![]() |
Cytat:
|
generalnie to mi sie odoba - pada pytanie jaki odtwarzacz, cala strona peanow na czesc foobara, po czym podsumowanie - zainstalowany zostal winamp :D
no, ale jak kto woli |
Ja kiedys mialem foorbara i nie narzekalem. Przyznaje bardzi fajny program, szybki... ale ... zaczal mnie wkurzac, bo co jakis czas resetowaly mu sie ustawienia, tzn jak mi sie komp zawiesil albo cos takiego. No i nie chcialo mi sie ustawiac od nowa playlist i ustawien wiec zrezygnowalem;( a szkoda bo to fajny program.
|
gdyby jedna rzecza jaka mnie trzyma od foobara bylo kilka(set) plikow w mp3pro to uzylbym boskiego odtwarzacza, ktory je czyta, zamienil na wav, przekompresowal do czegos innego i cieszyl sie foobarem
niby to stratny proces, ale z mp3pro to i tak niewielka strata nie wiem czemu nie powstal plugin z obsluga mp3pro, moze dlatego, ze to zamkniety komercyjny standard a moze nie. nie wiem, ale chyba nie powstal, bo kiedys nawet probowalem go dla ciebie zlokalizowac. a co do wygladu - ui columns i kilka paneli i wszystko jest na wierzchu, lacznie z kontrola glosnosci :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
|
w Foobarze?
np. na klawiaturze numerycznej ... - i + |
mam takie malutkie banalne pytanie -gdzie jest jakis suwak VOLUME ;) albo gdzie go właczyc,jakos nieumiem znalesc :'(
|
foobar jest szybki? u mnie dodawanie plikow do listy trwa wiecznosc.
|
jednak zainstalowalem winampa 2.91 i jest super. thx wszystkim :piwo:
|
rowniez i ja...zostalem kiedys "zaproszony" do skorzystania z Foobara2000 (dokladnie to Sid byl :piwo:), i pamietam, zainstalowalem, nie moglem sie przywyzczaic i odinstalowalem, ale po paru godzinach stwierdzilem, ze on moze calkiem dobrze wygladac gdy zastosuje sie ustawienia w ColumsUI - wtedy lista wyglada prosto, pokazuje duzo informacji, sam player nie zabiera duzo zasobow, a jest prosty i ma jakosc lepsza od WinAMPa.
Rowniez polecam Foobara |
I foobar nie musi mieć wypakowanych plików (prócz TAR i ACE), można udostępniać muze w emule i słuchać jej jednocześnie bez marnowania miejsca.
|
Zassałem Foobara no i zadziwil mnie ,naprawde dużo formatów obsluguje,super szybko startuje.Jedyny minus taki ze wyglada jak rejestrator dzwieku z wingrozy :fiu: ale i tak winamp poszedl w niepamiec ;)
|
@nimal
Foobar jest extra, ale trzeba lubić brak wodotrysków :D Założę się że 80% młodzieży woli winampa i temu podobne wynalazki... bo ładnie wyglądają ;) |
Foobar2000
the one and only || jedyna wada wzgledem winampa - winamp ma super radio internetowe - showacast ale pod wzgledem odtwarzania, szybkosci startu, zarzadzania playlistami i mnogoscia obslugiwanych natywnie formatow foobar to potega i jest piekny - prosty interface bez zadnych udziwnien - i tak odtwarzacz siedzi caly czas w trayu - wiec po co mi dziwne wygladay? (jak ktos chce to sie da - sa skory do foobara) no i mozliwosc posiadania wielu playlist... i wszstkie mozna ladowac przy starcie... i nie wyglada to jak w winampie - ze playlista z np 1000 piosenek laduje sie minute - w foobarze to trwa niezauwazalnie ktorko... ale sie rozczulilem :serdusz: |
a moze jakies screeny? w czym sa dobre?? bo chce jakis fajny bo mam eraz winampa 5.03 bodajze ale muli ze ja juz nie moge
|
Foobar2000 special edition.
|
JetAudio :piwo:
|
Cytat:
Wersje 5.x są już strasznie przymulone ;) |
Winamp 2.91 aktualnie korzystam i nie narzekam ;)
|
Poszukuje programu do odtwarzania muzyki
Tak jak w temacie tylko ze jeszcze chcialbym aby mial biblioteke gdzie jest spis piosenek jakie mam. WinAmpa nie chce bo sie dlugo wlacza. Chce czegos szybszego tzn aby szybciej sie uruchamial. Czekam na propozycje...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |