![]() |
Temat sprowadził się już tylko do jednego - wzajemnego obrzucania błotem. Nie wnikam, słusznie czy też nie...
:gerda: edit: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wiesz, nic do Ciebie nie mam, ale nie znoszę, jak ktoś się prosto w twarz napierdala z mojej inteligencji.
1. Piszesz, że nie masz rodziny (taki biedny, samiusieńki na tym świecie). Potem szpanujesz jak to dobrze jest mieć tabuny prawników w rodzinie. Teraz straszysz siostrą prawiczką - chętnie się z nią spotkam (choćby w sądzie) bo lubię kontakty służbowe na stopie oficjalnej. 2. Do prokuratury szeroka droga - powodzenia. 3. Skoro odebrałeś 95% paczek, to znaczy, że musiałeś ich dostać przynajmniej 20 (albo wielokrotność). Ile z nich było za pobraniem (czytaj ilu znalazłeś naiwnych, którzy zamiast zainwestować w fundusze inwestycyjne, giełdę czy nawet konto bankowe kredytowali Twoje wydatki)? 4. "zamiast poczekac 14 dni tyle ile paczka może leżeć na poczcie naciskacie" - ja się nie dziwię. Ja za pobraniem nie wysyłam (to po pierwsze). Odebranie paczki, jak dla mnie, to max 2-3 dni robocze po awizo. Ale to nawet nie o to chodzi ile zajęło Ci odebranie paczki. Problem polega na tym, że mówisz, że odebrałeś paczkę wielokrotnie, a dalej nie jest odebrana. Czy wiesz, jak to jest zdefiniowane w słowniku języka polskiego? 5. "bezpodstawne obelgi mogą zaowocować moją ripostą" czekam z niecierpliwością i drżę z obawy ;). 6. "Drzecie się o loczka paczka odebrana, i w czym problem, " nie wiem jak inni, ale mnie ruszyły ściemy. Czy napiszesz, że nie pisałeś, że odebrałeś? 7. "jak chcecie to dam wam historie moich zakupow z komputronika, " AFAIK nie wysyłają za pobraniem, więc ich dokładnie drze, czy i w jakim terminie odbirzesz - więc to żaden argument. 8. "To ze musze zapierdalac po 20 godzin na dobe aby wsZystko wyprostowac " To przykre, że zrobiłeś sobie takie bagno i nie potrafisz sobie zorganizować pracy/życia. Ale co to kogo obchodzi (poza świętą Teresą)?? 9. "nieoznacza ze mam w dupie wielu ludzi." dokładnie to oznacza. 10. "pojutrze bede na poczcie i wysle," ale..., ale umowa...., umowa??....umowa... || 11. "niedość że nieuszanowaliscie zasad, " jakich zasad? Twoich, prywatnych? 12. "to jeszcze bezpodstawnie obrażacie mnie na podstawie 2 przypadkow," skokro są aż dwa przypadki - to już jest nie tylko uzasadnienie, ale nawet recydywa. 13. "lepiej jest wyluzowac poczekac ustawowe 14 dni" do werdyktu - zacytuj może siostrę prawiczkę (sporo się zmieniło od czasu telefonów, gdzie nie miałeś wogle rodziny, a potem objawił się schorowany dziadek) i podaj tę ustawę nakazującą czekać 14 dni ;) 14. "po za tym nikt niezna sprawy dlaczego na allegro zrobilem blad" czyli standard - opisując tu temat naściemniałeś i nikt niezna, dlaczego zasnąłeś i zostałeś okradziony z tych telefonów? Czy może chcesz sprostować (podobnie jak z rodziną) że coś było inaczej, niż wcześniej opisałeś? 15. "odpokutuje za to jak prawdziwy facet " co za ambicje. Nie obrażaj proszę prawdziwych facetów - pozostań u siebie, w krainie baśni. 16. "macgyvera o bana prosbe" POPIERAM. To już nie jest śmieszne. Mam dosyć kpin z mojej inteligencji. A jeszcze bardziej mam dość inwektyw. 17. "ize nazywam zona bo 12 bedzie moja zona" czy to na początku to imię? Przy takim podejściu nie zdziwiłbym się, gdybyś usłyszał "nie" pod ołtarzem. 18. "to dla niej zrobilem na allegro wala" ale mnie palce świerzbią, żeby skomentować takie stwierdzeni człowieka bez skazy, któremu stawiamy bezpodstawne zarzuty. Ale znowu na mnie naśle siostrę i zrobi wycieczkę do prokuratury. Powstrzymam się - NO COMMENTS. 19. "odcierpie swoje oddam ludziom co do grosza" ROTFL. Faktycznie uczciwość jest dla Ciebie takim cierpieniem? Biedaku. " bo mam zasady" Jakie są te zasady - wydymać innych dla dobra własnego i niedoszłej małżonki? 20. "zlozylem z iza sprawe w prokuraturze na tescia w koncu ja tez jestem faetem " TEŻ? To ta nieszanowana, pisana z małej litery Iza to TEŻ facet? MSPANC |
Heh...
Zawzse twierdziłem ze ten koles jest mało dojrzały umysłowo. Nigdy nic nie rozumiałem z jego wypowiedzi na tym forum. Człowiek z problemami umysłowymi i tyle. Tak twierdziłem, twierdzę i BĘDĘ twierdził. Ja bym mu już dawno bana wsadził. Zwłaszcza za podpis pod avatarem. Cieć i tyle... PS. Wali mnie memorando czy dostanę od Ciebie negatywa. I tak to nic nie będzie znaczyło. http://img378.imageshack.us/img378/8746/memo7en.gif |
Cytat:
|
Cytat:
Ten Twoj glekot mial byc chyba usprawiedliwieniem, ale nic z tego. Nie wierze w to. Jesli nie powstalby ten temat to na pewno bys tej paczki nie odebral. |
Cytat:
ja jednak wole gotowke niz przelew || |
ty nikogo nie pograzysz pokazujac skany - pokazesz tylko ze nie klamales
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A to ciekawe... no nic podam ten nr konta...zobaczymy :>
|
dla mnie i tak jestes zlodziejem oszustem i kanalia, i recze ze spotkamy sie napewno.
|
Cytat:
@memorando - kogo to obchodzi? nie dajesz rady to nie obiecuj i nie kłam. |
Cytat:
powiem szczerze, że nawet nie zamierzam tego czytać. chłopie, nie wiem czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak znaki interpunkcyjne. |
memcio wiesz - nie o to chodzi
- wchodze na forum i pisze ze ni bedzie mnie tydzien, dwa, trzy miesiac, dwa i jest po sprawie - jesli nie odebrales paczki to nie mow ze ja odebrales bo jest to conajmniej nie na miejscu - napisales mi na pw ze karte wyslales a wystarczylo napisac ze wysle w ciagu x dni i po klopocie - nie wnikam w twoje prywatne sprawy bo tylko twoje sprawy i mnie i reszte forumowiczow powinny za przeproszeniem gowno interesowac bo co prywatne to prywatne wkoncu - nie mow ze chcesz bana tylko mow co robisz zeby nie bylo ze oszukujesz, klamiesz, mataczysz czy jak to ktos chce nazwac i wszyscy beda zadowoleni tyle z mojej strony :piwo: |
Jakoś twoje tłumaczenie do mnie nie trafia :nie:
A jeśli nie masz czasu to odpuść sobie "interesy" i nie wkurzaj ludzi |
Cytat:
|
1. groźby karalne siwy mw jak chcesz pojade do prokuratury kolego milo cię potraktuja do 2 lat wiezienie
2, paczke odebralem kolegi loczka jak i 95 % prZesylek wysylanych z forum 3. jedna paczka nieodebrana to siwego mw 4, zamowilem dnia 10.10.2005 plyty dvd w wiekszej ilosci niestety przez 7 dni proline niewysylal dlatego zadZwonilem niestety dopiero wyslali w tamtym tygodniu niech kolega oktawian da numer konta.Uprawiacia chamówe wszyscy zamiast poczekac 14 dni tyle ile paczka może leżeć na poczcie naciskacie, jęczycie a mam zasady jak ktoś jest nachalem to czeka takie mam zasady. po za tym lepiej uważajcie co piszecie bezpodstawne obelgi mogą zaowocować moją ripostą. Drzecie się o loczka paczka odebrana, i w czym problem, jakiś facet wysylal mi pamieci z forum odebralem jestem wirygodnym kupcem jak chcecie to dam wam historie moich zakupow z komputronika, faktur stos z proline, To ze musze zapierdalac po 20 godzin na dobe aby wsZystko wyprostowac nieoznacza ze mam w dupie wielu ludzi. Ksorki ale po prostu niemam czasu na nic wysle te karty jak znajde czas, pojutrze bede na poczcie i wysle, mzam do odebrania stos poleconych, niedość że nieuszanowaliscie zasad, to jeszcze bezpodstawnie obrażacie mnie na podstawie 2 przypadkow, z tego jeden owszem wynikl z mojej winy bo mialem przeprowadzke i nieodebralem plyty od siwego, moj blad jak chce moge dac mu za wysylke te 20 zeta na konto, ale czasem lepiej jest wyluzowac poczekac ustawowe 14 dni zanim sie wyda werdykt po za tym nikt niezna sprawy dlaczego na allegro zrobilem blad a oceaniacie owszem odpokutuje za to jak prawdziwy facet ale to nieoznacza ze macie prawo oceniac czlowieka tylko na podstawie jakichs miernych przeslanek niezrobilem loczka w konia siwemu moge dac przelew za wysylke wystarczy tylko napisac na pw ale widze ze na tym forum lubujecie sie w burdach dzisiaj napisalem do macgyvera o bana prosbe mam dosyc waszych *****izmow i kasliwych uwag zachowujecie sie jak wsciekle psy tylko potrficie rzucac we mnie kamieniami a sami niewidzicie swojego *****izmu, ize nazywam zona bo 12 bedzie moja zona, to dla niej zrobilem na allegro wala wtedy albowiem prawo polskie osoby ktora zneca sie nad corka i jej matka nie zamknie dopiuerdla dopoki ta nie zabije albo nieuszkodzi, nieznaliscie sytuacji owszem mam siostre prawniczke ale ona dalej olewa mnie i nie chce pomoc tescia z iza podalem do prokuratury po 16 miesiacach uzerania sie szukania dla niego jakiejs drogi wyjscia niestety odcierpie swoje oddam ludziom co do grosza bo mam zasady niestety wtedy w grudniu byla inna sytuacja tesc alkoholika itp itp, niemozna oceniac czlowieka z miejsca trzeba tylko wyluzowac otrzezwiec zapomniec o przeszlosci. niewybiera sie tescia to rzecz nabyta niestety... i postarajcie sie raz patrzec na to wszystko inaczej wiem jak was w****iac ale nie robie tego staram sie bynajmniej to ze z braku kompa i czasu wynikla ta sytuacja to przepraszam. paczka jest na 10000 % odebrana. niewysypiam sie od pol roku bo musze wszystko poukladac aby zaczac zyc bez przeszlosci i bez problemow. dopietro po 16 miesiacach sluchania grozb karalnyvh rzucania sie na mnie zlozylem z iza sprawe w prokuraturze na tescia w koncu ja tez jestem faetem i niemoge kazac izie patrZec zle na ojca ona sama musiala do ytego dojrzec najlatwiej jest ukamieniowac nieznajac sytuacji przyznaje przegiaem ale glownie z braku czasu napietego harmongramu zycia problemow rodzinnych itp itp itp itp |
Memorando postanowil dzisiaj odwiedzic forum i przy okazji odplacil sie negatywem za negatywa, hehe.
http://img313.imageshack.us/img313/8029/memo8jq.png |
Cytat:
|
Cytat:
Walna Ochrona Wachocka ?? |
Cytat:
|
Cytat:
Ja do memcia nic nie mam. No chyba, że mam się obrażać za "dziadka" kiedyś na PW. Ale nie obrażam się.:) |
Coś czuję, że siwy się z rychem dogadają na wspólne polowanie... :D
|
Cytat:
|
LOL
WOW i wogole :D |
Cytat:
edit: M = Marynarka W = Wojenna dla nie bedacych w temacie |
no to siwy zawitaj po mnie bo masz blisko ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a co to ktos sie do niego wybiera?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
A może to kolejne reality show z udzialem kaskadera Memorando ?
|
Cienki czy nie, na razie chce kupić samochód. :mruga:
|
Cytat:
|
...a memcio knuje... :>
|
Akcja się rozwija jak w brazylijskiej telenoweli... :D
|
Cytat:
|
Cytat:
w listopadzie wybieramy sie w dziewieciu busem do szczecina na przysiege, wiec na 100% nie omieszkam tego palanta odwiedzic, mam nadzieje ze ma blisko na pogtowie (( bo nie recze ze siebie i paru moich znajomych. ps. @Loczek daj mi na PW jakiws namiary na GG lub skapa do Ciebie |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=55968 |
Cytat:
Wracajac do tematu glownego: Dajmy memciowi okreslony czas, np 7 dni, aby wszystko "wyjasnil", uregulowal, a jesli nie to dac mu :banan: aby nikt inny nie zostal juz przez niego poszkodowany. A swoja droga okazuje teraz, ze wiecej osob mialo z tym typkiem nieudany interes i zadna z tych osob nieopisala tego na forum? Dlaczego? EDIT: Niech jakis mod zmieni nazwe tematu na nazwe bardziej odzwierciedlajaca sytuacje. |
Cytat:
i tu sie z toba nie zgodze bo temat byl o tym jak mozna ufac czlowiekowi ktory walki na allegro zrobil bo wtedy jakos chcial chyba cos kupic lub sprzedac |
dziwie sie, ze mu ufaliscie. jego wypowiedzi i zachowanie byly delikatnie mowiac dziwne.
jak kogos oszukal to zgloscie to na policje, a nie pytlujecie. |
Cytat:
Pamietam bardzo dobrze wpadles kiedys ni z tego ni z owego, to byl okres jak memo wrocil po raz kolejny i zachowywal sie w miare normalnie (jak na siebie), a Ty nagle zaczales mu wywlekac jakies stare sprawy (w ktorych robil z siebie durnia, ale nie oszukiwal materialnie) w oddzielnie zalozonym temacie. Takze nie rob z siebie teraz obroncy ucisnionych, bo tamten temat byl po prostu dennym obrazaniem memo i nie sluzyl napewno temu co ten temat w ktorym mamy jasno, rzeczowo przedstawiona realna sytuacje. Jezeli chodzi o obrone memorando, to nie mam zamiaru go bronic, tylko glupota nie moze byc narzedziem do walki z glupota. Ja uwazam ze po takiej akcji (ktora jak widac sie powtorzyla) memo powinien bezwarunkowo i bezwzglednie poleciec. Sposob jest. |
A może on na poczcie pracuje w jakimś oddziale, który mają zamknąć i sobie sam pracę nakręca, tak jak pamiętny strażak który podpalał lasy aby mieć co gasić :D
|
Cytat:
|
Cześć ... opowieści o niechcianej paczce.
Na ogół nie piszę o swoich sprawach publicznie, jednak to co się dzieje dotyczy wielu z Nas. Więc zaczynamy... Zadzwoniłem wczoraj wieczorem do Pana Karola. Chciałem w końcu się dowiedzieć czy jest szansa na to, że paczka adresowana do niego w końcu znajdzie adresata. Zapewnił mnie, że paczkę odebrał. Ale wymknęło mu się z ust "Nawet gdyby paczka do Ciebie wróciła..." W tym momencie przerwałem. Spytałem się czy oby na pewno odebrał tą paczkę ?! Po raz drugi zapewnił mnie, że odebrał ! Zaraz była nagła zmiana tematu. Bo to Poczta, bo to szczeciński oddział poczty, a to nie widział awiza... itd. Pan Karol wytłumaczył mi o co chodziło z Siwym. Cytuje: "Ja go chciałem po prostu sprawdzić". Potem były inne tamaty. Próby ataku na moją osobę, tendencyjne pytania... Jeszcze trochę i wyszłoby, że to ja jestem winny razem z cała Pocztą Polską. W miedzyczasie postraszył mnie, że mógłby zrobić tak, że odebrałby paczkę w ostatni dzień... Na tym rozmowa się zakończyła. Wstałem rano, zjadłem sobie śniadanko i... Wykręcam numer do zaprzyjaźnionej Pani naczelnik z oddziału nr. "Szczecin 27". Przedstawiam się, mówię krótko o co chodzi, a Pani mówi "chyba ma Pan problem" - paczka jest dalej u nas ! Panie Karolu Adamie Kępiński wiem, że Pan to czyta ! Już mi nie zależy na tej paczce ! Niech ona do mnie wróci ! |
Cytat:
Rycho ty jestes ze Szczecina wiec masz rzut beretem do Memo, mozesz dla Loczka podjechac i zapytac sie co go stresuje wobec poczty i jego przesylki? :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ślubów też udzielają? |
Cytat:
|
Cytat:
To nie nowość. |
Cytat:
Stacji benzynowych i marketó mamy pod dostatkiem, gorzej wygląda sprawa na autostradzie, gdzie na odcinku 160 km nie ma ani jednej :( To samo tyczy się marketów - ale to pewnie do czasu. W najbliższych miesiącach otwierają jeden z największych marketów w europie prawie w centrum Katowic - Sielesia Center. Fenomen na skale światową - będzie tam nawet kapliczka :) |
Cytat:
Dziś tankowałem w Schellu za 4,29. A ta autostrada za jakie pieniądze? Podobała mi się obwodnica Śląska normalna drogą, ale drugi raz nie trafiłem na nią. Zaliczyłem k....skie Katowice w godz. szczytu. A sikać mi się chciało jak (same kropki). Kto wpadł na taki pomysł, żeby 400 hipermarketów umieścić w jednym miejscu? Nawet kilka pasów w jedną stronę nie daje rady.:) |
Cytat:
-edit- Już nie musisz po płytach zasuwać. Dzisiaj otwarcie A4 :D :piwo: |
Cytat:
Może będzie mi się opłacało pojechać tankować do Zabrza.:) |
Cytat:
|
Cytat:
a teraz jest jak jest |
Cytat:
Jestem skłonny dać te pieniądze za obejrzenie na żywo "baby z brodą", pierzastych kogucików, baloników na patyku i naszego memcia.:) :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
W tym temacie zawsze miałeś rację. Memorando i interesy z nim są warte tyle, ile jestem skłonny wyrzucić w błoto. Na dzień dzisiejszy to 2,90zł. Jedno piwo.:D |
loczek - dziwie sie, ze zaufales memciowi, choc takich pewnie bylo i bedzie wiecej, bo to odruch bronic tego, po ktorym wszyscy jada
na twoim miejscu na poczcie poprosilbym o wycofanie paczki w momencie kiedy miales na to okazje, gadajac z pania na poczcie, bo sprawa, ze tak powiem 'nie rokuje' a co do memcia jeszcze - epopeja z tym panem ciagnie sie juz 3 rok, za kazdym razem on sie szmaci i robi dziwne rzeczy i za kazdym razem znajduja sie jego obroncy. moze teraz sie odezwa ci obroncy, powiedza cos ciekawego. koles dawno powinien byc stad wyrzucony na zbity ryjek, ale zawsze ktos go bronil i histerie robil. dla mnie memcio jest kims, kto swietnie sie bawi robiac z uzytkownikow tego forum idiotow. i jak narazie swietnie mu to idzie, o naiwnosci ludzka. na przyszlosc nie robcie interesow z ludzmi, ktorzy sa grzeczni, tylko wtedy keidy czegos od was chca, a tak sie memcio tutaj zachowuje... |
Odzyskacie, ja czekałem 2 miechy na płyty i ciągle dostwałem informacje że dziadek chory, autobus się zdupił. W końcu wysłał + 2 DVD+R gratis :D
|
@Legion a mnie to nie smieszy bo stracilem na tym60 zł ;/ których juz raczej nie odzyskam... :|
|
ale przynajmniej jest ciekawie na forum jak memo cos zaczyna kombinowac moze to nie jest wesole dla kolegi @loleczka dla mnie jest smieszne :)
|
:| i wszystko jasne.
|
Do oszukanych przez memo. Zbierzcie się i pojedźcie do niego. A potem....:boks::niepow:
|
To i ja sie dopisze do tematu....
z Miesiac temu było ogloszenie Pana Karola... ze zakupi linuxy... no wiec nasciagalem dogralem co nieco i wyslalem Mu wyszło tego 34 plytki DVD... ja w zamian tego mialem dostac kase... ale wybralem 50 czystych plytek DVD... do tej pory ich nie widze.... ponad to koles caly czas mnie zwodzil ze jutro wysle , jutro... itd. potem nie mialem neta przez pare tygodzni ale caly czas sie przypomnialem.... przestal sie juz odzywać na gg :> Do Pana karola : CZALY CZAS CZEKAM NA PLYTKI :> :| :D ale jak sadze sie nie doczekam... mam nauczke na cale zeycie zebym wiecej nie robil z nim interesow... |
Cytat:
Dla mnie temat może wylądować nawet w śmietniku, ale pod warunkiem przyklejenia. Może już wtedy 2 x zastanowi się ktoś, zanim wpadnie na pomysł bronienia osoby, która już wiele razy dowiodła, że nie można jej pod żadnym pozorem brać na serio, a tym bardziej ufać. |
Szykuje się nam kolejny program z cyklu: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... :niepow:
|
dam wam dobrą radę na przyszłość: zanim zaczniecie z kimś robić interesy, postarajcie się w miarę możliwości conieco o nim dowiedzieć.
jest wtedy szansa, że unikniecie niepotrzebnych kłopotów. |
dajmy mu jeszcze czas
moze odebral:) |
To jest po prostu kretactwo i robienie uzytkownikow w konia. Za to powinien byc ban. Tym bardziej ze to nie odosobniony przypadek i nie po raz pierwszy :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj znowy się zaczyna z memo ... już raz miał banana to poco było odbanowywać ???
|
... ludzie, litości, a może memcio miał trudne dzieciństwo, piekło w przedszkolu, do szkoły pod górkę (niepotrzebne skreślić), może jeszcze terapia nie zakończona || :| :blee:
|
Cytat:
Zreszta "delikatnie" pytalem go kiedys co znacza jego podpisy: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...6&page=5&pp=10 |
"Żona" to może jakaś ksywka jest ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kiedys sprzedawalem plyte z prockiem,w dziale kupie/sprzedam i oczywiscie nie kto inny jak Karolek byl nia mocno zainteresowany, po podaniu konta pieniadze oczywiscie wplacil, tylko ze do dzis one nie doszly :respect: 8 ) , wczesniej wyslalem mu paczke z kilkoma rocznikami KSwiata, za zaliczeniem, mial zaplacic tylko za koszty wysylki, ale paczka doszla do mnie zpowrotem. Z notka ze nie ma takiego adresu, oczwiscie Karolek zaklinal sie ze adres jest jak najbardziejh poprawny, i nie wie w czym problem, stracilem wtedy na koszta wysylki ponad 20zl. Dla mnie to ostatnia łajza, kanalia, oszust i hosztapler, nie warty nawet strzalu, mowie to oficjalnie, i moze mnie nawet za to pozwac do sadu, mam to gleboko w dupie || |
ale od 24 od 3 w nocy go nie ma
pewnie czyta jako niezalogowany albo juz dziala z innego konta :) a za pobraniem wysylam tylko jak ktos najwpierw na to wplaci pieniadze |
to zawczasu idź do apteki po jakieś tabletki na uspokojenie, bo ręczę, że na pewno będziesz :D
chyba, że memcio będzie wstyd i w drodze wyjątku paczkę odbierze :hahaha: |
Witam.
Nie piszmy dziwnych scenariuszy :) Mam nadzieję, że Pan Karol odbierze paczkę. Byłbym zadowolony. Bardzo. Jeśli natomiast paczka do mnie wróci, przepadnie mi 14,40. Niby żaden pieniądz ale... Jeśliby jeszcze poczta policzyła mi za wysyłkę ze Szczecina do mnie to będę "zły". |
więc co proponujesz?
|
Jeżeli wysyłasz paczkę z miasta X do miasta Y w cenie 14,40zl, gdzie koszta dodatkowe zawarte w cenie, czyli pobranie i wplata na zwykły przekaz bankowy to prawie 8,00zl a reszta czyli około 6,50zl to opłata zasadnicza co daje razem około 14,40zl, wiec jak paczka wróci z powrotem z miasta Y do miasta X, to będziesz musiał dopłacić opłatę zasadnicza 6,50zl za odesłanie, poczta nie dolicza pozostałych opłat, nalicza tylko za opcje podstawową.
Dlatego ja unikam jak ognia wysyłania za pobraniem. |
co za koleś z tego "Memorando", masakra... ale dobrze wiedzieć że ktoś taki jest i trzeba na niego uważać jak się jeszcze wogóle pojawi na forum...
|
Cytat:
|| |
Cytat:
|
A ja myslam ze 1 raz w zyciu dostane cos za darmo ;) no wiem za darmo najlatwiej dostac w ryja :)
|
Cytat:
|
uwaga na nowe konta bo pewnie new member bedzie jakis ciekawy :D
|
no jeszcze pksem wysle kase :haha:
|
Cytat:
|
Cicho bo was do sądu jeszcze pozwie :D:D:D:D
|
jeszcze nie wymyśłi? Memo odezwij sie :)
|
Nic dziwnego, że mu konto na Allegro zablokowali...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:15. |