![]() |
Do której godziny siedzicie przed kompem ?
Hej:)
Ciekaw jestem do której godziny siedzicie przed kompem? Ja cuś ostatnio cierpie chyba na bezsenność bo męcze blaszaka do 1 lub 2 w nocy :] Ale widze że na forum też sporo ludzi przesiaduje więc chyba to normalne ;) |
Ja ostatnio trochę przeginam 4.30 :|
Ale zwykle koło 3.00 wyłączam sprzęt i idę spać. Chciałbym wyłączać zaraz po północy (przed 1.00) ale mam za słaby harakter :smutny: |
Jak na następny dzień mam wolne - 2.00-3.00
Jak na następny dzień mam szkołę - 2.00 Szkoła :> i duży sprawdzian - 0.00 Wcześniej i tak nie moge zasnąć, a rodzice oglądają jakieś programy biznesowe w TV to sidze przed kompem ;) |
nie wiem czy znow nie bedzie, że nabijam posty, no ale sie odezwe
ja siedze roznie czasami do 4 a nawet 6 rano,ale staram sie jak najwczesniej zalezy ile mam do zrobienia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dobranoc. |
Cytat:
Np. 8:15 || czad ! |
zazwyczaj 2-3 czasami 3-4 ;p
|
KIEDYS to bylo sobie siedzenie do 2, a czasami i do 3 rano. ale to chyba juz nie te lata.
TERAZ moge siedziec jedynie do 24, moze 1 rano, ale i to juz oznacza ciezki dzien w pracy. Po takim siedzeniu wchodze do pracy na osma, i 15 minut pozniej zasypiam przed kompem. Wiec dla wlasnego dobra siedze nie pozniej niz do 24. |
ja do 7 22 :piwo:
|
Ja różnie.. staram się nie przekraczać 12, bo zwykle wstaję koło 5 - 6 , ale i tak się to nie udaje i najczęsciej wyłączam komputer ok. 2 - 3. Z tym, że czasami włączamjeszcze potem notebooka ;)
|
Jak ide do pracy to tak 22.00. Jak mam wolne to roznie bo zalezy to czy jestem zmeczony, czy tez nie. Rownie dobrze moze byc tez 22.00 ale moze byc i 02.00.
|
ja wole sobie wcześnie wstać (powiedzmy 5 rano) a pójść spać ok. 24...
|
jak trafiłem GTA SA to siedzialem do 2giej rano ! Ogólnie wstaje dość wcześnie wieć nie zaliczam się do nocnych marków :) Teraz praktycznie nie ma mnie w domu bo pracuje :P Więc czasu na kompa coraz mniej !!
pozdrawiam ! |
Róźnie, raz nie śpie, raz o 20, raz o 4...raz o 1... nie ma zasady
|
jak jest szkola to ja wylaczam kompa o 22.30 ;P
a jak mamy wolne tak jak teraz to okolo 2.00 :) a wstaje kolo 10 lub 11 |
Huh! Nałogowcy 8 ) [ :fiu: ]
Ja na ogół do 24:00/01:00 |
A ja to do ok. 1:00, mógłbym nawet i do 5:00 rano ale rodzinka mnie goni spać, więc nie da rady dłużej. A jak szkoła to ok 22:00 - 22:30.
|
jak niepracowalem to bylo 24x7, po pobudce wgrywalem save'a do muzgu z momentu polozenia sie spac i dalej jazda...
teraz od 7rano (praca) do 24 tylko || |
a ja do 23 :P
|
ja najdluzej siedzialem do 3:00, ale przewaznie o 24.00 komp juz jest wylaczony
|
Witam !
Ostatnimi czasy przesiaduję trochę za dużo przed komputerem i zdarza mi się go wyłączać o 2.00 w nocy, albo nawet trochę później. Prawdę mówiąc te długie przesiadywanie zaczęło się chyba jak odkryłem te Forum ;) Ale ostatnio to oczywiście wpływ łącza stałego - nawet TV prawie nie oglądam ;) Aczkolwiek w ostatnich dniach staram się zamykać kompa już około 1.00 Jeśli chodzi zaś o totalny rekord to jeśli dobrze pamiętam, raz siedziałem chyba do 3.00 - 3.30 - jak kiedyś pisałem sprawozdanie z laborek. Pozdrawiam ro29 |
Jak gram to i całą noc siedzę i później kłopoty mam w pracy ;)
|
Cytat:
ja teraz siedze do 2, 3 bo chatka wolna i mozna lineage'owac ;) |
siedze tak od 15 do 2 wyłaczam monitor i od 4 do 8 potem job a potem znów to samo :D
|
Przewaznie siedze przed komputerem do 2 - 3. Oczywiscie jak mam wolne. Jak jest szkola to roznie z tym jest, ale i tak ponizej 24 nie schodze:)
|
Cytat:
|
Ja robie zawsze tak aby mieć 8 godzin snu :)
|
Komputer chodzi w trybie 24/7.
Mój rozkład dnia w zależności na którą zmianę idę do pracy wygląda następująco: 6:30 pobudka, do 7:40 komp 8-16 praca (bez kompa) 16-1 komp :spie: albo: 10:00 pobudka do 15:40 komp 16-24 praca :( 00:30-4:00 komp weekendy - komp prawie non stop. :D |
Cytat:
|
Ja siedzę róznie ale przeważnie do 1-2 komp pracuje :D
|
Cytat:
Niedługo wymieniam dysk, to sobie parę minutek odpocznie. ^_^ |
Andy ja podobnie jak ty :D :)
Ale to w akacje, bo tak jak jest szkoła to 22.30 max. :D |
przyzwyczajenia z czasow sieci lokalnej, od ok 01:00 mialem dobre pingi
no i siedze max do 4:00 |
Cytat:
|
ja siedze dopoki nie usypiam
|
Ja natomiast siedzę zawsze,no oczywiście kiedy nie śpię :)
|
od niedawna moj komp jest baaaaaaaaaaaardzo długo właczony a co do godziny to godzina napsiania posta "młoda" :D
|
Co do pracy to jak mialem w ostatnie wakacje robote to rozgryzlem caly problem! - na 7 do roboty mialem a moj dzien wygladal tak:
7:00 - 15:00 praca 15:30 - powrot z roboty i obiad 16:00 - 22:00 sen (czasami 20 jak lecial film ciekawy) 22:00 - 6:30 komp ;) 4 do 6 h snu mi wystarczalo ale lubie pospac dluzej - teraz sypiam do 11/12 PS. tak wiem wy macie rodziny ;) |
w wakacje - 2:00, 3:00, w dni szkolne 22:00, 23:00
|
przeważnie to siedze do 24:00, ale coraz częściej zdarza mi sie siedzieć do 1:00 nawet dłużej :)
|
do 1-2 w nocy, bo o 6,30-7 wstaje i na 7,30 do pracy :)
jak mam następny dzień wolny to minimum do 2 ;) chociaż ostatnio z kumplem się zagrałem i do 4 rano w CS:S pykaliśmy :D |
ostatnio bardzo mało, ...praca, praca i praca.
|
Witam!
No ja ostatnio mam inne zajecia niz siedzenie przed kompem, ale u mnie standard to 4-5 rano :) Jak mam rano wstawac to kolo 2 ide spac :) My sie kiedys Panowie wykonczymy :D |
Cytat:
|
Cytat:
ro29 |
Widze że i ja niewiele od was odstaje. Przeważnie 2-3 nawet ostatnio zdarzyło mi sie do 4. Ale jak mam wstać o 6 to staram sie przed 1...tylko nie zawsze mi sie to udaje ;)
|
Cytat:
|
24 i ani chwili dluzej - potem wyrastaja mi kly obrastam sierscia i wychodze na wyzerke :jem: 8 )
|
do bardzo poznej a w zasadzie juz wczesnej:)
|
Cytat:
Powody - kilka - np. zawiesził mi się skaner on-line ;) Pozdrawiam wszystkie mocne marki :) ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Życie jest zbyt piękne żeby ja przesypiać ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie siedzę dłużej niż do 1 w nocy. Ostatnio góra północ.
Muszę wstawać do pracy o 6:00 |
ja mam wakacje ...... wiec spie do ktorej chce no chyba ze jak np ostatnie dni do netu kogos podpinalem lub tez cos innego :) a spac ide zawsze jak skoncze robic cos co zaczolem:) ale generalnie przed 3 mi sie nie zdaza
|
Panowie stało sie.......tragedia.........
wczoraj padłem pierwszy raz od 24 czerwca spacprzed 24 :ysz: horror i nie powstałem (bo nie miałem powerade :) ) |
cianiaski :D wczoraj (a raczej dziś) polazłem spać o 3 a wstałem o 6,30 ||
|
Cytat:
a ja wczoraj chyba rekord pobilem, po 3 rano jeszcze siedzialem przed kompem ;) a wstalem juz o 10 ^_^ |
no a ja też pobiłem :) tak szybko spać ale dziś jestem wyspany więc znó starczy na 2 tyg do 4 rano :) i pobudka o 6!
|
Cytat:
ro29 |
ja jestem przygotowany na tak sytuacje mówie starszemu że sciągam mu muze :] i jak tego nie sprawdze to sie zepsuje :]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a jak usunąć program cenzor z kompa :jezyk:
|
Cytat:
|
dla tych co za dlugo siedza przed kompem :>
http://wh0rd.org/love_your_job.gif to sie moze z wami stac :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niezła opcja - ale akurat u mnie by za bardzo aktualnie nie przeszła ( i to nie z powodu, że się Ojciec zna ;) ) - ale z kilku innych. Chyba, że akurat robiłbym dla niego coś na kompie (co się czasem zdarza - np. przepisywanie tekstu) - ale to akurat mógłby łatwo sprawdzić :) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
A mi się właśnie troszeczkę oberwało, ale z tego powodu, że idzie burza (muszę sprawdzić, bo grzmotów jeszcze nie słyszałem) i mam dla bezpieczeństwa wyłączyć kompa ;)
ro29 |
Dlaczego wy jeszcze nie spicie, idzcie spac!
:piwo: |
Cytat:
|
Ja mam tak gorąco że nie moge usnąć (35stopni) ,nad ranem sie fajnie śpi bo troche chłodniej ,wiec posiedze przed kompem :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja biję rekord ;) ;) ;)
|
Ja siedziałem max może 10 godzin. A kompa miałem włączonego coś chyba 40 godzin... czyli krótko...
A teraz tydzień w Bieszczadach - bez kompa ;o |
Cytat:
hyhy 4.35 a tu jeszcze post na forum :> rzeczywiscie na rekord :D ja kiedys bylem po 4 na forum to bylem sam, fajnie to wyglada jak w uzytkownikach online jestem tylko ja :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja siedze w nocy bo w dzien mam inne zajecia i czasami na kompa wchodze:)
|
Cytat:
|
W wakacjie max do 2-3 :D potem zasypiam przed monitorem :P
w roku szkolnym max do 1-2 :D potem juz mam zgona i nie che mi sie isc do szkoły :D PC chodzi non stop już 8 miesiecy z drobnymi przerwami na serwis..:P ostatnio zasilacz mi poszedł :P chyba nie wytrzymał :D ;p , na szczescie PC-ta mam u siebie w pokoju :D wiec nikomu nie przeszkadza i nikt sie nie pluje zebym poszedł już spać :D |
ja średnio siedze od 10-15h dziennie :)
|
ciąg dalszy rekordu :D
|
Ja też dzisiaj bije rekord :D
|
a ja nie bije ale tez jest za***iscie :D
|
Cytat:
|
No niestety, poddaje się :(
Ide spać ;) Może jutro mi się uda pobić rekord :D Dobranoc 8 ) |
ja tam dzis "tylko" do 2:00 siedze :)
czas spac.... |
jak widzac :cool: jeszcze jestem
|
tez jestem....i nie wiem kiedy skoncze ale do 4 juz powinienem lulac:)
|
jesteście dalej ?? || || bo ja juznwoy dzien zacząłęm :D
|
|
A ja jeszcze sobie jestem i przynajmniej przez 2 godzinki w tym temacie się u mnie nie zmieni.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:22. |