![]() |
Jechali się modlic za maturę...
Z wielką przykrością wrzucałem ten materiał na naszą firmową stronę. Looknijcie na to...
Video [`] edit: Dodam że materiał jest z "pierwszej ręki" |
Cytat:
[*] |
Cytat:
|
Cytat:
|
[*] co za pech ....... i pomyśleć ze jechali sie modlić :(
|
[']['][']
|
[']['][']
kurde, a ja 6 pazdziernika tez jade do Czestochowy na wycieczke..... |
[']
|
[']:( -smutne
|
rowniez jestem tegorocznym ktory bedie przystepowal do matury...
tez bede mial wyjazd do czestochowy. Damn, co sie dzieje... ['] kolezanki/koledzy... |
Za chwilkę udostepnię Wam "akcji" ciąg dalszy :(
|
['] ['] ['] ...
|
a wracajac do tematu:[*][*][*]
|
Oto obiecany wyżej nowy materiał filmowy.
|
Bardzo smutna wiadomosc...
|
coz mozna napisac, ogromna tragedia :'([*][*]. Mieli przed soba jeszcze praktycznie cale zycie :'([*]
|
[ot]Dzięki za cenzure wypowiedzie i za negatywa za posta, który już nie istnieje[/ot]
Smutna to rzecz, ludzi w kwiecie wieku. Taki był wybór Boga, uszanujcie tą decyzję. |
wezcie nie mowcie to byli moi kumple pojechali i z 4 wroci 3 [']
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Spójrz sobie co się dzieje w USA - Rity i inne Cathriny. Ludzie modlą się w kościołach. Zapytaj ich czy słyszeli kiedyś o wolnej woli i czy byli na lekcji religi. Na pewno te słowa ich uspokoją :/ |
Temat jest bardzo ciezki. Nie chce za bardzo sie wglebiac z pewnych wzgledow. Bo nie czas i miejsce odpowiednie na to. Jednak w kociole to szybciej .....Nie bede konczyl.
W kazdym razie na polski tez pewnie chodziles i tam byl taki fajny cytat: "Ludzie, ludziom zgotowali ten los" |
też nie mam zamiaru się zagłębiać w ten temat ponieważ na temat wiary, religii, kościoła zdania są podzielone i każdy ma swój punkt widzenia.
I nie zaczynaj mnie obrażać na co choziłem a na co nie bo ja w stosunku do Twojej osoby tego nie robie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
cenie to, że nie rozkręciliśmy "grandy" w tym temacie :) Godnie napisałeś, że nie czas/miejsce na takie dyskusje...szanuje to i przychylam się do tych słów. pozdro Jakby nie patrzeć tragedia się wydarzyła [i] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |