![]() |
Cytat:
Ale wolę je sprzedać niż nagrać coś na nich ;) |
Cytat:
|
To ja dostałem bardzo szybko nośniki... Tylko, że podobno są one tak dobre, że aż żal mi nagrywać :)
|
A ja wreszcie dostałem te, które wygrałem w pierwszym konkursie.
Perypetie były, oj były. :D Nie była to rzecz jasna wina plexa, tylko mojej żony. :D |
a ja do dzisiaj nie dostalem nosnikow :'(
a Bartez napisal mi ze ten co wygral to ja :tak!: |
Myślę, że można już odkleić temat.
|
a mi jeszcze nic nie przyslali :'(
moze to nie ja wygralem te nosniki ??? |
[QUOTE=andrzejj9]Naturalnie masz na myśli sytuację, w której robiłbym to jednocześnie? :)
Oczywiście :) |
Cytat:
Dobra, to dzisiaj zaryzykuję i podłącze to wszystko na raz. I tak planowałem kupno nowego zasilacza, więc nie będzie tragedii, jak ten nie da rady. Pod warunkiem, że nie pociągnie za sobą reszty sprzętu.. |
Ja mam ten sam problem :D
|
Cytat:
|
Wlasnie dotarly dzisiaj do mnie plytki - 5 pack dvd+r plextor. Niestety, ale na ich test bedziecie musieli jeszcze troche poczekac, bo nie posiadam nagrywarki dvd+rw.
|
Andrzej no jak masz zamiar np. na dvd-rw i cd-rw nagrywać płytki przy wykorzystaniu dwóch nagrywarek, a za pomocą dvd-roma zgrywać film na dysk; to może się okazać, że nagle twój komputer dostanie zadyszki :)
|
Według mnie to baaardzo mało.. Co do firmy.. nie sprawdzałem, ale w komplecie z obudową to pewnie raczej gorsza niż lepsza..
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Ale wydaje mi się, że przy uruchamianiu komputera napędy na moment się włączają i to mógłby być moment krytyczny.. Ale jak myślicie - płyta główna, procesor Athlon XP 2000+, 512 ramu, karta grafiki GeForce IV Ti4200, muzyka SB Live 5.1, jeden twardy dysk i te trzy napędy.. pociągnąłby to taki zasilacz? |
Cytat:
|
Cytat:
|
No właśnie przed chwilą otrzymałem swojego DVD-Romka, i teraz mam dylemat co podpinać bo mam jeszcze DVD-RW i CD-RW :)
Ale przetestuję na pewno. |
Również dostałem, ale płytki :p
|
A ja dalej czekam, czekam i czekam :)
Andy, ale powiedz jak wrażenia ? Miałeś wcześniej dvd-roma ? Jeśli tak to jakiego i czy jest jakaś różnica ? EDIT: dostałem :) ale na razie testów nie będzie bo nie mam czasu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
gratulacje
|
Dzisiaj o godzinie 9.20 otrzzymałem swojego Plextorka :-) Zaraz zabieram sie za testowanie ;)
|
Chłopaki napiszcie jak otrzymacie nagrody.
|
Gratuluję wszystkim zwyciężcom :piwo:
|
Może pytanie nie na miejscu, ale czy ten dvd-rom plexa ma w sobie blokade regionów ?
|
Mam nośniki to teraz palarke przyda się kupić ;p
Aż wstyd mi zakładac tematu jaką kupić - w ogóle się nie znam na nośnikach DVD, dla mnie ten dział to inny świat forum. Czas się tam zaklimatyzować i uzyć opcji Szukaj :D |
:piwo: Dzięki :piwo:
Gratuluję zwycięzcom :) @pawelblu - oczywiście, że trzymamy :fiu: ;) |
Pozwole sobie podsumowac.
Konkurs skonczyl sie, jak sie skonczyl. Wygrali Ci, co wygrali, jednak wszyscy mamy nadzieje, ze nastypnym razem wygram ja, co znacznie podniesie range konkursu || Dlatego wszyscy trzymaja za mnie kciuki - slusznie zreszta. :) |
gratulacje dla zwyciezcow
mi sie nie poszczescilo tym razem :) |
No ja też nic nie wygrałem, ale gratuluję zwycięzcom! Tym bardziej miło, że to znane twarze z forum :)
:sluze: |
gratuluje !
buuu :( |
mam plytki, wiec zawsze cos
P.S. czekam na nastepny konkus :D |
NO i DVD-ROM wpadnie w moje łapy :D :D
Szczerze mówiąc nawet zapomniałem sobie o tym konkursie. Tym większa niespodzianka :D Gratuluje innym zwycięzcom :piwo: |
No i nic nie wygrałem :(
No widać, ze nie mam szczęścia... czekamy na następny kunkurs ;) PS.Gratulacje dla wszystkich co coś wygrali :piwo: |
niestety, nic mi w lapki nie wpadlo :(.
Gratuluje natomiast zwyciezcom !!! |
nagrody rozdane :piwo: for all
no i gratulacje oczywiscie dla tych co wygrali i szczescia tym co nie wygrali |
gratuluje zwyciezcom :piwo:
|
Dzięki :piwo:
P.S. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców :piwo: |
Nośniki wygrałem, fajnie ;p
Jak komuś się nie udało to trudno, życze szczęscie w kolejnych konkursach |
Panowie Admini a gdzie resza wynikow ??
bo chce isc spac, a musze jeszcze pogratulowac zwyciezcom :tak!: |
aa tam, ja w zyciu, w zadnym konkursie nic nie wygralem, nawet 1zl ;P
trudno.. widac jednak loterie nie dla mnie :( pozdro ;) |
Gratulacje :spoko:
|
Ja również wygrałem DVD-Roma :)
|
Gratulacje :) :piwo:
|
YUPIIIIIIIIIIII wygrałem napęd DVD-ROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
A ja puki co nie wygrałem nic :D normalnie widziałem że nie wygram :D
|
ee.... yy.... Wygrałem nośniki DVD+R x8 marki Plextor :D
W końcu coś mi się udało ;) |
No nośników nie ma...
Kiedy reszta || ??? ;) Edit: No i DVD też nie będę miał :P |
wygralem plytki i tak sie ciesze, bo zawsze jakas nagroda wpadla
i tak lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu :tak!: |
nosniki nie dla mnie, czekam na reszte wynikow ;)
Edit: Dvd tez nie, hmmm... |
Zapraszam na stronę główną :)
|
Kiedy wyniki taż to skandal żeby tak długo w niepewności trzymać ||
|
nie wiecie kto wygral ???
przeciez losowanie bylo juz rano :> |
i kiedy losowanie?
|
Czy ktoś może powiedzieć o której będzie ogłoszenie wyników ? Ja już zaczynam robić porządki w kompie; ścieram kurze, myję obudowę :)
|
a ja już wiem :> że wygrałem
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
|
coś mi śmierdzi, że coś wygram :)
oj :D |
Znowu nie będzie można się dostać na cdrino tak jak ostanio jak podali wyniki ;)
|
jak BenQ to do AB :tak!:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej jakby Alstor zamiast jednego Plexa 740 ufundowal dwa Benq 1640 za te sama cene :)
|
mi tez sie przyda bo mam problemy z nowymi cd-rw :mruga:
|
Cytat:
|
juz jutro odbedzie sie losowanie nagrod :)
wiadomo juz mnie jwiecej o ktorej godzinie sie odbedzie?? ps. mam nadzieje ze osoby losuja zrobia mi mila niespodzianke w dniu moich urodzon ;) |
ja też :) mam nadzieje
|
tez wyslalem, czekamy
tym razem moglbym cos wygrac :fiu: |
hehe, dopiero co wyslalem formularz (wczesniej nie wiedzialem o tym konkursie), na jakies 3 godz. przed zakonczeniem konkursu :)
moze sie uda. Czekam na wyniki |
Cytat:
|
Witam.
Co ciekawe... w trakcie trwania konkursu są zapowiedziane nowe pojemności dysków... chyba faktycznie nie ma co się spieszyć ;) |
Cytat:
Dlatego, żeby ułatwić losowanie proponuję po prostu przyznać nagrody według kolejności zgłoszeń od.. końca :) Co @ Mac najbardziej potrzebujesz? Możemy się równo podzielić ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
Już zapomniałem o tym konkursie :)
To czekamy do 12... |
A ja sobie zgłoszenie wysłałem wczoraj, niema co się spieszyć ||
Dzis o 2359 mija termin wysyłania zgłoszeń :) 12 wrzesnia wyniki :spoko: |
Cytat:
|
A ja dostałem właśnie Plexa z poprzedniej edycji :spoko:
|
ja tez sie zalapalem na konkurs moze mi sie poszczesci w losowaniu :mruga:
fajnie by bylo cos wygrac :tak!: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mała uwaga - ankieta jest nieobowiązkowa ale bez wypełnionego pola "Uwagi dotyczące serwisu CDRinfo.pl" nie chciało mi przyjąć zgłoszenia
|
Wysałem :)
Może tym razem się uda :D |
Twoje zgłoszenie do konkursu zostało przyjęte.
Dziękujemy za udział i życzymy powodzenia w losowaniu :) Czekamy, może tym razem się uda || |
Wysłane, wygrał ktoś z forumowiczów w pierwszej edycji??
|
Cytat:
|
No ja rowniez czycham na glowna nagrode hehehe :serdusz:
|
Zgłoszenie poszło ... ;)
|
A kto powiedział, że musi być stacjonarny? Niektórzy (np ja) nie mają telefonu stacjonarnego. Chodzi o jakikolwiek telefon kontaktowy.
|
Cytat ze strony glównej :
@Na koniec ważna kwestia techniczna: prosimy o podawanie poprawnego numeru telefonu w zgłoszeniach. W przeciwnym razie firma kurierska nie dostarczy nagród do laureatów. Dane te nie będą w jakikolwiek sposób wykorzystywane. Są one niezbędne do wysłania paczki firmą kurierską. Z tego też powodu 3 osoby, które zostały laureatami poprzedniej edycji, proszone są o kontakt z Panią Karoliną Trojanowską z firmy ALSTOR (mail: k.trojanowska[malpa]alstor.com.pl). - trzeba bylo zaznaczyc w formularzu ze numer kontaktowy musi byc numerem stacjonarnym bo ja wpisalem koma (( |
No tym razem i ja zagrałem w tym konkursie 8 )
a nóż widelec uda się coś wygrać ??? |
Wysłałem ,ale nie jestem pewny co do poprawnosci moich odpowiedzi :ysz:
|
Cytat:
|
No wysłałem :D
Może tym razem się uda :) Troche późno te wyniki będą. |
teraz to jesteście bez szans, DVD-RW jest moja a płytki gratis :D:D a dla was na pocieszenie :piwo::piwo::piwo:
|
No to www.cdrinfo.pl a potem www.google.pl ;)
|
Kod:
Twoje zgłoszenie do konkursu zostało przyjęte.Może wkońcu uda się na coś załapać :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |