![]() |
Quake 3 Gold
tylko nie piszcie, zebym sobie szukal po sklepach internetowych, bo wszedzie "naklad wyczerpany", "brak", "brak danych", "sztuk dostepnych:0", itp.
chodzi mi konkretnie o wersje gold, czyli kompilacje na jednej plycie standardowego q3 z oficjalnym dodatkiem team arena. najlepsze bylyby namiary w Warszawie (cena?), ale jesli jednak znacie sklep wysylkowy gdzie JEST (Polska), czekam na odzew :) ... i chce nowke, wiec bez ofert indywidualnych, lol... |
i z powrotem na pierwszej stronie :) ...
|
|
baaa aaa, golym okiem na zdjeciu widac, ze to dwie plyty dwoch gier, a nie jedna plyta jednej gry jak poszukuje (i sprecyzowalem w pytaniu).
swoja droga jak zobaczylem "ostatni post: Y@nkee_PL " (moderator ) juz myslalem, ze dostanie mi sie za "odswiezanie" tematu :) |
napisz do id software to może skompilują ci wersję specjalną.....ciężko o ten tytuł, bo sprzedawali go dość dawno...ale szukaj i...ciężko ci będzie dorwać nówkę
|
he? nic nie musza mi kompilowac, juz zrobione: http://www.idsoftware.com/games/quake/quake3-gold/
moze gdzies re-edycja, czy cos? |
na ebay jest troche tego ;)
tylko musisz popytać czy wyślą ci do takiego zadupia jak Polska :P |
a ja proponuje:
Kod:
ed2k://|file|(PC%20Game)%20-%20Quake%203%20Arena%20Gold%20Edition%20(CCD).rar|544636463|8A04D6100206A7690FA5A4E01F6919AB|/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=Manson_fan]a ja proponuje:
dobra rada na początek zedytuj i napisz mu na PW :D |
Cytat:
|
moze bananka nie będzie :D idź do Kościoła i daj za to na tace :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dobra to jakiego moda objedziemy za niedopełnienie obowiązków ?! || |
ja bym tam polecial po czerwonym, ale ...
naklad na 24h mi sie wyczerpal :> |
Ilość załączników: 1
Cytat:
no ale ja mam tylko tyle || |
hehe, taki stary temat, dawno zapomnialem :D . q3g szukam dalej. pozdrawiam :)
|
Ale byłby ubaw jakby jakiś mod zmienił sumy kontrolne w tamtym adresie :D
Na sete bo to smierdzaca sprawa :D |
Cytat:
hmmm.. a ja parę dni temu (dosłownie) załatwiłem sobię Quake III Arena Gold i Quake III Team Arena Gold na osobnych płytkach :pisze: |
oo? a skad to sie wzielo? napisz cos wiecej, moze jakies skany czy fotki?
|
A propo Quake'a ->http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=21254
|
Cytat:
|
Cytat:
ja mam kod źródłowy Quake-a już od 9 dni, plik ma 1,2MB jak ktoś chce to mówić |
and now for something completely different ;) - jak "odpolszczyc" quake 3 arena + quake 3 team arena pl wydane przez licomp empik multimedia? jakie pliki podmienic jesli sie da? skad?
|
to Q3 jest PL ?
kurde aby tak oszpeci***263; gre :szczerb: |
Już słyszę głos lektora: "doskonale" (excellent) i "robi wrażenie" (impressive) :rotfl:
|
troche w akcie desperacji rzucilem pytanie - wystarczylo przypomniec sobie obsluge pk3 plikow i "pomoc" sobie "angielska kopia zapasowa" ;) , czyli po klopocie :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:24. |