![]() |
konkurs jest od dawna, tyle ***380;e pytania s***261; "dziwne" dla nie fan***243;w motocykli ;)
P.S. czyli dla mnie |
|
No i po konkursie. :>
|
Cytat:
|
Moze ktos ma jakies zbede kody i potrafi cos dla mnie wygrac....
Moj ID: 55002410 Z gory dzieki. Mam jeszcze dwa IP 34059448 i 44478712 wiec mozliwosci sa, oczywiscie nagrodamy dzielimy sie po polowie. |
opcja 'edytuj' jest dostepna przez 2godz. od napisania postu ;) (jest po lewej stronie przycisku 'odp. z cytatem')
|
a tu 3cie ID: ID 54809184
i od razu pytanie, bo bez sensu pisac kolejny post - nigdzie nei moge dopatrzec sie mozliwosci edysji wlasnego posta. gdzie znajduje sie ta opcja, bo chyba jakis slepy jestem... |
Cytat:
heh, wiesz, to nie jest marudzenie, darowanemu koniowi... ;) po prostu chcialem sie upewnic, poniewaz na ich stronie pisza ze w zestawie jest smyczka. ot, taki detal. pzdr |
ja mam 3 ID
34043194 (2 nagrody wolne) 34412860 (jw.) 3ciego nie pamietam ;) moge podac pozniej. ofkors po 1 nagrodzie z kazdego id idzie do "szczelajacego" :D pzdr |
16.12 mija termin, tak więc kto ma jeszcze ID i nie wygrał 3 nagród niech poda ID
|
Cytat:
kup, to bedziesz mial ze smycza.. ostatnio dalem 80zl za 256MB Kingstona! nie ma latwo ;) |
dostalem pendrive'a... ale nie ma smyczy. czy w waszych zestawach byla smycz?? czy to wersja dla ubozszych i smyczy brak? mam tylko ten taki zaczep do samego pendrive'a...
|
no wlasnie juz nie mam :-(
|
Piotrek77 jak masz jeszcze jakieś kody to daj na priv to spróbuję ci coś ustrzelić, swoje trzy nagrody już ustrzeliłem :)
|
Niech mi ktos ustrzeli jakies nagrody moje numery ID: 54833207 i 55049944 bo juz prawie 100 kodow wpisalem i zonk nic nie wygralem
|
Ej o co w tym biega? Ja nie mam Id. Musze wysłać do nich zgłoszenie żeby coś wygrać? To troche potrwa. Buuuu ja też coś chce Buuuuuuu
Dajcie mi karabin (Id) to wystrzelam wszystkich (nagrody) :-) Pozdrowieia |
[QUOTE]Ten konkurs to jest paranoja, powinien byc widoczny czas na stronce zeby wszyscy mieli rowne szanse, a nie kombinacje jakies, ponad 100 kodow wpisalem i zonk nic. Nie mam nerwow na to.
Moze sprobuje ktos mi cos trafic bo i tak nie dlugo sie skonczy ta promocja i kaplica.... cuda na kiju.. |
plecak to mi nie potrzebny co ja bede z niego zupe gotowal :)
|
Cytat:
..ale po raz który jest pisane ..ze ciezko jest ustrzelic słuchawki czy cos cenniejszego. to nie słuchawki, plecak czy oxy. |
No wiem,ale nie chce za darmo napisanem ze bedzie sobie mogl ustrzelic 3 nagrody dla siebie ;-)
|
Piotrek, byla mowa, ze nowym nic nie strzelaja.., ale jesli Zick nie bedzie mial nic przeciwko.. (nie chce sie wtracac ;))
pozdro ;) |
Witojcie.
Mam pytanie do ZICK czy chcialbys sie podzielic ze mna nagrodami, bo mam 2 ID a nic nie moge strzelic, chcialbym tylko sluchawki bezprzewodowe i tą sluchawke na bluetooth, czyli 2 nagrody, wygrasz mi to masz 3 nagrody dla siebie. Jeden kolega mi strzelil pendriva, ale skoro mozna 3 nagrody wygrac z jednego ID to zostalo mi jeszcze 5 nagrod do wziecia. Wygraj mi te 2 sluchawki a reszte 3 nagrody co sobie strzelisz sa dla ciebie. Odezwij sie do mnie na GG:6823097 to dac ci moje dane i moj numer telefonu |
Cytat:
koledze chodzilo o kucie w Kutnie || P.S. ale komp tez robi z ludzi analfabetow, zarowno pierwotnych jak i tych wtornych - ci drudzy chyba gorsi :mruga: |
Cytat:
Święty został uwięziony: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...29&postcount=1 |
bueheheheheheheheheh
lol |
Cytat:
|
Cytat:
geez, wszedzie analfabeci.. |
Cytat:
|
hihihi ale sie usmialem :hahaha: , trudne jest zycie poczatkujacego forumowicza :]
|
Cytat:
|
tak czytam 2 ostatnie strony ... i prawie sie pizza zadlawilem <rotfl2> ... :P lol a ja chce gwiazdke z nieba
|
Cytat:
Zobaczymy jak dalej sie bedzie toczyła ;) |
dawno nie zagladalem
a tu coraz ciekawiej :) temat dosyc popularny ps pilne sprawy rodzinne ograniczyly mocno moj czas jesli ktos cos chce to prosze o id + numerki z wlasnych nie bede strzelal bo juz nie mam o czym zreszta pisalem no i posty " wygraj mi aparat " sa poprostu smieszne sam chcialbym wygrac sobie aparat :) moze i mam jakis sposob na wygranie czegos, ale podkreslam czegos co sie trafi a nie na spełnianie życzeń pozatym wcale nie jest pewne ze majac kilka numerkow uda sie wygrać cokolwiek |
Cytat:
|
Cytat:
|
:haha: :haha: do łez się uśmiałem
ps. @Burak jak tam paczka ?, doszła ? |
"Cześć Aniu, tu wojtek. Tez mam 12 lat..."
hahahahha aż odrazu mi się humor poprawił ^_^ :spoko: ^_^ pzdr. |
sorki Air ale nie byłeś miły...
|
Cytat:
:glaszcze: |
Cytat:
|
Wszyscy Myślą,że Jak Się Ma Już 20 Albo Więcej Lat To Się Jest Najmądrzejszym.a Młodszy To Zawsze Głupszy Jest...
Ja Jeszcze Błędy Mogę Robić Ale Tobie Już Nie Wypada Air |
Cytat:
Posłuchaj - na samym początku autor propozycji zaznaczył, że jest ona przeznaczona dla osób, które są na forum od jakiegoś czasu, a nie rejestrują się tylko po to, żeby za darmo coś dostać. Miała to być swego rodzaju nagroda za pomaganie innym, co często ma tutaj miejsce. Ty pojawiłaś się tu dokładnie tylko, żeby coś dostać (nawet jeśli ma to być przeznaczone dla kogoś) plus jeszcze zlekceważyłaś kilka panujących tu zasad (niepisanie wielkimi literami, sprawdzanie swoich wypowiedzi pod względem gramatycznym i ortograficznym - wszystko jest podane przy rejestracji). Tym samym zostałaś potraktowana tak, jak zostałaś. Nie upoważnia Cię to jednak to naskakiwania na inne osoby i z tym uważaj, bo nie ma na to tutaj miejsca. Jeśli osoba, która zaproponowała pomoc innym stwierdzi, że chce Ci pomóc, sama będzie wiedziała, jak się z Tobą skontaktować. |
No I Pierwszemu Głupkowi Ręce Odjęło I Pisać Z Wrażenia Nie Może..
|
..A POZA TYM AIR MASZ CHYBA JAKIEŚ PROBLEMY ZE SOBĄ,BO GDZIEŚ CZYTAŁAM,ŻE TACY LUDZIE CO SOBIE NIE RADZĄ W ŻYCIU WYŻYWAJĄ SIĘ W INTERNECIE..A TY WŁAŚNIE JAKOŚ TAK PASUJESZ DO TEGO OPISU..
:hahaha: |
Cytat:
A CHYBA JESTEŚ DUŻO STARSZY ODE MNIE..HMM? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|| |
Cytat:
I WOGULE CZEMU WSZYSCY SIĘ NAGLE TAK WŚCIEKLI? WAS O NIC NIE PROSIŁAM!NA TAKICH JAK WY MÓWI SIĘ PIES OGRODNIKA-SAM NIE ZJE A DRÓGIEMU NIEDA |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. wygram ci repute czrewona, ale to jutro :tak!: |
Cytat:
WAS O POMOC NIE PROSIŁAM TYLKO TEGO CO CHCIAŁ POMÓC WIĘC SPADAJCIE :wsciekly: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cześć jestem Jarek i mam 26 lat. Chciałbym wygrać w Totka 6 mln, podaje moje numery 6, 17, 23, 29, 34, 38, możecie mi pomóc?? Byłby to dobry prezent na Mikołaja. Dziękuję :) |
Cytat:
|
a mi wlasnie udalo sie ustrzelic pendrive'a :D
juz chcialem wywalic to w cholere bo nic sie nie udawalo. a tu surprize.. cool |
Z tym darmowym kodem to chyba jakas podpucha bo ja dostalem i tez trafilem plecak ;) dzisiaj przyszedl (paczka via stolica).
Trafilem 18.11 > info sms ze wyslali 1.12 > dzisiaj tj. 2.11 odebralem plecak :D Jak widac calkiem sprawnie im idzie wyslka. Pozdrawiam |
heheh rano dostalem smska z darmowym kodzikiem i trafilem okularki , szczesliwy traf , bez pomocy programikow ( i tak nie wiem jak to sie synchronizuje itp :P )
|
A może ktoś ma jakieś wolne kody które są już mu niepotrzebne?
|
A ja wlasnie wygrałem Okulary heheh Cieszyłem sie jak dziecko :) Ale mam Ochote na MP3 player
|
ja również nie moge nic ustrzelic :) trzeba liczyc na tych co maja dobra reke :)
|
eee te cominute.pl to jakaś lipa, zsynchronizowałem czas przy pomocy Dimension wystrzeliłem trzy kody i nic, próbowałem o różnych czasach i tylko o pendrive'a, widać nie było mi pisane nic wygrać :(
|
Cytat:
|
@Burak sprawdź PW i strzelaj
|
ile czasu sie czeka na nagrode od jej wygrania ?
|
Cytat:
tak szybko ci przysłali ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Zick pisałeś o klikaniu z dokładnością do dziesiątnych części sekundy ale w zegarze windowsowym są tylko sekundy, jak zwiększyć dokładność wyświetlania czasu?
chyba że masz ochotę strzelić mi zapalniczkę, moim kodem of couze...55035766 aha jeszcze co do synchronizacji czasu, w Dimension 4 nie mogę pobrać czasu z żadnego z podanych polskich serwerów, czy poprawne jest pobranie czasu z cominute.pl Protocol HTTP? |
Cytat:
|
Cytat:
dostales okulary ? |
@zick jak tam z nagrodami do Apollyona ?
|
hehehe, dalem kumplowi kilka kodow i prosze bardzo, strzelil w plecak... jednak trzeba napic sie piwka i podejsc do sprawy z przymruzeniem oka.. ;) niemniej, nadal mam swoje ID i kilkanascie code'ow - jakby ktos chcial nimi zagrac to prosze o kontakta.. ;)
peace! |
Cytat:
jeszcze tylko 997 :D |
Witam!W sumie promocja jest do 16 grudnia,więc pewnie już nie zdąże dostac tego id:(więc jeśli ktoś by miał jakąś nagrodę na zbyciu np słuchawki bezprzewodowe to chętnie bym przyjął;)Pozdrawiam
|
Cytat:
|
ZICK rzuc sie w kał negatywow to se mozesz wystawic 1000 buhahaha doje na to
|
czesc wam, z reguly czytam sobie to forum a teraz natknalem sie na ten topic, wiec dam glos ;)
ja mam ID i kilkanascie m-codeow - lae nie bardzo mam farta w tego typu zabawach, a poza tym czasu malo.. :( tak wiec jesli ktos by reflektowal to moge udostepnic. probowalem wstrzelic sie w pendrivea bo na tym najbardziej mi zalezy :) PW albo gg 500234 (niewidoczny, ale obecny ;) ) pzdr aha, no i oczywizda za odpowiednim podzialem (ja tam zachlanny nie jestem), jesli ktos bedzie z wawy to mozna dorzucic do tego rowniez podzial przy udziale chmielowego jasnego pelnego.. :piwo: |
Cytat:
ale zawsze mozna spróbować |
Cytat:
Więc pewnie się nie rejestrowała :( Jak jutro wyślę formularz zgłoszeniowy to jeszcze się załapię na promocję? |
znam fajny dowcip jak nauczyciel zapytał dzieci co to jest automatyzacja :D
jezeli wysyłała jakis kupon zgłoszeniowy do promocji to owszem |
12 stycznia mam urodzinki - kto mi coś wygra?
Moga być nawet okulary, zapalniczka, plecak... Moja mama miała sklep i teraz mam pytanie czy jak miała z nimi umowę to była automatycznie zarejestrowana? |
Cytat:
no wystarczy odmówić wygrania słuchawki ( i to za własne numerki ) a juz się dostaje szarą cegiełke bez uzasadnienia , od gościa, który napisał dwa posty TestoMetric - wzajemnie , posyłam Ci negatywa :\ domyślam sie ze na tym forum zaistanialeś tylko z powodu chęci posiadania słuchawki/słuchawek |
Cytat:
tyle ze moich postów pewnie nigdy nie czytałes :) bo kiedy ja sie udzielałem na forum Ciebie jeszcze tu nie bylo .... a teraz od jakiegos czasu czasami cos tu skrobne wiec moze bedziesz mial okazje :) pzdr sayan_ssj |
heh..
ciekawe kto z nowych userów zarejestrowałby się na forum z innego powodu napisałem wyraźnie w pierwszym poście " DOTYCZY TYLKO USEROW TEGO FORUM !!! " a nie PRZYSZŁYCH USERÓW :cool: sorry - ale tak to każdy by chciał jest tu wielu ludzi , których cenię za jakieś indywidualne atuty : chęć pomocy innym, wiedzę, błyskotliwość czy też poczucie humoru i to właśnie do nich skierowałem ten topic wybaczcie nowi - ale tu liczy się bezinteresowność głowa do góry , za rok pewnie też będzie konkurs :) |
wiem, dlatego mam nowe konto tylko nie moge nic wygrac lepszego :P
|
Kto mi wygra Sluchawke Bluetooth albo sluchawki bezprzewodowe
Jak w temacie jesli ktos chce pomoc to kontakt GG:1459240
|
Cytat:
normalne ID blokuja po wygraniu 3 nagród, tak jest w regulaminie :) |
Cytat:
jaśniej już sie nie da :ysz: |
bo na poczatku odswiezalem przegladarka (F5) a nie przez link na stronie i wyskakiwalo ze kod byl juz uzyty chociaz w polu nic nie bylo :P zdazylem wygrac plecak i okulary i potem zablokowali :P
teraz mam nowe ID ale nie moge wygrac nic lepszego :) |
a dlaczego ci zablokowali :>
chyba nie z powodu normalnego grania ? |
zick... jest szansa zebys zagral o obojetnie co tylko NIE okulary plecak i zapalniczke? bo to juz sam wygralem (bylo latwo) i zablokowali mi ID. teraz mam nowe tyle ze nie chce juz tych samych nagrod a nic lepszego nie moge ustrzelic :/
pozdro |
D4time v5.0 nie znalazłem tej wersji znalazłem taką D4time 4.1 i jak bys mógł tak bardziej wytłumaczyc mi jak mam go zsynchronizować z cyfronetem (nie mam pojecia co to jest) i wogule nie rozumiem tego co powiedziałes tutaj : "fartowi mozna dopomóc odpalając powiedzmy 20 sesji kopiując klucze" sesji i wysylając 20 numerkow w "szczesliwym momencie" jak bys mógł tak jaśniej !!!! :(
|
Cytat:
hehehe... niech go sobie wsadzi a leszcze niech płacą :D zadna tajemnica - zsynchronizuj sobie czas np programem D4time v5.0 z cyfronetem i jesli masz czyste łącze to klikając "dokładnie o zadanym czasie z dokładnością powiedzmy 0,01 sekundy mozesz sobie znaleźć ten szczęsliwy moment - a reszta to fart :D choć fartowi mozna dopomóc odpalając powiedzmy 20 sesji kopiując "klucze" sesji i wysylając 20 numerkow w "szczesliwym momencie" choć czasy na serwerze z nagrodami skaczą jak pchła po ogonie burka ale to tylko teoria :ysz: |
Witam mam Pytanie jakiego zegaru uzywacie ?? na allegro ktos wystawił aukcje gdzie są jakies skrypty do czasu takiego jaki jest na serwerze cominute.com :) prosze o link do jakiegos zegara! lub tego zegara co jest na Allegro!! ZG dzieki!!!! zegar na allegro hxxp://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73389170
|
to fakt
ja jestem z drugiego miasta w treści powyższego posta :) edit: sorki trzeciego :) |
jestem z Częstochowy :)
jestem tą osobą która w poprzednim cominute odniosła "sukces" ;) zaraz za Łodzią i Kobyłką na tą edycję cominute nie mam jednak "złotego środka" - poprostu jest kiepsko pozdrawiam graczy |
po jednej nagrodzie z rodzaju i max 3
KGB254 - jesteś z Częstochowy , Poznania, Łodzi, Dębicy czy może Kobyłki ? :D |
no no no. KGB254, dzieki bardzo Pendrive przechodzi moje najsmielsze oczekiwania.:D Ciekawe kiedy go przysla;) A co do reszty to tak jak mowilem jedna nagroda jest do odpalenia ale driva chyba sobie zostawie(no chyba ze beda 3):]
|
Cytat:
jak mi dzisiaj rano po oczach śnieg dawał .. ;/ o szit .. gorzej jak słońce.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35. |