![]() |
Pykam sobie właśnie w jedynkę i gra mimo swojej liniowości (chociaż czasem trzeba chwilę pomyśleć) jest naprawdę przyjemna. Może nie szczególnie ambitna, ale jakbym chciał coś ambitnego to bym sobie poczytał książkę, a gra ma mi dostarczać przyjemności, w czym FEAR sprawdza się całkiem nieźle.
|
Na STEAM oczywiście...
Mi się udało załatwić w formie giftu. |
A fajne toto jest?
Gdzieś taki zestaw można kupić? |
U mnie na koncie od jakiegoś czasu leży i czeka sobie na wolny czas FEAR Complete Pack ! ;-)
Zawarte elementy: F.E.A.R. F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R. 2: Reborn (DLC) F.E.A.R. 3 F.E.A.R. Extraction Point F.E.A.R. Perseus Mandate || |
Jest już jest kolejna odsłona F.E.A.R - "F.E.A.R.Perseus Mandate".
Także w sklepach "T". |
Cytat:
|
Cytat:
combat to chyba jest ten multi darmowy :hmm: |
Cytat:
Extraction Point to P***321;ATNY dodatek. ;) EDIT: Oczywiscie platny, przejezyczylem sie :) |
@pops
ale to jest jedynka :D ta darm***243;wka multi nazywa sie Extraction Point |
ja sobie w tego FEAR - First Encounter Assault Recon feara od czasu do czasu pogram. nie gra***322;em w singla, ale ten mi si***281; podoba. no i jest darmowy.
|
Cytat:
Grałem już może ze 2-3 godziny, doszedłem do 4 poziomu (lądowanie helikopterem na dachu jakiegoś budynku) i tu kompletnie nic się nie dzieje. Niby strzelanina jakich wiele, ale kompletnie jak na razie mi nie przypadła do gustu. Dzieje się tam coś później? Czy cały czas jest w takim stylu..? Przy okazji - fakt, że fizykę ustawiłem na min. ze względu na procesor, ale to jednak pewna przesada ;) http://img347.imageshack.us/img347/5...ytuuru1.th.jpg |
odświeżam , zaciełem sie w misji po bishopie to jest misja ślepa strona czuya jakoś tka już biegne do helikoptera a on spie**la ode mnie i mam zadanie zlikwiduj zagrożenie ze strony ATC poro****rdalam kolesi i sie klinuje wrócic sie nie moge bo jest barierka a jak pozabijam to nie ma gdzie iść czytałęm w poradniku że na dachu snajperów to trzeba isć w przeciwną strone ale gdzie ona jest która to ?? nie wiem co robić mozęcie wspomóc i pokaząc screeny ??
|
Jesli juz poczatek Cie nudzi to niedobrze, mniej wiecej w polowie sa dopiero nudy... :)
|
jest gdzieś jakiś save do tej gry? nudzi mnie początek.
|
Ja mam kopie zapasowa:P i smiga pieknie!!
|
no to chłopie kopia 1:1 i wrzucasz patacha (ale takiej kopii to sie "chyba" nie da [tego niewiem posiadam fear-a ze "sklepu"])
|
Kopia bezpieczeństwa oryginału!!!przecież jedną mozna miec :)hehe
|
aha:)
|
może ma orginał || ale jak powie że pirat to też dostanie satysfakcjonującą odpowiedź ||
Jaka to satyfakcjonująca odpowiedź to się zapewne domyślasz || :D |
ja bym napisal hihi:) wnioskuje patrzac na 2 post kolegi.ale lepiej niech napisze kopia oryginalu:)Chociaz z drugiej strony oryginal fify 2006 nie uruchamia mi sie na windowsie 2003 sp1:( by to szlag pona 100 w plecy:(:(;(
|
a wersja legal czy pirat ??
|
Problem z FEAR
Witam!
Zainstalowałem FEAR ale kiedy juz go włączam to na początku ładuje mi się czarny obraz po czym nagle znika i znów widzę swój pulpit! Czy to problem związany z wymaganiami czy inny? |
Cytat:
|
Ja mam problem z Fear ,mianowicie taki :
robiłem formata c: i zapomniałem skopowac save i straciłem je Nie za ktoś może strony z której mógł byś nabyć savy do levelu 8 (czy jak to sie tam nazywa ) Bardzo bym prosił (a nie chce mi sie od nowa przechodzić tej gry).:( Nie jest ktoś moze w pobliżu tego levela a moze w tym levelu ,prosze o odpowiedź. |
Ja na razie ujeżdżam black & white 2
|
już nie moge sie doczekać aż zagram sobie ...
|
|
na orginalnym
|
Cytat:
|
http://149.156.124.1/~demek/fear3.jpg
http://149.156.124.1/~demek/fear4.jpg dalem rdzen na 400 i pamieci na 490 :) z orginalnych 250/400 ale dam mu chyba jeszcze wiecej bo artow nie ma :) |
To jak pociagnie to daj screena
|
ta ale musze sprawdzic medium bo karta chyba pociagnie
|
min. detale?
|
screen sprzed chwili :)
http://149.156.124.1/~demek/fear.jpg |
hmmm nie wiem czy dobrze zrozmiałem pytanie.. ale jeśli dobrze zrozmiałem to odpwiem Ci tak:
Na początk kupowałem same piraty potem zrozmialem ze to bez sensu bo jak gra sie zepsuje to nie mam gwarancji etc. i tak stopniowo kupowałem coraaz wiecej oryginalow tylko raz sie przejechałem po zakupie BF2... Wogole mi nie poszła:(((( ale sprzedalem gre na allegro i koszt sie jako tako zwrocił.. |
@Tribunal
a czy ktoś zaczynał z piractwem ? :fiu: :fiu: :fiu: :fiu: :fiu: |
Ja ostatnio kupilem oryginała Black and White 2.. Myśle ze odciagnie mnie nawet od Guild Wars i CS:S'a! Gra ma tyle mozliwosci ze osade rozwijam minium 3 godziny a potem dpiero jest zabawa nie żałuje wydanej kasy ja podobnie jak Rei skończyłem juz z pirawctem(ostatni gra w ktorą grałem "na lewo" to był wow bo nie stac mnie na abonament co miesiać wole trenować MT za tą samą kwote co miesiąc:p
|
nie wyobrazam sobie siedzenia kilknascie godzin przed gra zeby ja przejsc jak najszybciej
|
Cytat:
warto jest :) krótka? mozę troche ale gra ogólnie super! a mozesz przestać ufać Gamespotowi :) dlaczego? kolega pablocoo już napisał :) |
Cytat:
jedynie dodatki do nich moga przedluzyc gre :) niewiem jak jest ze stalkerem ale mysle ze jest podobnie :) |
Cytat:
|
Pytanie do posiadaczy oryginalnej (i nie tylko ;p ) wersji gry.
Jak wiecie (pisalem to juz nie raz :D ) z piractwem skonczylem, jedynie w ekstremalnych wypadkach uzywam pirata jako wersji demo. Widzac ze FEAR dostal 9.1 (to prawie tyle co HL2 !) na GameSpot moge uznac ze gra jest warta pieniedzy (szczegolnie ze kosztuje < 100pln) bo Gamespotowi w tych sprawach w miare ufam, ale ze juz raz mnie zwiedli (dajac D3 ocene 8.5! jak mogli! Dla mnie to gora 6.1! ) interesuje mnie wasza opinia. Gra jest ponoc strasznie krotka ale czy nadrabia reszta? Innymi slowy: Czy jest warta tych 99pln? |
Cytat:
|
no nie wiem bo mam orginal i mam sredni 45 fps
a na piracie jest to samo:) |
|
Cytat:
|
Mam tylko Alkochola i Demona clona nie urzywam...
|
Cytat:
|
A ja mam taki problem gdyz mam "orginalna" :p F.E.A.R ale nie mam dvd w kompie wiec zrobiłem sobie obraz w alkocholu i przez siec lan przesłalem na komp. I teraz mam problem bo pakuje obraz do Demona Tools ustawiam Anti-Blaxx wszystko niby cacy ale zamisast gry wyskakuje mi komunikat:
"A required security module can not be activated. The program can not be executed." Prubowalem tez ustawiac tryb zgodnosci z windows 2000 oraz inne programy ukrywające wirtualne napedy. A gdy uruchomiony jest sam demon z obrazem w srodku to gra podaje komunikat o wykryciu virtualnych napedow i prosi o ich odinstalowanie. P.S Wiem ze ten sam komunikat objawial sie wielu ludzia poczas pruby odpalniea MP Demo kture u mnie chodzilo normalnie. |
Cytat:
trzeba limit szykowac :) a może ktos mi da tak z 5 giga na neo :) |
ale tylko o 12 godzin:)
|
@demek uprzedziłeś mnie :)
ale 4 giga :( |
panowie wlasnie sie pojawil tak oczekiwany fear :) jako alcoholclone:)
|
http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=3536 tu mozesz zamowic przed premierowo za 84zł!
UPDATE Quake 4 i Obliviona tez juz maja:p |
kurde nie moge sie juz doczekac :) na full :)
|
Cytat:
U mnie na GFFX5200, w rozdz. 640x480, wszystko najnizsze jakie sie da, wymuszony tryb dx8, gra 'smiga' ok 18 fps :ysz: PS. Co trzeba zrobic z tym wielki, metalowym gosciem? :) |
A na GeForce 4 Ti 4400 pojdzie??
|
No no demko całkiem spoko 8 )
|
Cytat:
ale raczej to dziwne z tym eaxem bo pierwszy half-life też obsługiwał eaxa i chodziło mi to bez zająknięcia(zresztą wiele gier eax obsługuje i nawet włączając go w menu gry działają...)....starczy;) http://img374.imageshack.us/img374/7...r5ky1dy.th.jpg |
Cytat:
ale z tego co wiem to eax jest przypisany do live a nie do 128 moze w tym problem :) albo gra juz wymaga minimum eax 1 :( |
Cytat:
apropos gry....bez dźwięku chodzi ale to chyba nie o to chodzi bo brak dźwięku mnie cholernie denerwuje i...kurcze demko się odpala i mnie wywala za samochodem...a tam tylko zakamarek można zwiedzić, w którym postać... spada(to tylko demko) a samochodu nie mogę ominąć nijak ... |
Cytat:
Cytat:
|
gierka świetna :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a jak masz karte dzwiekowa ? pewnie live
|
a mi znowu nie działa...na czystym xp profesional sp2 wyskakuje błąd związany z dźwiękiem bodajże eax.dll gry jest skopany czy cuś takowego ...rozwiązanie ktosik zna lub miał podobny problem?
|
gra zajafkowa || || :D Wie ktos moze kiedy premiera tej gry na świecie ?:>
|
ja już mam 90% demka... :D
|
no widzisz klimacik :) ma
|
Grałem w to i musze powiedzieć ze gra jest THE BEST ! || czekam az tylko pojawi sie w Markecie ;) :) u mnie chodziła na max detalach :D
|
Cytat:
chodzi dobrze, mozna bez problemu grac, u mnie na srednich detalach i z wygladzaniem na 1, ale sadze ze pewnie i tak nie ma jakis detali aktywnych, ktore dastepne sa na innych kartach |
Cytat:
Jestem bardzo ciekawy bo gdybym nie zmienił ostatnio grafy to też bym na niej śmigał :D |
Cytat:
GTA SA :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ma sie rozumiec ze gierka na Gf4mx nie chodzi :>?
|
zgadzam sie....
|
Cytat:
|
Tat Tak ja tez zassam....moze juz nawet dzisiaj :D
|
własnie to ssam :) zobaczymy jak sie sciagnie :P @legion jakiego masz radeona ?
ja mam radeon 9600xt 256/128 ;] powercolor Bravo.. :) wiec chyba mi pojdzie.. na max... |
Cytat:
bez aniso. :D az sam sie zdziwilem troche przegieli z tymi wymaganiami jezeli chodzi o to - Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent 2GB of RAM :D bo wystarczy 1GB ramu i P4 2,8 :) ale engin przypomina mi Riddyka :) i troche Half2 :D Cytat:
Cytat:
Poczytaj to co @Hinks napisal i zacytowal: -US version of Windows(R) 2000/XP with latest service pack installed |
a ja mam AMD 2600+ R9600XT 256mb i 512MB ram i chodzi mi w 1024/Medium :)
|
no a ja mam problemik...demko mi nie chodzi.
moje hardłer to: athlon 2200,gf4 ti 4600 128Mb,512 Mb ramek(ddr :)), mobo ecs k7s5a, winda xpek home z poprawkami...bez service packów(1 i 2) i odpala się wten sposób, że robi się czarno mrugnie ze 2 razy i...winda... to na jednym systemie , a na drugim czystym pisze mi, że mam zły czas systemowy...o kiego diabła tu chodzi ? zapomniałem dodać, że direct i drajwy mam nowe kurde a z takim zacięciem to ściągałem, jak ma któś pojęcie to skrobnijta coś ludziska....thanxik |
Wymagania to ma nie małe :P
Cytat:
Narazie zassysam co innego :) Ale jak skończe to kto wie, może ściągne i przetestuje :D |
Cytat:
wlasnie sciagnolem zobaczymy czy w ogole ruszy :D |
F.E.A.R.
Wyczesana gra polecam do sciagniecja wersi demo wazy 646 mb ale warto
http://www.gamershell.com/news/23745.html ja juz sobie pogralem i podoba mi sie klimat zajefajny :) http://img240.imageshack.us/img240/9601/fear0lk.th.jpg na full detalach :D bez aniso. :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |