![]() |
kto chce nagrody z www.cominute.pl
jak w temacie
to niech podsyla swoje ID mam jeszcze ze 300 numerkow z paczek i jestem na zwolnieniu lekarskim :) plecak, zapalniczke czy okulary jest bardzo latwo trafic :D lepszych nagrod nie gwarantuje DOTYCZY TYLKO USEROW TEGO FORUM !!! |
ja nie mam id ale chcę nagrodę :)
|
no to sorry :D
moze ma brat, mama, dziadek albo twoja dziewczyna :) |
Cytat:
|
jak wyzej - moze trzeba zaczac znow palic
|
Cytat:
Twoja zachłanność jest zatrważająca.:) |
Cytat:
kiedyś wygrałem koszulkę w L&M |
hurrrraaa !!!
wygralem mp3-ke :D |
Cytat:
Podaj im jako id numer telefonu dziewczyny i jak masz wygrać to wygrasz.:D |
no to wygrałem :( nie pale :)
|
heh..
nie ma chetnych czy nie dajecie wiary ze mozna cokolwiek wygrac :> |
@zick jak masz kody to wrzuc mi troche na PW
|
Ilość załączników: 1
kodow nie rozdaje
ale.. icemac masz plecak do kompletu :D |
Tez chce cos wygrac :) Moze ktos podrzucic na PW co potrzeba? Palę! :D
|
potrzeba ID z bazy danych PhillipMorris
|
Ehh... to kurde chyba nie zdarze sie zalapac na nagrode, bo jabym mial to wypelnmic, wydrukowac i wyslac to chyba rok... :(
|
Cytat:
nagrody sa chyba do polowy grudnia |
Cytat:
a szkoda ze kodow nie podsylasz :( |
no właśnie :(
|
co narzekasz :P
a może masz jakiś złoty środek :> |
A ja nic nie mogę trafić
Jak chcesz to spróbuj - ID 80601339 |
Cytat:
nie narzekam, ale sam tez bym sobie "postrzelal" ale moje mi sie skonczyly :( zlotego srodka tez nie mam, a szkoda :mruga: P.S. poprzednio troche tez wygralem || |
ja w ubieglej edycji tez troche wycialem :)
a zloty srodek to pewno bylby jakis program ktory wyslalby kilkanascie/kilkadziesiat postow z numerkami strumieniem natomiast do zwyklego grania wystarczy klient ntp i aktualizacja czasu z vega albo cetrum ciagle badanie czasów dla pakietu ciagle sprawdzanie czy czas w jakim klikamy powoduje ze post z danymi jest dostarczany na serwer o godzinie 0 ( mozna to wywnioskowac na podstawie pewnych zmieniajacych sie wartosci po przeladowaniu strony ) klikniecie w odpowiednim momencie no i troche szczescia |
ale nie bylo limitow, a teraz jak pisalem sa
mam jeszcze trzy numerki, ale to poczekam na jakies fajne nagrody moze sie uda, tylko kodow wciaz brakuje |
w zeszlym roku sam zbieralem numerki
obecnie z braku czasu kupuje od czlowieka ktory zyje ze zbierania roznych rzeczy |
Cytat:
mam klienta NTP, tylko za cholere nie wiem jak trafic wlasnie w ta godzine "zero" czasem sie udaje czasem nie a jak sprawdzic w jakim czasie dochodza pakiety ? no bo chyba nie za pomoca tracert, czy ping ? |
jesli strzelisz w 'akceptuj' o czasie 59.920 s i po przeladowaniu strony w liscie zwyciezcow zobaczysz nagrode z poprzedniej minuty a w okienku z biezaca nagroda bedzie ta z nastepnej minuty natomiast tej o ktora niby grales nie ma wogole
to just duze prawdopodobienstwo ze wygrasz w nastepnej minucie - ale pod warunkiem ze strzelisz dokladnie w takim samym czasie ot i cala filozofia :D ADAŚ nastepna nagroda dla mnie :) |
lool
@zick to ile ty juz wygrales :> |
Cytat:
trzecia nagroda dla mnie :D |
kurde nie pale i ide nie mam :/ koleżanka pali ale racze id nie ma ;/ jak go zdobyc ? chcialbym cos wygrac :)
|
a skora sa osoby ktore ciagle wygrywaja to moga porobic prezenty:) np. @Burak_PL mial urodzinki:) wiec moze by cos dostal:)
|
to moze adixo da w prezencie swoja 3-ą nagrode Burakowi
co ty na to adixo ? |
Spoko, łatwo przyszło łatwo pójdzie
Ile można wygrać, czy to jest ograniczone ? 8 ) mam jeszcze karton fajek w domu, muszę rozpakować Mam jeszcze w domu zaproszenie dla jednej osoby i mogę wysłać jeśli mi go żona nie wywaliła, z tym że to może potrwać zanim przyślą komuś ID |
Cytat:
|
oo ja, nawet pendrive'y sa, super..
btw. ja mam w lutym urodzinki :P ^_^ ;) pozdro ;) |
Cytat:
i to po jednej z danego rodzaju, taka ulotke mojej zonce przyslali, jak zwykle ladnie wykonana i regulaminem :cool: @zick a jakiego progza uzywasz ?? bo moj tylko sekundy pokazuje @andrzej na stronie jest formularz i jak przeslesz z kserem dowodu to dostaniesz po tygodniu lub dwoch :tak!: firma robiaca promocje MARLBORO jest "slowna" |
@burak masz okulary na rowerek
@adixo chyba wyslesz burakowi te szkielka :) Cytat:
|
Cytat:
edit . znalazłem - faktycznie tylko 3 :( |
poczekaj zaraz ci zeskanuje, moze mnie oszukali ;)
skaner mi sie nagrzewa, i tak zeskanuje dla "potomnych" |
jak wgrywasz 3-cią nagrode to wyskakuje komunikat
"limit Twoich nagród został wyczerpany" |
zabezpieczyli sie, bo poprzednio na allegro goscie handlowali czym sie dalo w hurtowych ilosciach
pamietam oststnio kolesia sprzedjacego odtwarzacze przenosne philipsa z "limitowanej serii marlboro" - chyba z 30 sztuk |
Cytat:
zick odezwalem sie do Ciebie na gg, ale nie odpisujesz, chetnie Ci podrzuce mój ID, sam wygrał juz zapalniczke, wiec przydalby sie jeszcze plecak i okulary :) bo podejzewam ze lepsze nagrody dla siebie zostawiasz ;) odezwij siie jak to problemu nie sprawia, pozdrawiam sayan |
Kurcze kiedyś moja żona miała ID i teraz nic jej nie wysłali, muszę do nich zadzwonić po jej numer 8 )
|
machluja czasem na tym cominute
biorac pod uwage odchylki zegara w moim kompie i ewentualne niedokladosci w synchronizacji czasu powiedzmy z ntp.certum.pl niemozliwym jest zeby czasy "moj komputer - serwer cominute" roznily sie o prawie 1 sekunde biorac pod uwage ze czasy do statniego routera przed serwerem sa stabilne czyli moznaby sie domyslac , ze zegar na cominute.pl pracuje niestabilnie i jest synchronizowany co jakis czas , a dokladniej napewno pomiedzy godzina 16 a 17 poniewaz wtedy jego czas przesuwa sie okolo 1 sekundy bo jest tak ze nagrody wygrywalem strzelajac numerkiem pol sekundy przed lub pol sekundy po czasie pendrive polecial na 59.910 s a okulary buraka 0.640 s po pelnej minucie @adixo - musi zadzwonic zona a nie ty i podac takie dane jakie podala przy rejestracji poniewaz w innym wypadku zablokuja jej ID |
jakis Łukasz miał dziś wielkie szczęście :>
ciekawe czy grał na stronie www czy smsem || |
Cytat:
a ze tak zapytam co dostane? @zick kumpel pali L&M co zrobic by dostał id? |
Cytat:
p.s. ja mam w grudniu urodzinki .....czy cos dostane??? |
zeby dostac ID z L&M trzeba miec 18 lat i wziac udzial w jakims konkursie, aktualnie mozna je dostac na stronie www.l-m.pl i klinkac w ten link formularz rejestracyjny
@malaczarna dostaniesz zbiorowego :* |
Cytat:
|
ma ktos numerki ?
bo moje sie pomalu kończą zostalo chyba ze 30-40 :( ale i tak sporo szczesliwych no i jakies ID jeszcze nie grane |
Numerków mam od groma, z ID gorzej. :(
|
Panowie i Panie oczywiście powiedzcie co musze mieć by mieć id skad numerki brać? kumpel pali nałogowo i tego dużo ma ale mowi ze id zadnego nie ma :(
|
a co ja ci napisalem powyzej ??
marlboro i l&m robi ta sama firma reklamowa i masz jedno ID a formularz masz w linku powyzej - trzeba sie "zglosic" do jakiejs akcji promocyjnej |
joujoujou moze chcesz zamienic numerki z marlboro na plecak albo okulary ? :)
oczywiscie z tej edycji mcode @ sayan moze jedna z nagrod oddalbys komus z tego topicu ? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
To się nie załapię, trudno się mówi, żyje się dalej. ;)
|
Cytat:
|
Witam
Jestem nowo upieczonym czlonkiem tej spolecznosci i wlasnie zauwazylem Wasz problemik z brakiem ID. Jezeli ktos bedzie mial ochote to prosze sprobujcie cos trafic:44807106. Z gory dzieki i wielkie pozdro dla wszystkich...
|
Cytat:
odpale plecak jesli sie przyda joujoujou |
Cytat:
|
Heh. Nie zebym byl zachlanny ale moze jedna?;p
|
Cytat:
kto chce nagrode od Apollyon'a niech dawa :D numerki (tylko nie na forum , bo zaraz ktos obcy wystrzeli ) ja juz nie mam :ysz: |
Ok. Thx bardzo i czekamy na rezultaty;D
|
Witam.
Moze mi ktos wygrac pendriva prosze o kontakt na GG moj numer:1459240 Podam numer ID |
Cytat:
no to co poniektórzy troche zachłanni :D ja chcem palmtopa albo telefon chociaz :) |
witam :) panowie slyszalem ze ktos mi cos tutaj chcial odpalic :) ale cisza :) ja wiem ze sam sobie mam wygrac :) ale byłoby milo :) ktos sie podawal na moje urodziny :)
|
Tak jak sie umowilem z Zickiem, jedna nagorde komus odpale. Jezeli Zick nie ma nic przeciw to Tobie. Tylko, ze cierpimy na deficyt kodow a bez nich to sie nic nie da zrobic...
|
burak to juz okularesy dostał :cool:
a ja nie jestem tu zadnym guru , abym orzekal kto komu co odpali mam farta to strzelam i czasami trafiam :D |
@Burak list powinien do ciebie dojść we wtorek, puściłem priorytetem
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślę że będziesz z niego zadowolony. Aha, nie mam screena ale było to wczoraj (21 listopada). pozdrawiam graczy :) |
o ja, ale fajne prezenty :D
a po co komu okulary teraz? :P |
Cytat:
jak mi dzisiaj rano po oczach śnieg dawał .. ;/ o szit .. gorzej jak słońce.. |
no no no. KGB254, dzieki bardzo Pendrive przechodzi moje najsmielsze oczekiwania.:D Ciekawe kiedy go przysla;) A co do reszty to tak jak mowilem jedna nagroda jest do odpalenia ale driva chyba sobie zostawie(no chyba ze beda 3):]
|
po jednej nagrodzie z rodzaju i max 3
KGB254 - jesteś z Częstochowy , Poznania, Łodzi, Dębicy czy może Kobyłki ? :D |
jestem z Częstochowy :)
jestem tą osobą która w poprzednim cominute odniosła "sukces" ;) zaraz za Łodzią i Kobyłką na tą edycję cominute nie mam jednak "złotego środka" - poprostu jest kiepsko pozdrawiam graczy |
to fakt
ja jestem z drugiego miasta w treści powyższego posta :) edit: sorki trzeciego :) |
Witam mam Pytanie jakiego zegaru uzywacie ?? na allegro ktos wystawił aukcje gdzie są jakies skrypty do czasu takiego jaki jest na serwerze cominute.com :) prosze o link do jakiegos zegara! lub tego zegara co jest na Allegro!! ZG dzieki!!!! zegar na allegro hxxp://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73389170
|
Cytat:
hehehe... niech go sobie wsadzi a leszcze niech płacą :D zadna tajemnica - zsynchronizuj sobie czas np programem D4time v5.0 z cyfronetem i jesli masz czyste łącze to klikając "dokładnie o zadanym czasie z dokładnością powiedzmy 0,01 sekundy mozesz sobie znaleźć ten szczęsliwy moment - a reszta to fart :D choć fartowi mozna dopomóc odpalając powiedzmy 20 sesji kopiując "klucze" sesji i wysylając 20 numerkow w "szczesliwym momencie" choć czasy na serwerze z nagrodami skaczą jak pchła po ogonie burka ale to tylko teoria :ysz: |
D4time v5.0 nie znalazłem tej wersji znalazłem taką D4time 4.1 i jak bys mógł tak bardziej wytłumaczyc mi jak mam go zsynchronizować z cyfronetem (nie mam pojecia co to jest) i wogule nie rozumiem tego co powiedziałes tutaj : "fartowi mozna dopomóc odpalając powiedzmy 20 sesji kopiując klucze" sesji i wysylając 20 numerkow w "szczesliwym momencie" jak bys mógł tak jaśniej !!!! :(
|
zick... jest szansa zebys zagral o obojetnie co tylko NIE okulary plecak i zapalniczke? bo to juz sam wygralem (bylo latwo) i zablokowali mi ID. teraz mam nowe tyle ze nie chce juz tych samych nagrod a nic lepszego nie moge ustrzelic :/
pozdro |
a dlaczego ci zablokowali :>
chyba nie z powodu normalnego grania ? |
bo na poczatku odswiezalem przegladarka (F5) a nie przez link na stronie i wyskakiwalo ze kod byl juz uzyty chociaz w polu nic nie bylo :P zdazylem wygrac plecak i okulary i potem zablokowali :P
teraz mam nowe ID ale nie moge wygrac nic lepszego :) |
Cytat:
jaśniej już sie nie da :ysz: |
Cytat:
normalne ID blokuja po wygraniu 3 nagród, tak jest w regulaminie :) |
Kto mi wygra Sluchawke Bluetooth albo sluchawki bezprzewodowe
Jak w temacie jesli ktos chce pomoc to kontakt GG:1459240
|
wiem, dlatego mam nowe konto tylko nie moge nic wygrac lepszego :P
|
heh..
ciekawe kto z nowych userów zarejestrowałby się na forum z innego powodu napisałem wyraźnie w pierwszym poście " DOTYCZY TYLKO USEROW TEGO FORUM !!! " a nie PRZYSZŁYCH USERÓW :cool: sorry - ale tak to każdy by chciał jest tu wielu ludzi , których cenię za jakieś indywidualne atuty : chęć pomocy innym, wiedzę, błyskotliwość czy też poczucie humoru i to właśnie do nich skierowałem ten topic wybaczcie nowi - ale tu liczy się bezinteresowność głowa do góry , za rok pewnie też będzie konkurs :) |
Cytat:
tyle ze moich postów pewnie nigdy nie czytałes :) bo kiedy ja sie udzielałem na forum Ciebie jeszcze tu nie bylo .... a teraz od jakiegos czasu czasami cos tu skrobne wiec moze bedziesz mial okazje :) pzdr sayan_ssj |
Cytat:
no wystarczy odmówić wygrania słuchawki ( i to za własne numerki ) a juz się dostaje szarą cegiełke bez uzasadnienia , od gościa, który napisał dwa posty TestoMetric - wzajemnie , posyłam Ci negatywa :\ domyślam sie ze na tym forum zaistanialeś tylko z powodu chęci posiadania słuchawki/słuchawek |
12 stycznia mam urodzinki - kto mi coś wygra?
Moga być nawet okulary, zapalniczka, plecak... Moja mama miała sklep i teraz mam pytanie czy jak miała z nimi umowę to była automatycznie zarejestrowana? |
znam fajny dowcip jak nauczyciel zapytał dzieci co to jest automatyzacja :D
jezeli wysyłała jakis kupon zgłoszeniowy do promocji to owszem |
Cytat:
Więc pewnie się nie rejestrowała :( Jak jutro wyślę formularz zgłoszeniowy to jeszcze się załapię na promocję? |
Cytat:
ale zawsze mozna spróbować |
czesc wam, z reguly czytam sobie to forum a teraz natknalem sie na ten topic, wiec dam glos ;)
ja mam ID i kilkanascie m-codeow - lae nie bardzo mam farta w tego typu zabawach, a poza tym czasu malo.. :( tak wiec jesli ktos by reflektowal to moge udostepnic. probowalem wstrzelic sie w pendrivea bo na tym najbardziej mi zalezy :) PW albo gg 500234 (niewidoczny, ale obecny ;) ) pzdr aha, no i oczywizda za odpowiednim podzialem (ja tam zachlanny nie jestem), jesli ktos bedzie z wawy to mozna dorzucic do tego rowniez podzial przy udziale chmielowego jasnego pelnego.. :piwo: |
ZICK rzuc sie w kał negatywow to se mozesz wystawic 1000 buhahaha doje na to
|
Cytat:
|
Witam!W sumie promocja jest do 16 grudnia,więc pewnie już nie zdąże dostac tego id:(więc jeśli ktoś by miał jakąś nagrodę na zbyciu np słuchawki bezprzewodowe to chętnie bym przyjął;)Pozdrawiam
|
Cytat:
jeszcze tylko 997 :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41. |