![]() |
DEPECHE MODE w Polsce, ale za jakie pieniądze!!
Cytat:
****a ale jestem zły :bicz: |
eee tam, nie martw się, masz cały rok na zbieranie pieniążków ^_^
fakt, ceny dowalili niezłe, ale i tak fani pójdą na koncert z pewnością, więc zespół trochę sobie zarobi.. pozdro ;) |
fuck ... do katowic w taki deszcz :|
jeszcze pewnie kilka razy go odwolaja |
Cytat:
|
Na szczęście znalazłem że grają też w Pradze, tylko jeszcze cen nie podali.
|
w pradze to bylem ... heh w maju 1992 na Faith No More ... bylo milo
nie osrali tak publiki jak piec lat pozniej w katowickim spodku ... co do przegiec to najwiekszy wal moim zdaniem zrobil limp bizkid w 2004 z bomba ... |
Cytat:
Na miano gówna roku jak dla mmie zasługuje Mistic Festival 2005. Widać że Ironom brakło kasy i teraz takie występy odstawiają. Wogóle dobór kapel metalowych a wśród nich "gwiazda" z MTV Nightwish i wydzierająca się jak diva operowa wokalistka :bicz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nowego terminu nie podali a na Mistic Festival 2005 kumpel byl ... i tez wrocil ze skwaszona mina :blee: |
Ceny jak za U2.
|
Czyli taniej niz na U2 bo tam za bilet zaplacilem 300 zl (mowie o cenie sklepowej). Swoja droga widzialem juz te bilety a 1000 zl i wiecej ;).
|
i juz po biletach ...
|
Cytat:
|
Cytat:
sranik :blee: |
Cytat:
a mowia ze Polska to biedny kraj :tak!: ja chcialem jechac do Gdyni na HEINEKEN MUSIC OPEN'ER FESTIVAL , ale 200pln mnie przestraszylo i to mocno :O |
To i tak dlugo sie te bilety sprzedawaly. Na U2 wszystko poszlo w 5 dni. Nie zmienia to faktu, ze na koncert U2 w Dublinie sprzedali 100% biletow w mniej niz godzine...
|
Cytat:
|
co do cen biletow ...
Cytat:
Cytat:
sux wiecej na stronie www.depechemode.pl |
Spokojnie, to tylko Odyssey, więc koncertu może wcale nie być. ;)
|
Cytat:
|
JP ma byc we wrześniu :) więc w końcu się odbędzie.
|
Cytat:
Na stronie nic nie ma: http://www.judaspriest.com/tour/default.asp We wrześniu są w Ameryce południowej. :taktak: |
Cytat:
Chyba w końcu zwróci bilet :) |
Lepiej niech zwróci, a i jeszcze poczyta tutaj:
http://judaspriest.pl/forum/viewtopic.php?t=855 |
na Iron Maiden wszyscy narzekaja tylko dlatego ze nie zagrali Fear of The Dark, takie były założenia trasy 4 pierwsze płyty i nic pozatym , moim zdanie koncert był naprawde dobry, moze zamało w zyciu widziałem ...
|
Cytat:
Co do DM i spodka... moim zdaniem zupelnie tego nie rozumiem, mozna bylo zrobic w innym miejscu i dla wiekszej ilosci osob a i cena biletow bylaby mniejsza i zysk wiekszy |
Cytat:
zmienia miejsce koncertu (tylko czy jest cos wiekszego od spodka?) lub zrobia drugi |
Nie sądzę by zmienili miejsce, ani zorganizowali drugi gig, takie rzeczy się w Polsce nie zdarzają. :nie:
|
Cytat:
koncert takiego zespolu to lekka przesada |
Cytat:
Nie znam Katowic, ani pozostałych miast w aglomeracji, więc nie wiem, czy istnieją lepsze miejsca. |
Cytat:
|
i macie tu wyższość hip hopu nad inną muzą hehe
było Reebok Tour w Toruniu w połowie czerwca gdzie przyjechało kilku dobrych wykonawców bilety były po jakieś 30 zł :] a Depeche Mode nie słucham... ewentualnie Pink Floyd i Roger Waters. |
Metallica grala na chorzowskim stadionie, koncert byl swietny, tak samo moglby zagrac DM.
|
Cytat:
Nic, czekam aż zaczną sprzedawać bilety do Pragi i jadę. Ode mnie to tylko 200 KM. Pozdrawiam Cytat:
|
pojawily sie bilety na koncert DM ... wlasnie zamowilem :D
|
W sieci pojawiła się "zajawka" nowego albumu: Utwór+remix i teledysk
Recenzja - ;) http://www.synthpop.arjmm.pl/modules...content&id=465 Także włączajcie swoje P2P , bo warto;) |
oj warto, warto 8 )
Precious Cytat:
|
Ma ktoś do odsprzedania bilet na Depeszów w Katowickim Spodku? Cena nie gra roli.
|
hoho:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Popatrz i podzwoń tutaj;) Może jeszcze się coś znajdzie... http://www.ticketpro.pl/index.asp?L=...TERM=5&MAIN=44 |
no i juz jestem szczesliwym posiadaczem 6 biletow ... :D
http://img146.imageshack.us/img146/7...etdm0oy.th.jpg swoja droga to jestem ciekaw jaka ich bedzie cena tydzien przed koncertem :> |
Cześć AleX!
Nie chciałbyś mi sprzedać jednego biletu? :) |
3 nerki za 3 bilety kto idzie na to ? ||
ps dawców jeszcze nie znam :fiu: |
Kurcze - sam bym chętnie pojechał na DM - ale nie wiem czy ten termin będzie dla mnie odpowiedni... za dużo czasu jeszcze... :| A szkoda :(
No i z biletami to już też kiszka... :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=17...1124376689.613 |
Cytat:
|
|
plyta sie jeszcze nie ukazala ... www.touringtheangel.com
|
Cytat:
.... od wczoraj jest juz po PTakAch ... Question of Time :pisze: |
a tu jak widac ...
Kod:
ed2k://|file|PTA.rar|95775711|57F17CB650A56F7059DE96EA61D7F6C9|/ ... ptaszek wylecial z klatki |
Coś niewiele rozumiem z tych Twoich 3 ppp :|
|
Cytat:
... ale juz od kilku dni jest dostepna jest na swiatowych polkach BT i Ed2k 8 ) |
Ja się na płycie szczerze zawiodłem. Nie tego oczekiwałem . Nie umiem znaleźć na tym albumie większej perełki - nie umiem znaleźć utworu, który wwierciłby się w moją głowę i pozostał na długo tak jak od lat Enjoy the Silence, Walking in my shoes czy Insight z Ultry . Mam bardzo mieszane uczucia gdyż może nie nazywając się Depeszem zawsze znajdywałem coś w Ich muzyce co przyciągało. Przyciągnęło do stolicy w ulewny dzień, przyciągało do Exciter''a. Potem nastała u mnie era programów p2p i oczy się nieco otworzyły, uszy także. Nowa płyta hmm jest strasznie niespójna , nie umiem nie przeskoczyć takiego np. Johna Revelator''a , który jak upodobnione jest do dokonań Rolling Stones - a jako,że nie cierpię Stonesów przeskakuję ten kawałek, przeskakuję też Precious,bo za słodki jak na mój gust, przeskakuję Macro za bałagan i za wprost beznadziejny wokal ( może refren się jako tako broni - ale to marna część utworu ),przeskakuję I want it all, bo po prostu mnie nudzi, przeskakuję Introspectre - wypełniacz. Coś z tego zostało jednak i to pozwala cieszyć mi się nowym Depeche Mode mimo wszystko. Czy szukam dziury w całym, czy zawsze oczekujemy po naszych ulubieńcach czegoś niesamowitego ponad wszystko i wszystkich? Z pewnością, jednak jak pokazali inni moi "ulubieńcy" VnV Nation - można nagrać i chałę. Depeche Mode jednak dali radę mimo kilku - jak dla mnie pomyłek. Co do kapel podwórkowych wymienionych w recenzji - przy całej sympatii dla DM - poprzednia płyta Mesh, a co dopiero Camouflage " Sensor " miażdzą dzisiejszy DM - co stwierdzam z pewnym smutkiem ... może już oczekuję czegoś innego od muzyki niż kilka lat temu ... i to ,że to DM, a nie nic innego już nie znaczy tyle co kiedyś. Z pewnością tak. To tyle.
|
A którą płytę Mesh masz na myśli???
|
"Who Watches Over Me" czyli jak na razie ostatnią - może i słodką i taneczną ,ale porządnie zagraną, spójną , z odpowiednią dawką emocji - a tego nie znajduję już w DM A.D. 2005. Słuchając Gore'a w balladach na poprzednich płytach mojej Dziewczynie nie raz się łezka w oku zakręciła,a tu? Macro i nic . Nie chcę uogólniać,ale skoro nie mogę nazwać się Depeszem , a jedynie miłośnikiem ich muzyki - klapki na oczach nie obowiązują. Napiszę szczerze - wokal nie tworzy muzyki i przy całej sympatii - utwory nie zachwycają - i pójdę o zakład ,że pewien - może dość wysoki procent osób zachwycających się nowym DM usłyszało wspomniany Mesh , w którym podstawilibyśmy wokal Gahana lub Camouflage ( choć tu wokalista ma swoją markę - nie do przejścia pomimo niby normalnego głosu ) - może większość wychwalałoby taki układ pod niebiosa. Na nowym DM nie przekonuje mnie głownie muzyka i kompozycja utworów - nie mam zastrzeżeń do wokalu ( no może poza Macro ) ... za to stawiam minus za brak pewnych emocji, które były np. przy Ultrze, nie mówiąc już o poprzednich płytach. Wokalami też zachwycać się nie będę gdyż dla mnie nie do pobicia są Peter Gabriel, Maynard z Tool'a i Alexander Veljanov z Deine Lakaien. Naprawdę - średnia płyta zespołu o wspaniałej tradycji - spełniająca gusta słuchaczy i wynagradzająca z pewnością czekani ( zwłaszcza po zaskoczeniu Exciter'em ) ... lecz po prostu nie dla mnie.
Tutaj recenzja : http://www.electr-on.pl/modules.php?...content&id=504 - post na samym dole jest mój;) - nie na wszystkich forach mamy te same nicki, prawda?;) |
depeche zaczeli to na mialo kontynuacje w poprzednich swych produkcjach ...
przygotowuja sluchacza do zmian ... zmian z dobrych hitow na smaczne utwory plyte przesluchuje kilka razy dziennie ... nie wybierajac poszczegolnych utworow ... uroczo chlopcy zrobili bardzo dobry ... jak widac nie komercyjny <- objad dlugo tu wymieniac rodzynki ... od pierwszego utworu przez 'John the Revelator', 'Macrovision', 'Lilian' a konczac na mrocznym nawiazujacym do starszej plyty ("Music For The Masses") 'Nothing***8217;s impossible' nie moge sie juz doczekac premiery by z ulubionym Pinot'em w kieliszku wysluchac calej plyty na dvd w 5.1 ... mniami :jem: |
Płyta "Who watches over me" Mesh'a bardzo mi się podoba :) Co do najnowszych Depechów to jeszcze nie słuchałem - czekam na premierę albumu... Mimo wszystko Precious mi się podoba - wstawili nawet ten utwór do najnowszego odcinka Smallville - co stanowiło dla mnie miłą niespodziankę :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:49. |