![]() |
|
Zna ktoś jakieś klony TRW ??
|
to są czy nie? (linki) bo ja tez nie widze :)
|
Cytat:
Druga sprawa, może źle patrze ;) |
Cytat:
Jak widac Wuff sie nie poddal :D |
Bylem przed chwila, napisalem te 2 niby , ktore promuja do "przywilejow" :D
Ale to nie to. Po krotkim rozeznaniu. Sie zorientowalem, ze trzeba napisac podanie w celu przesuniecia do odpowiedniej grupy. Cos czuje, ze sie tam nie dokopie. Wtyki by sie jakies przydaly. |
Cytat:
|
Kurde, a ja mam 3.
|
Weron - logujesz sie? :D
I musisz miec, nie pamietam, ale chyba 5 postow, zeby zobaczyc likownie :D |
To brzmi dlaczego ja ich nie widze? Czyzby jakies ukryte dzialy dla bardziej wtajemniczonych?
|
dokładnie, są i mają się bardzo dobrze :)
|
Cytat:
|
To ja mam pytanie, dlaczego na osiol.net nie ma juz sum kontrolnych? Kiedys byly, a teraz nie ma.
|
kurde, szkoda mi real-worlda, to była naprawdę dobra strona :(
Ostatnio sobie tam znalazłem odcinki monster garage - lubię ten program.. Mam nadzieję, że powstanie coś w stylu "In Memory of Sharereactor" z sumami kontrolnymi opublikowanymi od początku istnienia strony. PS. A zielonego nie lubie, wpadam czasem, ale jak dla mnie za duży tam rozgradiasz :P Trzymam się PFO i OSIOL.NET. Pozdrawiam wszystkich użytkowników osiołka i mułka :) |
Zielone drgnelo :D
Zaczynamy od poczatku :) |
emulowej wyszukiwarki niezamkna na szczescie ;)
|
Cytat:
|
hmm.. nie wiem, czy bardziej mnie martwi to, że ta strona upadła, czy to, że wcześniej o niej nie wiedziałem..
Są jakieś podobne (głównie o seriale mi chodzi)? |
nie porabany *** tylko dobry haxor jak mu sie serio udalo :)
szacun..., ale teraz powinien Wam pomoc wrocic do poprzedniego stanu :) pozdro ;) |
Cytat:
Szukalem, ale nie znalazlem, prosilem, ale mi nie podali :D Sprawdzilem #MoTV to kanal ircowy do wymiany info i linkow. :D Stad nie moglem znalesc. irc://irc.station51.net/motv :D Dla znajacych angielski :D Real juz sie chyba nie podniesie, ma problem, beda sie chyba sadzic a Wuff nie ma kasy. Wiecej na: http://home.mchsi.com/~digitaltopia/...es/story21.htm |
a słyszeliście coś o #MOTV ??
Koleś na osloskopie wspominał, ale nic więc nie napisał. Nie mogę nigdzie znaleźć infromacji na temat tego serwisu. @Yahol, czy na forum macie sumy kontrolne?? |
Jakis porabany **** zahackowal konto Siekacza.
I narozrabial. GM probuje teraz odbudowac baze i zabezpieczyc, ale...no sa trudnosci. Oslo forum tez mialo "przejsciowe" trudnosci. Forum RealWorld tez ma przejsciowe okreslone trudnosci. Po logowaniu widac tylko kilka nowych tematow. ida ciezkie czasy??? |
Cytat:
Komunikat mam: Not Found The requested URL /index.php was not found on this server |
Zielone padlo po ataku/wyglupach jakiegos porabanego usera :(
Zostalo: osiol.net: osiol.com:osloskop.net (oslo.net tez podobno bylo padniete przez jakis czas) Tam mozecie sobie "ogladac" seriale: i Monka i Millennium i inne, w razie czego PW. Ale bez przesady nie pchac sie, nie pchac mowie! |
Może ktoś wie gdzie mogę znaleźć DVDRIP Millennium sezon 1 i The Simpsons DVDRIP sezon 4. Piszcie na priva żeby regulaminu nie łamać ;)
|
Cytat:
|
Wiecie podobno seriale sa zabrobione na tym forum ;p:D
|
Cytat:
|
Polskie wersje jezykowe byly np. Lost. Co do samych polskich seriali to nie wiem bo sie nie interesowalem.
I wiem, ze kiedys natrafilem na druga strone z linkami do seriali. Baza byla co prawda troche mnijesza ale i tak bylo tego sporo. Adresu nie pamietam. |
Cytat:
a były tam polskie również :D ?? |
Cytat:
Znacie może inne linkownie z serialami?? |
hmm, nie znalem tej stronki, ale jesli bylo tyle seriali co mowicie to respect! :)
macie moze Monk'a? - super serial, teraz leci drugi sezon na TVN we wtorki o 22:05, jak ktos nie widzial to polecam, bo warto.. pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Dziś wchodzę a tu: Cytat:
Tu jest dyskusja n/t zamknięcia TRW. PS. @Air, ale 4 sezon będziemy miec ??? |
To niedobrze. Korzystalem z tej strony. Co prawda nie ogladam duzo seriali ale akurat pare stamtad bralem: The Sopranos, Lost, Dark Angel. Nawet nie wiem czy Dark Angel mam wszystkie serie. Bo sciagnalem pierwsza, a druga jest do dociagniecia.
|
super :(
|
Zamknięto www.the-realworld.de!!
Zamknięto jedyną stronkę z linkami emul'a, na której były wszystkie seriale jakie kiedykolwiek nadawane w TV :'(
Już się pewnie nie podniesie, zapalmy świeczkę ['] P.S. @Mac i to teraz :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:11. |