![]() |
Komentarze do dyskusji Profile dla CloneCD dzieki Zetoxa, napewno sie przyda:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
THX,niedawno szukałem..przyda sie..
|
WOW :o
Nawet Alcohol tyle profili nie ma :D |
Witam !
Dzieki.:) |
Do czego słuza te profile?
|
Jak wykryjesz zabezpieczenie np Clonym to mozesz uruchomic Clone CD i po prostu zaznaczyc rodzaj zabezpieczenia czyli odpowiedni profil nagrywania. To samo zrobi np Profiler.
|
Wielkie dzięki jest siur :) :) :) :)
|
Cytat:
|
Re: Profile dla CloneCD
Cytat:
|
Wrzucasz do folderu i wyskoczy Ci jakies okienko czy zastapic pliki i wybierasz ze "tak". Jednym slowem nie musisz nic kasowac
|
Fajny gość z tego ZETOXA przekonałem się.
Szczęśliwego Nowego Roku. a co do Fine chodzi jak ta lala. |
Cytat:
Profilki wziąłem, tak dla testów. ;) THX |
Cytat:
zapisuje mi to jako attachement......... |
Re: Re: Profile dla CloneCD
Cytat:
|
dzieki wielkie!!!!
|
Podziekowania
Thx
|
Profilce dla CloneCD
a ja nie umie tych profili sciagnac.....
zapisuje mi to jako attachement......... Należy ściągnąć attachement, zmienić nazwę na attachement.zip, rozpakować - dalej pewnie już wiesz. |
Ja mam pytanie - czy te profile są w 100% poprawne . Czy nie wypale niepotrzebnie CD bez usunięcia tego ?
|
tak sa sprawne. Ale nikt nigdy nie moze dac Ci gwarancji ze nie zniszczysz plytki. Czesto gdy kupujesz np. 100 sztuk plytek, zdarza sie ze kilka jest niedzialajacych, tak bywa, takie zycie
|
wirtualny thx, Zetoxa:)
|
Cytat:
|
Ciekawe profile coś ala Alcohol
|
Dzięki bardzo pzrydatne....:czas:
|
dzieki niezla kolekcja:)
|
Mnie też wypada podziękować za ułatwienie życia przy maszynie i w związku z tym mniejszą ilość przekleństw nad klawiaturą :)
Pozdrawiam... |
Spoko
A do czego słuzą te profile z niemiecką nazwa to coś do audio ale dkoładnie do czego ???????/
|
jak zbadać profil
Cytat:
|
Dzięki serdeczne za te profile do CloneCD !!!
|
thx
thx zetox przyda się !!;)
|
Re: thx
Zastanawia mnie tylko jedno. poco dodali tam porfile zabezpieczeń niekopiowalnych dla clonecD: tages, starforce. Te profile nic nie dadzą dla tych zabezpieczeń przecież.
|
......
Zawsze się przyda....
|
Re: Re: thx
Cytat:
|
Re: Re: Re: Profile dla CloneCD
Cytat:
|
a kiedy profil do safedisca 2.9?
|
safedisc v2.9 jest zabezpieczony np Rainbowsix3 Raven Shield
|
sprobuj alkocholer pl tam jest profil safediska 2.9 ja tak zrobilem i dziala powodzenia.
|
to jest wlasnie powod, dla ktorego juz mnie tu nie ma... po cholere sto osob musi pisac "swietnie, przyda sie"? mania nabijania postów?
Pozdrowienia dla zetoxy ;) stare dobre czasy |
Cytat:
|
ave !
Usuniecie licznika postow na 4um to chyba niewielki problem a definitywnie zalatwia to sprawe nabijania nowych wiadomosci. To typowa plaga na kazdym forum posiadajacym takowy licznik... Pozdro ! |
Świetna sprawa z tymi profilami.
|
Bardzo dziękuje! Napewno się przyda.
|
Jeszcze nie sprobowalem, ale jezeli jest wszystko co nowe (i naj-) to SUPER bo mam problemy z paroma plytkami
|
Cosik chyba nie tak - albo ja coś spie....łem.Tak samo nie mogę ściągnąć tego pliku.A w attachment podaje,że jestem niezarejestrowany.
|
a ja mam pytanie bo mam commandosow 3 pl i sa zabezpieczeni secu romem *new*wesja nowsza od tyckh z tych profili a nigdzie nie moge znalezc do takiego zabezpieczenia profilu
|
mam płyte zabezpieczoną securerom new v 4.84.64.0049 i clon napisał że nie może wypalić cd bo nie zna takiego zabezpieczenia to czy to wypalić wie ktoś
|
Cytat:
..................;) |
profile CCD
Cytat:
|
A moze ktoś ma info odnośnie zabez[ieczeń i profili (szczególnie) CCD dla Heroes IV: The gathering Storm i Winds of War
|
Potrzebuję pomocy od zaraz. Szukam profilu safedisc 3.20.022. Będę zobowiązany.
ramzes13 |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
TEAC DV-W58G-A Pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Wytłumaczcie mi proszę, jak wkleić te profile
W folderze CloneCd/Profiles mam pliki jak w załączniku Ten ściągnięty to ccd profiles nie ma żadnego rozszerzenia, jak go wstawiam do folderu Profiles to jest niewidoczny z poziomu programu |
... Agusia, to jest katalog profili spakowany zip-em, musisz najpierw go rozpakować.
|
oczywiście, że go rozpakowałam
|
ccd profiles to katalog, a w nim 48 plików profili z rozszerzeniem .ccp, które wrzucasz do katalogu CCD Profiles w Clonie i już. Prościej nie potrafię wytłumaczyć.
|
Cytat:
|
Cytat:
te archiwum trzeba ściągać przez downloadera np.FlashGet załącze poprawne profile do CloneCD...: Ps.Nazwę "attachment.php" zmienić na rozserzenie .rar |
16,2 kB
|
Cytat:
znalazałem jeszcze inne profile zoptymalizowane pod kątem szybkości...: |
... Maciej , nie jest zrypane, ściągałem przed chwilą i jest OK.
|
Cytat:
sprawdziłem dokładniej i jest okay...FlashGet poprawnie ściąga archiwum. IE niestety nie. |
Super !
Dzięki To poprzednie archiwum z którym nie mogłam sobie poradzić po rozpakowaniu wyglądało jak na obrazku To od Ciebie jest OK |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32452 |
A te profile bedą działać do Clone CD 5
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:28. |