![]() |
Najciekawsi kandydaci do sejmu.
Mamy już temat o najwyższym urzędzie w naszej Najjaśniejszej, ale nie zapominajmy, że to wybory parlamentarne są pierwsze (to już za niecałe 2 doby!) i w związku z tym może warto przedstawić najbardziej osobliwe ich postaci?
Osobiście polecam na pierwszy ogień stronkę dr. Wołka: http://www.wolek.org.pl/ Czekam na inne "perełki". |
Mnie wzruszył ten kandydat http://www.wontor.pl/
Zwłaszcza, jak zobaczyłem w telewizji (lokalnej lubuskiej) - jego program wyborczy, jako idola, który potwierdza jego złote myśli wybrał sobie Wojtka Jaruzelskiego. Na początku myślałem, że czasy mi się pomyliły, ale nie, byłem też trzeźwy jak to oglądałem. Jak to ktoś kiedyś powiedział: "czasy się zmieniły, ale pan się nie zmienił doktorze Mengele". |
Cytat:
Nie ma szans abym na niego zaglosowal. Same telenowele bedzie puszczal. :D |
... czyżby chciał ocenzurować "Szklaną pułapkę" :O
|
Oceniona przez media jako najlepsza strona w tych wyborach www.pjkm.pl
|
Cytat:
ogladam sobie jego spot reklamowy w TV, konczy sie on plansza w stylu "Wysluchales solidnej porcji prawdy, teraz przygotuj sie na same klamstwa" i po takim przedstawieniu lecialy kolejne spoty.......... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ŻYWIEC! |
Cytat:
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
Gdzie ten obiecany psychiatryk? Odpoczął bym sobie... Ale ku....a jestem nieubezpieczony. Trzeba się męczyć dalej. :'( :'( |
a do mnie dzisiaj zadzwonil Olejniczak i chcial zbym na niego glosowal, buahahaha ;)
|
Cytat:
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/3522 |
Cytat:
Na razie mam podobno obiad.:) |
Za***iście, Ty się już alkoholizujesz a ja musze w pracy siedzieć :(
|
Cytat:
W Zabrzu dzis środa? U mnie piątek, albo coś mi się poje..ło. A może inna strefa czasowa?:) |
Cytat:
ale zagadka :O |
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W środę też bym nie pił.:) Ale jest piątek i pojutrze są wybory i wybrałem piwko. |
a ja mam pytanie z innej beczki
czy ktos kto nie pojdzie glosowac ma prawo potem sie oddzywac w tym temacie ze zle rzadza i od razu wspomne ze chodzi mi o przypadek gdy ktos dochodzi do wniosku ze nie ma kandydata spelniajacego jego wymagania nawet w polowie a nie o przypadek ze nie idzie bo mu sie nie chce, bo to i tak nic nie zmieni itp |
napijmy się piwa na zgodę ;)
myślenie o wyborach prowadzi do depresji :D trzeba dać na luz @rycho dobrze mówi - dzisiaj piątek :) |
Cytat:
|
dzisiaj piwo pijemy we wszystkich
(zaraz mi się oberwie :O ) |
Cytat:
|
A wracajac jeszcze do JKM to, zeby mozna bylo na tego czlowieka glosowac. Pomijajac juz te smieszne programy wyborcze, ktore mozna poddac w watpliwosc odnosnie ich zrealizowania. Musialby najpierw zgolic wasy. Bo teraz to wyglada jak wiesniak i tylko wstyd by przynosil Polsce swoja prezencja.
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wąsy to rozumiem, że wolałbyś być rządzony przez pięknego idiotę. Pozdr. |
Cytat:
|
A może by tak zrobić małą ankietę przedwyborczą. Wpisałoby się partie i każdy mógłby oddać głos. To byłby takie nasze prawybory na CDRinfo ? Co Wy na to ?
|
Cytat:
|
Czy ktoś potrafi zakładać ankietę ? Szczeże powiem, że ja w tym jestem cieniutki :)
Niżej lista partii. Platforma Obywatelska Sojusz Lewicy Demokratycznej Prawo i Sprawiedliwość Socjaldemokracja Polska Liga Polskich Rodzin Stronnictwo Demokratyczne Krajowa Partia Emerytów i Ręcistów Samoobrona Inicjatywa dla Polski Ruch Odbudowy Polski Unia Polityki Realnej Platforma Janusza Korwin-Mikke Partia Demokratyczna Polskie Stronnictwo Ludowe Unia Pracy Ruch Odrodzenia Gospodarczego EDIT: spróbuje założyć. |
Sondę założyć to nie problem, ale tylko do 10 pozycji. O więcej musisz poprosić chyba admina (ale po prostu zrób z ważniejszymi 10 partiami, najwyżej dołoży się potem pozostałe).
|
Sonda wrzucona. Zapraszam.
|
Nie ma Polskiej Partii Pracy, Ruchu Patriotycznego...
|
Cytat:
|
Gdzie jest ta sonda bo zagłosowałbym na jakichś darmozjadów :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja Cię nie poznaję! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11. |