![]() |
Zapraszam na naszą stronkę klanu wolfET - PolishWarrior$
Witam.
Chciałem się zareklamować :> Ruszyła nasza stronka klanu PolishWarrior$ :D :) http://www.polishwarriors.7u.pl/ Jak możecie to powiedzcie znajomym, którzy grają w ET, aby weszli na naszą stronkę :taktak: Szukamy graczy do klanu m.in. field opsów i covert opsów :taktak: Chętnych do team'u proszę o kontakt na gg lub priv :) P.S. Założyłem temat tutaj ponieważ więcej osób się przewija w dziale Off topic :D :> Dawniej byliśmy znani jako [NFC] i |MA| ;) |
No ładnie - ale czy reklama jest zgodna z regulaminem??? :czytaj:
Rozumiem, że nie jest to klan ludzi z Forum - tylko Twoich znajomych (czyli ewentualnie parę osób z forum też tam jest), tak? :) |
@Pagerus w sumie to są same osoby z forum :D
Z cdrinfo są: Burak, Hinks, ja Z poza forum: ogryzek (dobrze gra i go wychaczyliśmy na jednym z serwerów) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@Paweł a może chcesz do klanu :fiu: |
noo spoko, jak bedzie problem to pisać, pomoge jeszcze raz :)
|
Nie lubie zobowiazan ... ale grac w Wolfa lubie.
|
Cytat:
Zależy jak porównywać :D :> Bo jak wchodzisz to wszyscy poziomem spadają w dół :taktak: |
heh wszyscy sie chowają przed nim ;) jak tylko zobacza jego nick :D
|
Cytat:
Ostatnio zabiłem go z 5 razy :P A on mnie z 15 ale to nic :D |
No ładne rzeczy - nie wiedziałem, że z niego taki killer :D
|
Ja byłbym chetny do Polish Warrior$ ;)
|
Cytat:
|
A jak prowadzicie rekrutacje? Sprawdzian w warunkach bojowych? :D
|
Cytat:
A później zgranie w teamie :) |
Gracie dzisiaj wieczorem ?
Na jakim serwerze ? |
Cytat:
|
Widze ze chodzi o wolfa ET wiec mam pytanie do niego ale nie chodzi mi o klan.
Mam pytanie gdyz nie moge dodawac zadnych serwerow do ulubionych w grze. Klikam ESC i add to favorites i gdy chce na ekranie wyboru serwera (favorites) nie mam zadnego :ysz: jak to wlaczyc czy ustawic?? :help: |
hmm dziwne a xfire masz?? tam tez zostaja ulubione servery :D
a ja zapraszam na stronke :D |
nie mam xfire? wogole co to jest?
stronek widzialem nie jest zla ;) to czego moze byc wina z tymi ulubionym serwerami? tak to mam na kartce z napisaem favorites :D tylko nie pokazuje pingu i ilosci graczy a zalezy mi bardzo na tym drugim. uzylem The All-Seeing Eye ale ten program niepodoba mi sie. pokazuje ping i ilosc graczy ale jakos nie chce tego |
na xfire pokazuje ile luda itd :D patrz mój podpis :D
|
co znaczy itd?
|
Cytat:
|
a jak w tym xfire dodaje sie nowy serwer? potem, jak sie dodaj np do podpisu takiego xfire?? icz myzna dodawac tutaj jakis kolegow czy co??
|
Cytat:
|
a co z obrazkiem??
|
jak sie go umieszcza np w podpisie? mozna go zmniejszczyc?? sorka ze post pod postem ale nie moge juz go zedytowac ;)
|
na profilu masz zakładkę w której są podane tabelki i mozesz wybrać wklejasz tylko do podpisu odnośnik i gotowe :D
|
aha. thx :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro P.S a i @andrzejj nie mów wiecej że grasz tak fatalnie :D |
Cytat:
P.S. Chyba zacznę ćwiczyć i może się zacznę starać o przyjęcie :niepow: |
Cytat:
Pamiętam jedną z map (chyba Battery) i byłem z nim w teamie, ja byłem Covertem i próbowałem się przebrać i jak już mi się udało to Andrzej kilka razy we mnie strzelił i po mnie :) Jeszcze później kilka razy próbowałem się przebrać ale znowu dostawałem wiec pod koniec już zrezygnowałem :P Ale wtedy szybko mnie zbijał ;) PS. Ale i tak (chyba) wygraliśmy :D |
Ostatnio żadko bywam na forum :(
@Andrzej no co ty nie jestem obrażony :nie: Już dawno nie widziałem jak grasz, więc jak możesz to wpadnij na trening :D |
Cytat:
No nic, będę musiał jeszcze trochę poczytać o grze (zasadach), a potem może rzeczywiście wpadnę na jakiś trening. Bo teraz, jeśli wy dalej regularnie gracie, to już naprawdę trudno się będzie dołączyć :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niektórzy tak robią serio.. bo za to chyba też są punkty..
|
Cytat:
|
Kiedy gracie ? Może bym popykał razem z wami.
|
Cytat:
Ale tylko forumowicze || Kto by się pisał??? |
Chyba na 3dfx vodoo 3 ta gra to jest za dużo :)
http://img352.imageshack.us/img352/4...ek024yr.th.jpg |
Jak podacie co gdzie kiedy to sie zjawie.
|
jeden z naszych zawodników założył serv na naszej www jest info o serverze dzis :D w komentarzach dla postu o Trening cd tyle nie podam tutaj bo czekam na hasło bo bez hasła koleś napisał
|
Booking Reference No: #2855 Server: FireButton 1 Slot: 1 Server IP Address: 212.67.120.237:26010 Server will start at: 31/08/2005 19:30:00 - 20:30 na 90 min
Burak_PL nie wiem, ale data się nie zgadza. dziś jest 30. dajcie znać jak będziecie grać. |
@Loczek gramy dzisiaj na tym co podałeś :taktak: :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzisiaj nie pogram bo jeszcze neo liczy sobie sierpien (3kb/s)
ale od jutra jestem tak czesto jak sie da :) dajcie tylko znac |
No i mnie sięgnął limit, jakąś godzinę temu. Więc z grania nici. Pogramy innym razem.
|
No ten cały limit to głupia sprawa... :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
szybciej na starych modemach 56k ciagnelo :( |
hmmmm ale tak z jednej strony ja mam limit 15 Gb i tylko raz na 3 miechy go prawie przekroczyłem (1 miesiąc jak było co ściągać :D) a teraz??? nie mam co nowy gier nie mam filmy biore z wypożyczalni :D programy to max 300 mega to mam pytanie co Wy ściagacie ze przekraczacie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja nic nie ściągam :nie: |
Cytat:
2x 700mb = eurowizja 2002 1x 700mb = rh+ 2x ~300mb = plyty Muse'a i Skunk Anansie tyle pamietam z ostatnich, dochodzi jeszcze kilka grubych i drobnica typu poj. mp3, krotkie (10-100mb) filmiki (pardodie itd), filmy z Lineage 2 (100-400mb) itd itp + gra w ET (conajmniej 200mb dosciagalem roznych smietkow z serwow) + gra w Lineage 2 ++++ brat na tym samym laczu (na szczescie glownie www i gg, ale ruch robi ok 1gb na miesciac na oko) a limit to 7gb... przekroczylem tylko w sierpniu... tak jakos wyszlo :( edit: a ile chcialbym przez torrenty sciagnac.... fiu..... tyle filmow i ich nie sciagam :( chcialbym sobie sciagnac wszystkie sezony Ally McBeal i nie sciagam... i mase innych.... |
W moim przypadku to przede wszystkim anime (prawie codziennie wychodzi coś na czym mi zależy) i na szczęście nie mam limitu... nie muszę się więc ograniczać :D
|
Cytat:
aha dobrze wiedzieć :D szkoda ze net jest OGRANICZNOY :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |