Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Bon Jovi: Mandaryna jest OK - zgroza.... (https://forum.cdrinfo.pl/f26/bon-jovi-mandaryna-jest-ok-zgroza-54030/)

Divxtom 15.07.2005 17:41

Mandaryna to nieporozumienie...

Igloo 07.07.2005 19:57

Cytat:

Napisany przez mr_spock
sie tanczy, sie spiewa, cycki tez ma sie zaje*iste...

to przecie "szoł biznes"

cycki żadne zaje*iste tylko wypchane.
ihmo panienka pasztet i pustak jakich mało, zresztą jej mężunio nie lepszy.
faken w d* je*any gej

kontestator 06.07.2005 22:15

Cytat:

Napisany przez mr_spock

to przecie "szoł biznes"

znaczy - show shit

polecam do połuchania "showshi" sweet noise

mr_spock 06.07.2005 20:53

sie tanczy, sie spiewa, cycki tez ma sie zaje*iste...

to przecie "szoł biznes"

DajtaBanana 06.07.2005 18:13

Za jej konsekwentne łamanie języka ;) Fakt kobieta ma FAJNE teledyski, takie światowe :D. Ale co ona robi z angielskim... ehh nie ma to jak z rana posłuchać Pomarańczy i dzionek już wesolutki :D :D :D

kontestator 06.07.2005 18:01

Cytat:

Napisany przez Predi
a ja nie wiem o co sie pienicie ??? a niech sobie blondaryna robi co chce mi to wisi bo i tak mam ja w powazaniu...

edit: a ze w Polsce mamy tak zaj**sty poziom piosenki to nawet nie jej wina :/

kto się pieni? my poporstu konstruktywnie krytykujemy panią mandaryne ||

Predi 06.07.2005 17:31

a ja nie wiem o co sie pienicie ??? a niech sobie blondaryna robi co chce mi to wisi bo i tak mam ja w powazaniu...

edit: a ze w Polsce mamy tak zaj**sty poziom piosenki to nawet nie jej wina :/

Dorian 06.07.2005 15:41

Bon Jovi do Bon Prix - kategoria - piżamy.

rynek89 06.07.2005 15:40

szkoda gadac

kontestator 06.07.2005 14:49

Cytat:

Napisany przez malaczarna
obrazasz moja ulubiona grupe-jedyni ktorzy od wielu lat sa na rynku i sa normalni

sorry za 2 po sobie:P

sorki, ale czy normalny jest ponad czterdziestoletni facet, który goli sobie klate aby wyglądać młodziej?
dziekuje za taka normalność ||
bon jovi to the lions:P

prometeusz 06.07.2005 14:48

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Bon Jovi to te stare-odmłodzone chłopaczki w pedalskich bucikach? ||

:taktak: , on wie co mówi

ed hunter 06.07.2005 14:42

Bon Jovi to te stare-odmłodzone chłopaczki w pedalskich bucikach? ||

malaczarna 06.07.2005 14:34

Cytat:

Napisany przez kontestator
hmm po obejrzeniu koncertu bon jovi na live 8 to widze ze róznicy pomiędzy mandaryną a johnem nie ma różnicy ||

obrazasz moja ulubiona grupe-jedyni ktorzy od wielu lat sa na rynku i sa normalni

sorry za 2 po sobie:P

malaczarna 06.07.2005 14:32

lubie bon jovi, i jestem zaskoczona ze wyrazili zgode na to aby podrobka talentu mogla wykonywac ich piosenke:(

ed hunter 06.07.2005 13:03

ach to by było miodzio :serdusz:

dziewczyna ma wykształcone talenty :D

tylko w nowej roli zakaz śpiewania - inne dźwięki mile widziane ||

pawelblu 06.07.2005 12:49

Coprawda niemiecki znam bardzo slabo, ale to chyba jakis zarcik:

Mandaryna - schon seit Jahren ein bekannter TV-Star in Polen, ...

Kariere to ona moze zrobic, ale nie jako piosenkarka ||
... zreszta z przyjemnoscia bym ja obejrzal w nowej roli ||

Calme 06.07.2005 12:04

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Mandarynka dobre ma teledyski i fajna z niej dżaga :]
reszta mnie... 8 )

hehe fajniejsze widzialem :) a zreszta mnie tez .....:serdusz:

czero 06.07.2005 11:55

niech ona przestanie spiewac piosenki po angielsku, bo wymowe ma beznadziejna i sie do tego nie nadaje, jak ma juz spiewac to niech to robi po polsku, a nie na sile kaleczy jezyk :|.

kontestator 06.07.2005 11:34

hmm po obejrzeniu koncertu bon jovi na live 8 to widze ze róznicy pomiędzy mandaryną a johnem nie ma różnicy ||

CIAPEK 06.07.2005 11:26

Mandarynka dobre ma teledyski i fajna z niej dżaga :]
reszta mnie... 8 )

DreamCrusher 06.07.2005 10:21

mi to w sumie wisi, nie slucham tego, kto slucha - jego problem

ed hunter 06.07.2005 10:08

znalazłem coś takiego: http://www.edel.at/index.php3?id=dance&n_id=2223

co to ma być? :D

coś się jej stało? ||

andrzejj9 06.07.2005 10:03

Cytat:

Napisany przez prometeusz
jest język mowy i język ciała - jakoś chyba dalli rade ||

:spoko: ;)

kraluk 06.07.2005 10:00

Szkoda komentować....

Ale co jak co, angielski mogłaby mieć lepszy.

kontestator 06.07.2005 09:09

a ja tam michałka lubie, a jego żone jeszcze bardziej ||

lubie go, bo go nie słucham :P

prometeusz 06.07.2005 08:48

jest język mowy i język ciała - jakoś chyba dalli rade ||

-Sid-The-Rat=> 06.07.2005 08:44

nie obrazac mi tu Boys! toc to klasyka, mistrzowie swojego gatunku a mandaryna?

ps. ciekawe jak ona sie z tym Bon Jovi dogadala, pamietajac jej angielski z 'hir aj go egen'

Ormianin 06.07.2005 07:43

Ha, ha, ale sie podniecacie, Mandarynka toz to gwiazda dla 12-latek... jakies tam proste umpa umpa i jej wokal z chorkami... moze odrobinke ambitniejsze od gwiazd typu Boys, czy Bayer Full :) ale konwencja ta sama a prosta publike ruszy... przecietni ludzie czego sluchaja? bum ta ra ra, bum ta ra ra, piosenki biesiadne i weselne a Wisniewski z mandaryna doskonale wypelnili ta luke pomiedzy (powieddzmy)ambitnym polskim rockiem a ta muzyczna dolina z disco polo i trzeba im gratulowac udanego biznesu a nie krytykowac muzycznie :)

Dorian 06.07.2005 06:03

Hmm mnie już nic nie zdziwi. A mądra gawiedź myśli później pląsając do takiego utworu ,że to dany wokalista/tka wymyśliła ów utwór.

Zniesmaczony przeróbką disco/dance ( nie wiem jak nazwać tą kiszkę ) przez jakiś marny zespolik utworu "Land of Confusion" zespołu Genesis jakiemukolwiek coverowaniu mówię stanowczo NIE. Chyba ,że chodzi o płyty typu " A Tribute to... " .

Damianos L 06.07.2005 00:49

bedzie kolejny hit Mandaryniary !!!!!!!!!! :haha: :\ :\ :\

jejku, ona mysli ze umie spiewac...

Mandarynie mowie stanowcze :nie: ale stacje radiowe mnie pewnie nie posluchaja... :wsciekly:

EDIT
myslalem ze moj 400 post bedzie na jakis powazniejszy temat ;)ale nie moglem sie powstrzymac ||

sobrus 06.07.2005 00:24

O rany... slyszalem Here I Go Again w jej wykonaniu.. ciekawe czy pan Coverdale to slyszal... bo jakby slyszal to.... :/ ZGROZA

BTW. Niech ona lepiej sie wezmie za heavy metal. Na painkillerze albo sentinelu zedrze sobie gardlo i nie bedzie wiecej spiewac buhahahahahaha.....
Dobrze by tez spiewala manowar :P .... a wyobrazacie sobie jak spiewa "powerslave" rotfl.. :D czekam na plytki!!
Niech sie tylko nie wazy spiewac Foreigner!!! Kiedys slyszalem ich utwor w wykonaniu jakiejs Tiny Areny i calkiem niedawno "Cold As Ice" - do tej pory mam mdlosci :niepow:

Czołgista 05.07.2005 23:55

Cytat:

Napisany przez giero
Ale shit!!Czego ten Wiśniewski nie wymyśli nie długo przerobi Chopina ciekawe czy też mu na to pozwolą!!!
:O :O :O :O

No tak się składa że żyjemy teraz w wolnym kraju , choć z podpisu wnioskuję że tęskno Ci za cenzurą :niepow:

Skoro to "dziwadło" dostało pozwolenie od właściciela praw , to niech sobie śpiewa.
Przecież nie musimy tego słuchać.

mensir67pl 05.07.2005 23:51

A idz PAN -Mandaryna na madarynki - :bicz:

giero 05.07.2005 23:48

Ale shit!!Czego ten Wiśniewski nie wymyśli nie długo przerobi Chopina ciekawe czy też mu na to pozwolą!!!
:O :O :O :O

zene_k 05.07.2005 23:44

Ja pier****

joujoujou 05.07.2005 23:34

Zgroza, Boże, widzisz i nie grzmisz... :|

Calme 05.07.2005 23:27

Bon Jovi: Mandaryna jest OK - zgroza....

Za Onetem:
"
Poprzez specjalne oświadczenie Marta "Mandaryna" Wiśniewska zamierza odeprzeć ataki fanów zespołu Bon Jovi. Na jej najnowszej płycie znajdzie się bowiem cover amerykańskiej formacji - "You Give Love A Bad Name", co wywołało protesty jej fanów.
Jak podaje na stronie www.mandaryna.com Michał Wiśniewski ***8211; mąż i zarazem menedżer artystki, Mandaryna jest podobno jedyną osobą, która uzyskała zgodę od Bon Jovi na wykonanie jego utworu. "Jon Bon Jovi ją słyszał i powiedział, ze jest okay. O co bić pianę? I jemu i jej - szacunek..." ***8211; pisze Wiśniewski, powołując się przy okazji na polskie prawo, które dopuszcza wykonywanie coverów.
Album ma się ukazać 28 sierpnia. Wbrew zapowiedziom materiał na następcę debiutu żony Michała Wiśniewskiego (którym był krążek "mandaryna.com") powstał bez współpracy z niemiecką formacją Groove Coverage. Niemcy zasłynęli swoją taneczną wersją hitu Alice Coopera - "Poison". Dla Mandaryny na debiucie przygotowali cover Whitesnake ***8211; "Here I Go Again".

Bez komentarza....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36.