![]() |
Szukam Pracy
Szukam pracy jako serwisant komputerowy. Moje cechy: pracocholizm, perfekcjonizm. Duża wiedza, umiejętność rozwiązywania konfliktów z klientami, spokój opanowanie. 2lata pracowałem jak serwisant w firmie komputerowej, 2 lata obsługiwałem firmy, klientów indywidualnych. Prowadzę własną działalność gospodarczą od roku. Dlaczego szukam pracy? Jestem pracocholikiem. Mogę pracować 24 godziny na dobę. Ważne jako serwisant. Jakby ktoś coś miał w ofercie, proszę o kontakt na pw.
|
prawdziwy pracocholik nie wie, ze jest pracocholikiem ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
spokojny i opanowany? obudz sie, jestes tutaj znany
a pracy w charakterze robola serwisanta to sie szuka slac maile do sklepow komputerowych a nie zamieszczajac ogloszenia na forum dyskusyjnym, gdzie sie ma opinie nie calkiem zrownowazonego krzykacza |
:rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl: . :rotfl:
edit: OOoops... czyżbym coś zepsuł? Sorry - myślałem, że to "Funny fotos, kawały, nigdy się tak nie uśmiałem..." :D :D |
Cytat:
|
Szykuje się kłótnia.
|
Cytat:
|
Memo, nie pamiętam abym dużo się odzywał w twoich topicach, komentował twoje posty. Ostatnio przeglądałem moje posty i zobaczyłem, że odpowiedziałeś na jeden z moich pierwszych tutaj na forum - dzięki Ci za to. Dziwnym trafem później jakoś Cie nie widziałem na forum - w ogóle nie znałem. Pojawiłeś się na granicy 1,5K postów z mojej strony. Jakoś dziwnie Cię odczułem - odpowiadałaś jak jakiś nowy user, potwierdzająć (nabijajac posty) wypowiedzi zamieszczone wyżej. Następnie były bardzo związany z forum, przedstawiałeś nam nasze problemy, później miałeś się żenic, znowu zrezygnowałeś. Dostałeś zakaz zblizania sie do komputera przez dwa lata. Pojawiłeś się, ponownie robisz syf na forum :|
Komentuj sobie to jak chcesz, chociaż jeździsz ludzi subtelnie i od rzeczy :D Ale tworzysz zamieszanie, przecież nie jestem na Ciebie obrazony, ani nic do Ciebie nie mam, ale to poprostu wiadać. W oczach userów jesteś takiś roztrzepany, nie w pełni władz umysłowych i przedstawiasz siebie jako idelanego pracownika. Szczerze mówiąc, widząć ze MEMO szuka pracy to miałeś usmiech na twarzy, myślałem ze to kolejny zart z twojej strony. Memo, daj sobie na luz... || EDIT || Userzy nie złamali zasad forum 11-stego popełniasz jakiś straszny czyn? |
Cytat:
|
Ciekawe kogo baranem nazywasz
A co myślisz, że forum nie jest inne od życia normalnego. Są osoby bardziesz szanowane, mniej, neutralne, bardziej lubiane/mniej lubiane. Co ty dzieciak jesteś, że będziesz ankiete robić czy masz odejść czy nie. User nic nie zrobi aby Cie wygonić, Admin jedynie (ale tutaj mamy bardzo dobrą administracje ;p). Póki nie złamiesz regulaminu i będziesz rozmawiał na poziomie to nikt Cie nie wywali. Możesz być wyjątkowy, nie każdemu musisz pasować. Z tym odchodzeniem to się mówi, a nie że dostajesz zakaz. Zachowałeś się jak dzieciak konkretnie. |
Cytat:
wrzuccie na luz... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Super temat, powinnienes zrobic ztego bestseller czy jakąs książke przygodową. Dostałbys pulicera i topiłbys sie we własno zarobionej fortunie,a jak?:D
ps.Tytułł proponuje "Memo show" ,wielu amerykanów, by ja kupiło jak ciepłe bułeczki 8 ) |
Topic zaprawde swietny......
Moze nie jestem tutaj najdluzej, moze nie mam najwiecej postow i nie jestem najstarszy ale jestem na tyle spstrzegawczy zeby zauwazyc ze memo moze jednach oczekiwac od forumowiczow drugiej szansy natomiast wy - Smartek, Sid i inni wszystkie jego posty odrazu niszczycie co prawda smiesznymi ale niepotrzebnymi komentarzami, postarajcie sie od tego wstrzymac - moze on naprawde chce dobrze. Memo zawsze bylem po twojej stronie, pomogles mi niejednokrotnie i o ile dobrze pamietam tez pomoglem tobie, ale pamietaj ze nie jestesmy takimi jakimi sie sami postrzegamy ale takimi jak postrzedaja nas inni. |
Cytat:
Za to na mnie możesz liczyć - na pewno zagłosuję za tym, abys został. :glaszcze: :kwiatek: Ukwiecasz :kwiatek: to :kwiatek: forum. :kwiatek: Cytat:
edit: Cytat:
PS: W całej Polsce szukasz tej pracy?:> |
Cytat:
Jak juz cie raz zaszufladkuja, to pozniej bardzo ciezko wyjsc z takiej szuflady. A wracajac do tematu calje dyskusji. Nie uwazam aby byla potrzebna jakas sonda, ani tez ban na tydzien. Bo znajac Memo twoje zagrywki i tak pojawisz sie za pare godzin lub cos kolo tego. Jednak uwazam. Patrzac obiektywnie na cala historie napinek Memo kontra reszta swiata. Nie widze potrzeby, aby teraz robic jakas burde skoro Memo napisal calkiem normalny post. Jest jak najbardziej zgodny z tematem wiec nie ma co sie go czepiac. Jesli napisze jakies herezje wtedy to normalne, zeby sobie troche pojechac. W tym wypadku jednak spora czesc osob przesadzila. |
Cytat:
|| |
Przykro mi że nikt nie potrafi zrozumieć dlaczego dałem tutaj posta o takiej treści. Coraz częściej zastanawiam się nad odejściem z forum. Za każdym razem, jak dam topic normalny, nic nikomu nieujmujący, znajdują się od razu osobnicy wbijający mi szpilę, mówiący złośliwe rzeczy. Nawet nikt nie widzi że zmieniłem się, że nie daję bez sensownych topiców. Pamiętam że już ktoś dawał identyczny topic. I nikt niepojechałe na tamtym osobniku. Na mnie jeździ się jak na dzikiej świni, obraża, ośmiesza moje posty. Tylko dlatego że mam na tym forum przeszłość. Żałosne dosłownie. Dzisiaj podejmę decyzję nad odejściem z forum. I mam wszystkie odpowiedzi typu memo się użala w nosie, bo mi wisi co o mnie myślicie. Przykro mi tylko że traktujecie moje posty jak gorsze, pomimo że staram się zachować kulturalnie na tym forum. O 24.00 na 99,99 % odejdę z forum. Zajmę się linuchem, będę czytać tylko wasze ciekawe tematy jak benq 1640 gdzie zachowujecie się z umiarem, i czytacie z uwagą. Po prostu jest taki moment kiedy człowiekowi odechciewa się was zrozumieć. Wasze obelgi. Koniec tematu zdania niezmienię. Obojętne mi co dalej napiszecie. Niemam zamirau być waszym przedmiotem do ośmieszania.
|
No i na tym kończymy
:gerda: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |