![]() |
Lista Kolegów
jak w temacie.
Coś jest nie tak i to od dawna || Jak daje Otwórz Listę Kolegów to jest mały problem nie ma Koleżanek. Generalnie dopuki Ich nie było, nie było problemu ;) 8 ) |
Cytat:
czuje sie troche jakby to powiedziec:( jak ktos ....brak mi slow:( ale jest mi przykro ze jestem kolega, a nie kloezanka... jestem kobieta... |
A Curie-Skłodowska też była kobietą? || (seksmisja)
@malaczarna bez urazy ;) |
Cytat:
|
Lista kolegów do likwidacji.
Niech żyje lista koleżanek! :D:D |
ja proponuję jeszcze dodatkowy podział na koleżanki/kolegów
- do picia - do politycznych awantur - niekumatych ;) - memorando || |
Cytat:
|
Cytat:
Mowie Wam - jeszcze dzis temat wyladuje w smietniku ;) |
Cytat:
|
czyli nic jednak z tego nie będzie? ;)
|
SPRZECIW !!!!!! MAMY JUZ PARE KOLEŻANEK więc prosze o LISTĘ KOLEŻANEK :)
|
ehh ;)
|
a nie lepiej lista: znajomych/przyjaciół/ziomali :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak kolezanki chca to czemu nie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Całe życie się człowiek uczy.:) |
Czyżby @malaczarna robiła jakieś testy na koledze @prometeusz :> chyba nie zmienił płci ||
|
Cytat:
|
Cytat:
Nic pod nieobecność koleżanki... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chciałem w tym miejscu zadeklarować iż popieram powyższą propozycję i jestem gotów na wszelkie sposoby poprawiać morale i stan psychofizyczny koleżanek z forum (za wyjątkiem koleżanki Prometeusz, bez urazy). :tak!:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
edit: czy dostane :bicz: od @prometeusza???bo troche sie boje |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
albo sie ucieszy i da mi :* |
Cytat:
|
proszę bardzo! następna wypowiedź na udowodnienie naszej spiskowej teorii ||
Cytat:
|
Cytat:
Nie za zasłoną żaluzji. Witamy następną aktywną koleżankę na forum! |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A ona dała mi dziś reputę.:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zakonczmy *****izmy. memorando jest jeden i nie wroci, na to bagno. Zamknalem kwestie mojej osob y 21 dni temu. Zegnam i nie zycze sobie dysput na moj temat. Pozdrawiam po slubie juz.
|
@memorando nic do Ciebie nie mam,a czy jesteś po ślubie czy przed, czy śpisz z kimś czy przytulasz się do ściany, to mało to kogo interesuje. Wyluzuj trochę bądź optymistą :D
|
po za tym to nie ten temat:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co tam dotyczy Ciebie??bo moze nie zauwazylam to sorry |
@memorando wiesz co? twoje wypowiedzi ani mnie ziębią ani grzeją, a co do porządku, to wypadałoby zacząć od siebie. Patrząc wstecz sława cię prześciga i wątpię żeby któryś z użytkowników o tym zapomniał. Tak więc o porządkach nie będziemy mówić, chyba że przed świątecznych.
|
moze wrocmy do tematu???
to @prometeusz to pani czy pan??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
@memorando się wnerwił, że chciałem w liście kolegów/koleżanek - bo taka już jest, zrobić kategorię dla kolejnych jego wcieleń :D
tak po prostu aby łatwiej było ^_^ nic złego na myśli nie miałem :> |
No tak, memo to inny temat .
Zresztą niezły oftop się tu zrobił ;) A jakby wymienić teraz słówko koledzy na znajomi ??? I po problemie ;) Damska część społeczności forum nie miała by powodów do siania fermętu w zdrowym pniu forumowego społeczeństwa || |
Cytat:
No tak ! nie pomyślałem ??? Znajome :blee: Może Fajni ludzie ??? |
A nie prościej przemianować na "lista koleżanek i kolegów" ? :idea:
|
Cytat:
Literek więcej ;) |
etam
|
Cytat:
|
Polemizowałbym. :mruga:
|
a czy zauwazyliscie ze ten temat zalozyl/la kolega/kolezanka @prometeusz:)
|
Cytat:
Prometeusz to fajny gość , a ty naganiasz by jaja z człowieka robić (( Idź spać ! |
Cytat:
a ze @prometeusz jest suuuuuuper to ja wiem:) i wiem ze sie nie obrazi za te zarty napij sie lepiej :piwo: :* |
@malaczarna co za dużo, to nie zdrowo. Pożartować zawsze można ale z umiarem ;) A może byśmy tak z koleżanki zrobili kolegę ||
|
Cytat:
Wiem że prometeusz założył ten temat w Twojej sprawie, Dla tego proponuję skończyć jazdę po Nim. :) I tyle. |
Cytat:
edit:@prometeusz jest fajnym KOLEGA |
Okazało się że Prometeusz jest fajnym kolegą , nie koleżanką .
Ciekawe ! Co prometeusz na to , i czy nie żałuje że zrobił temat , wsparcie dla nielicznych koleżanek które potem jaja sobie z niego zrobiły :smutny: |
Cytat:
jezeli zechce mnie o******yc to to zrobi:) i ne tylko mnie...bo w tym uczestniczylo wiecej osob:) a moze sam cos dopowie do tematu na dzis zakonczmy, ok??? |
Ilość załączników: 1
dla mnie wystarczajaco jest tak:
|
:spoko:
|
wiedziałem - człowieka chwilke w pracy nie ma i co - wykorzystujecie to .
Musiałem dorwać klawiature, skoczyć do butki tel. i pisze do was. Nie nie się zemną nie stało dalej jestem i będę prometeusz. 8 ) edir a już miałem sięgać po :bicz: ;) edit może lepiej sięgnę po zielone - troch mi zostało |
Cytat:
Kopernik? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
prometeusz to prometeusz???ja nadal nie wiem...chyba za glupia jestem...
ale czy my watpilismy w to ze prometeusz jest prometeuszem, czy ze prometeusz jest kobieta, a moze czy prometeusz jest facetem???pogubilam sie:( |
więc dziś poczytałem sobie wszystko :O na spokojnie i wiecie co wam powiem, momentami mnie rozbawiacie - śmiać mi się chce :hahaha: , z drugiej zaś strony jak myslicie tak na prawdę to poprostu ręce opadają( zrobiliście sobie jazdę na całego)
@ed zaskoczyłeś mnie :tak!:- zresztą kto mnie nie zaskoczył :| Specjalnie po powrocie dałem w swoim opisie prawie jak prometeusz - chodzi o mitologicznego prometeusza - czy on stał się kobietą :nie: Co prawda w moim przypadku to nie wątroba - nie pije tak dużo jak wy:D Cóź listę kolegów/koleżanek mam już pustą i szybko się chyba nie zapełni zresztą nic więcej :niepow: |
Ilość załączników: 1
nasz @prometeusz sie obrazil:(,
ale ja i tak go lubie wiec niech sie troche pogniewa:) buziaki dla @prometeuszka edit: kawa dla @prometeuszka |
Cytat:
|
wielkie dzieki:) :piwo:
|
Cytat:
|
jazdy w takich tematach to przecież norma 8 )
nie ma co się obrażać, za to odgryźć można || będzie jeszcze lepsza jazda :szczerb: |
Cytat:
|
Dobra, wystarczy :) Macie już listę kolegów i koleżanek ( :> ) więc temat można zamknąc.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:36. |