![]() |
mi cos nie idzie
jakies machlojki na tym serwerze sa potrzebuje jakies swieze nie grane id , bo zauwazylem ze jak cos wygrasz jednego dnia to innych nagrod za jakis czasz za chiny ustrzelic nie mozna a na nowe nie grane id owszem mam duzo numerkow a obcym nie bede nic wygrywal wole komus z forum :D jak ktos chce to dawajcie id na priv , moze komus cos wygram |
z zakladaniem sie zgodze ;)
a juz wygralem okulary i pendraka - ladnie smiga, tylko szkoda ze 256MB ale za to kingston datatraweler II gustuje w SE i kobietach :> |
to , ze to tez konkurs :P
a co, mam zakladac nowy temat zeby zaytac ? lepiej graj bo telefon leci o 12:49 :D |
|
|
Cytat:
ps. w tym konkursie szczegolnie licze na wygrana, gdyz losowanie odbedzie sie w dniu moich urodzin :) |
UWAGA UWAGA!!
Z zarządzenia szefa kuchni Alojzego Trąbka wszystkie osoby, które wygrały coś w poprzednich konkursach są zobowiązane do wycofania swoich formularzy z odpowiedziami.. Dajcie innym też coś wygrać :haha: ;) :cool: |
Cytat:
"Na koniec ważna kwestia techniczna: prosimy o podawanie poprawnego numeru telefonu w zgłoszeniach. W przeciwnym razie firma kurierska nie dostarczy nagród do laureatów. Dane te nie będą w jakikolwiek sposób wykorzystywane. Są one niezbędne do wysłania paczki firmą kurierską. Z tego też powodu 3 osoby, które zostały laureatami poprzedniej edycji, proszone są o kontakt z Panią Karoliną Trojanowską z firmy ALSTOR (mail: k.trojanowska[malpa]alstor.com.pl). A osoby te, to: Józef Czechowski Tomasz Sznel Aneta Górnicka" Pamiętam, że miałem jakieś nieodebrane połączenie z Idei więc może to to? Sam już nie wiem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edit: no chyba ze jakis niezadowolony z wynikow konkursu forumowicz bedzie czatował na kuriera - wtedy niedojda wogole ;) |
mozna wiedziec. czy nagrody juz zostaly wyslane i kiedy mniej wiecej mozna sie ich spodziewac?? bo juz 2 tydzien sie zaczyna, a do mnie jeszcze nic nie dotarlo :/
|
Cytat:
|
ja tez czekam, może się poszczęści ;)
|
Cytat:
Wystarczało. |
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM!!!
A sam czekam na następny konkurs || |
Cytat:
Bo coś mi się wydaje że dałem plamę .... ro29 |
Cytat:
|
Witam !!!
Niestety nic nie wygrałem ...... Mam tylko jedną wątpliwość - w drugim pytaniu miało się wymienić 3 technologie - a tam pojawiło się 6 odpowiedzi ??? Dlaczego ?? Pozdrawiam ro29 |
gratulacje
ja nic nie dostalem, ale ciesze sie waszym szczesciem ;) oby sie dobze krecilo, smazylo i gralo :D |
buauahaahhaahhahahahaha....nie wygralem || || ||
Ale jestem porządnie nastukany ide dalej do panienki... Gratulejcyns dla zwyciezvpg :piwo: |
Cytat:
|
buuuuuuuu a ja nic :( Bartez zapodaj ciag dalszy bo teraz ja chce wygrać z mgitem :D
|
Heeeee, super, czyli nie jest źle, forumowicze jednak cośtam powygrywali! :spoko:
Gratulacje. :D |
Wgrałem :jupi2: płyty, normalnie popłakałem się za szczęścia. Dawno nic nie wygrałam. Pozdrawiam
|
iiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wygralem CD-RW PX-230A || || || || :jupi: :banan2: :banan2: :najlepsz: :sylwek:
|
Cytat:
|
<jupi> wygralem plyty DVD :D
|
Cytat:
|
Po co nam konkurs?
Damy Mac'owi kilka płytek czy taki cake i on zrobi nam z tego wypalare :spoko: |
Cytat:
|
Cóż za emocje :D ||
Przez te kilka godzin wypiłem 3 (słownie: trzy) butelki Cisowianki :spoko: Gratuluje zwycięzcom, dzięki @Bartez za konkurs no i czekamy na następny :D |
Cytat:
Zabrze też nic nie wygrało. A tyle piwa postawiło w Krakowie:D:D:D |
szkoda :( ale teraz czy zwycięzcy mogą sie ujawnic?
|
Gratualcje dla wszystkich co coś wygrali :)
No i nic nie wygrałem || normalnie wiedziałem ;) No może przy nastepnym konkursie się uda ;) |
Bartez, miałem wygrać, umawialiśmy się... Dostałeś Maybacha i 2 łatwe dziewczyny na ugodę. Grrr... Ninejszym oświadczam, że będę Cię nawiedzał pod postacią latającego kartonu soku "Tymbark"... ;)
|
A więc radujmy się razem z wygranymi ;)
|
ide się z Żonką nacieszyć palnikiem!
:> |
Cytat:
|
No i głównej nagrody też nie wygrałem :(
No ale trudno:( Sam sobie już wcześniej kupiłem i narazie chodzi dobrze (odpukać) :D Jeszcze raz wszystkim gratuluje :piwo: |
ale to jeszcze nie koniec :)
a palarka DVD ?! || update: moje przeczucia sie sprawdziły :D tylko niektóre osoby zapewne nie widziały nawet tego forum :piwo: |
:( nic nie wygrałem :( buuuuuuuuu ale gratuluje zwycięzcom :D
|
Gratuluje wszystkim !!
Ciekawe kiedy nastepny konkurs bo tej nagrywarki to mi sie wydaje ze nie wygram raczej ;/ |
@czechoj gratuluję :piwo:
|
Cytat:
pewnie szybciej niz się spodziewasz :> barman piwo dla wszystkich :piwo: @joujoujou :) i gratulacje Tobie vice wersa Ty też przetestuj te zdobyczne płytki na Swoim nowym nabytku! |
w życiu jednak są fajne chwile :D
czechoj :piwo: joujoujou Tobie też gratuluję :piwo: |
Gratuluję zwycięzcom! :piwo:
|
czechoj ...:piwo:
ps.coś nie miałem szczęścia w tym konkursie buuu.... :( |
Gratulacje !!! :D
:piwo: |
Cytat:
Ale i tak wątpie żebym wygrał :( Czytnika DVD ani wypalary CD nie wygrałem :( No akurat uda mi się wygrać główną nagrodę :( PS.Czechoj gratulacje :piwo: |
Cytat:
|
chłopaki wygrałem nagrywarke co prawda CD-RW ale własnie kupiłem se Benka i razem beędzie zgrany tandem
huuuuuuraaaaaaaaaaaaa huuuuuuraaaaaaaaaaaaa |
Cytat:
;) |
Kolejna czesc lsity jest - moje szanse spadly do 1 do 700 bo jeszcze glownej nagrody nie podano...
|
Cytat:
Nie możemy pozwloć żeby został na forum || Strasznie byłoby gdybyś został ;) PS.JOKE :D |
A ja myśle że 99% to dobre odpowiedzi - przeciez jak ktos nie wiedzial to po to była chociażby strona Plextora żeby wylookac dane czy cuś ;)
|
Cytat:
Jak nie wygram to ZOSTANĘ na forum || Po takim tekscie, nagrywarę DVD mam zapewnioną ;) |
Ja mam szczęscie w konkursach, ale nie pamiętam jak odpowiadałem :|
Na 80% mam dobre odpowiedzi :| |
Cytat:
Coś ty, palnik wygrasz, ja ci to mówię. :tak!: |
Cytat:
A ja jak nie wygram to... to puszcze bąka ! :D |
Płytytek nie wygrałem :( coś mi się zdaje że nic nie wygram jak zwykle ;)
|
Oświadczam, że jeśli nic nie wygram, odejdę z Forum :haha:
|
Cytat:
A adres podałem polski, do Gdańska. :taktak: Będzie na czym testować, tylko żonka musi mi je pierw podesłać. :mruga: |
nastepny news bedzie chyba o dvdromku :D
|
Cytat:
Ale i tak gratuluję :piwo: |
My chcemy już!
BTW. Jeszcez 2 nagrody czyli szansa 1 do 350 ze cos wygram :D |
No niestety nie wygrałem płyt :(
Ale na pocieszenie moge dostać palarkę ;) PS. Gratulacje @jou :piwo: |
ale forum muli :D
a gdzie wyniki reszty ?? kto sie pochwali ze wygrał ?? bo po nazwisku nie znam :D |
reszta z czasem :)
|
Ale fajnie, wygrałem płyty!!! :najlepsz:
Ale dalej nie wiemy kto zgarnął główną nagrodę. ??? |
@Bartez ale ubaw masz :D
|
@Bartez zniknał z resztą i po co ci wyniki? :P (joke)
|
No, ale tylko kto wygrał płyty - a reszta? :D
|
wałek :)
|
Są wyniki :D
|
A gdzie reszta nagród?
|
szybciej bo pesymistycznie sie nastawiac zaczynam :|
|
ten moment to już prawie/aż 10 minut :ja_chce:
|
Jest ... az sie boje spojrzec ...
EDIT: ufff ... myslalem ze to wyniki ;/ |
Cytat:
pewnie o czymś nie wiem ??? i wyjdę zaraz na durnia :blee: a wyników jak nie ma tak nie ma :nie: |
Cytat:
nooo refresh'uje te strone glowna a tam nic :fiu: |
Cytat:
|
Dobra ide skosić trawę :)
Będę za 30 min.... Ale wyniki też mają być :P PS. I ma być tam moje nazwisko :P ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
z Mickiewiczem już nic nie załatwiesz ;)
|
Cytat:
|
no dobra, skoro była mowa o Adamie to powiedzcie mi kogo mam przekupić ?:D
|
autentycznie robi się goraco i myślę że zaangażowałe się za bardzo, potem będę cierpiał..... :smutny:
|
tak ;)
|
Cytat:
no nie wiem :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
A może Bartez wygrał? :) |
Cytat:
|
Cytat:
:idea: WSZEŚĆ |
Cytat:
Cytat:
|
najlepiej podajcie mi wyniki losowania dużego lotka, które odbęidze się w przyszłą środę to każdemu z Was kupię po jednej takiej nagrywarce i dorzucę super-hiper zestaw komp. :D
|
No chociaż troche podpowiedz :)
Prosimy :P |
to może byś tak zdradził kto wygrał :> czy ktoś osób na tej stronie tematu :>
|
@Bartez czy wygrał ktoś z nas? :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:04. |