AMANDAR - Swietlista OSOBA!! :-D ZOBACZCIE!! :-)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |