![]() |
chyba jednak coś nie tak z tym napędem, ale aby mieć 100% pewność należało by sprawdzić ją jeszcze na innym kompie
|
Ilość załączników: 1
Kolega mi powiedzał że najlepsze płytki to Super Azo Crystal więc nagrałem płyte testową i prosze oto wykres. Ja już nie mam do tego cierpliwośći.
|
Wykres jest rzeczywiście niespotykany - przypomina sinusoidę, mniej EKG, dopiero po testach na lepszych nośnikach będzie można ocenić tę nagrywarkę.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
a jak inne płyty? ale nie te za 40 goszy :P
|
O ile dobrze pamiętam to była nagrana w innym kompie płyta "WriteMe" kupiłem bo była po atrakcyjnej cenie 40 groszy Naprawde!!
|
a inne płytki jak wychodzą?
|
a co to za płyta? może tłoczona z jakiegoś czasopisma?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kurcze, nic nie piłem, ale jak patrzę na te wykresy to się zastanawiam czy sok mi w żołądku nie sfermentował ||
ale z drugiej strony jak sprzęt nazywa się Matushita UJDA to wszystko tłumaczy - brakuje jej dwóch kamieni... |
Cytat:
z drugiej strony nagrywarka rewelacyjnie pali :) na dole prawidlowy wykres. Mac skasował tu odpowiedz jednego forumowicza w sumie troche szkoda bo niezla diagnoze koleś postawił. heheh dla ciekawskich: Cytat:
|
Notching changed
Cytat:
|
Bez urazy ale tak za***ist****go wykresu jeszcze nie widziałem:)
|
Wina może leżeć od straony nagrywarki, kompa jak i od strony płyty.
Wykonaj: Wgraj najnowszy firmware do napędu. Zainstaluj ForceASPI 1.7. Sprawdź czy masz włączone DMA dla wszystkich napędów. Wyłącz antywirusy w kompie na czas testu (również inne programy mogą powodować zakłócenia w teście). Sprawdź płytę w innym kompie, bo może to ona jest winna. |
Matsushita ujda 330 czy to dobrze...
Oto wykres testu odczytu okrągłej płyty [takiej świecącej z jednej strony] w nero CD/DVD Speed
Nie wiem jak to zinterpretować bo mam kompa od niedawna czy to dobrze czy źle prosze o podpowiedz. Z góry dziękuje. ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:31. |