![]() |
Jak dla mnie to film troche o niczym ale mimo to jest pare konkretnych motywow ;)
|
|
Słyszałem, że "Czas surferów" (Polski z 2005) jast niezły - oglądał ktoś?
|
wieczny student, 100 dziewczyn, bad santa, chlopaki na ibizie, glupi i glupszy obie czesci, poznaj moich rodzicow i poznaj mojego tate (czy jakos tak :D ), shaolin soccer, straszny film 1, taxi mi sie seria podobala ale nie wszyscy ja lubia, zebra z klasa (dubbing), od biedy zwierzak, poranek kojota (pewnie bylo milion razy ale trudno, nie mam czasu szukac), ali g, madagaskar, widzialem urywek szeregowca dolota i powiem ze moze byc niezle ale trzeba byc na niezlej fazie, eurotrip, chlopaczki z sasiedztwa, chlopaki nie placza. pamietam tyle, ale bylo tego wiecej :)
|
hot shots - cala seria
la story :) romancing the stone - nie jest to komedia w pelnym tego slowa znaczeniu, ale zawsze poprawia mi humor |
Długi weekend, Nic śmiesznego, Shrek 1-2, Killer 1-2, American Pie 1 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Najlepsze komedie jakie widziałam to :
Shrek i Shrek 2 to sa filmy the best!!! :D |
Cytat:
a kapusniaczek nie jest polski nie tu wkleilam:( nalezy mi sie :bicz: ale mam usprawiedliwienie jestem w pracy +goraczka |
Cytat:
|
new york taxi fajne według mnie a polskie komedie biją wszystkie
|
Kapuśniaczek , 50 pierwszych randek, Ciało, Czego pragną kobiety
|
Be Cool :)
|
|
Chłopaki nie płaczą :) Kiler..........itd :) polskie bo dobre :)
|
Z polskich:
Killerow (obie czesci), Nic Smiesznego, Dzien Swira, Chlopaki nie placza, Poranek Kojota (niedlugo bedzie w TV na TVNie) :) |
Witam !
Dzięki za przypomnienie - Killer jest także niezły (obie części), Sami Swoi też mogą być (choć to już nie sam szczyt - dla mnie). ro29 |
pewnie powtorze ale: kogel-mogel, sami swoi, zmiennicy, chłopaki nie płacza, nikos dyzma....
|
Klasyka polska:
Sami swoi Jak rozpętałem II wojnę światową Killer (obie części) Kingsajz :hahaha: Z zagranicznych jak narazie pamiętam tylko: Maverick'a :hahaha: |
Witam !
Trochę fajnych komedii się widziało.... Z polskich - polecam obie części Kogel-mogel (właśnie dziś powtarzali w TVP2 pierwszą ) - może jako całość jest tylko dobra, ale za to są tam takie scenki, które oglądałem już kilka razy i zawsze śmieję się do kwadratu !!! Szczególnie jak ktoś lubi dobrą satyrę na Polaków i minione czasy :piwo: Oprócz tego - z polskich - to na pewno seriale - takie jak Alternatywy4 czy Zmiennicy. Z zagranicznych - ja np. bardzo miło wspominam - "Dzień Świstaka". Nie najgorsza jest także "Naga Broń", no i oczywiście "Kevin sam w domu" itd. - trochę wyolbrzymione i nienaturalne - ale to przecież komedia ... Jak mi się przypomni co jeszcze dobrego i śmiesznego widziałem to wrzucę - teraz już nie pamietam... :smutny: Pozdrowienia ro29 |
Naga Bron
Naga Bron 2 i 1/2 Naga Bron 33 i 1/3 To moje ulubione komedie :) |
|
Cytat:
|
''Czterej Pancerni i Pies '' 8 )
|
Cytat:
Dla mnie jedną z komedii, którą mogę oglądać praktycznie cały czas jest Nic do stracenia (Nothing to Lose) :spoko: |
Alternatywy 4.
Brunet wieczorową porą. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?. Hotel zacisze. To jest to, najlepszy odcinek to ten w którym koleś próbuje nakryć panienkę przemyconą przez jednego z gości :) |
jak dla mnie najlepszą komedią do tej pory jest hot chick
obsada: Rob Schneider Anna Faris Matthew Lawrence polecam. zlejecie się ze śmiechu. |
A, to wiele tlumaczy. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Wesele" to bardziej dramat niz komedia, ale jak ktos preferuje humor alkoholowo-chamski to mu sie spodoba ;-D!
|
Dziewczyna z sasiedztwa... co prawda to komedia romantyczna ale jest super!! Dalej to:
Zgadnij Kto, Luzacy, Wesele, Poznaj moich rodzicow, CORKY ROMANO (extra!!), Ostroznie z dziewczynami, White Chicks, Ostra jazda, Szkola uwodzenia 1-3, Zabawy z pilka, Stara szkola, Straz wiejska, Jak ugryzc 10 milionow 1-2. |
Cytat:
A Seksmisję, to już oglądałem ze trzydzieści razy i za kazdym razem poprawia mi nastrój :piwo: |
Cytat:
|
"Miś" Bareji i "Seksmisja" Machulskiego - wiecznie niedoscignione, bo nasze ;-D
|
Wieczny student (org. Van Wilder)
O dwóch takich co poszli w miasto (org. Harold and Kumar Go to White Castle) Nie radze oglądać tych filmów w nocy bo można pobudzić sąsiadów śmiechem ;). |
Hydrozagadka
Kingsize Doktor Strangelove Monty Python (dowolny) Rejs I wiele, wiele innych... |
Cytat:
|
Monty Python:
Sens Życia Święty Graal Żywot Briana nie będę się dalej rozpisywał, wiem że to dla niektórych niezrozumiałe, ale brytyjski absurdalny humor jest dla mnie najlepszy na świecie :spoko: |
American Pie :haha:
|
"Rozrabiaki w Waszyngtonie" swietan komedia ale trudno ja znalesc
|
"Nadchodzi Polly" :spoko:
|
eurotrip(+), roadtrip, "statek milosci" (+), "liga niezwyklych dzentelmenow",
|
Komedie z Braćmi Marx, obecnie do kupienia za 10 zł w MM lub do sciągnięcia w wersji DVD z piratebay.
Gliniarz z Beverly Hills 1-3 48 h @nimal, 4 pokoje są za 15,99 w gazecie PREMIERY. |
Cztery pokoje - do jakies gazety akurat dodaja
Madagaskar - animka taka sobie, ale jak tylko w kadrze byly pingwiny to :rotfl: Allo Allo - od wczoraj zaczeli puszczac w TVP :D |
Polecam komedie pod tytułem EUROTRIP, super film i niezła brecha leci całyczas, rzadko ogląda się taką dobrą i powaloną zarazem komedię :)
|
"Przekręt" ma być w telewizji w najbliższym czasie. Ten sam klimat i reżyser - "Porachunki" (czyli po angielsku: "Lock,stock & two smokin' barrels" ;) ) - niewiele gorszy.
Poza tym, aktualnie nic nie przychodzi mi do głowy poza... kolejnymi odcinkami "South Park", które niedługo zaczną się pojawiać po kilkumiesięcznej przerwie. |
mi przychodzi do glowy tylko: dzien swira i przekret
|
To nie komedia, ale ostanio zastanawialem sie nad kupnem na DVD calej serii stawki wiekszej niz zycie, bo juz dawno nie puszczali a bardzo lubie ten serial.
|
Komedie - jakie polecacie?
J.w. cos bym sobie ściagnął i obejrzał, bo dawno nie widziałem dobrej komedii :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |