![]() |
dzień Admina
z okazji Świeta Admina pragnę złozyc moc zyczen naszym adminom i moderatorom i podziekowac im za trud jaki wnosza aby utrzymac ta nasza mala spolecznosc CDRINFO :)
:roza: :sluze: :fala: :piwo: p.s. i w zwiazku z tym cale stado forumowiczow dzis wieczorem, mimo upalow i kto moze to moze, zapraszam wszystkich na czat ( http://polchat.pl/chat/?room=cdrinfo&x=18&y=7 ) aby oblac to swieto :piwo: i pogadac o roznych sprawach :) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Dziekuje adminom i modom za to ze forum jest takie jakie jest :sluze:
|
doceniam, ponieważ wiem ile pracy i poświęcenia wymaga takie zajęcie
:sluze: |
wielki dzieki i miłego chlania na świeto :piwo: :piwo:
|
Dziękuje wszystkim adminom i moderatorą za ich trud by utrzymac dzialalnosc CDRinfo.pl :sluze:
|
Cytat:
;] A więc wszystkiego najlepszego ! :fala: :ognie: :tancerka: :slonik: :sluze: :zespol: SYSADMIN DAY! :fala: :ognie: :tancerka: :slonik: :sluze: :zespol: |
Wszystkiego najlepszego dla naszych ADMINOW :) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Qrcze, a miałem nadzieję, że będę pierwszy. ;)
Moc gorących życzeń i zapału do dalszego tworzenia i trzymania poziomu jednego z najlepszych polskich Vortali. :paker: Niech chóry aniołów pomagają Wam w codziennej pracy: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :tancerka: I nigdy nie zbraknie Wam paliwa: :piwko2: |
Wszystkiego najlepszego dla GTW[Grupy Trzymającej Władze] :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Wsztystkiego najlepszego dla administracji :sluze: :piwo: :sluze:
|
Składam podziękowania dla adminów i modów za utrzymanie forum przy życiu i w dobrej formie. Oby tak dalej.
|
czy swieto sie tyczy wszelkiego rodzaju adminow?
|
ło..
to moje zyczonka rowniez...:D Przyjemnosci, brak klopotliwych userow i brak problemow...szybkich lacz moze ;D ja nie tutaj admin...ale pozdrawiam adminow :) |
To i ja się dołożę z życzeniami :)
A dzień mod'a też jest? :D |
WIWAT ADMINI!* *Nie żebym się podliwzywał... ;)I MODERATORZY! :fala: |
Wszytskiego dobrego życzy Loczek z rodziną :)
|
Wooow ..
Thx All ... staramy się ;) |
Cytat:
Ja też się dołączam z pochwałami i życzeniami ;) |
Najlepsze życznia...
|
Najlepszego! :piwo: :D
|
Wszyzstkiego najlepszego, miłej pracy na forum i oczywiście :piwo::piwo::piwo::piwo:
|
Dzięki wszystkim :piwo:
No i przyłączam się do życzeń dla Adminów :) Wszystkiego najlepszego, oby tak dalej :) |
Wszystkiego Najlepszego :sluze:
I dłuuugich lat na forum ;) :piwo: |
Wszystkiego najlepszego ;) :piwo:
|
wszystkiego naj ;]
a co do mnie nie wypada zrobic nic innego jak wpisac: $ su I też świętować ;) |
Wszystkiego najlepszego :piwo:
|
przyłączam sie do tej zbiorowej wazeliny :piwo: :piwo: :piwo: :fala:
życze Wam sto latciężkich robót:P ps cieszcie się tą chwila, każdy system jest do obalenia ;) |
Najlepszego dla tych, ktorzy naprawde dbaja i zarzadzaja forum. Tacy nasi "Patrioci" (jak ktos gral w MGS 2, to wie co mam na mysli ;-D)!
|
Cytat:
Jak wszyscy to i ja :) 100 lat i wszystkiego dobrego :piwo::piwo::piwo: |
:piwo:wIwAt GTW!! :piwo: :sluze: :fala: :ognie: :fala: :ognie: :fala: :ognie: :fala: :ognie: :fala: :ognie: |
a ja myslalem, ze dzis jest dzien świstaka :(
:piwo: :sluze: |
Nowy dzięn ale dzień admina i moderatora mozęmy przedłuzyć nie ? będzie okzaja by jeszcze troche pobalangować :D
|
Cytat:
|
spoznione, ale:
:ognie: WSZYSTKIEGO :ognie: DOBREGO :ognie: ADMINOM :ognie: I :ognie: MODOM :ognie: |
to ja tez szybciutko sie dokładam i egoistycznie śpiewam
.....niech żyją nam..... osobiście odczuwam opieke moderatorów i adminów, :glaszcze: ;) Bartez |
Trochę się spóźniłem, ale takie jest życie:)
A wracając do tematu: Najlepszego wszystkim adminom:piwo: |
to tak jak dzien $wira ... cheers :piwo:
|
Cytat:
:piwo: :piwo: :piwo: |
zdrówka
pododbno piwo z rana jak śmietana ( tak powiadają ) :D :piwo: :piwo: :piwo: |
Sto lat, 100 lat! 8 )
|
Sto lat :)
|
a Ci dalej świętują :D
|
Jak przedłużacie to i ja się jeszcze dopiszę ;)
Wszystkiego najlepszego wszystkim adminom i moderatorom :D :piwo: :piwo: :piwo: P.S. A od czasu do czasu, żeby nie było Wam nudno (i żebyście mogli pochwalić się swoją plantacją bananów ;)), jakiegoś usera, który nie wie co to jest np. "regulamin", "szukaj", "edycja postów", itp ;) |
Cytat:
No to ja też się przyłącze do tej wazeliny ;) Wszystkiego dobrego dla Administracji ! :piwo: |
widać ze jeszcze wam nei przeszło dzień ten był w piatek ale co tam kolejny powó by sie napić co?
STO :piwo: :piwo: LAT :piwo: :piwo: |
Cytat:
Dziś dopiero zauważyłem temat , bo ostatnio rzadko zaglądam. :smutny: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to zdrowie adminow i modow troche po czasie ale szczere :) :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |