Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   DEPECHE MODE w Polsce, ale za jakie pieniądze!! (https://forum.cdrinfo.pl/f26/depeche-mode-polsce-ale-za-jakie-pieniadze-53424/)

Air 16.06.2005 18:10

DEPECHE MODE w Polsce, ale za jakie pieniądze!!

Cytat:

Zespół zagra 14 marca 2006 roku w katowickim "Spodku". Sprzedaż biletów rozpocznie się 20 czerwca za pośrednictwem Agencji Koncertowej Odyssey i sieci Ticketpro. Ceny biletów: 150 pln sektory niebieskie, 190 pln płyta stojąca, sektory niebieskie i czerwone, 240 pln sektor czerwony H i J oraz loża.
Ucieszyłem się bardzo jak na onecie zobaczyłem news, że moja ulubiona kapela zagra w Polsce. Radość ustąpiła jak zobaczyłem ceny biletów. Jak dla mnie lekka przesada.

****a ale jestem zły :bicz:

Smartek 16.06.2005 18:21

eee tam, nie martw się, masz cały rok na zbieranie pieniążków ^_^
fakt, ceny dowalili niezłe, ale i tak fani pójdą na koncert z pewnością, więc zespół trochę sobie zarobi..
pozdro ;)

AleX69 16.06.2005 18:35

fuck ... do katowic w taki deszcz :|

jeszcze pewnie kilka razy go odwolaja

joujoujou 16.06.2005 19:55

Cytat:

[...] za pośrednictwem Agencji Koncertowej Odyssey [...]
Czyli się odbędzie tak jak Judas Priest - przeniesiony na świętego nigdy. :|

Air 17.06.2005 00:03

Na szczęście znalazłem że grają też w Pradze, tylko jeszcze cen nie podali.

AleX69 17.06.2005 02:07

w pradze to bylem ... heh w maju 1992 na Faith No More ... bylo milo
nie osrali tak publiki jak piec lat pozniej w katowickim spodku ...

co do przegiec to najwiekszy wal moim zdaniem zrobil limp bizkid w 2004 z bomba ...

Air 17.06.2005 08:03

Cytat:

Napisany przez AleX69
co do przegiec to najwiekszy wal moim zdaniem zrobil limp bizkid w 2004 z bomba ...

A czy ten koncert później się odbył bo nie pamiętam??

Na miano gówna roku jak dla mmie zasługuje Mistic Festival 2005. Widać że Ironom brakło kasy i teraz takie występy odstawiają. Wogóle dobór kapel metalowych a wśród nich "gwiazda" z MTV Nightwish i wydzierająca się jak diva operowa wokalistka :bicz:

Ormianin 17.06.2005 09:26

Cytat:

Napisany przez Air
Ucieszyłem się bardzo jak na onecie zobaczyłem news, że moja ulubiona kapela zagra w Polsce. Radość ustąpiła jak zobaczyłem ceny biletów. Jak dla mnie lekka przesada.

****a ale jestem zły :bicz:

Czesc fanow z mojego miasta juz zorganizowala busa i wielu jest chetnych, nawet za te pieniadze... jestem fanem DM, ale i dla mnie bylby to wydatek dosc spory... poza tym wole DM posluchac u siebie w domu na starych winylach, ktorych mi nie brakuje... przy piwku wieczorem... to jest to

Air 17.06.2005 09:46

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Czesc fanow z mojego miasta juz zorganizowala busa i wielu jest chetnych, nawet za te pieniadze.

I chyba właśnie wyszli z takiego założenia - zespół kultowy - dużo fanów - zapłacą każde pieniądze.

AleX69 17.06.2005 09:53

Cytat:

Napisany przez Air
A czy ten koncert później się odbył bo nie pamiętam??

Na miano gówna roku jak dla mmie zasługuje Mistic Festival 2005. Widać że Ironom brakło kasy i teraz takie występy odstawiają. Wogóle dobór kapel metalowych a wśród nich "gwiazda" z MTV Nightwish i wydzierająca się jak diva operowa wokalistka :bicz:

nie skad ... ale oddali za bilety
nowego terminu nie podali

a na Mistic Festival 2005 kumpel byl ... i tez wrocil ze skwaszona mina :blee:

epol 17.06.2005 19:14

Ceny jak za U2.

BD 17.06.2005 19:44

Czyli taniej niz na U2 bo tam za bilet zaplacilem 300 zl (mowie o cenie sklepowej). Swoja droga widzialem juz te bilety a 1000 zl i wiecej ;).

AleX69 23.06.2005 12:30

i juz po biletach ...

Air 24.06.2005 08:53

Cytat:

Napisany przez AleX69
i juz po biletach ...

Już nie ma biletów na DM ??? :\

AleX69 24.06.2005 09:52

Cytat:

Napisany przez Air

wszystkie sa zarezerwowane ... chyba ze ktos nie odbierze
sranik :blee:

icemac 24.06.2005 10:01

Cytat:

Napisany przez Air

a mowia ze Polska to biedny kraj :tak!:

ja chcialem jechac do Gdyni na HEINEKEN MUSIC OPEN'ER FESTIVAL , ale 200pln mnie przestraszylo i to mocno :O

BD 24.06.2005 10:02

To i tak dlugo sie te bilety sprzedawaly. Na U2 wszystko poszlo w 5 dni. Nie zmienia to faktu, ze na koncert U2 w Dublinie sprzedali 100% biletow w mniej niz godzine...

AleX69 24.06.2005 10:10

Cytat:

Napisany przez BD
To i tak dlugo sie te bilety sprzedawaly. Na U2 wszystko poszlo w 5 dni. Nie zmienia to faktu, ze na koncert U2 w Dublinie sprzedali 100% biletow w mniej niz godzine...

bilety na DM byly sprzedawane/rezerwowane od 20 a 23 juz ich nie bylo ...

AleX69 01.07.2005 10:52

co do cen biletow ...
Cytat:

odczas konferencji prasowej w Düsseldorfie wieloletni współpracownik Depeche Mode w zakresie organizacji koncertów w Niemczech Marek Lieberberg poinformował, że bilety na koncerty powinny kosztować około 45 Euro i z całą pewnością miały być tańsze niż wejściówki na koncerty U2. Okazało się jednak, że agencje sprzedające bilety postanowiły wykorzystać trasę koncertową DM do powiększenia swoich zysków i bilety kosztują około 60 Euro, dodatkowo koszty wysyłki sięgają nawet kilkudziesięciu Euro. W związku z tym management grupy i sam zespól wystosowali wyjaśnienie, które zostało opublikowane na oficjalnej stronie DM. Proceder stosowany przez sprzedawców został napiętnowany jednak nikt nie podjął się starań o to, by wymóc na agencjach koncertowych zaprzestanie tego typu działań.
... i o koncercie w katowicach ...

Cytat:

28 czerwiec 2005
W związku z częstymi pytaniami od fanów Depeche Mode jakie pojawiają się w związku z organizacją koncertu w Katowicach oraz przebiegiem sprzedaży biletów na ten występ, Agencja Koncertowa Odyssey przygotowała odpowiedzi na najczęściej pojawiające się wśród fanów pytania.

Czemu Odyssey organizuje takie koncerty w Spodku, czy nie ma większych hal w Polsce? Poprzednio Depeche Mode zapełniło Służewiec, a teraz fani mają się pomieścić w tak małej hali...
Decyzje dotyczące miejsca koncertu podejmuje zespół.

Czy zawieszenie sprzedaży przez Internet oznacza kompletne wyprzedanie biletów?
Nie można rezerwować biletów, bo ich nie ma, chyba, że nie będzie wpłat za bilety zarezerwowane wówczas wracają one do obiegu.

Czy i kiedy będą jeszcze dostępne bilety na sektory po 240 zł?
Nie ma już i nie będzie biletów za 240 zł.

Ile biletów jest/było ogółem do sprzedania, ilu widzów może na takiej imprezie pomieścić Spodek?
Spodek mieści około 8500 osób.

Czy w momencie wyprzedania koncertu w Spodku jest szansa na drugi występ w Polsce?
Nic nie wiadomo w tej chwili na temat drugiego koncertu DM.

...

sux

wiecej na stronie www.depechemode.pl

joujoujou 01.07.2005 10:55

Spokojnie, to tylko Odyssey, więc koncertu może wcale nie być. ;)

AleX69 01.07.2005 11:04

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Spokojnie, to tylko Odyssey, więc koncertu może wcale nie być. ;)

:D

Air 01.07.2005 11:07

JP ma byc we wrześniu :) więc w końcu się odbędzie.

joujoujou 01.07.2005 13:33

Cytat:

Napisany przez Air
JP ma byc we wrześniu :) więc w końcu się odbędzie.

Skąd masz tę informację?
Na stronie nic nie ma:
http://www.judaspriest.com/tour/default.asp
We wrześniu są w Ameryce południowej. :taktak:

Air 01.07.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Skąd masz tę informację?
Na stronie nic nie ma:
http://www.judaspriest.com/tour/default.asp
We wrześniu są w Ameryce południowej. :taktak:

hmm, dziwne, koledze powiedziano że koncert przeniesiono na wrzesień.

Chyba w końcu zwróci bilet :)

joujoujou 01.07.2005 14:10

Lepiej niech zwróci, a i jeszcze poczyta tutaj:
http://judaspriest.pl/forum/viewtopic.php?t=855

sayan 01.07.2005 20:10

na Iron Maiden wszyscy narzekaja tylko dlatego ze nie zagrali Fear of The Dark, takie były założenia trasy 4 pierwsze płyty i nic pozatym , moim zdanie koncert był naprawde dobry, moze zamało w zyciu widziałem ...

Ormianin 01.07.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez sayan
na Iron Maiden wszyscy narzekaja tylko dlatego ze nie zagrali Fear of The Dark, takie były założenia trasy 4 pierwsze płyty i nic pozatym , moim zdanie koncert był naprawde dobry, moze zamało w zyciu widziałem ...

Sayan, kope lat :)

Co do DM i spodka... moim zdaniem zupelnie tego nie rozumiem, mozna bylo zrobic w innym miejscu i dla wiekszej ilosci osob a i cena biletow bylaby mniejsza i zysk wiekszy

AleX69 01.07.2005 23:52

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Sayan, kope lat :)

Co do DM i spodka... moim zdaniem zupelnie tego nie rozumiem, mozna bylo zrobic w innym miejscu i dla wiekszej ilosci osob a i cena biletow bylaby mniejsza i zysk wiekszy

tez mnie to dziwi ... ale miejmy nadzieje ze chlopcy z menagementu od DM
zmienia miejsce koncertu (tylko czy jest cos wiekszego od spodka?)
lub zrobia drugi

joujoujou 02.07.2005 00:40

Nie sądzę by zmienili miejsce, ani zorganizowali drugi gig, takie rzeczy się w Polsce nie zdarzają. :nie:

AleX69 02.07.2005 00:47

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Nie sądzę by zmienili miejsce, ani zorganizowali drugi gig, takie rzeczy się w Polsce nie zdarzają. :nie:

o miejscu decyduje zespol a raczej jego menagment ... jednak 8500 miejsc na
koncert takiego zespolu to lekka przesada

joujoujou 02.07.2005 00:51

Cytat:

Napisany przez AleX69
o miejscu decyduje zespol a raczej jego menagment [...]

Otóż to, przypuszczam więc, że decyzja była przemyślana.
Nie znam Katowic, ani pozostałych miast w aglomeracji, więc nie wiem, czy istnieją lepsze miejsca.

Ormianin 02.07.2005 01:21

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Otóż to, przypuszczam więc, że decyzja była przemyślana.
Nie znam Katowic, ani pozostałych miast w aglomeracji, więc nie wiem, czy istnieją lepsze miejsca.

Koncert mozna zrobic na wolnym powietrzu... wszystko zalezy od organizatorow i jak spiewali niegdys DM. "Dreaming of Me"

CIAPEK 02.07.2005 05:58

i macie tu wyższość hip hopu nad inną muzą hehe
było Reebok Tour w Toruniu w połowie czerwca gdzie przyjechało kilku dobrych wykonawców bilety były po jakieś 30 zł :]

a Depeche Mode nie słucham... ewentualnie Pink Floyd i Roger Waters.

czero 02.07.2005 09:35

Metallica grala na chorzowskim stadionie, koncert byl swietny, tak samo moglby zagrac DM.

Air 02.07.2005 11:47

Cytat:

Napisany przez czero
Metallica grala na chorzowskim stadionie, koncert byl swietny, tak samo moglby zagrac DM.

Byłem i do tej pory jestem zachwycony, klasa koncert. Z tego co tam jest napisane w FAQ to DM sami chcieli grac w Spodku.

Nic, czekam aż zaczną sprzedawać bilety do Pragi i jadę. Ode mnie to tylko 200 KM.

Pozdrawiam

Cytat:

Koncet był cieniutki. Nagłośnienie fatalne(sprzężenia straszne), scena za nisko, tylko KREATOR pokazał klasę. Żałuję że nie byłem na Behemocie, ale w tym czasie to jeszcze piwko w parku z policjantami piłem ;)

AleX69 18.07.2005 18:52

pojawily sie bilety na koncert DM ... wlasnie zamowilem :D

Dorian 20.07.2005 20:49

W sieci pojawiła się "zajawka" nowego albumu: Utwór+remix i teledysk

Recenzja - ;)

http://www.synthpop.arjmm.pl/modules...content&id=465

Także włączajcie swoje P2P , bo warto;)

AleX69 21.07.2005 16:39

oj warto, warto 8 )

Precious
Cytat:

Precious and fragile things
Need special handling
My God, what have we done to you?

We always tried to share
The tenderest of care
Now look what we have put you through.

Angels with silver wings
Shouldn't know suffering
I wish I could take the pain for you.

If God has a masterplan
That only he understands
I hope it's your eyes he's seeing through.

I pray you learn to trust
Have faith in both of us
And keep room in your heart for two.

Things get damaged,
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give...

paula81 25.07.2005 16:29

Ma ktoś do odsprzedania bilet na Depeszów w Katowickim Spodku? Cena nie gra roli.

loki7777 25.07.2005 16:33

hoho:)

B@rtek 25.07.2005 16:53

Cytat:

Napisany przez paula81
Ma ktoś do odsprzedania bilet na Depeszów w Katowickim Spodku? Cena nie gra roli.

Cena nie gra roli, a jak ktoś powie 500zł to tez kupisz? :>

Dorian 25.07.2005 17:05

Cytat:

Napisany przez paula81

Popatrz i podzwoń tutaj;) Może jeszcze się coś znajdzie...

http://www.ticketpro.pl/index.asp?L=...TERM=5&MAIN=44

AleX69 29.07.2005 10:13

no i juz jestem szczesliwym posiadaczem 6 biletow ... :D

http://img146.imageshack.us/img146/7...etdm0oy.th.jpg

swoja droga to jestem ciekaw jaka ich bedzie cena tydzien przed koncertem :>

paula81 02.08.2005 10:53

Cześć AleX!
Nie chciałbyś mi sprzedać jednego biletu? :)

DudePol 02.08.2005 23:34

3 nerki za 3 bilety kto idzie na to ? ||

ps dawców jeszcze nie znam :fiu:

Pagerus 08.08.2005 21:09

Kurcze - sam bym chętnie pojechał na DM - ale nie wiem czy ten termin będzie dla mnie odpowiedni... za dużo czasu jeszcze... :| A szkoda :(
No i z biletami to już też kiszka... :(

Air 12.08.2005 12:07

Cytat:

Napisany przez AleX69
no i juz jestem szczesliwym posiadaczem 6 biletow ... :D

http://img146.imageshack.us/img146/7...etdm0oy.th.jpg

swoja droga to jestem ciekaw jaka ich bedzie cena tydzien przed koncertem :>

Co to jest koszt obsługi warty 10 zł ??

AleX69 16.08.2005 22:55

Cytat:

Napisany przez Air
Co to jest koszt obsługi warty 10 zł ??

pewnie jak zwykle ... fatyga za bilety :D

AleX69 18.08.2005 17:12

Cytat:

24-letniego mieszkańca Kielc, który nielegalnie pobrał plik z najnowszym utworem muzycznym zespołu Depeche Mode (fot. AFP) z serwera niemieckiej firmy będącej producentem wideoklipu grupy, zatrzymali w środę policjanci. Poinformowała o tym PAP rzeczniczka świętokrzyskiej policji, podinsp. Elżbieta Różańska-Komorowicz.

Sprawą zajmuje się Zespół do Walki z Przestępczością Intelektualną i Internetową Komendy Wojewódzkiej Policji w Kielcach.

Do pliku z nagraniem zespołu był dostęp przez stronę internetową, ale tylko dla pracowników firmy producenckiej. Jak ustalono, niepowołany kielczanin - mimo zabezpieczeń - pobrał plik z przedpremierowym utworem i umieścił go na ogólnodostępnej stronie.

Właściciel praw do nagrania po przeanalizowaniu rejestrów z serwera stwierdził, że było aż czterdzieści prób zanim plik został odnaleziony i pobrany. Przeprowadzone postępowanie wykazało, że połączenia z serwerem niemieckiego producenta pochodziły z Kielc. Pozostawione w sieci internetowej ślady doprowadziły do 24-latka.

Prawowici właściciele praw autorskich i producenckich do nagrania zespołu Depeche Mode określają swoje straty na kwotę 130 tysięcy funtów.

Podczas przeszukania miejsca zamieszkania mężczyzny zabezpieczono dwa komputery oraz nośniki CD. Biegli sprawdzą czy znajdowały się na nich nielegalnie pobrane pliki.

Prowadzący sprawę policjanci przypuszczają, że młody człowiek popełnił przestępstwo z ustawy o prawie autorskim nieświadomie, ale nie zwalnia to go od odpowiedzialności karnej. Grozi mu do dwóch lat pozbawienia wolności - dodała rzeczniczka.

"Wszyscy użytkownicy internetu będący zwolennikami nie autoryzowanego ściągania z sieci różnych dóbr intelektualnych powinni tę sprawę - o charakterze międzynarodowym - potraktować jako swoistą przestrogę" - powiedziała podinsp. Elżbieta Różańska- Komorowicz.

Polak najprawdopodobniej pobrał utwór "Precoius", singiel zapowiadający najnowszy krążek Depeche Mode "Playing The Angel" - premiera 17 października. Nagranie oraz robocza wersja klipu trafiła do Sieci już pod koniec lipca. Formacja 14 marca 2006 roku wystąpi w Katowicach.
nic tylko boki zrywac jaka ta nasza policja skuteczna ... :rotfl:

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=17...1124376689.613

Pagerus 18.08.2005 19:04

Cytat:

Napisany przez AleX69
nic tylko boki zrywac jaka ta nasza policja skuteczna ... :rotfl:

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=17...1124376689.613

Też już to dzisiaj czytałem :)

Dorian 18.08.2005 22:37

Dobrze ,że ma tak duże wsparcie.

http://www.depechemode-forum.pl/view...er=asc&start=0

AleX69 28.09.2005 16:45

plyta sie jeszcze nie ukazala ... www.touringtheangel.com

AleX69 01.10.2005 02:59

Cytat:

Napisany przez AleX69
plyta sie jeszcze nie ukazala ... www.touringtheangel.com

.... od wczoraj jest juz po PTakAch ... Question of Time

:pisze:

AleX69 01.10.2005 14:21

a tu jak widac ...

Kod:

ed2k://|file|PTA.rar|95775711|57F17CB650A56F7059DE96EA61D7F6C9|/
bez spacji

... ptaszek wylecial z klatki

Pagerus 01.10.2005 21:59

Coś niewiele rozumiem z tych Twoich 3 ppp :|

AleX69 04.10.2005 12:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Coś niewiele rozumiem z tych Twoich 3 ppp :|

playta Playing the Angel ma swoja premiere w sklepach kolo 17 pazdziernika ...

... ale juz od kilku dni jest dostepna jest na swiatowych polkach BT i Ed2k 8 )

Dorian 04.10.2005 13:17

Ja się na płycie szczerze zawiodłem. Nie tego oczekiwałem . Nie umiem znaleźć na tym albumie większej perełki - nie umiem znaleźć utworu, który wwierciłby się w moją głowę i pozostał na długo tak jak od lat Enjoy the Silence, Walking in my shoes czy Insight z Ultry . Mam bardzo mieszane uczucia gdyż może nie nazywając się Depeszem zawsze znajdywałem coś w Ich muzyce co przyciągało. Przyciągnęło do stolicy w ulewny dzień, przyciągało do Exciter''a. Potem nastała u mnie era programów p2p i oczy się nieco otworzyły, uszy także. Nowa płyta hmm jest strasznie niespójna , nie umiem nie przeskoczyć takiego np. Johna Revelator''a , który jak upodobnione jest do dokonań Rolling Stones - a jako,że nie cierpię Stonesów przeskakuję ten kawałek, przeskakuję też Precious,bo za słodki jak na mój gust, przeskakuję Macro za bałagan i za wprost beznadziejny wokal ( może refren się jako tako broni - ale to marna część utworu ),przeskakuję I want it all, bo po prostu mnie nudzi, przeskakuję Introspectre - wypełniacz. Coś z tego zostało jednak i to pozwala cieszyć mi się nowym Depeche Mode mimo wszystko. Czy szukam dziury w całym, czy zawsze oczekujemy po naszych ulubieńcach czegoś niesamowitego ponad wszystko i wszystkich? Z pewnością, jednak jak pokazali inni moi "ulubieńcy" VnV Nation - można nagrać i chałę. Depeche Mode jednak dali radę mimo kilku - jak dla mnie pomyłek. Co do kapel podwórkowych wymienionych w recenzji - przy całej sympatii dla DM - poprzednia płyta Mesh, a co dopiero Camouflage " Sensor " miażdzą dzisiejszy DM - co stwierdzam z pewnym smutkiem ... może już oczekuję czegoś innego od muzyki niż kilka lat temu ... i to ,że to DM, a nie nic innego już nie znaczy tyle co kiedyś. Z pewnością tak. To tyle.

Pagerus 04.10.2005 17:41

A którą płytę Mesh masz na myśli???

Dorian 04.10.2005 17:57

"Who Watches Over Me" czyli jak na razie ostatnią - może i słodką i taneczną ,ale porządnie zagraną, spójną , z odpowiednią dawką emocji - a tego nie znajduję już w DM A.D. 2005. Słuchając Gore'a w balladach na poprzednich płytach mojej Dziewczynie nie raz się łezka w oku zakręciła,a tu? Macro i nic . Nie chcę uogólniać,ale skoro nie mogę nazwać się Depeszem , a jedynie miłośnikiem ich muzyki - klapki na oczach nie obowiązują. Napiszę szczerze - wokal nie tworzy muzyki i przy całej sympatii - utwory nie zachwycają - i pójdę o zakład ,że pewien - może dość wysoki procent osób zachwycających się nowym DM usłyszało wspomniany Mesh , w którym podstawilibyśmy wokal Gahana lub Camouflage ( choć tu wokalista ma swoją markę - nie do przejścia pomimo niby normalnego głosu ) - może większość wychwalałoby taki układ pod niebiosa. Na nowym DM nie przekonuje mnie głownie muzyka i kompozycja utworów - nie mam zastrzeżeń do wokalu ( no może poza Macro ) ... za to stawiam minus za brak pewnych emocji, które były np. przy Ultrze, nie mówiąc już o poprzednich płytach. Wokalami też zachwycać się nie będę gdyż dla mnie nie do pobicia są Peter Gabriel, Maynard z Tool'a i Alexander Veljanov z Deine Lakaien. Naprawdę - średnia płyta zespołu o wspaniałej tradycji - spełniająca gusta słuchaczy i wynagradzająca z pewnością czekani ( zwłaszcza po zaskoczeniu Exciter'em ) ... lecz po prostu nie dla mnie.

Tutaj recenzja :

http://www.electr-on.pl/modules.php?...content&id=504

- post na samym dole jest mój;) - nie na wszystkich forach mamy te same nicki, prawda?;)

AleX69 04.10.2005 22:30

depeche zaczeli to na mialo kontynuacje w poprzednich swych produkcjach ...
przygotowuja sluchacza do zmian ... zmian z dobrych hitow na smaczne utwory
plyte przesluchuje kilka razy dziennie ... nie wybierajac poszczegolnych utworow ... uroczo

chlopcy zrobili bardzo dobry ... jak widac nie komercyjny <- objad
dlugo tu wymieniac rodzynki ... od pierwszego utworu przez 'John the Revelator', 'Macrovision', 'Lilian'
a konczac na mrocznym nawiazujacym do starszej plyty ("Music For The Masses") 'Nothing***8217;s impossible'

nie moge sie juz doczekac premiery by z ulubionym Pinot'em w kieliszku
wysluchac calej plyty na dvd w 5.1 ...

mniami :jem:

Pagerus 04.10.2005 23:15

Płyta "Who watches over me" Mesh'a bardzo mi się podoba :) Co do najnowszych Depechów to jeszcze nie słuchałem - czekam na premierę albumu... Mimo wszystko Precious mi się podoba - wstawili nawet ten utwór do najnowszego odcinka Smallville - co stanowiło dla mnie miłą niespodziankę :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:49.