![]() |
Gratulacje zdobycia plytki i powodzenia w nastepnej edycji ;) A mzoe w nastepnej edycji wszyscy wezmiemy udzial?? Kazdy wstawi byle jakie zdjecie i rreszta forum bedzie na neigo glosowac... komus sie na pewno uda ;p
|
plaga, plaga ale wszystkie nagrody powinny paść łupem forumowiczów cdrinfo... dodam że "pl"
|
Cytat:
gratulacje :D |
ale forumowicz znowu coś wygrał! cool
|
Gratulacje, chociaż szkoda że znowu się nie udało. ;)
Pozdo dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Ale gratulacje wygrania CD ;p |
Niestety nie udało się zdobyć playerka :(
Dostałem tylko płytkę CD Dzieki wszystkim za kliki pozdrowienia dla całego forum |
Jak wszyscy to wszyscy...KLIK
Pozdo dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! |
Solidarnie klik :)
|
Klik rowniez ode mnie ;-D!
|
No to click ;)
|
Tylko odświeżam :)
|
Ode mnie też poszedł klik :)
|
Dzięki za wszelkie wsparcie !!!
|
Kliknąłem w pracy. Drugi raz zagłosuję jak będę w domu
|
klik :)
|
Kliknąłem na tego w piżamie !
|
hehe namawiajcie ludzi by na was głosowali! pewnie od każdego klika mają 20 groszy :D
|
Cytat:
http://www.danviva.pl/galeria/?ps=jak "Czekać na głosy internautów. Aby zwiększyć swoje szanse na wygraną pokaż swoje zdjęcie znajomym i namów ich żeby głosowali na Ciebie!" - jest to cytat ze strony konkursu o tym jak to działa . Proszę nie mów mi że wykonywanie instrukcji organizatora konkursu jest matactwem. Ile osób nie oddało by nigdy głosu na żadne ze zdjęć w tym konkursie bo o nich nie wie ? http://www.danviva.pl/galeria/?ps=jak jeszcze raz podaję link do opisu sporządzonego przez ORGANIZATORA konkursu , patrz punkt 3 . pozdrawiam |
oj, wygrana w pelni zasluzona ... brawo za matactwo
fajnie ... ciekawe czy fotka z >karateka< byla lepsza od innych by wygrac ... |
Cytat:
|
Głos oddany na ciebie.
|
Cytat:
|
No pewnie :)
EDIT: czy ktoś wie jakim programem połącze zdjęcia w jedno zdjęcie panoramiczne ? Mam już zrobione fotki na statywie, ale nie wiem czym je połączyć. |
Czy ktoś jeszcze może kliknąć ? Bardzo proszę jeśli to możliwe .
|
tesh klikłęm ;)
|
a tu drugi klik z innego kompa
|
Cytat:
, ale ten odtwarzacz raczej nie da sie pociąć :) |
moze podzieli sie nagroda :D
|
Zakończenie głosowania w niedzielę a około wtorku wyniki
|
a kiedy zakończenie konkursu??
|
Cytat:
|
Cytat:
hmm szkoda no ale wygrasz :D task mi się wydaje :D bardzo dużo klików będzie :D |
Cytat:
|
klik...
|
Klik :)
Powodzenia :spoko: |
Uf...... dałem rade :>
|
No i odemnie też poszedł klik :D
Trzymam kciuki za ciebie :spoko: |
ode mnie rowniez masz ... :)
pochwal sie czy wygrałes tego ZENa :) |
Już :}
|
klik ile glosów można oddać na dzień na jedno zdjęcie :>?
|
Wielkie dzięki dla wszystkich z Was razem i z osobna . Mam nadzieję że jeszcze kilka głosów uda mi sie zdobyć i załapać na nagrodę :)
Dzięki |
poszło... :piwo:
|
Ja też sobie klikłem;)
|
Masz moje wsparcie :D
|
Głos oddany ;)
|
Ode mnie tez "klik" ;p
|
poszło :D
|
Jestem naprawdę wielce wdzięczny za tak szeroki odzew . Dzięki :)
|
Głos oddany ;)
|
Oddałem głos :D
|
klik
|
Poszedł klik ;)
|
Dzięki .
Do wygrania jest odtwarzacz mp3 i płuty z muzyką . Jak tylko będę wiedział czy udało się coś wygrać to zaraz się pochwalę . Wiedziałem że na "wypalaczy " można liczyć w potrzebie . Wielkie piwko dla wszystkich :) |
Poszlo ;)
|
Klik :P
|
A co mi tam, tez kliknalem.
Powiedz chociaz o jakie nagrody tam toczy sie rywalizacja? |
Witam!
Ja tez nie wiem o co chodzi, ale kliknalem :D |
Ok też poszło :D
|
poszło. no to czekamy na info czy wygrałeś :piwo:
|
WIELKIE dzięki , jeśli mi się uda dostać nagrodę to zaraz Wam wszystkim się pochwalę :)
|
tez oddalem glos ;)
|
nie wiem o co chodzi ale kliknąłem ;)
|
potrzebna pomoc wszystkich forumowiczów !!!
Witam . Już raz prosiłem o pomoc forumowiczów w głosowaniu na moje zdjęcie w pewnym konkursie . Poprzednim razem nie udało mi się zgarnąc nagrody :( . Mam nadzieję że może teraz się uda .
Bardzo PROSZĘ , jeśli komuś chce się obejrzeć moje zdjęcie i oddać na nie gło s , aby klikną na adres http://www.danviva.pl/galeria/show.php?idf=369 . Mam nadzieję że w końcu szczęście się do mnie uśmiechnie ( również za waszą pomocą ) i będę mógł się radować jakąś nagrodą. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:01. |