Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Szukam tytułu piosenki (https://forum.cdrinfo.pl/f26/szukam-tytulu-piosenki-56614/)

MaciejT 07.09.2003 22:38

Szukam tytułu piosenki

Witam

Czy jest jakis serwis ze zbiorami tekstow wszystkich (lub duzej ilosci) tekstow piosenek, abym mogl wyszukac wykonawce oraz tytul danej piosenki wpisujac tylko fragment tekstu ktory slysze np. w radiu?

andrzejj9 08.09.2003 13:20

Dobre pytanie. Juz od dawna znam mniej wiecej teksty kilku piosenek, ktore slyszalem w radiu, ale za cholere nie wiem, jakie sa ich tytuly i przez to nie moge ich nigdzie znalezc. Tego typu serwis, o jaki pytasz, bylby i dla mnie bardzo pomocny.

mr_uwe 08.09.2003 14:06

http://www.kopalnia.tekstow.infi.pl/

http://www.teksty.pl/

i wiele, wiele innych stron, m. in. angielskich.

A tak nawiasem, odpowiadanie na e-maile meczy wasze nadgarstki?

Patrixs 08.09.2003 15:15

http://teksty.org/

MaciejT 30.09.2003 13:10

http://www.muzyczne.friko.pl/

Patrixs 05.10.2003 15:19

Szukam tytułu piosenki

Witam

Szukam mp3 "Mor W.A. - Idź za ciosem". Za pomoc w znalezieniu linku (ale nie w kazaa :)) wielkie dzięki.

Pozdrawiam

-Kowalik- 07.10.2003 20:27

...

Joe_Doe 18.10.2003 12:53

Post dosyc stary, ale moze komus sie to przyda:
www.leoslyrics.com
www.purelyrics.com/index.php
www.lirycs.kiev.ua
www.lyrics.com
z wyzej wymienionych dwie pierwsze maja mozliwosc wyszukiwania wg fragmentu tekstu.
Milego szukania.:)

andrzejj9 19.10.2003 20:12

Cytat:

Joe_Doe napisa***322;(a)
Post dosyc stary, ale moze komus sie to przyda:
www.leoslyrics.com
www.purelyrics.com/index.php
www.lirycs.kiev.ua
www.lyrics.com
z wyzej wymienionych dwie pierwsze maja mozliwosc wyszukiwania wg fragmentu tekstu.
Milego szukania.:)

Co prawda dalej nie udalo mi sie znalezc jednej piosenki, ktorej szukam juz od naprawde dlugiego czasu, ale przyda sie na pewno, dzieki :)

Pagerus 20.10.2003 12:26

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
Co prawda dalej nie udalo mi sie znalezc jednej piosenki, ktorej szukam juz od naprawde dlugiego czasu, ale przyda sie na pewno, dzieki :)
Pewnie źle zapamiętałeś tekst tej piosenki :P

przemas 22.10.2003 17:34

ja uznaje 2 drogi do osiagniecia celu w tym temacie.

pierwsze primo: google: zapytanie lyrics + zapamietany tekst utworu
drugie primo: mail do czlowieka z radia.

ad pierwsze primo:
wielokrotnie uzywany i sprawdzony, niemal niezawodny sposob.
ad drugie primo:
okazuje sie ze czasem ten sposob tez jest dobry. czasem wrecz niezastapiony. tak jak ostatnio. po niedawnym pobycie w irlandii zostal mi w pamieci jeden za***isty kawalek. niby nic jesli zna sie pierwszy wymieniony przeze mnie sposob. ale ten utwor jak sie pozniej okazalo byl bez slow. wiec poza przetrzasnieciem strony radia i wrzuceniu wszelkich podejrzanych zestawow wykonawca + tytul do p2p nie osiagnalem zadowalajacego rezultatu. wtedy to wyslalem maila do porwadzacego audycje w ktorej ten utwor dal sie niejednokrotnie slyszec. po wymianie korespondencji z Andy'm osiagnalem swoj cel. od tego czasu caly czas mecze "Royksopp - So Easy". polecam wrzucenie tego jako jedynego kawalka do playera i wlaczenie repeat. super wypas

Patrixs 23.10.2003 16:11

Witam

Ponownie mam problen ze znalezieniem piosenki, a wlasciwie ze zlokalizowaniem tytułu (mp3 nie mam) ;( Koleżanka prosiła, żebym jej zalatwił mp3-ójkę z piosenką która teraz leci czasami w radiu... jakoś tak: ajajajajaaaa i need you... i need you ... itp. :blee: dokładnie nie wiem czy to tak, bo słyszałem ją tylko raz i to na dodatek nie całą.

Za pomoc będe bardzo wdzięczny (koleżanka chyba też, ale mi :))
Pozdrawiam

KarolluZ 23.10.2003 23:30

Patrix.... w sumie zainstaluj sobie muła....albo cuś innego bo kazy ja nie instaluje bo to shit... ponadto nigdy nie wiesz co ściągasz... a odnośnie tych "ajajek ineed you" to może być sporo takich piosenek :). Tylko, teraz zgadnij o którą Tobie i twojej koleżance chodzi ...hmmm....

Patrixs 24.10.2003 20:57

Prosiłbym o tytuły wszystkich piosenek (które słyszeliście), które mają słowa takie jak w postach wyżej, oczywiście o ile znacie tytuły tych piosenek. To jest taka densowa :) piosenka. Posciągam wszystkie które mi napiszecie i może trafie na tą o którą nam chodzi.

Dzięki
Pozdrawiam

KarolluZ 24.10.2003 21:56

Patrix.... wiem o którą piosenkę Tobie chodzi, bo właśnie jej słucham :). Zapewne chodzi o wokalistkę "El Samah" i utworek "Habibi" :). Życzę miłego ściągania oraz słuchania :). Polecam się na przyszłość :)

Patrixs 24.10.2003 23:51

Cytat:

KarolluZ napisa***322;(a)
Patrix.... wiem o którą piosenkę Tobie chodzi, bo właśnie jej słucham :). Zapewne chodzi o wokalistkę "El Samah" i utworek "Habibi" :). Życzę miłego ściągania oraz słuchania :). Polecam się na przyszłość :)

Super to to, muszę jeszcze tylko sciągnąć mp3 i gitara. ;)

WIELKIE DZIĘKI !

Pozdrawiam

Kasprzak 27.10.2003 19:49

...a ja szukam smiesznej mp3-ojki. Kumpel mial na dyktafonie w SL45i i tam bylo cos takiego: "Bilet miesieczny, na okaziciela" tylko powiedziane tak jakby ksiądz na mszy mówil.Konkretnie na maxa.Ma ktos to moze??

Bylem poskladany ze smiechu :) ;) :D ^_^

KarolluZ 27.10.2003 20:09

Patrixs'owi pomogłem jednak jeżeli chodzi o jakieś fajne głupotki na eMPe3 to niestety tego jest dużo... Niestety nie wiem o co Tobie chodzi... Jeżeli chodzi zaś o muzykę nowoczesną [i nie tylko] to tylko w taki sposób umiem pomóc. :)

Patrixs BTW... czasami u mnie w pokoju przesiaduje siorka i ot tak powiedziałem jej, że szukasz jakiejś tam pioseneczki zawierającej "ajajajaj i need you i need you". A ona sobie to skojarzyła. Więc ona ucieszy sie, że oglądanie Vivy Polski czasem się przydaje :)

Patrixs 28.10.2003 13:55

KarolluZ, wielkie dzięki, za pomoc i zaangażowanie.

Jesteś wielki.

Pozdrawiam

Patrixs 25.02.2004 14:06

Znowu czegoś szukam i znaleźć nie mogę.

Teka - Przestroga

OSTR - Początek

THX

Kasprzak 25.02.2004 15:49

i ja nie dla mnie ale szukam...
Massey - Nowe Pokolenie

Patrixs 25.02.2004 15:59

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
i ja nie dla mnie ale szukam...
Massey - Nowe Pokolenie

Jak narazie znalazłem tylko klip avi.

http://www.webmedia.pl/massey/klipy.htm

-Kowalik- 25.02.2004 17:14

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Teka - Przestroga

A co to jest ??? Nie slyszem o czyms takim, oze chodzi o DKA ?

Patrixs 25.02.2004 17:26

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
A co to jest ??? Nie slyszem o czyms takim, oze chodzi o DKA ?

Znalazłem klip, http://www.camey.pl/video/przestroga.wmv

Kasprzak 25.02.2004 18:17

@Patrixs
dzieki, przyda sie chociaz narazie nie idzie sciagnac...
ale znalazlem mp3. (nie pomyslalem) zapomnialem o http://mp3.wp.pl/
jak ktos jest zainteresowany
Massey - Nowe pokolenie na wp.pl
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/40467.mp3

Jęzor 25.02.2004 21:01

Cytat:

Napisany przez Patrixs

OSTR - Początek

THX

Tu masz w WMV:
http://www.asfalt.pl/video/OSTR_Poczatek.wmv
A tu nieco wieksze (only 32 mega):
http://olimp.vlo.ids.gda.pl/~yakuza/Poczatek OSTR videoclip.mpg

DreamCrusher 25.02.2004 21:52

Cytat:

Napisany przez Patrixs

...

OSTR - Początek

THX

Moge Ci to na maila wyslac (Mp3; 192kbps; 4 mega)

Patrixs 26.02.2004 08:24

@zuk4u, fajnie by było, ale nie wiem czy wejdzie cała na onetowe konto. Jak masz czas to wyślij (pakując z podziałem na 500kb czy coś w tym stylu nie wiem jaki jest limit), będe wdzięczny. Adres jest w podpisie.

@jęzor, dzięki za linki

Ormianin 26.02.2004 09:10

Rozwalily mnie te hip-hopowe teledyski... ufff!
To nie moje klimaty i nigdy nie beda...

ja za to szukam pierwszych plyt Tengerine Dream... i znalezc nie moge...

Patrixs 31.05.2004 14:07

Hejka

Człowiek nie jest taki zeby czegoś nie szukał ;)

I szukam obecnie: "Liber & Kombi - Skarby" oraz "Mor W.A - Tam i z powrotem"

Za jakie kolwiek namiary będę wdzięczny

Dzięki. :piwo:

Banana Coctail 31.05.2004 17:55

Znajdź sobie LimeWire tam jest super, jeżeli chodzi o pojedyncze empetrzy. Jeśli jesteś zainteresowany wersją bez... ulepszaczy to wal do mnie na gg.

michal_zb 31.05.2004 20:13

no to może pociągniemy topic :D
ja szukam całego albumu "Kastatomy", ale jakby ktoś miał jakieś pojedyncze mp3 z tego albumu to też będę wdzięczny (mam już "Rzucam" i "RazDwaTrzy")

Patrixs 27.08.2004 10:26

Hejka

Teraz szukam: teka-skamieniali_(feat._trzeci_wymiar_proceente_aksa) :)

Pozdro

gallus 27.08.2004 10:28

Ja chyba mam w domu więc moge zapodać :), oczywiście jak wróce, bo jestem 300m od domu :P

gallus 27.08.2004 11:37

OK ja już uploaduje dla Patrixs'a piosenke..., ale podłacze się do tematu, a dokładniej czy ktoś posiada Album Hani Stach, bo moja siostra by sobie posłuchała, ale nie moge jej zessać z ed2k :blee:

KarolluZ 27.08.2004 12:09

Ja Hanke zassałem przez mułka...trochę długo schodziła, bo zresztą mam wolne łącze. W sumie nie słucham takiej muzyki, ale może ktoś będzie chciał. Jednak zawsze można gdzieś dopchać te mp3 na płytkę, niż zostawiać wolne miejsce ;)

Air 27.08.2004 12:38

Macie tutaj link do stronki z której mozna ściagnąć dokument-linkownie do około 5000 polskich albumów

http://www.polskie-mp3.tk/

Zelea 27.08.2004 14:08

skoro juz jest taki topic a ja szukalem na osiolku piosenki tej i nie moglem znalezc... to moze ktos z uzytkownikow bedzie mial... :)

chodzi o Safri duo - Rise tzn tak mysle ale to jakis mix w radiu slyszalem bo orginalna wersje mam ale w niej nie ma wogole glosu... a w radiu wlasnie slyszalem gdzie sie udzielal wlasnie jakis koles spiewajac...

prosil bym o namiar albo na maila o ile wogole ktos ma...

z gory dziekuje...

pozdrawiam

Patrixs 27.08.2004 15:34

@Zelea, czyli konkretnie szukasz: Safri Duo - Rise (Leave Me Alone)

Dziękuje gallusiowi za zaangażowanie.

mallow 27.08.2004 16:27

W razie jak szukacie pl hh mp3 to walcie do mnie na gg - 3775754 - mam tego 5gb :D
Sciagnijcie se zamiast kazy LimeWire - to co polecal Banana Coctail. Sciagnalem juz 10 piosenek i 0 fake, nie to co kazaa. Naprawde gites
pozdro ;)

mallow 27.08.2004 22:49

panowie technomaniacy. Poszukuje piosenki, i ozloce tego kto mi poda tytul, wykonawce lub namiar ... Dosc spokojna techniawka i kobieta spiewa dosc charakterystycznym, spokojnym glosem, (podobnym troszku do wokal. ATB) cos w stylu "...Fołn mi..." albo "...Fołnd mi..." albo cos w tym stylu... Nic wiecej nie ma ....
pozdro ;)

Patrixs 27.08.2004 23:31

@mallow, gdzie słyszałeś tą piosenkę?

mallow 27.08.2004 23:36

heh, slyszalem ja na wsi u kolegi na kasecie ... i nic wiecej o niej nie wiem...

Patrixs 27.08.2004 23:39

Cytat:

Napisany przez mallow
heh, slyszalem ja na wsi u kolegi na kasecie ... i nic wiecej o niej nie wiem...

Niepotrzebnie pytałem... ;)

Air 28.08.2004 00:46

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Niepotrzebnie pytałem... ;)

Może to byłe jakieś swojskie klimaty muzyczne :rotfl:

Patrixs 28.08.2004 21:26

@mallow, po dogłębnym i dokładnym przeanalizowaniu Twoich postów oraz wskazówek które miały na celu uświadomić nam gdzie i jakiej piosenki powinniśmy szukać, doszedłem do następujących wniosków:
-nie wiem jak inni, ale ja nie mam zielonego pojęcia co to może być.
-trudno zlokalizować piosenkę nie znając nawet daty (roku) wydania
-jedyny sposób to skontaktować się z... kolegą ze wsi i zapytać, niech poda chociaż nazwę albumu-kasety.

Pozdrawiam

mallow 28.08.2004 22:25

hehehe, on to ma nagrane z radia, i nic wiecej o niej nie wie ;) wiec jestesmy w kropce. Powiedzcie moze jak z kasety nagrac na kompa kawalek melodii to wam moze jakos to tu zamieszcze
pozdro ;)

Patrixs 28.08.2004 22:28

Najprościej z wyj. na słuchawki podłączyć kabelek do "Line in" w karcie dzwiękowej i odpalić jakiś rejestrator dzwięku.

Zelea 29.08.2004 10:46

Cytat:

Napisany przez Patrixs
@Zelea, czyli konkretnie szukasz: Safri Duo - Rise (Leave Me Alone)

dziekuje uprzejmie

tylko czy ktos moze moglby wyslac ja na maila ?? na osiolku nie ma jej... :( przynajmniej mi nie wyszukuje...

mam skrzynke na o2 tam sie zmiesci napewno... zelea@o2.pl

jesli ktos moglby to bardzo bym prosil...

Patrixs 29.08.2004 11:13

@Zelea, zaraz sprawdzę czy się da wysłać. :)

gallus 29.08.2004 14:27

Cytat:

Napisany przez Zelea
skoro juz jest taki topic a ja szukalem na osiolku piosenki tej i nie moglem znalezc... to moze ktos z uzytkownikow bedzie mial... :)

chodzi o Safri duo - Rise tzn tak mysle ale to jakis mix w radiu slyszalem bo orginalna wersje mam ale w niej nie ma wogole glosu... a w radiu wlasnie slyszalem gdzie sie udzielal wlasnie jakis koles spiewajac...

prosil bym o namiar albo na maila o ile wogole ktos ma...

z gory dziekuje...

pozdrawiam

ja mamna HDD cośtakiego Safri Duo - Rise [Extended].mp3 - i faktycznie słychaćtam jakiegoś kolesia :)

Zelea 29.08.2004 15:39

Patrixs dziekuej uprzejmie za pomoc... mam u Ciebie dlug :)

pozdro

Mily_ 29.08.2004 22:50

Ilość załączników: 1
a ja już kiedyś to dawałem ale nie dostałem odpowiedzi więc próbuje jeszcze raz...
zna ktoś tą piosenke??

Zelea 29.08.2004 23:02

Cytat:

Napisany przez Mily666
a ja już kiedyś to dawałem ale nie dostałem odpowiedzi więc próbuje jeszcze raz...
zna ktoś tą piosenke??

ja probowalem 4 razy sciagac i za kazdym razem nie moge otworzyc tego archiwum... :|
albo to cos u mnie albo cos sie zepsulo...

siGGe 29.08.2004 23:03

Bardzo ciekawy temacik. Do MP3 proponuję zainstalowac DC++, tylko że trzeba udostepnić co najmniej pare GB danych. Mozna znaleść naprawdę wszystko.

Pozdrawiam.

Mily_ 29.08.2004 23:05

Cytat:

Napisany przez siGGe
Bardzo ciekawy temacik. Do MP3 proponuję zainstalowac DC++, tylko że trzeba udostepnić co najmniej pare GB danych. Mozna znaleść naprawdę wszystko.

Pozdrawiam.

dc++ mam ale jak moge coś ściągąć jeśli nie znam ani tytułu ani wykonawcy?

Cytat:

Napisany przez Zelea
ja probowalem 4 razy sciagac i za kazdym razem nie moge otworzyc tego archiwum...
albo to cos u mnie albo cos sie zepsulo...

1. ściągaj managerem np. FlashGet
2. masz na mailu

AleX69 29.08.2004 23:07

wy czegos szukacie - a ja mam 44 plytki DVD z muza ... :>

Zelea 29.08.2004 23:09

a jednak da sie tylko niestety nie w operze... :| nie wiem czemu w IE poszlo... tzn cos problem z polskimi znakami chyba...

ale piosenki nie stety nie znam...

pozdro

*Vojtas* 30.08.2004 19:06

Koledzy,
Zespół "Foo Fighters"
Utwór "Learn To Fly"

Jeżeli ma to ktoś w swoich zasobach to proszę o kontakt na priv.
W załączniku próbka żeby było wiadomo o co chodzi.
Pozytywna reputacja czeka :>

pozdr. ;)

Zelea 30.08.2004 22:26

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Koledzy,
Zespół "Foo Fighters"
Utwór "Learn To Fly"

pozdr. ;)

poniewaz nie moge Ci wyslac e-maila to powiem Ci iz mam ta piosenke i zajmuje ona 3,6 mb ale nie wiem gdzie ja wyslac... :|

pozdro...

*Vojtas* 30.08.2004 22:43

Cytat:

Napisany przez Zelea
poniewaz nie moge Ci wyslac e-maila to powiem Ci iz mam ta piosenke i zajmuje ona 3,6 mb ale nie wiem gdzie ja wyslac... :|

pozdro...

Zelea masz odemnie wiadomość na privie.

pozdr.:spoko:

Zelea 31.08.2004 11:51

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Zelea masz odemnie wiadomość na privie.

pozdr.:spoko:

nie dostalem niestety zadnej informacji na priv'a... :|

Mich@ł 31.08.2004 14:10

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Koledzy,
Zespół "Foo Fighters"
Utwór "Learn To Fly"

pozdr. ;)

Ja mam coś takiego...

--edit--

Masz wiadomość na priv

*Vojtas* 31.08.2004 15:59

Odebrałem paczuszki.

DJ HACKER :piwo: :spoko: + reputka
Zelea :piwo: :spoko: + reputka

Wielkie dzięki koledzy ;)

strzałka!

siwy_mw 31.08.2004 17:31

Slodzilem dzis pewien program i byla w nim taka muzyczka jak w zalaczniku i strasznie mi sie podoba wiem ze jest dosc stara ale nie znam nazwy jak ktos zna tytul lub ma cos takiego w jakosci pow. 196kbs to bardzo ale to bardzo wdzieczny :help:

gallus 31.08.2004 17:34

To jest GiGi Diagostino (chyba tak sie to pisze) - L' amour czy jakoś tak, sprawdze czy mam tą CD w zasobach... :)

Mich@ł 31.08.2004 17:47

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Slodzilem dzis pewien program i byla w nim taka muzyczka jak w zalaczniku i strasznie mi sie podoba wiem ze jest dosc stara ale nie znam nazwy jak ktos zna tytul lub ma cos takiego w jakosci pow. 196kbs to bardzo ale to bardzo wdzieczny :help:

Mam piosenkę, której załącznik dałeś (niestety mi się nie otworzył), ale sugerowałem się tytułem podanym przez gallusa i coś znalazłem. Piosenka jest w jakości 196kbs...

siwy_mw 31.08.2004 18:01

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Mam piosenkę, której załącznik dałeś (niestety mi się nie otworzył), ale sugerowałem się tytułem podanym przez gallusa i coś znalazłem. Piosenka jest w jakości 196kbs...

sciagnij z pomaca jakies programu typu flashget

Mich@ł 31.08.2004 18:25

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
sciagnij z pomaca jakies programu typu flashget

Piosenka ta. Mam oryginał tej piosenki. To wykonanie z załącznika miało słabą jakość i było za krótkie, i nie wiem czy to z załącznika to czasem nie jest RMX.
Jak chcesz mogę Ci wysłać mailem...

siwy_mw 31.08.2004 18:32

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Piosenka ta. Mam oryginał tej piosenki. To wykonanie z załącznika miało słabą jakość i było za krótkie, i nie wiem czy to z załącznika to czasem nie jest RMX.
Jak chcesz mogę Ci wysłać mailem...

slij :ja_chce: czekam :D

Mich@ł 31.08.2004 19:18

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
slij :ja_chce: czekam :D

Wysłałem z maila: djmala1@o2.pl
Wysyłałem wcześniej podzielone na części win rarem, ale serwer wp nie wytrzymał tylu informacji i wysłałem jeszcze raz z o2.
Pozdro

siwy_mw 31.08.2004 20:37

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Wysłałem z maila: djmala1@o2.pl
Wysyłałem wcześniej podzielone na części win rarem, ale serwer wp nie wytrzymał tylu informacji i wysłałem jeszcze raz z o2.
Pozdro

Dzieki to jest to :spoko:

Mich@ł 05.09.2004 17:54

Szukam piosenki DJ D - Music 4 The People. Fajne techno. Często leci na internetowym radiu fx :D

CIAPEK 06.09.2004 13:36

MAM dane!!

bardzo, bardzo będę wdzięczny jak ktoś znajdzie ten kawałek!!...
mam już pełny tytuł,
szukałem kiedyś Tiesto - Traffic w remixie.

Otóż już wiem jest to: Dj Tiesto - Traffic w remixie DJ's 2MC, jest to polski DJ :) DJ's2Mc może to też być tak pisane DJ2MC, dj'2 MC.

Proszę Was włączcie swoje maszynki p2p i inne do wyszukiwania mp3 i pomóżcie.
Może się komuś uda przez google znaleźć.

:help: Pozdrawiam i licze na Was :)

Mich@ł 06.09.2004 14:04

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
mam już pełny tytuł,

Otóż już wiem jest to: Dj Tiesto - Traffic w remixie DJ's 2MC, jest to polski DJ :) DJ's2Mc może to też być tak pisane DJ2MC, dj'2 MC.

Mam taką piosenkę w kilku remixach, tylko, że akurat nie w tym :jezyk:

czero 06.09.2004 15:28

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
mam już pełny tytuł,

Sciagnalem wlasnie ta piosenke ;).
Daj znac jak mam ci ja wyslac.
Podzielona na 2-3 czesci mailem (calkowity rozmiar mp3 to prawie 7,5MB) czy moze jakos inaczej.

CIAPEK 06.09.2004 20:00

Cytat:

Napisany przez czero
Sciagnalem wlasnie ta piosenke ;).
Daj znac jak mam ci ja wyslac.
Podzielona na 2-3 czesci mailem (calkowity rozmiar mp3 to prawie 7,5MB) czy moze jakos inaczej.

To to czero!
Dzieki bardzo, juz dostałem i działa :)
Skąd to masz? :)
Fala dla Ciebie :fala: i jak będę mógł to reputka :)
pozdro i dzieki

Kasprzak 06.09.2004 21:55

ze tak powiem...ja tez poprosze...
Ciapek albo Czero - mozecie na chwile jakies ftp?
albo wrzucic mi to na jakiegos ftpa jak dam namiary?
Jezeli ten FTP moze byc to zadzwon Czero do mnie na gg albo Ciapuś

czero 06.09.2004 23:28

@Ciapek
Ciesze sie i dzieki za rep. :)
Znalazlem przez wyszukiwarke w emulu ;).

@Kasprzak
Daj namiar na jakies ftp to ci ja wrzuce ;).

CIAPEK 06.09.2004 23:33

Kasprzak zgłoś się do mnie na GG - prześlemy gadulcem-idzie szybko i bezproblemowo.
Mam FTP, ale mówie, że lepiej będzie przez gadulca chyba że do Ciebie nie można nic wysyłać :(
a kawałek jest przedni :jupi: podobno już troszkę leciwy, ale na prawde mało znany na co wskazuje to że nie mogłem ani Kazaą ani Overnetem go wyszukać i mało kto wogóle go zna.

Czero na szczęście wyciągnął pomocną dłoń :)

Kasprzak 07.09.2004 16:51

Nie no Ciapus...dzieki wielkie. :) . :piwo:
no i kolejne wyzwanie.
Jezeli ktokolwiek znajdzie i pilnie poszukuje :

ATB - nie wiem ktory to byl ale REMIX KALWI AND REMI (moze byc Kalwi&Remi , Kalwi_Remi) wiec blagam znajdzcie!!!:)bede wdzieczny na maxa

bakupl 10.09.2004 17:02

08) Lavatory Love Machine
09) Rise of the Morning Glory

SZUKAM TYCH PIOSENEK EDGUY'A! Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJE!

baku@onet.pl :D

grzeniu 10.09.2004 18:12

Cytat:

Napisany przez bakupl
08) Lavatory Love Machine
09) Rise of the Morning Glory

SZUKAM TYCH PIOSENEK EDGUY'A! Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJE!

baku@onet.pl :D

No mam to tez w 192kbs ;)
Na przyszlosc pisz z jakiej plyty.
Daj na priva bo nie chce mi sie tego dzielic i pakowac.

Mich@ł 18.09.2004 21:32

To teraz ja czegoś poszukam. Ivan i Delfin - Jej czarne oczy - macie coś takiego na składziku??? Jeśli tak, to mój e-mail chętnie taką piosenkę odbierze;)
Czeka reputka :)

Kasprzak 18.09.2004 21:53

tego jest pelno...eMule, KaZaA
http://beta.xlo.poznan.pl/files/Ivan i Delfin - Jej czarne oczy.mp3
Jak sciagniesz to napisz...

ps.szukam tracklist z Sunrise With Ekwador`04 - ze wszystkich plyt jezeli ktos ma

DreamCrusher 18.09.2004 21:56

mam taka propozycje - poniewaz i tak ten temat wraca jak bumerang to moze by go przykleic?

Mich@ł 18.09.2004 21:59

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
tego jest pelno...eMule, KaZaA
Jak sciagniesz to napisz...

ps.szukam tracklist z Sunrise With Ekwador`04 - ze wszystkich plyt jezeli ktos ma

Tyle, że przez Kaze mi nie idzie, a z resztą to szmelc, więc go wywaliłem, a zanim eMule mi ruszy, to ja już pewnie to 10000 postu na cdrinfo dobiję;)

Kasprzak 19.09.2004 08:51

Cytat:

Napisany przez zuk4u
mam taka propozycje - poniewaz i tak ten temat wraca jak bumerang to moze by go przykleic?

I to jest idealna propozycja...

@Dj Hacker - sciagnales juz?

Mich@ł 20.09.2004 13:17

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
I to jest idealna propozycja...

@Dj Hacker - sciagnales juz?

Ściągnąłem mułem 0,1kb ;) Jeśli masz, to rzuć mi na maila;)
P.S. Temat może warty przyklejenia, ale rządzi ktoś inny... ;) :cool:

--edit--

Jeden z bossów zadziałał i tak oto topic przyklejony;)

Patrixs 20.09.2004 20:15

uuu..... mój topik przyklejony... co za zaszczyt ;) :piwo:

Mily_ 20.09.2004 20:21

Siemnko...
mam mały problem...
szukam 2 piosenek których za chu.. nie moge dorwać a mianowice G-Spott - no comment i ess-eff - Hope... jak kotś by je miał to na maila bym prosił...

Mich@ł 20.09.2004 20:30

Cytat:

Napisany przez Mily_
Siemnko...
mam mały problem...
szukam 2 piosenek których za chu.. nie moge dorwać a mianowice G-Spott - no comment i ess-eff - Hope... jak kotś by je miał to na maila bym prosił...

Mam tą piosenkę G-Spott - no comment w oryginale i w 2 remixach. Daj znać, jeśli jeszcze Cię interesuje ten tytuł;)

--edit--

A mojej piosenki nikt nie ma, czy nikt reputki już na tym forum nie chce;)

gallus 20.09.2004 21:45

A ja poszukuje dla siostry piosenki Brainstorm - Heart's Desire, jeżeli ktoś posiada to prosze na meila :)

Kasprzak 20.09.2004 21:55

przeciez wyzej podalem linka =>
Kod:

Mich@ł 20.09.2004 21:59

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
przeciez wyzej podalem linka =>
Kod:

Ale ten link mi nie bałdzo działa;(

--edit--

Zaczęło się ściągać dopiero z tego drugiego linku, który podałeś przed chwilą. THX. To jest to! A co do reputki, to dam jak będę mógł, bo dałem ich za dużo...

Kasprzak 20.09.2004 22:45

Link nie dzialal bo klikales na ->http://beta.xlo.poznan.pl/files/Ivan
a to trzeba bylo skopiowac do postaci jaka wyzej napisalem :)
A macie ogolnie cos ciekawego z trance`u?

kris765 21.09.2004 10:58

co to za kawałek

leci podczas reklamy polsatu sport

udało mi sie nagrac mikrofonem kawałek dla ułatwienia

http://zabrze.net.pl/nadkanalem/haker/smieci/2.rar

kodziu 21.09.2004 13:43

Ja nie wiem. Ale jakoś tak mi sie nie podoba. :P
Heh ale z tym mikrofonem i nagraniem to był dobry pomysł.

kris765 21.09.2004 14:33

hehe a amsz pomysł gdzie ktos mzoe wiedziec jakies populrane muzyczne forum ?

kris765 21.09.2004 15:05

ja nie szukam mp3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja szukam tytułu mp3 sam se znajde wielka sztuka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:18.