![]() |
Najwolniejsze forum w polskiej sieci
wpadł mi do głowy pomysła zrobienia takiej oto ankiety.
ktore waszym zdaniem z w/w forów dyskusyjnych w polsce ma najgorzej zoptymalizowany kod, oraz jest najwolniejsze? zapraszam do głosowania :hahaha: |
Hmmm woitas ... czy mi tu czegos nie brakuje? Jest przeciez wolniejsze forum od tych ktore podales .... Dopisz jeszcze FORUM CDRINFO!!
|
eh, faktycznie.
wobec tego proszę modków o dodanie jeszcze tej jednej pozycji :D |
Eeee.... Przecież nie jest to najwolniejsze forum... 12 minut na stronę to jeszcze nie tak źle :D
P.S. Dopiszcie do ankiety jeszcze Cdrinfo, bo zapomnieliście :) |
na proxy chodzi troche szybciej :) [thx for gallus]
pozdro ;) |
Już nie chodzi szybciej na proxy.
Zagłosowałem na to najwolniejsze. :mruga: |
miałem wielki dylemat, między odpowiedzią na drugi i trzeci wariant, strasznie się męczyłem, kosmicznie trudny wybór :O :O :O,
wojtas, nie wymyślaj na przyszłość tak trudnych ankiet :wow: :wow: :wow: |
Nie mówcie ,bo teraz chodzi normalnie strona ;)
Moze jakis chwilowy zwis :) |
Cytat:
|
Ja bym powiedział bardzo długa chwila która coraz częściej wystepuje :)
|
Podajcie adres do forum "INNE" to sprawdze :D
Oby to "INNE" bylo wolniejsze, bo inaczej faktycznie pieroński zgryz mam i trzema pierwszymi opcjami ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
dajcie chwile do namyslu, nie wiem co wybrac :|
Czy pytania sa podchwytliwe? |
od kilku dni probowalam co kolwiek tu przeczytac ale po 20 min logowania sie rezygnowalam:( wiec dzis zaglosuje na....ciezki wybor
|
Może teraz jest najwolniejsze ale na pewno najfajniejsze :)
Ja staram się jakoś pomóc stałym bywalcom, Sporo osób (tak jak i ja) jest uzależniona od CDRinfo. http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=85 Przetrwajmy te ciężkie chwile razem . A jak się polepszy to też będziemy razem :) Bo się przekonwertuje i będzie git :) 8 ) |
jak zwykle, rozwalił mnie poczuciem humoru :D
thx woitas |
Forum CDRinfo.pl chodzi źle, ale Forum CDRinfo.pl to chodzi tragicznie.
więc nie zgadzam się z waszymi głosami - są tendencyjne, nieobiektywne i stronnicze. |
Wolne czy nie, i tak stali bywalcy znajdą sposób, by tu być. :taktak:
|
Cytat:
Już jest trochę lepiej, rano czekałem po 10 min na stronę główną forum, teraz tylko 30s. |
Nawiasem mówiąc to były wolniejsze, inne polskie fora ;)
|
Cytat:
|
hmmm no comment
ok. 22 - pierwsze proby wejscia w ten topic 1.46 - udalo sie :| samo za siebie swiadczy na co zaglosowalem |
Chm dziwne bo mi forum chodzi teraz w miare normalnie i chodzilo juz tak okolo 00:00
|
no to już teraz widzę! :wow:
@Bartez nam nałgał, że będziemy musieli na poprawę czekać nawet 48 godzin :O no chyba, że jeszcze coś się spartoli :P |
Wybieram bramke drugą z napisem forum.cdrinfo.pl :D
PS Gdzie jest haczyk pomiędzy pierwszą, a trzecią opcją? oO |
może i forum chodziło by szybciej, ale jego kod jest tak zaśmiecony, że wszystkie operacje trwają średnio 3x dłużej niż powinny :D
ps. jak narazie forum cdrinfo.pl prowadzi :P |
Cytat:
Eee, czy 15 błędów w XHTML 1 to tak dużo, że powoduje to trzykrotne spowolnienie działania forum? Nie przesadzajmy ;) No ale żeby nie było, że nic nie robimy, to za moment forum będzie XHTML 1 Valid ;) |
Cytat:
Moze zamiast naprawiac to caly czas psujecie :D |
Cytat:
|
Cytat:
poprostu w operze kilkasz PPM i dajesz "sprawdz poprawnosc" (zaznaczam ze nie sprawdzalem glownej strony, tylko na tej stronie) |
Cytat:
2. Jest kilka validatorów - stąd moje pytanie. Na tej stronie są 72 błędy - validator w3.org. Zapewne nie wszyscy wiedzą, jak działa taki validator ;) Nie jest to oczywiście chlubą, że strona się nie validuje, jednak nie powoduje to strasznych problemów z wyświetlaniem. Mimo to postaram się, żeby strona się validowała za chwilę :) |
@Bartez:
strona glowna forum "choruje" tak: http://validator.w3.org/check?uri=ht...doctype=Inline a strona z zawartoscia tego posta, juz inaczej: http://validator.w3.org/check?uri=ht...doctype=Inline |
Cytat:
|
hmmmmmm....bardzo cieżki wybór, nie wiem co wybrać
chyb zdecyduje sie na CDRinfo ;) |
@woitas - świetny pomysł założyć ankiete o najwolniejsze forum na forum w którym nie mogę przebrnąć do listy tematów bo JEST ZA WOLNE!!! ;)
Od dawna to forum jest testerem speeda mojej "superszypkiej" radiówki BTW. :spoko: Reputa leci, ale bardzo wolno (...tak wolno, że praktycznie się nie porusza ;)) |
teraz smiga szybko ale w weekend strasznie bylo wolno :)
|
Cytat:
:jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze wczoraj strona z tym tematem miala 89 (albo 86, nie pamietam) bledow, a dzisiaj juz 102! |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38. |