![]() |
Jesli chodzi o PC, polecam PowerPatcha, ew. Super Patcha 3.0 (oraz forum forums.evo-web.co.uk), do tego najnowszy KitServer.
Na faule nie ma nic, bo chociaz jest ich faktycznie za duzo, to wystarczy sie nauczyc odpowiednio odbierac pilke i z faulami jest ok. |
eh, nie mog***281; tego znale***378;***263;, mo***380;e masz jaki***347; namiar na ten pliczek? :)
|
'Wemerika' lub jakoś tak.
|
Czy s***261; jakie***347; ciekawe patche to PES-a5 wprowadzaj***261;ce jakie***347; przydatne zmiany? :)
Mo***380;e co***347; na faule bo wg. mnie niekt***243;re s***261; ***378;le interpretowane... |
Cytat:
Pad jest właśnie przystosowany do gier sportowych! A klawiatura nie, tylko do czynności biurowych i gier takich jak strzelani. Zawsze możesz kupić pad który ma 14 przycisków, aż się pogubisz:D |
Problem w PES5
Mam następujący problem. Gdy uruchamiam gre Pro Evolution Sockre 5 po ostatniej planszy "adidas" ma wejsc demo, filmik a potem powinno wejsc do gry. Niestety u mnie po tej planszy gra zawiesza sie. Czarny ekran i ani mru mru :)) Jedyna opcja jest naciskanie entera po owej planszy aby ominac niedzialajacy filmik i dopiero wtedy moge pograc. Dlaczego tak sie dzieje?? Czy brakuje jakis sterownikow ?? Prosze o pomoc ......
|
Cytat:
@rosol a grales na padzie juz w PESa ? || |
Cytat:
|
no ja uwazam ze na padzie lepiej sie gra w gierki sportowe, samochodziarskie itp co do wiekszej mozliwosci ruchow....nie powiedzial bym sa myki ktorych nie mozna na klawiszach zrobic;D ale to jest tylko moje zdanie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a czy ktos wie jak robic zwody? tyle ze przy uzyciu klawiatury :)
|
Ja praktycznie całe życie gram na klawiaturze (oczywiście jeśli chodzi o gry na PC - bo na Commodore 64 to tylko joy'em grałem :D ). Mam tam jakiegoś pada - ale jakoś go nie używam... joy'a też kiedyś miałem - ostatnio to chyba na nim grałem w Formula One Grand Prix (pierwszą część oczywiście :D )
|
Moze i Logitechy sa dobre... Ja jeszcze nie otrzymalem swojego WRZ'a, ale juz p ozdjeciach widzialem ze jakosc plastiku jest mizerna. Ale tak czy owak wole go od Logitecha - bo jest oparty na konstrukcji DS2, a jest to najwygodniejsza konstrukcja na swiecie!
|
@adbok bez pada ani rusz :) za duzo klawisz oczywiscie da sie na klawiaturze grac (sam czasem gram) i nawet dobrze sie gra jednak na padzie duzo łatwiej :)
|
Cytat:
|
Czy to jest aby to? LINK
|
Cytat:
Gamepad Logitech Cordless Rumblepad II Gamepad Logitech Rumblepad II z tego pierwszego korzystam osobiscie i jestem bardzo bardzo zadowolony. Mam go od 2 miesiecy i gra sie na nim bardzo wygodnie. Jest on bezprzewodowy - zasieg spory (spokojnie kilka metrow), baterie mam jeszcze orginalne dawane z padem (lecz warto zaopatrzyc sie w ladowarke i akumulatorki). Jezeli chodzi o drugiego to jest to wersja z kablem tez bardzo dobrze wykonana. I co dla mnie najwazniejsze chodzi bezproblemowo z NHL (moja ulubiona gra z ktora niestety sa problemy z padami). |
PATCH
Dla tych, ktorzy nie moga znalezc ;) |
Cytat:
|
Skoro wybór jest między PES'em a FIFĄ - to trzeba czekać na coś nowego :>
|
W Pes-a 5 szpital juz chyba z 2 tygodnie dzieki bratowi ktory ma manie sciagania hihihi, co sie tylko pojawi to juz zasysa :))). Osobiscie musze powiedziec ze zajeło mi troche czasu zeby sie przyzwyczaic, aby sie przesiasc z 4 na 5. Niestety nie zmienia to faktu ze mimo iz gram na padzie z play-a to i tak dostaje od brata grajacego na klawiaturze wrrrr i trudno jest mi z nim wygrac :))). Ostatnio jeszcze sciagnal jakis dodatek po ktorym sa orginalne nazwy druzyn i nazwiska piłkarzy.Nie ma lepszej piłki od PES.
Pozzdrawiam |
A jakie pady sobie kupiliście ???
Co do łatek do PES'a to w sumie mogli się wysilić również na zmianę nazwisk na koszulkach :P |
No ja tez czekam, dzis wplacilem pieniadze - mam nadzieje ze kol oczwartku juz bede zajezdzal MGS'a ;-D!
|
Cytat:
|
gra jest wypas duzo lepsza od fify :) tylko szkoda ze bez licencji :) no ale tak jak pablocoo mowie łatka i git :)
P.S Pablocoo wyślij mi łatkę na maila :) |
No zobaczymy - mam demo z najnowszego CDA - zainstaluję i zobaczę czy naprawdę taka rewelacja :P
|
słyszałęm ze duzo lepszy od fify tak wiec duzo seedow zycze :)
|
@Bartek nie zassysaj...
Ja już mam 16% :) Ty możesz zassać CoD2 (jak sie pojawi) :fiu: :P |
@gallus lepsza od fify?
bo nie wiem czy ściągać :nie: |
@gallus ale pewnie 100 razy lepszy od Fify ?
|
mam od dzisiejszego ranka, przed chwila rozegralem 4 mecze i stwierdzam, ze mi nie idzie :|
Cos nie moge strzelic gola.... |
Pro Evolution Soccer 5 pojawił sie 30min temu na nforce 8 )
|
Tak jest. Zeby nie bylo - nie ja sciagalem i nie ja testowalem (nie lubie pilek noznych, choc PES warty grzechu. Ale bez pada nie ma sensu w to grac - klawiatura ssie pod wzgledem Pro Evo ;-))
|
mówisz, ze już jest w necie tak ?........
|
Cytat:
|
Ale zdecydowana wiekszosc na forum - owszem. Nie kazdy ma konsole... Niestety...
|
Cytat:
|
W necie full juz jest, legalnego nie ma - fakt. Dziala bezproblemowo. Ale rozmawiamy przeciez o PES 5 na PC!
|
Cytat:
|
PES5 na ps2 juz jest.....
|
Według mnie nie ma sie czym podniecać:p Kolejna sportowka z powalajaca grafiką.....
Słyszałem że ToTo ma ten "wypasiony" tryb multi itp... Ale mnie sportowki nudza.... Wole sobie pograc na żwca z kumplami na boju albo zobaczyc mecz w TV.. Ale zależy co kto lubi... Nie korym sie pewnie znudzi po kilku dniach grania... |
Cytat:
|
Cytat:
|
sorry ze tak sie właduje ale keidy premiera?
|
a jest roznica miedzy klekotaniem jajami w tyle starszej albo mlodszej siksy? (mlodsza 17-18 starsza 21-25 gwoli scislosci:D)
|
Tle tylko ze DS2 na przejsciowce pod PC lubi wyprawiac rozne cyrki. Lepiej nie ryzykowac i kupic pad stricte pod PC. Mante sobie odpusc - klawisze wydaja odglosy jakbys klekotal jajami o tylek mlodej sisky... Ja polecam to cudo :
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=8674 Jest niemal tak wygodny jak DS2, perfekcyjnie wykonany i praktycznie stuprocentowo kompatybilny. Dostaniesz go za okolo 125 zl w sieci sklepow Vobis i MediaMarkt! |
Cytat:
no i przejściówka pod PC gra się znacznie lepiej niż na tych wynalazkach od Logitecha czy Manty... żaden pad nie dorówna Dualowi ;) no i koszt max 100 zł jak dobrze poszukasz... :) |
Jakiego pada byście polecili jeśli chodzi o tego typu gry (NHL,NBA,FIFA no i oczywiście PES) zaznaczam że pad do peceta. Cena do 150zł.
Ps. dobrze by było gdyby ten pad równie dobrze współpacował z innymi gierkami :mruga: Swoją drogą jeszcze nigdy nie grałem w PES (nielicząc najnowszego demka) a spotykam się coraz częściej z opiniami że jeśli chodzi o symulator futbolu to PES jest najlepszy. |
Cytat:
Konsole: 20 pazdziernika PC: 27 pazdziernika PSP: listopad |
a kiedy ma wyjść dokładnie i czy na pc?
|
Cytat:
Ma miec tryb online 2 vs 2 |
Cytat:
|
Cytat:
|
czyli ta pelna wersja 5 to bedzie na pc, tak?
|
ja chce fulla ja chce fulla :D zaraz usuniemy 4 i czekamy na 5 :D
|
Chceta pełną to se kupta konsolę :D:D:D ja już gram od miecha :D
|
To demo jest PC, tylko nie mialem okladki z PC to dalem taka ;)
Premiera pod koniec pazdziernika, ale gra wydajes sie juz prawie gotowa i to demo tak wczesnie, tak ze kto wie, moze juz niedlugo :) |
nie wiecie czy ta wersja demo dziala na pc??
|
Cytat:
Nie ma głupich, ja już nie ściagam kilka Gb :nie: :P Kiedy ma wyjść full? |
Zaraz zassam :D
A kiedy FULL ??? |
My chcemy full :ja_chce:
|
Pro Evolution Soccer 5
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:14. |