![]() |
|
|
Cytat:
Eee... tam lekarz to cienias jest :taktak: , takiemu ksiedzowi na zachrystie kase fiskalna to by panstwo zlatalo dziure i jeszcze by zostalo lol2 |
Taka polityczna chorągiewka...
|
Ilość załączników: 1
Proszę mi pokazać w tym kraju kogoś kto nie chciałby zarabiać więcej ...
Rezydenci słusznie wzięli sobie do serca słowa "ELYTY tego kraju która nas teraz reprezentuje w Komisji Europejskiej w najwyższej randze -Komisarza " Cytat:
Szkoda że ta "ELYTA" nie potrafiła\nie potrafi swoich słów zamieniać na czyn ... W innym kraju takie partie\osoby były by" skończone na wieki " Ale przy takich i przez takie " media-a\-ch i politrukach " są utrzymywane "trupy" sztucznie przy życiu . Załącznik 105147 |
Niech zarabiają, ale niech też pracują. Widziałeś ile czasu przebywa lekarz w szpitalu, kiedy nie ma dyżuru? Pojawia się po ósmej, a znika o 13.
|
I mają rację. No ale âNiech jadąâ, nie?
|
Lekarze rezydenci żądają kasy. Jestem za, kasa fiskalna dla każdego lekarza!
|
Podawali w tv że ma być chłodno, możesz te dwie taczki spalić.
|
Cytat:
|
Ponoć nie ma głupich pytań...
Ja na przykład muszę przeredagować odpowiedź i napisać - piwa mam. Jedna perełka, jeden * Żubr**. Ale wypiję dopiero 26... *czteropak **a |
I co ci tu napisać?
Gupie pytanie, gupia odpowiedź. |
To spytam inaczej.
Piwo macie? |
No własnie siedzę i jestem głęboko przestraszony tą jarowizacją. Coś mi się wydaje, że jestem szczególnie podatny, a jutro ma być zimno...
|
Co tam chłopacy?
|
No bez przesady k***a
Teraz to jedynie komuś zasadzić i czekać, żeby się zjarowizowało. |
Cytat:
Cytat:
|
Możliwe.
|
Prawie przesadził.
|
To żeś wykopał...
|
Ubaw po pachwiny.
|
Niesamowite :O
|
no ubaw po pachy
|
to cos wesołego ??
|
coś jak ogień z dupy
|
ty się nie ciesz :nie:
gaz z rury też przestanie lecieć |
:hmm: skoro tak mowisz:D
|
to wtedy będzie wojna
a wungla już kupić nie idzie... |
Cytat:
|
Cytat:
a na razie z tym ciężko idzie (czas) Jak czołgi ruszą pełną parą, to i o metalach się pomyśli. Taki jest plan. Ja też cierpię bo joomle cały czas w zawieszeniu :smutny: |
Cytat:
|
Cytat:
Znaczy chłopcy z 02.pl działają sprawnie :) Tak czy inaczej , do Mirka się przenoszę jak szybko się da :) |
Już działa! :jupi:
|
Cytat:
Ale koledzy działają :) Jakiś pierniczony magik z 02.pl zwalił bazę mysql , Jak tego nie naprawią do jutra (w zasadzie dzisiaj) to z kopii stawiamy u Mirka na serverze. Kilka postów może zginąć , ale lepsze to niż siedzenie na 02.pl . W zasadzie to już 3-4 miesiące temu miałem stamtąd spierniczać. Ale tak jakoś zeszło :smutny: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Zaglądaj kolego Legionie częściej tu i tam :) Choć może tam zaglądnij za chwilę bo mamy problemy techniczne :smutny: Ale się w ku.....m , ja p......ę ! K...a m.ć ! K.... ! K.... !K.... !K.... !K.... !K.... !K.... ! I kawałek szkła ! Takie coś boli. :smutny: Ale mam nadzieję że problem szybko zniknie :) |
Cytat:
:mruga: |
moze tak byscie zwolnili tempo bo juz nie nadazam z nowymi postami :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
@malaczarna, magiczna liczba postów, wypiję za to! :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej przepić, niż zgubić.:) |
Cytat:
wczoraj wy ja przepiliscie, bo ja pracowalalm:) |
Cytat:
A tu wolno: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...2&postcount=17 edit::Pawelblu mnie.......(niedopowiedzenie) wężykiem, wężykiem...:D |
w smietniku sie przynajmniej zawsze jakas zagrycha znajdzie :fiu:
ale tu tez wygodnie :piwo: |
Cytat:
:piwo: |
imprezka sie tu przeniosla? nie szkodzi - najwazniejsze ze pijemy ||
|
wypłata przechlana w jeden dzień :blink:
cicha woda brzegi rwie :D :P |
Cytat:
|
to się częstuje :) :piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
No ale ze mnie juz choroba wyszła, więc nie odmówię :piwo: :piwo: :piwo: |
dostalam wyplate:) wiec moge polac :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
a gdzie się Andrzeje pochowały:)
|
Dzisiaj Andrzejki wiec trzeba becie cos polac, lecz nie tylko wirtualnie przez internet :mruga:
|
Cytat:
|
ja nie wiem co wy chcecie od wrocka ?
mamy kilka drog i po pijaku zaczynaja wydawac sie proste :> |
Cytat:
ale bawia mnie takie teksty:) dlatego podzielilam sie moja "radoscia i szczesciem":zygi: |
Cytat:
ja propozycje miłosne też dostaje.......od panów też :zygi: |
Cytat:
bardzo mnie to bawi:) z tego co wiem to raczej malo mozliwe, aby ten ktos mial moje foty:) |
Cytat:
Cytat:
Opór materii :\ Nic nie poradzę :podbite: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale podobno było fajnie ! A potem tygodniowy remont mieszkania :ysz: A potem były 19 stki z których już nic nie pamiętam || I kolejny remont :\ Baw się puki możesz ! A dalej jest jescze lepiej :) Bo już nie musisz samemu odnawiać mieszkania , tylko ekipę wynajmujesz :) A jeszce dalej to jest lepiej , bo dziecka są i u siebie imprez 0% :nie: Znaczy rujnujemy mieszkanie jakiegoś kolegi/koleżanki ;) A potem jest jeszcze lepiej ! Bo już tylko możemy o tym pisać (o wspomnieniach) na forum :) Co nas nic nie kosztuje (remont) :) |
@Czołgista dzięki za rady :) no narazie to planuje huczną 18 :) do której licznik jakoś powoli bije ale potem pewnie zleci do tych 25 ...... ;)
|
Cytat:
Moja luba nie czyta moich wypocin na forum . A banany dostaję za długie przesiadywanie w nocy :smutny: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
no i Gratulacje!!!
wyrazy szacunku za wlasnie takie podejscie:) |
Cytat:
Ot taki jestem . Swoje zdanie mam i tyle. Tego się trzymam :) Bo myśmy się znazeźliśmy :) i jesteśmy :) Kto wie to zrozumie. Cytat:
np. Ja nigdy nie udawalem kogoś kimś nie jestem, i po wielu razach trafiłem na osobę z którą można żyć bezproblemowo (Prawie ;) ) do śmierci. I to jest to ! |
Cytat:
o mnie nikt tak nie powie bo jestem wredna malpa:) :respect: |
Cytat:
Ale fat jest faktem , to święta kobieta ! Której poprzysięgłem co trzeba i niech mnie zjadą na forum od ostatnich jak nie dotrzymam :) Zresztą jak coś powiedziałem to powiedziałem . Szlus i klamka.. Ja swój honor i słowo mam. A że trafiła mi się najwspanialsza kobieta na świecie , to już takie moje szczęście :) Dlatego nawet banować się z forum bez oporów daję :) |
Cytat:
jak ty z nim wytrzymujesz???podziwiam cie:), mnie non stop rozbawia:) :respect: |
Cytat:
Poza Legionem we Wrocławiu mieszka jeszcze kilka osób ! to pewne :taktak: Cytat:
Żona mnie kontroluje i czasem daje bana na forum na miesiąc lub dwa :smutny: Taki cichy mod :blee: Nawet na forum nie zarejestrowana ??? |
Cytat:
nie jest naciagane:) fajnie ze Cie satysfakcjomuje:) nie:)hehe ja cie lubie z kazda noca bardziej hehehe :respect: |
Cytat:
A Twoje wyjaśnienie jest naciągane , przesadzone i ogólnie takie sobie :\ Ale żeby nie było że się czepiam to mnie satysfakcjonuje :| Zadowolona ? :> |
Cytat:
zdrowko:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Nałęczowianka lepsza :taktak: :piwo: |
Cytat:
Fine! Thanks! :mysz: :piwo: |
tak jest!!! :spoko: ja też chlam - Muszyniankę.....coś mnie suszy po porannym kliningu nie wiem czemu :>
|
Cytat:
Twoje zdrowie :piwo: |
No i przy całej tej euforii nie zapominajmy kto założył tak fantastyczny
I wprost idealny do picia temat :czytaj: :czar: BTW Czy jest na sali jakiś MOD? ( Kurde! Zawsze piszę: jakiś, a ciągle na myśli mam tego samego ... :fiu: ) || |
ja pie.... nie mogę - następna imprezka ||
|
polak nie kaktus... pis musi
|
Cytat:
Po pijaku? Na trzeciego? Z dziewczyną? Nie wiem jak to nazwać??? Perwersja? |
Cytat:
ja niby nie prowadzilam samochodu,z przyczyn wiadomych brak prawka... samochod prowadzil moj kolega, tlumaczyli mi jak sie jezdzi we wroclawi i niestety kilka razy wyprzedzal na trzeciego lub szedl na czolowe zderzenie... co dla mnie nie jest niczym imponujacym, wprost przeciwnie ...jest to dla mnie brak szacunku dla zycia wlasnego i czyjegos... z tego co zdazylam zaobserwowac w dosc krotkim czasie to nie tylko on tak jezdzil...po tym miescie trzeba umiec jezdzic(albo nie jezdzic)... edit: dlatego zgodzilam sie z kolega ze po tym miescie lepiej jezdzic czolgiem dla wlasnego bezpieczenstwa:) czy wystarczy takie uzasadnienie???jest juz pozno to sory za styl i bledy |
Cytat:
Napisz coś konkretnego , chętnie poczytam. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to czyje zdrowko w koncu pijemy:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to pijcie moje zdrowie, bo sie przyda.....
Dzis zdrówko mi nie pozwala, ale przeciez jednego trzezwego chyba potrzebujecie? Kto was do łóżeczek położy? :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:00. |