![]() |
Polski Eminem :D
|
|
Cytat:
|
Podobnie zaczynała Mandaryna i zobaczcie jak się wybiła :haha::haha:
A tak serio takim ludziom trzeba szybko dać do zrozumienia że jako muzycy się nie nadają :P |
yo yo ziomale co sie śmiejecie to jest prawdziwy underground, ||
najprawdziwszy taki ze nawet tego sie słuchać nie da:P |
Jako komentarz do tego "utworu" pozwolę sobie zacytować fragment tekstu z tegoż "dzieła" :D
Cytat:
|
Jestem wstrząśnięty niezmieszany.
Muszę się odchamić po przesłuchaniu tego solisty. Cover "Planet Caravan" :serdusz: Black Sabbath w wykonaniu Pantery będzie do tego celu świetny. pozdr. |
Cytat:
|
ja pierdziele, co za typ :haha:
niezly hardkor :D |
Cytat:
|
to ja sobie może to daruje - czy to obowiązkowe :)
|
To ja "polecam" ten zespol: Bacznosc Squad
Teksty!!!! http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=0...C0N2MGXT6RQ8BD |
O LOL - czero, masz repute! Przypomniales mi czasy liceum!
|
Cytat:
taaa :) "razem żeście chodzili do przedszkola później żeście klase pierwszą zaczeli(...) matki wasze na wywiadówki zapierdalały" |
Wg mnie gościu jest dobry, przynajmniej jest różny od tych różnych raperów z Vivy czy MTV. Zmierza w dobrym kierunku, opisuje co czuje, czasem fristajluje. emiB reprezentuje poziom intelektualny większości polskich blokersów. Poza tym wykazuje wyraźne tendencje homoseksualne co też go odróżnia.
|
Cytat:
na te gorsze chwile... samopoczucie poprawi momentalnie! :D fajnie jest czasami posluchac cze_gos ta_kie_go!! buahahaha :haha: :fala: |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzis poraz pierwszy sobie to puscilem :haha: :rotfl: ^_^ ^_^ ^_^
najlepiej zabrzmialy motywy z 20groszy i z podstawowką :rotfl: |
Elo Elo, naprawde niezły hiphopowy kawałek - muza specjalnie pod telefony komórkowe (4 kanały MIDI) - świetny pomysł gwarantujący koomercyjny sukces (chyba dyktowany popularnością superFroga), ten "czarny" wokal z chrypą - Aż się nie chce wierzyć że najlepsze w tym wszystkim to teksty - freestajlowane nawijki, prawdopodobnie pod wpływem narkotyków, co dodaje jeszcze prawdziwości jego słowom. Klimat raczej refleksyjny, ze wzruszającą historią przyjaźni od podstawówki po więzienie. I tu u każdego słuchającego rodzi się pytanie: dlaczego jest w dziale humor? - powinno być w Film i Muzyka. Fatalna pomyłka, ale admistracja sie tym na pewno zajmie. Pozdro dla ziomali nara!
:rotfl: |
"Ziomek z Chrzanowa"
Chrzanów - Miasto niedaleko ode mnie - baaa... Moze 5 km ode mnie ;] joł ;) |
"Ziomek z Chrzanowa" --brak mi slow:)
ja gdzies mam podobna "hip-hopowa" piosenke o moim osiedlu,:) tam sa jeszcze chórki zrobione przez dwie dziewczyny:) |
ejj to za-po-daj mi :) wolfen3@gmail.com
|
A ja,mu wróze swietlaną przyszłosc w Hollywood :D
|
|
Ja po zwrotce MC Terminatora się poddałem.
|
Hehehe... To jest tylko 1 track... Mam na dysku caly album i nazywa sie "Obroncy Hardkoru - Epikurejski Cytoblast Ulicy" i naprawde miazdzy miesnie czola ;-D!
|
heheh :) diss na mleko miażdży :) skad masz ten album ??
|
Wrzuciłbyś ten albumik przez P2M na jakieś konto? To będzie przebój na dyskotekach.
|
Diss na Mleko w wykonaniu Mc Terminatora i Mc Błażeja :D
|
|
Ale MC terminator nie chce ze mną gadać :D
|
ze mna też :(:(:(
|
Cytat:
|
Cytat:
|