![]() |
Cytat:
A w samym temacie się nie wypowiadam, bo generalnie jestem przeciwnikiem przedmiotowego traktowania kobiet. Nawet w żartach.. |
już 12 osób postawiło na ostatnią pozycję :D
mnie to obojętne. ważne, żeby dziewczyna miała w sobie "to coś". ps. wiadomo natomiast, że faceci to typowi wzrokowcy i w pierwszej kolejności wyłapują te najbardziej cycate bo jest to zakorzenione u nas głęboko w podświadomości. |
Ja tam jestem akurat zwolennikiem brunetek. Chociaż jeżeli dziewczyna ma "to coś" to może mieć i inny kolor owłosienia (na głowie też :D )
|
zawsze mnie pociagaly "natural redhead" ale grunt zeby byla ladna
inteligencja liczy sie dopiero jak sie z nia trzeba gdzies pokazac :D ale wtedy jest wazniejsza niz wyglad sumujac: Zona jest piekna szatynka :) |
Cytat:
|
niezapomina to się dziewczyn z biustem 6 :szczerb:
nikt takiej nie zapomni i nie zapamięta jakiego koloru miała włosy || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
gdzie ty dokałdnie mieszkasz ? ;) |
tylko raz bylem z ruda, i nigdy juz jej niezapomne...
|
A gdzie opcja mądre?? Bo takie są najbardziej sexi. Zaliczyć durną blondi czy brunetkę to żadna sztuka, nawet nie trzeba się za bardzo starać. Co innego, jeśli chodzi o kobiety inteligentne. Trzeba naprawdę się postarać. Tylko, że niestety coraz więcej ludzi idzie na łatwiznę i nie ważne, z kim aby było. Tak wiec mój pełny szacunek dla kobiet inteligentnych, a laseczkom w mini i dekolcie do pasa mówię zdecydowane NIE (chociaż cieszą oko), one są po prostu żałosne. Nie mają czym zaimponować to wystawiają dupe i piersi na publiczny widok. żadna sztuka taką suczkę mieć, zero seksu w nich, bo to co najbardziej pobudza zmysły jest ukryte.
Pozdrawiam pijany 47 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:)
Cytat:
edit:a czemu uwazasz ze to moje wymiary?? |
@malaczarna mierzyłaś się przed chwilką ||
Wracając do sondy to ja lubię brunetki mądre, wysokie i smukłe || |
ja uwazam ze ciemne brunetki(naturalne) o wymiarach 160cm wzrostu,45kg wagi, 89cm w biuscie, 60cm w pasie i 90 w biodrach sa najlepsze we wszystkim, a do tego inteligentne:):) takie male czarne:)
|
Cytat:
|
blondynkom o ile wiem brakuje genu mądrości z stąd są takie elastyczne:D:D
|
Blondynki bo sa uległe i te co znam są fajne bardzo są elastyczne - a takie lubie :D
|
brunetki rządzą :D ale ostatno ostro coś mi się poprzestawiało i staram się nie wybrzydzać, szatynki i blondi też potrafią być fajne :P a rude wpadają mi w oko tylko jak się nawale :fiu:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki za zainteresowanie.
zastanawiajace jednak, że 8 osób zaznaczyło ostatnią odpowiedź :hahaha: ej, chłopaki chłopaki... :D |
Cytat:
|
Aby nie łyse.:)
|
gołe
(ozylem pl litery zeby nie bylo watpliwosci). |
Cytat:
|
U mnie nie ma określonego typu :nie:
Zależy od konkretnej dziewczyny :taktak: Nie patrze tylko na kolor włosów, ale i na usta, oczy... wiecie o co chodzi :D Ale tak ogólnie: 1. Szatynki 2. Brunetki 3. Blondynki |
Czemu nie ma czarnych? (chodzi o włosy :D)
|
Cytat:
jak zabrakło ostatnia :D sam wybrałem szaty(a)nki ;) - moze i dlatego taki głos w ankiecie w smietniku ;) |
Cytat:
Kiedyś latałem za taką blondyneczką, próbowałem ile mogłem i... kapa :P Nie udało się :P A w ankiecie zaznaczyłem brunetki, bo... bo tak :P |
W ankiecie "Jakie lubisz laski?" zabraklo jeszcze jednej odpowiedzi: "łatwe", dlatego dlugo nie moglem sie zdecydowac i wybralem blondynki, bo ona sa zazwyczaj "latwe" ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
własne i tylko własne...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
dżagi lubie :)
to zależy :) ale na pewno ciemna karnacja, zadbana, dobrze ubrana i fajne buty. co do włosów blondynki, brunetki. Nie mam określonego typu, po prostu musi się podobać. np. |
Każda kobieta , któa ma pukładana dobrze w głowie, jest myśląca logicznie, jest na swój sposób piękna. Nieznoszę kobiety głupich, epatujących *****izmem, kombinujących. Ja akurat blondynek nieznoszę wszystkie na jakie trafiłem, były beznadziejnie głupie, tempe,z kolei brunetki są z reguły opanowane myślące trzeźwo, ale też chytre:)
|
Myslałem, że "głębszy" temat a okazało się, że "po (niejednym) głębszym" ;)
A co do tematu: brak wniosków - wciąż zbyt mała próba statystyczna, badania w toku :> |
rude jest fałszywe...mam koleżankę rudą....i jest piekielnie dwulicowa....
|
widze ze na rude tylko ja zaglosowalem :D Mi tu brakowalo jednej opci: ze lubie wszystkie bez wzgledu na kolor wlosow , oczu, skory czy czego tam jeszcze :D
Pozdrawiam Darek |
Ech... jedziecie stereotypami, a tak naprawde kazda kobieta jest inna. Dla mnie liczy sie wlasnie to "cos" - zeby mozna bylo z nia pogadac o wszystkim, w koncu jak mamy ze soba spedzic cale zycie to raczej nudzic sie nie mozna ;-D.
|
a ja gustuje tylko w brunetkach :) jakos do blondynek nie mam przekonania i nie chodzi tu o jakis mniejszy iloraz inteligencji, bo kazdy jest inny :) ja po prostu wole dlugowlose brunetki :)
|
Cytat:
|
Brunetki... troszke mniej, ale takze, blondynki :D. Chociaz wg mnie wlosy to jeden z najmniej waznych szczegolow ;)
|
Cytat:
|
ogólnie włosy sie nie liczą :) liczy sie to "coś"
|
Brunetka z czarnymi oczami 1,80 wzrostu, niższa ode mnie o 10 cm...ideał kobiety::):)))))))))) moja żona:D:D:D
|
Cytat:
PS. Zawsze można się przefarbować ;p PS2. Jak byłes z nią 7 lat, to dopiero po 84 miesiącach uświadomiłeś sobie, że jest iditoką. Ogólnie, zapłon noworodka :) |
Cytat:
|
Osobiście, blondynki. Chociaż szatynki są równie fajne ;p
|
mmmmm nie mialem jeszcze tylko blondyki
i ogolnie moge spokojnie stwierdzic ze kolor wlosow nie ma zadnego znaczenia... |
Mi tam sie podobaja brunetki i nieliczne blondynki i jeszcze bardziej nieliczne szatynki :P
A rude mi sie nie podobaja poniewaz wydaja mi sie falszywe :| |
Witam!
Bo tak naprawde to nie brzydkich kobiet... czasami tylko wodki brak :D |
4 piwo, a wiec brunetki, blondynki, rude, czerwone, zielone sa piekne :piwo:
p.s. chcecie pogadac o "blondynkach" wlascie na czata :) |
Witam!
Ja lubie... swoja :) A tak ogolnie to kolor wlosow nie ma znaczenia - sa wazniejsze rzeczy, no i to "cos", o blysku w oku juz nie wspomne :) Tylko zeby to nie byly ****iki poslanki B. |
ja? pol litra na lebka i tyle.
z zalu, ze przuszlyu same kupy i trzeba beszie pojechac na recznym jakis czas :| |
Cytat:
|
woitas cos ty pil? :D
|
Jakie lubicie dziewczyny
jak w temacie.
ciekawy jestem awaszych iopiniii :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:46. |