![]() |
Zegnam
Widze, ze to modne wiec tez postanowilem sie pożegnać. Nie będzie mnie przez najbliższe 3 miesiace, a potem bede pisal prace licencjacka, wiec bede tu rzdko zaglądał, ale kto to wie. Razem ze mna jedzie devil-80 , moj brat:) Pewnie wpadne tu w okolicach listopada. Pozdrawiam i do zobaczenia. Wyjazd jutro 13:10 Poznań;)
|
3m się ;)
Powodzenia w pisaniu pracy... |
to narazie i
szerokiej drogi :D |
Udanych wakacji i powodzenia przy pisaniu pracy!
|
udanego wyjazdu
|
Trzymaj się ;) Powodzenia w pisaniu pracy :)
Pozdro |
3maj się ;)
powodzenia ;) |
3majCIE się! Pozdrawiam!
|
powodzenia i miłego wyjazdu
|
:papa:
|
3mcie się
Powodzenia Szerokiej drogi :spoko: |
Trzymaj się ;)
Powodzenia w pisaniu :taktak: |
good luck :)
|
Powodzenia :papa:
|
Powodzenia...i szybkiego powrotu w szeregi Forum :)
|
Dozobaczenia ;p
|
Szerokiej drogi i do usłyszenia :)
:piwo: :glaszcze: |
trzym sie :D
|
no to narazicho... 3maj się i powodzenia...
|
Do zobaczenia - forum na pewno straci na jakis czas rzetelnego i sumiennego uzytkownika...
|
oczekujemy pelnego raportu po powrocie :D
3majcie sie cieplo (w ramionach jakis turystek) ;) jutro o 13:10 pomacham Wam z biura :D "prawie" bedziecie w stanie zobaczyc || |
bye ;)
Wracaj szybko |
Witam !
@loki7777 - powodzenia, udanej realizacji planów - i nie zapomnij o Forum !!!! Być może ja też będę się wkrótce tutaj rzadziej zjawiał, bo jak przesiądę się z Neostrady na pakiet, to będzie problem - a to już w miarę pewne (poniedziałem - żeganaj (chyba ?) łącze stałe ) :smutny: Ale zapomnieć to na pewno o Was nie zapomnę !!! ro29 EDIT: właśnie zauważyłem, że wkrótce napiszę post nr 500 - gdyby mi to ktoś powiedział pół roku temu, że tak zaistnieję na Forum - w życiu bym nie uwierzył - ale to głównie dzięki Wam wszystkim :) |
szerokiej drogi, połamania pióra i szczesliwego powrotu.
|
no to stuknijmy sie nagrywarkami i do zobaczenia
|
Cytat:
:piwo: |
Szybkiej pracy licencjackiej oraz powolnego czasu przed nią !
Z tym stukaniem to ostrożnie ! A jak bios wyleci ? :piwo: |
jeszcze ma 3 godziny :D
|
Powodzenia :)
Ja też wyjechałem w lutym, ale nie na wakacje i zniknąłem z forum. Z wyjazdu jeszcze nie wrocilem, ale za to na forum tak :D |
Do zobaczenia. :D
|
trzym sie i nie szalej :>
ja tam wrocilem z podrozy i mam dosc stawiania nagrobkow w irlandii ;) ale bylo warto P.S. tylko mnie nie bylo 4 tygodnie a stare forum szlag trafil :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:53. |