![]() |
chyba ze twoj dom to szklarnia:D
|
to tak jak kupic sobie ferrari i zeby stalo w oszklonym garazu ;)
|
jak ktoś wcześniej napisał... można chociaż kupić tą opaskę a potem jej nie nosić - wystarczy, ze kasa pójdzie na dobry cel (ocywiście jeśli kupimy oryginalną)
|
Nie podoba mi sie ta "moda".
Nawet juz mi skrzynke spamuja z jakimis opaskami zelowymi. To pewnie to samo tylko na inny cel. W ogole jakies zniewiesciale sa te opaski. |
kolejna chora moda...
|
no i trzeba czekać do połowy września... a opaseczka by się przydała :) muszę ją sobie załatwić z jakiegoś innego źródła...
|
chyba livestrong
|
A co to za opaska ta darmowa?? LIVESTRONG czy jakaś inna??
|
ja za to ze czekalem dluzej niz 2 tygodnie dostaelm 2 opaske gratis:D
|
Dzisiaj na opaska.pl zamówiłem opaski LIVESTRONG, STAND UP SPEAK UP, NO COMPROMIS i ONE. NA dostarczenie ich muszę trochę poczekać, ponieważ nie mają teraz na stanie opasek LIWESTRONG i STAND UP SPEAK UP (a konkretnie tak gdzieś do połowy września, przynajmniej tak napisali na stronie ;p ). Jestem cierpliwy więc poczekam. Wreszcie zrobie coś dla innych, pomoge komuś. Muszę czymś zrekompensować to, że się urodziłem prawda??
Pozdro dla wystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! |
to kupcie na stronie opaska.pl ja tam kupilem i mam orginalna:) wiedz nie macie sie czego bac
|
@Lukash-tak 10 zł to nie jest durzo ale po co tracić kasę jak masz wiarygodniejsze źródło, a pozatym jak ludzie dają te zdjęcia na aukcjach to przecież mogli je skopiować z tych właśnie stron prawda?? Przecież to nie jest zabronione.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
trzeba czasem zaryzykowac 10zl ty chyba nie tak duzo, chyba ze bys 1000zl wydawla to wtedy jest roznica
|
@ed hunter- Ogólnie swoją wypowiedź napisałem po tym jak przeczytałem ze @cancel nie kupiłby nic na allegro. W mojej wypowiedzi nie chodzi o opaskę za 10zł ale o różne rzeczy których wartość jest znacznie większa. Zgodze się z Tobą że pozwanie kogoś do sądu o 10zł jest rzeczą trochę dziwną, może nawet śmieszną, i wielu osobom niechciało by się nawet zgłaszac takiego faktu do sądu, ale gdyby ktoś zgłosił taką sprawę to pewnie by wygrał.
Wracając do opasek, jeśli już nie kierujesz sprawy do sądu to możesz isć ze sprzedającym na ugode (chciażby zwrot pewnej części ceny albo zwrot opaski) a jak nie to dajesz kolesiowi negatywa, przy okazji możesz też poinformować innych którzy kupili te opaski, że są one podrabiane. Koleś będzie miał dużo negatywów - ludzie będą widzieli że coś nie tak z tymi opaskami, a ktoś kto ma takich opasek do sprzedania 100 raczej nie byłby z tego zadowolony. Dobra to tyle ode mnie na dzisiaj. Pzdr. i dobranoc wszystkim ;) |
Cytat:
jak przyniosła pudło to coś mi się waga nie zgodziła... wziąłem magnes i nie przyciąga :| wyglądają praktycznie identycznie jak niemiecie oryginały.... teraz są dla psów. |
ale to nie wiesz co kupujesz masz strony internetowe gdzie jest pokazane jak wyglada opakowanie i orgnalna opaska wystarczy poczytac i nie ma problemu:D
|
Cytat:
|
Cytat:
kup pan opaskę, oryginał od samego Amstronga, tego co mu jaja na raka wycieli. a jak się coś nie spodoba to: widziały gały co brały i spadać. zaraz, zaraz - to jest taka wiekla bakteria. podaj mnie do sądu za 10 złotych. dalszych cytatów z warszawskich bazarów nie przytoczę. |
Cytat:
No bo jak w opisie aukcji pisze, że jest to oryginalny towar, to towar musi być oryginalny, w przeciwnym razie sprzedawca nie wywiązuje się z warunków umowy, a w tym wypadku można odstąpić od finalizacji umowy i towaru nie kupić ( a jeśli już towar kupiliśmy to można rządać zwrotu pieniędzy (całej kwoty albo jakiejść części). Oczywiście opaska taka na allegro kosztuje załóżmy 10 zł i większości by się nie chciało dochodzić swoich praw, ale zagrożenie komentarzem negatywnym może w jakiś sposób wpłynąć na "naszą" korzyść. Ogólnie nie widze żadnej przeszkody by kupować na allegro, jeśli tylko wie się od kogo się kupuje. pzdr. |
Cytat:
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nie bo jak wydrukujesz sobie serduszka to bedzie oszustwo bo pieniedzy na orkiestre nie dales a jak kupisz sobie opaske to jakas kasa idzie na szczytny cel...ja mam opaske live strong.czlowiek wspiera szczytny cel ale z drugiej strony w Polsce juz widze ze ludzie na tym ostry interes robia..normalnie opaska kosztuje w USA 1$ a u nas mozesz znalesc za 7-8zl najtaniej, czyli 100% przebicia niezly zarobek:D
|
tak sie zastanawiam nad sensem zakupu tych opasek na allego czy z innych nieoficjalnych źródeł ich dystrybucji. przezciez sprzedaż ich zasila szczytny cel, a zakup ich na allegro i poźniej lasnowanie sie ;) ze to jest sie terndy (czy jak tam to sie teraz mówi) jest śmieszne,to tak jakbym wydrukował sobie w domu serduszka wielkiej orkiestry i cały rok w nich chodził mając oklejone całe ubranie...
a moze ja sie nie znam i jestem człowiekie nie mna czasie || metal up your ass || |
Jakby ktos mial do sprzedania w rozsadnej cenie 1 opaske livestrong i 1 stand up speak up, to prosze o kontakt na e-mail mm_@autograf.pl lub gg 5535082
|
ja sobie zamowilem ta opaske ze strony opaska.pl ma przyjsc w tym tygodniu, strasznie modne sie staly i widze ze ludzi na allegro ladanie na nich zarabiaja....ostre przbicei jest ta opaska w USA kosztuje 1$ u nas 3-4 razy drozej....:)
P.S. sorki za ten temat opaski mam nadzieje ze moderatorzy go wyrzuca |
Są już opaski LIVESTRONG, zaczynają już wysyłac do tych co złożyli na nie zamówienie jak ich nie było na magazynie. Za tydzień będzie można kup;ić opaskę NO COMPROMISE, a za jakieś 2 tygodnie opaskę ONE. Niestety oapski STAND UP SPEAK UP będą dostępne dopiero od przyszłego miesiąca. Tutaj jest link do orginalnego tekstu na www.opaska.pl
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!! |
Damianos L: to na 100% są orginały, a o dostawie dowiesz się klikając na produkt.
Ja zamawiam chyba opaski LIVESTRONG i STAND UP SPEAK UP jak już będą Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! |
My z kumpel zamawiamy 10 szt. za 10$ i do tego przesyłka 10$ i razem wychodzi 20$, czyli ok. 60PLN :)
Po jednej zostawimy dla siebie, a resztę sprzedamy :D |
Ludzie na allegro niezły na tym robią interes. Bo jeśli opaska kosztuje 1$ albo nawet 2$ a w Polsce na allegro są po ~12 zł (1$=~3,35zł) to sami sobie polczcie ile na tym zarabiają
|
Cytat:
fajno, chyba sobie zamowie....:) tylko ciekawe kiedy beda mieli dostawe... i czy to naprawde sa oryginaly? maja znaczeki nike i brak napiso made in china? |
Teraz można kupić opaski LIVESTRONG oraz STAND UP SPEAK UP w sklepie internetowym www.opaska.pl (chwilowo zapasy opasek się wyczerpały). w najbliższym czasie mają tagże opaski ONE i NO COMPROMIS. Mój brat kupił tam i dostał na 100% jest to orginalna opaska. Opaska LIVESTRONG kosztuje 10 zł. ale lepiej kupić tam niż na allegro i to jeszcze drożej. Serdecznie polecam.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!! |
Opaski....
-W sklepach sportowych sa wszystkie kolory...przeciwko wszystkiemu i wszystkim demonom, dla łatwych pieniedzy by przyszły, by sąsiad nie miał itp - na allegro jest tego dwie strony ...a tutej ktoś załozył cos takiego... http://www.livestrong.prv.pl/ tam zobacz skomentuj i ludzie sie składają po 10 osob by kupic ze strony i podzielic sie przesylką, nie kazdy tez ma mozliwosc płacenia w dolarach. Ja tak kupiłem 20szt. za 93zł - na kazdym bazarku teraz kupisz te opaski po 2zł w kazdym koloze i przciwko kazdym mocą.. DLa mnie to nie moda.. czy bycie jazzy cool, hippe czy jakkolwiek inny ŚWIADOMOSC tego co sie robi i za co i dla kogo http://img193.echo.cx/my.php?image=livestrong6cz.jpg |
Cytat:
A co do tego koloru to tylko zolte sa oryginalne. |
znalazlem na allegro tylko jedna oferte i nie wiadomo czy to sa orygialne :/
nie ma zdjecia opakowania ani nic.... |
Mariusz ma taka opaske zwlaszcza przy serwach widac ta opaske.
Jeszcze raz thx shuma02 |
Nie wiem czy oglądaliście wczoraj mecz siatkówki, bo wydaje mi sie, że Mariusz Wlazły miał taką opaskę na ręce.
|
W Polsce jeszcze nigdzie poza allegro i znajomymi w USA i kilku innych krajach.
Ja juz prawie mialem kupic na allegro. Ale jak zobaczylem, ze nie wszystkei sa orginalne w Polsce to zrezygnowalem. http://www.livestrong.prv.pl |
kurde moj kumpel i jego brat maja.... fajne to nawet i tez bym chcial
nie wiedzialem wczesniej o co chodzi z tymi opaskami, ale jak zwykle forum pomogło :) to gdzie to w koncu mozna kupic? |
jeśli kasa idzie na kase z rakiem to bym nawet to kupił, ale tego w życiu nie włoże, bo szpan to nie dla mnie ||
|
za friko, poswiece sie na dobro forum
|
Jasne ale w jakiej cenie??
Bo chyba na allegro kupie, jak drozej. |
Cytat:
zaraz po tym jak wyszlo LiveStrong wszedzie pojawily sie podroby w innych kolorach i w ogule. bajery jak rozowa Friendship czy takie smiecie... |
Cytat:
Jak mozesz to sprawdz cene. Ale i tak chyba taniej wyjdzie na allegro, ale na allegro to nie wiadomo co moze byc. thx z gory. |
W tamtym roku bedac w USA widzialem cos takiego w sklepie Nike, kolor zolty, kosztowala 1 USD. Nic nowego.
|
Cytat:
|
takie w Polsce juz są.
Napis Pokolenie Jp2 czy tam adres http://pokolenie-jp2.com/ Sprzedawali to na Lednicy (nie bylem, ale ludzie to noszą) |
A masz do nich dostep??
Bo jak masz to jasne ze mozesz przeslac, na konto bym ci kaske przeslal. Ale po 2 E to troche drogo. Wydaje mi sie ze inne kolory to sa na inne choroby czy cele charytatywne, ale nie jestem pewien. |
taaaa.....jak to jest trendy to w Polsce też zaraz będą.........na stadionie :\
|
Po dwa euro w Irlandii, w różnych kolorach.
Ile przysłać? :> |
naprawde fajny pomysł a co du kupna to pewnie to do nas równiez dojdzie :)
|
"live Strong" - żółta Opaska
Lance Amstrong amerykanski kolaż mial raka wyleczyl sie z niego, a teraz wymyslil takie silikonowe zolte opaski na reke, z ktorej 60% ceny (czyli 1 USD) idzie na walke z rakiem i pomoc chorym juz na niego.
Opaski w Ameryce zrobily wielka furofe: - po pierwsze - jest to szczytny cel - cena niska - a ostatnio wielki "SZPAN" Co sadzicie o tego typu akcjach? Moze wiecie gdzie to kupic (poza aukcjami internetowymi)? I jeszcze link do strony glownej http://www.livestrong.org/ pozdrowienia ADAMS ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:33. |