![]() |
Jak ktoś chce malowac to prosze bardzo:p Ja nie mam tyle cierpliwosci i precyzji
bede mial niepomalowane chyba albo kogos poprosze mam kumpli co graja w warmlotka zeby mi maxneli co ciekawsze fiurki |
mi sie wydaje ze te karty nie sa normalnej wielkosci tylko troche mniejsze, tak ?
robia do tego koszulki ? wlasnie doczytalem ze tam jest 136 figurek !! przeciez to ze 3 miesiace malowania !! |
za gre tylko 297zł:p Ale jak sie cche kupić jeszcze 500koszlek na karty zeby sie nie zniszczyly to wychodzi 400zł
|
400 zł za gre planszową troche drogo ||
|
Ale raczej dodatki nie wyjda sobie od tak zaraz?
Czyli mamy czas na zebranie kasy:) |
juz sobie wyobrazam ceny i ilosc dodatkow, a beda na pewno.
mysle, ze w 1000 za calosc sie nie zamknie. |
Jak to nie ma WoWa w polsce? A rebel to niby co sprzedaje?? Obliczylem ze na wowa cza miec 400zł Bo tak gra prawie 300zł i jeszcze cza kupić 500koszulek foliowych na karty zeby sie nie zniszczyly:D Juz wyslalem zamowienie dojdzie do mnie oo świętach:)
Oj bedzie sie dzialo |
Cytat:
|
kurcze wyglada fajnie, sciagam sobie instrukcje, poczytam i zobacze jak sie w to gra.
szkoda, ze figurki nie sa z metalu. |
Ja zamowie WoWA w styczniu bo ma stanieć:) pdeło robi wrażenie ahhh nie moge sie doczzekać:)
|
no własnie zastanawima sie nad jakas gra do sesji :) nie wiem co wybrac :)
|
na Allegro bylo ostanio ale ajpewniej w Epiku:)
sorka ze tak pozno odpowiadam ale teraz ten topic dopiero znalazlem PS WoW już jest:D PS2 http://www.rebel.pl/product.php/1,37...oard-Game.html |
Cytat:
|
Dooma 3 człowieku figuri poteor broni wszystko jest:D Gra sie super na jedna misje masz praktycznie nieskończoną mozłiwosc kombinacji ustawień potworw i broni:D
|
nie grałem musiałbym spróbwać ale Dooma?!??!?
|
A grałeś w Dooma na planszy? Tez super sprawa kumpel to ma gralismy kilka godzin dziennie w wakacje:D
|
już słyszałem o tym ponoć zarąbista sprawa :) zobaczymy :)
|
WoW na planszy:D
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=21967
Dla mnie bomba. Ja lubie takie gierki zwłaszcza na planszy...:D Jeszcze teraz sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne kilka Sesji D&D z kumplami....snifff |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22. |