![]() |
Padło tdt.org.pl :(((
Życie serwisu dobiegło końca.
Pragniemy poinformować, że z dniem 12.09.2005 strona TDT została zamknięta na mocy decyzji Administracji serwisu. Tworzenie oraz prowadzenie serwisu było naszą pasja i hobby, któremu poświęcilismy wiele wysiłku i starań. Niestety dziś, po ogromnej krytyce zarówno Administracji jak i samej strony, podjęliśmy decyzje ... Cześć z Was uświadomiła nam, że bezinteresowne poświęcenia własnego czasu, czasu który powinniśmy poświecić nauce, pracy, rodzinie i najbliższym nie ma dłużej sensu wobec fali krytyki jaka nas spotkała. Jednocześnie dziękujemy i przepraszamy tych użytkowników dla których zamknięte TDT będzie wielką stratą. Dziękujemy Wam, że byliście z nami. Dziękujemy za Wasz wkład w budowanie serwisu, za udzielanie się na forum. W czasie naszej obecności w sieci, staliśmy się niekwestionowanym liderem wśród tego typu stron, jest to Wasza zasługa. Dzięki Wam zebraliśmy wiele doświadczeń i za nie serdecznie dziękujemy. Do zobaczenia w sieci ... Pozdrawiamy ... Ekipa TDT A to była najlepsza strona z torrentami. Szkoda :| |
To chyba dobrych stron z Torrentami nie widziałeś ;p
|
Przez chwilę myslałem, że to kolejny żart ze strony administracji TDT...ale chyba jednak serwis zakończył działalność na dobre :(
|
i dobrze, bo i tak z tego nie korzystalem - nic ciekawego nie mieli, same starocie, ktore mnie nie interesowaly. PolishTracker wciaz rzadzi
pozdro ;) |
Cytat:
Co nam teraz zostalo w polish language? |
no jak co nam zostalo- najlepsza polska strona czyli polishtracker.org
strona o wiele lepsza od TDT, tylko ze z rejestracja, ratio.. |
Cytat:
|
No szkoda strony, chociaż w sumie nigdy nie udało mi się z niej nic większego ściągnąć.. Jakąś muzykę, czy wideoclip to jeszcze, ale filmu nigdy, chociaż wiele razy probowałem. Tak czy inaczej - szkoda..
|
Szkoda :(
Szczerze,to wolałem TDT od PT chociaż tam był gorszy UP...ale tak jakoś więcej torrentów ściągałem :) No cóż to teraz trzeba poszukać innej stronki z torrentami :) |
Cytat:
ale z was pijawy.. pozdro ;) |
Cytat:
mi ta strona nie wchodzi ??? |
w zwiazku z tym ze nie chce byc bardzo chamski:) to powiem tylko tyle ze dla was to moze i szkoda ze to zamkneli bo mnie to nie rusza :)
|
Ufff, na szczęście zdąrzyłem ściągnąć to co potrzebowałem.
Jak kogos interesuje to większość pozycji w dziale DVD była z pirate bay. |
Nie wiem dlaczego, ale nie moge przestac sie cieszyc.
|
moze masz jakies problemy ? :D
|
Dla TDT[*]
|
padło - potwierdzam :D
...a padlina nigdy nie wstaje hehe || Pozdro ! MS Rlz :D edit: tdt kaput, kaput, kaput, kaput :cool: |
A dla mnie to byla najlepsza torrentownia... Bylo mnostwo rzadkich plikow. Starych, niepopularnych filmow, podziemnej muzyki itp. To se ne vrati ;-(...
|
Kiedyś już raz ich zamknęli ale powrócili. Może i tym razem... ;)
|
Nie ma tak zle,kilka perełek zachodnich nadal działa i ma sie dobrze ;)
|
Cytat:
a strona ceniona byla wlasnei za klasyke i rzeczy wystawiane przez entuzjastow |
Cóż, też żałuję że TDT zostało zamknięte.
Jakby nie patrzeć była to największa polska strona z torrentami. Jednak jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jak zwykle chodzi o kasę :wow: :wow: Już kilka razy były takie numery z innymi stronami: zbieramy na łącze, serwer, adwokata itp... a z kasy jakoś nigdy nic nie zostawało. :blee: Dziwnym trafem zamknięcie TDT zbiegło się w czasie z propozycją opłacanych kont z możliwością czytania i publikowania komentarzy. Nie mam nic przeciwko zarabianiu na swojej pracy, ale to mi wygląda na brzydki szantaż. Jeśli mam rację to TDT niebawem wróci (jak już kilka razy). Właściciele strony powinni pamiętać, że istnieli tylko dzięki userom, którzy udostępniali swoje zbiory. Za to z pajacykiem to świetny pomysł. Pozdrawiam. :piwo: |
Cytat:
|
szkoda, ze padlo, ale moze wroci :)
|
a już najlepsza jest zagorzała dyskusja dotycząca tdt i tamtejszych moderatorów na jednym z forów poświęconych p2p ;)
|
daj link ;]
|
Raczej nie powroci ze wzgledu na mase *****i i malolatow ktorzy skakali sobie,adminom i innym do gardel wyzywajac sie w komentarzach od jakich sie tylko dalo (to samo tyczylo sie forum) to jest glowny powod zamkniecia strony a nie kasa, wszytsko to zaczelo sie kiedy okazalo sie ze strona ma dziennie tyle unikalnych odwiedzin i wzrastajaca liczbe zainteresowanych ktore powoduja czkawke serwera,a w ostatnich dniach czesciowe padanie na pysk.Platne konta bylo tylko propozycja ktora ulegla by zmianie, i dyskusji jednak jak stalo sie tak jak sie stalo kazdy polecial na siebie z nozem.W sumie wielka szkoda bo w niedalekiej przyszlosci mial byc zaimplementoway pomysl postawienia trackera ratio i limitu kont, ale niestety taka jest mentalnosc naszych rodakow zassaj, zbij ryj, splun i zachowuj sie tak jakby nigdy sie nic nie stalo.
|
Cytat:
no własnie tu leży problem - dyskusja jest albo zamykana albo kasowane sa posty - a całość do odnalezienia na www.searchengines.pl |
Pobrał ktoś plik torrent z koncertem Dead Can Dance w wersji DVD bo nie potrafię znaleźć na kompie??
|
Ja myśle że nie wstanie już strona TDT :(
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Pamiętam o DM tylko muszę znaleźć chwilę czasu ;) |
wokół tdt robi robi się coraz większy smród.
http://www.prawda.fora.pl/viewtopic.php?t=19 chyba zanosi się na wielki skandal. a tutaj coś jeszcze: http://przekret.fastmail.fm nie chce nic mówić, ale u nas była podobna zbiórka :D |
kiedyś była taka stronka "justget.prv.pl" jakieś 2-3 lata temu :D
oczywiście owy 'klusek' był jej adminem Wieklka niewiadomą pozostaje ile na tym zarobili...teoretycznie sumka może mieć 3-4 zera :) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Jesli to prawda, to smutne... Ale ja tam nic nie wplacilem i nie zaluje. Podstawa czegos takiego powinno byc moim zdaniem "zadnych pieniedzy". Wspolna inicjatywa i swobodny przeplyw danych przyswieca nie do konca leglanej dzialalnosci na litere "W" i tak zostac powinno...
|
Cytat:
|
Czegoś nie rozumię, Ludzie sami wpłacali pieniądze nikt ich do tego nie zmuszał, jedynie chęć pobierania pirackich treści. Nie ukrywam korzystałem z TDT ale żadnej kasy im nie wpłacałem. Sprzedaż domeny - byli ich właścicielami i mogą z nią robić co chcą.
|
wplacali bo byli oszukani...
|
Cytat:
No to się przyznajemy, kto z kolegów z forum wpłacił pieniądze ??:D |
Cytat:
I nawet nie miałem zamiaru... |
click padł tera tdk co sie dzieje !?!?!?
|
Cytat:
|
Cytat:
trudno nie przyznać racji zważywszy że te same osoby stoja za tworzeniem click-plick i tdt... no a potem domena poszła... |
|
noi niestety a czy moze panowie znaja cos podobnego do tdk polskiego??chodzi mi o taki zbiór torrentów bo na polishtracker jestem :D
|
Burak_PL@ tutaj masz polski torrent http://torrenty.org/
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Sorry The current user account limit (130,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later... |
Cytat:
|
Nawet bardzo, THX!
|
Znalazłem na nim wszystkie odcinki Macgyvera w jednym pliku, razem... ponad 40GB ;)
|
Cytat:
Na TDT też widziałem ale już nie zobacze :/ |
Szczerze mowiac ciekawy myk zostal zrobiony z tymi serwisami. Ladna kase mozna na takim czyms robic.
|
Cytat:
|
['] dla tdt :(
pt nie przyjmuje nowych czekuje torrent.net.pl :D a zycie toczy sie dalej :D |
|
Cytat:
|
Cytat:
A teraz jeden drugiego wyzywa. Nie mowiac o tym ,ze ten, ktory podal dane tego drugiego powiniene dostac babka z piasku w glowke. I nie sugerowalbym sie ta wiadomoscia. To fake zapewne. Mgle robia do calej otoczki. |
Cytat:
Nikt sie nie sugeruje -PRAWA- zawsz lezy gdzies po srodku i wogole po co takie HALO wielkie niema to nie ma sa inne. |
Cytat:
|
teraz ich stronka ma ogromna popularnosc, bo kazdy chce wiedziec kto jest odpowiedzialny za zamkniecie tdt.org.pl ;) zobaczycie ze za pare dni na ich stronie pojawia sie reklamy i beda na tym zarabiac :D
|
Teraz zaczynaja zbierac kase na _www.torrent.net.pl 8 )
|
|
Tak sie zastanawiam czy czasami samemu nie zalozyc takiej strony. Niezla kase mozna na tym zrobic. Buehahaha.
Dlatego wole emule. Niedosc, ze jest darmowe, to nikt nikogo o kase nie prosi i ma wiecej plikow. |
Cytat:
na torrencie - jak jest jakis bardziej popularny to mam maks lacza - 770KB/s pozdro ;) |
Cytat:
Powinienes miec wolniejsze i wtedy korzystac z emule. :> |
Cytat:
a na serio - moze wiesz jak mulka rozpedzic chociaz do 300KB/s? moze cos ustawic trza? pozdro ;) |
Nie wiem. Ja mam tylko lacze 320/80. Wiec nie mam duzych problemow aby rozbujac mulka na maksa. W Twoim przypadku jest bardzo watpliwe aby poszedl nawet na te 300KB/s. Tak mi sie wydaje.
|
Z torrenty.org zaczyna sie robic to samo co z TDT :
http://forum.torrenty.org/viewtopic.php?p=4895#4895 I - co najgorsze - ludzie placa :-(... |
no ale na tdt było duuuuużo więcej torrentów :)
|
a ta znacie ? http://www.newnova.org wyglada bardzo znajomo :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |