![]() |
Szukam graczy do założenia klanu wolfET
Witam ..
otóż zakladam klan wolfET i nie mam do niego graczy czy ktos jest chętny: Oferujemy: Strone www, Server(jak kupie) , Miłą atfosmere w teamie ;) Mam kilka nazw dla klanu: InFernal Corps (diabelska korporacja) Destiny to kill (przeznaczenie do zabijania) No Skill Team (*chyba nie trzeba tlumaczyc*) Jeśli ktoś jest chętny: Gadu-Gadu: 7090779 E-Mail: nitemare@o2.pl .. Dziękuje za zrozumienie i myśle że ktos sie znajdzie :piwo: |
Cytat:
Mógłbys być MA jakbyś zmienił swoje aktulane aroganckie i chamskie zachowanie, ale twój wybór :P |
Cytat:
Grasz nawet dobrze... Ale za dużo przeklinasz (jak na twój wiek) i robisz TK (( Dlatego z większości serwerów jesteś kickowany :) |
Cytat:
atfosmere ;D buahah;d |
ciekawe jaka ta atmosfera :D co panienki wysylacie do domu??a co do TK to nawwet z servera CS został wywalony z a TK
|
Cytat:
Cytat:
|
Noto przestane przeklinac i robic tk ale moge byc w |MA| ??
P.S. Dzięki że mowisz ze dobrze gram ;) |
Cytat:
Pogadam z @Hinksem, Burakiem i ogryzkiem :D |
Cytat:
Może w niedalekiej przyszłości będziesz w |MA| ale to zależy tylko od ciebie :) |
Cytat:
czuję się dumny ze chcesz podejmować ze mna takie decyzje :D a tak ogóle to on sie tak szybko nie zmieni :D ale zobaczymy :D |
@Burak
O przyjmowaniu i tak decydują główni klanowicze (tzw. CL) :P Lecz mogą się poradzić innych klanowiczów :) A co myślisz o przyjęciu AssasniX'a do klanu możesz napisać na GG ;) |
nie gadajcie, ze on serio ma 10 lat?!
pozdro ;) |
Cytat:
|
gra jeszcze (już) dziś ktos ? ja dalej nie wierzę ze Assasnix ma 10 lat choć zachowaniem na serverach i gadaniem z nim to troche przypomina 8 ......... ;) ;)
|
Ma 10 lat i jest moim sąsiadem :)
:haha: |
Jak przyjmiecie mnie do |MA| to zrobie jakąś stronke(to nie jest aroganckie:D) i może kumpel odda mi serv 16 slotowy prv :) Aha i będe musial zamknąć ten temat bo sie zaczyna robić gorąco :]
|
Dobra proszę o wykasowanie tego posta przez moda lub Barteza <podbite>
P.S. Z @Bartkiem i @Hinksem porozmawiam na gadu <spoko> |
Cytat:
stronkę do ja też moge zrobić :D |
Serwerów mieliśmy mieć już około 4 :)
A narazie nie widze ani jednego :| Więc od słów przejdz do czynów :D |
Mówilem cholercia jasna temat zamykam :D Bartez lub jakis mod usuncie ten topic ok ;)
|
Cytat:
troszkę szacunku :D a server do ET za darmo chyba nie załatwisz :D no moze jakis taki badziewny |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nabijaczu postów :D
skoro nikt nie interesuje sie twoja odpowiedzią to nie odpowiadaj i temat przepadnie a nie co chwilęgo odświeżasz (( |
AssasinX : nie mam takiej mocy, jestem MODem innego dzialu ;-D
|
Ktośmoze mi podac polskie serwery na ktorych na luzie moglbym sobie pograc?
|
jak co to mogę się przyłączyć do klanu, troszkę w ET gram, przede wszystkim medykiem, ale również field opsem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:10. |