![]() |
mi na 1,5 GB ram 400 , P 4 TH 3.0@3.3 i Radku 9600 XT ma 1024 medium od czasu do czasu klatkuje da sie w miare "plynnie" gra***263; :D (oklo 28 klatek/sek)
Tylko te errory Windows c++ rutine :| czy cos doprowadzaja mnie do szalu |
Cytat:
|
Już to gdzieś pisałem, że mi na A3800+ 2400@2600, 2 GB ram i GF 7900GTO@GTX też momentami się przycina :ysz: ((
|
512ram --- to chyba przyczyna
oprocz tego moga byc stare sterowniki od karty graf, syf w systemie |
No w***322;a***347;nie mia***322;em sie pyta***263; czemu mi co***347; dziwnie chodzi
Pentium 4 2.4ghz 512ram sapphire radeon 9600Xt 256mb asus ic7. Szarpie, tnie. uruchamia sie lub wychodzi z gry kilka minut. Do tej pory nie mia***322;em problemu z zadn***261; gr***261; (seria nfs chodzi***322;a na full detalach i nic nie cie***322;o a tu taka niespodzianka) |
Cytat:
a co do samej gry...wymagania ma okrutne, u mnie na ath2200, 1,5 Gb ramu i radku x700 128 w wiosce (najni***380;sze detale) kilka klatek na sekund***281;....zobaczymy jak zmieni***281; p***322;yt***281; i proca na sempa 3000 |
kto powiedzial ze ja prosze o cracka??na pewno nie ja sam, ja tylko prosze o pomoc w emulacji gothica...czy to taki problem??tylk onie sciemniajcie mi ze nie mozecie mi pomoc bo to wereziarstwo!!skoro tak to sami jestescie warezami bo umieszczacie porady i rozne artykuly o emulacji i zabezpieczeniach w dziale artykuly.....
|
Kurde gierke tyle czasu temu kupi***322;em a jeszcze nie instalowa***322;em || . w wolny weeknd trzeba bedzie cos ogaran***263; :D
|
to nie forum o crackach, wiec tu odp nie znajdziesz.
|
heh, patcha wydali cracka nie dali:P: To juz bedize patch 1.09 a nawet jeszcze nie zrobili cracka do wersji 1.08....I o to mam wlasnie pytanie, czy wie ktos moze i moglby mi pomoc jak emulowac Gothica 3 PL??chcialbym se pyknac najnowszego patcha 1.09 i jakos emulowac gre jezeli w ogole mozna....Jak co to Gothic ma zabezpieczenie JoWood Xprot....
|
Wyszedł nowy patch
Wersja 1.09 ---------- - naprawiono błąd występujący czasami podczas próby zapisania stanu gry |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podobno jest s***322;odzik :P
|
Właśnie ja też z chęcią zrobiłbym sobie obraz płyty i wrzucił do virtuala lub DT
Wkurza mnie jak mi napęd dvd szumi opkropnie z oryginałem w środku (( |
mniejsze ale kurcze nie wiem jak mozna przegrac p***322;ytke moze mi kto s poradzi jak przegra***263; Gothica??
|
Cytat:
|
ja juz posiadam Gothica 3 PL i moge tylko powiedzie***263; ***380;e wymagania sie masakrycznie r***243;***380;ni***261; od Angielskiej wersji
|
Cytat:
w***322;a***347;nie dzisiaj kurier mi dostarczy***322; |
A kto wie kiedy w koncu wyjdzie wersja polska???
|
Ilość załączników: 1
Ja uruchomiłem na 512MB ramu, Radeon 9600xt, Pentium 4 2,5GHz i w 800x600 w najniższych detalach działa czasem płynnie :D (strasznie długo się ładuje). Jeszcze nie miałem out of memory, choć podobno przydarza się to ludziom nawet z 1GB ramu. Zawsze można trochę zoptymalizować system, jak ktoś chce to niech sobie o tym poczyta w załączonym pliku. :czytaj:
|
ja to uruchomilem na 256 mb ramu, 1,9 athlon i radeon 9600 pro w 800x600 i najnizszych detalach
wgrywalo sie dlugo ale gra dzialala i momentami nawet plynnie, ale jak zabilem wszystkich orkow w tej wiosce to sie zawiesilo i wyskoczylo out of memory :D |
Wyszedł nowy patch (1.08), ale nie mogę znaleźć słodzika. Wymagania koszmarne - ci, którzy myślą, że ze swoim nowiutkim GeForcem 7600GT i 1GB ramu zagrają z detalami na maksa, niech zapomną. :(
|
Cytat:
|
Ta na demonoid nie dzia***322;a ... sciagna***322;em juz z PT :)
|
Ja dorwa***322;em wersj***281; angielsk***261;..
S***322;odzik mi nie dzia***322;a***322; :P I nie pogra***322;em ;) Czekam na PL :D |
na demonoidzie jest wersja angielska.
przynajmniej tak jest napisane, ja nie sprawdza***322;em. |
Hmm na otwartych sklepach torretn transfer powala na kolana 12~1024 K/s ... ||
Zna ktos jakies szybkie zrodelko Gothic.3.VCD8CLONE-ST0N3D oprocz PT ??? |
Ja zrobi***322;***281;m to samy tyle ze wybra***322;em edycje kolekcjonersk***261; ;) JUz nie moge sie doczekac czuje ze WoW pojdzie w odstawke na jakis czas ;)
|
A ja zamówiłem na gram.pl wykorzystując wirtualne 30 PLN i teraz tylko czekam :)
|
Ja czekam na PL.. Nie ma to jak w pe***322;ni spolszczony Gothic :)
|
ponoc sa straszne problemy z uruchomieniem, ba, nawet z zainstalowaniem. ponoc wyszla wersja niemiecka i mozna jakos wlaczyc w niej napisy eng.
|
jak narazie to kupuje niemiecka wersje z innego sklepu :P
zobaczymy co to za towar :D |
na rapidshare nawet by***322;o sweogo czasu.
|
i tak najlepsza wersja to bedzei polska. wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac..czekac...
|
W trawie cos piszczy ze na PT jest wersja jez. multi ... ;p
Poszukam jakis zrodelek i trzeba bedzie zagrac w "demko" ;p |
Mam juz niemiecka wersje tylko problem z uruchomieniem jest...
|
Cytat:
A po Polsku będzie 3 listopada dopiero :( |
podobno ju***380; jest... ;)
|
A kiedy ma by***263; premiera gry?
|
no procesor min. 2GHz, 512RAM , min GFORCE3 ale nie wersje MX
|
A jakie ta gra ma minimalne wymagania?
Mam nadzieję, że nie będę musiał całego kompa zmieniać, żeby zagrać :szczerb: |
podobno aby włączyć wszystkie bajery w G3 to trzeba procka min.3GHz GFORCE 6600GT i 1GB ram uff...
|
Tez mialem podobny problem jak mialem pirata, kiedy zakupilem oryginal to nie mialem z tym problemow;]
|
Cytat:
|
II chodzi mi dobrze, a jedynka :nie: może moja 6800 GT jest za mocna do tak starej gry ???
ps. kiedyś na ATI 9700 pro ją odpalałem i po dojściu do drugiego obozu wyłączyłem i odłożyłem w zapomnienie, ale wtedy nic się nie krzaczyło. Natomiast teraz dorwałem II i postanowiłem zagrać chronologicznie ale jedynka mnie wywala do windy w różnych miejscach ?? np. jak wgram stan to idę dalej i znowu gdzieś indziej mi się wykrzaczy :sciana: |
Ja już przeszedłem wszystkie części wszystkimi możliwymi postaciami ||
Dlatego z niecierpliwością czekam na 3 część.. Ale będę musiał sobie wcześniej k. graficzną zmienić ;) |
No 3 zapowiada się ładnie :spoko: ja jeszcze 1 nie przeszedłem, bo mi się zacina(wyskakuje mi do windy i podaje numer będu ?) :sciana: chyba kupie jeszcze raz z CD-Action i sprawdze.
|
Cytat:
|
szkoda troche ale cóż...nic na to nie poradze...ale dzieki za dobre chęci !!
|
Cytat:
|
Ludzie macie może linka do pobrania tej gry :??: najlepiej torrent'a :P
|
noo gothic zajefajna giera :)
3 czesc tez bedzie super ;) |
JA specjalnie zmieniam grafe w swoi kompie mam juz upatrzonego radeona 9600pro:D a procek i reszta nie sa złe:D
|
to co sie dzialo przy dwojce :) totalna przyssawka do kompa na parenascie dni :) (o ile go opdale na swoim sprzecie :| )
|
Cytat:
|
no no, znowu sie zacznie :)
|
Noc kruka.. mogłaby być troche dłuższa i trudniejsza:D ale ogólnie jest git piraci rlz!
|
Cytat:
|
Suche drzewa i dinozaury trochę sztuczne :) Za dużo plastiku... Przesadzony bump-mapping
Ja tam czekam na Oblivion'a. Ale Gothic'iek bym nie pogardził :D Tylko trzeba poczekać na X360 :( |
Gothic 3
Ludzie nie weim czy topic był ale walne lionka do galerii taka grafa ze ja pie*****
http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=3547 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35. |