![]() |
uwaga na usera z cdrinfo
nie wiem kto to jest ale nawet miejscowosc mial zle wpisana w katalogu......zamiast bialystok ma bialytok.....
ponizej rozmowa z gg podzielona na 3 czesci:) i maly opis do sytuacji 1) napisal ktos do mnie a ze mnie nie bylo to odpisalem jak wrocilem 2) nie mialem zbytnio czasu gdyz usiadlem cos tylko sprawdzic to odpowiadalem ze nie wiem i nie umie:) 3) i tu wyszlo jaki naprawde jest ten ktos...... do 16 roku zycia powinni gowniarze uzywac kompa tylko w obecnosci rodzicow........do takiego wniosku dochodze coraz czesciej..... a tu link do rozmowy....:) http://demek.kamikazedriver.info/cdrinfo/8568591.txt takze uwaga na tego kogos:) |
heh... demek a nie za bardzo sie przejmujesz? to wcale nie musi byc forumowicz... mnie tez kilka razy zagadywano w kwestiach w jakich sie tu wypowiadalem a nie byli z forum ;)
mamy wielu czytelnikow ot co... noi czasem sie taki przypal jak ten o ktorym piszesz zdarzy (mi na szczescie sie jeszcze nie zdarzyl) |
Osobi¶cie u mnie jak nowe osoby chc± się odezwać musz± znać hasło, które mog± dostać meilem lub na PW na forum. I mam spokój :)
|
A ja zrezygnowałem z umieszczania numeru gg na forum i nie mam problemu :P
|
ja sie tam nie przejmuje tylko unikajcie tego nr gg:)
|
Cytat:
Mamy spokój :D Jedynie PW :) |
czasami uda sie komus pomoc....a jak jakis pajac pisze to go olewam jak tego :)
|
mi też czasem pisz± ale potem sie wyjasnia :D
|
Ja mam autoryzacje i zero problemów; )
|
Do mnie tez zagadywali;) Starałem się pomagać jak umiałem:) A jak kto¶ jest natrętny to ignor i po sprawie:)
A z tym netem i kompami to fakt. Teraz zamiast zegarków daj± kompa + stałke jako prezent na komunie :| ehhh |
Nie odpowiadac na gadu na tematy zwiazane z nagrywaniem. Najlepiej. Gadu traktowac jedynie do rozmow towarzyskich. W koncu od tego jest forum aby tu rozwiazywac problemy a nie, zeby ci na gadu truli dupe. Czasami staram sie pomoc jesli juz ktos zaczepi ale przewaznie odsylam do forum i daje z miejsca ignora. Nawet jak sie uda pomoc takiej osobie to dam ignora, zeby mi pozniej nie wracala i znowu nie trula dupy. Wiecie jak to jest rozwiazesz jeden problem pojawi sie nowy i znowu przypelznie. Nie bede juz wspominal jak to o drugiej w nocy mi dupe kiedys truli.
A tak w ogole to proponuje potraktowac tamtego osobnika humorystycznie :) Fajnie to wygladalo. Najpierw dostal odpowiedz, ze demek sie nie zna na przegraniu plyty to pozniej wkleil cos innego i sie pytal czy na tym sie zna. :) No a pozniej to normalka zaczyna sie juz mala wyzywanka. ;) |
:taktak: fajna rozmowa ||
|
Cytat:
Mam nadzieje ze tylko niektorzy :> Bo ja mam 16 ale nie znaczy to musze uzywaz kompa z rodzicami (najczesciej w sprawach z kompem to ja pomagam :D ) Cytat:
|
Mnie kiedy¶ zagadał jaki¶ ludek, że niby z forum CDRInfo... (nick jaki¶ taki nieznany :)).
Dałem mu linka na forum z rozwi±zaniem problemu. Nawet nie sprawdził i dalej pisał, że nie wie jak to zrobić X[____] Następnego dnia sprawdziłem, faktycznie jest user'em CDRInfo, ale nie napisał jeszcze żadnego posta... ... :X ehh... |
Kurcze 120 mln ***8364; za Ronaldinho ??? Ten rus chyba zgłupiał, nie ma na co kasy wydawać.
|
Cytat:
|
A u mnie dzi¶ co¶ takiego :
Cytat:
|
Cytat:
|
@Burak_PL tutaj masz odpowiedĽ
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
demek@ nie masz sie czy przejmowac tylko jakims smieciem ... :>
ja ostatio dostalem od jednego takiego bystrego ... :D Cytat:
|
ja sie nie przejmuje......koles nawet mnie zbanowal:D chyba sie poplacze :/ :D:D:D:D:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |