![]() |
Cytat:
|
@MAX.666 a do jakiego portalu piszesz artykuły? Chciałbym sobie poczytac ...
EDIT: Dzieki Max. EDIT2: Maila do PCCentre właśnie wysłałem. Ciekawe co z tego bedzie ... 8 ) :fiu: |
Cytat:
pozdro ;) |
No, a ja mam wklad w XBOX'owa czesc tutoriala na tymze forum ;-D
|
hmm specjalizuje sie w kazdej dziedzinie:D no moze gry troche olewam z braku czasu i braku dobrego sprzetu. Niedługo opisze nowy, prostszy sposob na Multiboota, wiec prosze spogladac na moja skromna stronke:) Jak cos to jestem do dyspozycji:D
|
Cytat:
|
Z przyjemnością przeczytam Twoje artykuły.
Rosol, podoba mi się zawartość Twojej strony internetowej. Mógłbyś napisać w jakich dziedzinach się specjalizujesz? |
Cytat:
|
a moze zainteresowalby Was artykuł MultiBoot DVD ?? jest na strone www.rosol.kom.pl ... nadaje sie takie cos?
|
Cytat:
Bakupl, czekam na jakiś ciekawy artykuł :) |
a mnie to by zaraz zarzucili, ze czepiam sie, hahaha ;)
|
_bakupl_ : a myslisz ze ja nie moge ;-D?
|
Cytat:
|
Ech.... Na dwie redakcje bede jechal, ale trudno. Skusiles mnie ;-D... Na majla poszla recenzja NFS:U 2 z czasow gdy jescze reaktywowalismy eMZete!
|
Dodam, że bardzo potrzebujemy teraz osoby chętnej do recenzowania sprzętu i programów. Mamy obecnie masę programów i ciekawego sprzętu do przetestowania, niestety nie ma kto się za to zabrać.
|
Przygotuj dłuższą aktualność (ok 1000 znaków bez spacji), przejrzyj stronę w poszukiwaniu błędów (np w aktualnościach, czy artykułach). Znajdź kilka i napisz jak byś je poprawił. Osoba - tłumacz odpowiedzialna jest między innymi za pisanie aktualności.
|
Cytat:
Korektorem powinienem być dobrym, a angielski i niemiecki w miarę dobrzę znam:) I jeszcze jedno, czy jeśli chcę wstąpić na stanowiska to muszę napisać arta, czy też nie??? |
Jednak nasze forum ma fachowy prestiz, skoro tutaj szuka sie "fachowcow" z tej dziedziny ;-D
|
Cytat:
|
Nie oczekujcie oczywiście, że od razu wstąpicie do redakcji, napiszecie artykuł czy kilka aktualności i będziecie zasypywani prezentami. Praca w tej redakcji to ciężka praca nie ma co ukrywać. Kizio, oczywiście, że są, nabór się jeszcze nie skończył
|
icemac - ja ostatnio dostalem gre wartosci 99 zl a pracuj tam od niedawna, przypadek podany przez Darka jest podejrzeam "dla uprzywilejowanych" ;-D
|
Cytat:
fajnie za cale 250pln :wow: chyba sie skusze :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Ja mam ciepla posadke na innym protalu na podobnych warunkach... Zagwarantujcie mi ze kazd program do testow zostanie u mnie to z bolem serca do Was przejde ;-D!
|
Cytat:
Cytat:
|
no tak ale czemu tu takich ludzi szukacje :)
ja moge wziasc ta dzialke - grafików (zarówno 2D, jak i 3D :D |
Wstąp do PCCentre Team!
Wszystkich chętnych zapraszamy do wstąpienia do redakcji portalu PC Centre (http://pccentre.pl). Poszukujemy ludzi, którzy kochają komputery/konsole i lubią o nich pisać. Kreatywność, inwencja własna i sumienność są bardzo mile widziane.
Jeżeli jesteś zainteresowana(y) naszą propozycją, wyślij swoje zgłoszenie na adres: redakcja@pccentre.pl. W załączniku należy zamieścić przykładowy artykuł na dowolny, związany z komputerami temat. Objętość tekstu nie może być mniejsza niż 1 strona A4. Prosimy również o podanie loginu z naszego portalu. Poszukujemy także osoby chętne do współpracy na stanowiskach: - tłumaczy (język angielski, niemiecki, francuski), - korektorów, - grafików (zarówno 2D, jak i 3D), - programistów (PHP, SQL, Java, XML, C++ itd.), - animatorów (Flash, AVI itd.), - specjalistów d/s reklamy. Uwaga! W poźniejszym czasie przewidujemy możliwość atrakcyjnego zarobku. Tymczasem oferujemy: - dostęp do atrakcyjnych produktów do testów/recenzji (wiele z nich pozostaje na stałe u poszczególnych redaktorów), - udział w specjalnych konkursach tylko dla redakcji (jako forma odwdzięczenia się za pracę na rzecz PC Centre), - możliwość samorealizacji, - wspaniały wstęp do kariery w branży IT. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |