![]() |
Jakby Administracja poszukiwała moda do śmietnika to sądzę, że rycho byłby "only&dabest" na to stanowisko :respect:
|
no to jest ten bol Rycho rzadzi :spoko:
to moze jakis inny maly dzial :mruga: a ja siedze przez 5 (slownie - piec) dni w tygodniu od 8:00 do 16:00 przy kompie - i wlasnie to przemawi abym zostal modem i jeszcze jestem z Wroclawia jak i kilku innych szanownych forumowiczow :respect: |
@Ice
śmietnik ma 6 MODów + wodza buszującego pod pseudonimem Rycho :) masz ostrą konkurencję ;) |
a ja chcialbym byc modem dzialu smietnik, prosbe swoja motywuje tym iz udzielam sie w tym dziale piszac liczby, wymyslajac wyrazy, dodajac reputki itp., oraz offtopic tam takze sie udzielam, w innych dzialach tez pomagam uzytkownikom napedow optycznych i nie tylko :respect:
dziekuje bardzo za POZYTYWNE (oczywiscie) rozpatrzenie mojej prosby :) P.S> takze znam wielu uzytkownikow nie bede wymianial wszystkich, bo nie chce nikogo pominac i zarazem urazic moja skleroza :piwo: |
Cytat:
chyba emeryt || |
nie no serio sie pytam :> jestem na forum dopiero 15 miesiecy :P moze mnie kots oswieci :P
|
Cytat:
|
tak ostatnio przegladałem forum i natknałem sie na @Bimberka... pisze ze jest Super Modem a ma tylko jeden post ???
|
Cytat:
;) |
dobra tak ne bardzo skumałęm i nie chce nabić posta ale moglibyście napisać wyjaśnieniea i co robia tzn. miej więcej wiem co robią ale np. spotkałem sie z plakietką domator żębym nie palnął głupty jest takiecoś czy nie ??
|
Cytat:
Cytat:
|
Gratulacje :piwo:
|
gratki Ghost :) :piwo:
|
Cytat:
gratulacje :piwo: |
Cytat:
|
Dziękuję wszystkim :piwo:
heh gdzieś znalazłem przykazania forumowiczów: "a po 10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego." ;) (taki żarcik :respect: ) |
Congratulations :piwo:
|
o nowy w teamie :D gratulacje! :piwo:
|
Gratulacje!!! :piwo: :)
|
Gratulacje!!! :piwo: :D
|
Cytat:
Gratulacje :piwo: |
No to widze, ze mamy już moderatora G_M :)
|
I o to chodzi! :spoko: :D
|
Cytat:
Byle kto by nie przeszedł 8 ) |
Cytat:
|
Cytat:
Powiedz mi jak Towarzystwo Śmietnikowe potraktowało by temat bardzo popularny na forum , czyli "Jaką kupić nagrywarkę" || Lub podobne || Taki gość miał by traumę na całe życie i internetowstręt :) Zakładając czysto teoretycznie jak Rychu pisał że wejście na forum przez śmietnik, czyli (ja tak rozumuję) pierwszy temat w śmietniku a potem droga otwarta do forum ;) |
Cytat:
A jeśli chodzi o temat... Ghost_mode chyba musisz poczekać. Udzielaj się, pomagaj, jak ktoś łamie regulamin to kabluj :niepow: ;) i może za jakieś 15 lat... :) Fakt faktem - narazie MODeratorów wystarczy :D (po co mają nas bardziej pilnować ;) ) |
Cytat:
Cytat:
a jak przeniosą to znów będę się musiał nauczyć nowej sztuczki :ysz: Cytat:
Poza tym większość by poległa po drodze ;) I ruch na CDRinfo drastycznie by zmalał :smutny: |
Cytat:
Płacz jest ze szczęścia, nie ze smutku :piwo: |
Cytat:
W śmietniku kwitnie życie. Brak polityki. Spotykają się najtęższe umysły i ludzie kultury. Smietnik dla CDRinfo jest jak Kraków dla Polski. Jest z mojej strony propozycja, żeby przenieść śmietnik nad dział "Ogłoszenia i komunikaty". Albo, żeby wejście na forum CDRinfo nie było możliwe, bez przejścia przez śmietnik.:D:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zeby kasowac duble.
|
a tak po prawdzie po co ci ten mod ???
|
Cytat:
kandydatura została zgoszona za czasow memorando, którugo tematy tam niepodzielnie vkrólowały :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A według mnie moderatorów jest już wystarczająco kolejni powinni być dodawani dopiero po ustapieniu innego moda (jeden odchodzi jedne przychodzi)
Jak to mówią co za dużo to nie zdrowo :) |
Jak to mowia - we will call you.
|
Cytat:
Wczuwam sie już w rolę :D |
no Pit ma racje :) a poza tym jak juz komus maja dać moda to właśnie najpierw Piternielowi :) rycho mogłby dostać na śmietnik ;)
|
Tak, teraz wszyscy się będą pchać na moderatora. Nie wiem czy zauważyliście, ale moderatorów jest dużo, działają sprawnie i szybko. Jak czegoś MOD nie widzi to jest opcja zgłaszania postów. Jak administracja będzie chciała zwerbować jakiegoś moderatora to sami się odezwą do kogoś i zaproponują moderowanie jakiegoś działu.
Trzeba pamiętać, że to stanowisko niesie za sobą pewne konsekwancje. Na pewno nie można być konfliktowym na forum, świecić przykładem pisania postów. Jak dla mnie koniec tematu, wasz cichy moderator Pit ;p |
A co do kont-->dlaczego nie poprosisz Administratora o połączenie kont? To możliwe, wykonalne i zdarzało się już wcześniej. :taktak:
|
skoro juz tu tak dyskutujecie :) to widze ze na dział gry mało moderatorow przypada (wogóle ? ) czasem Mac wejdzie zamknie coś :)
no i jak nie macie kogo to wiecie ja w tym temacie nie jestem obcy i zgłaszam sie na ochotnika jak coś :) jak zauważylisice moje posty w tamtym dziale pomagaja niektorym :) powaznijesze problemy na gg rozwiazujemy ;) pozdro.... |
Cytat:
|
odpowiem na pytanie zawarte w temacie: tak jak wszędzie w polsce - po znajomości :szczerb:
|
Cytat:
|
Chyba sie tak nie da, to admini wybierają osoby a nie że chcesz i dostajesz.
|
Cytat:
miałem lekką przerwę od cdrinfo i zpomniałem starego to trzeba było zapodac nowy tak oto w skrócie powstał ghost_mode hehe ilość postów 666 - no ciekawie sie złożyło ;) no zdrówko :piwo: |
a może byś powiedział jaki login był wcześniej?
zdrówko dla twoich "6"-tek |
jak zostać moderatorem działu Zabezpieczenia ?
jestem na forum prawie od jego założenia
(niestety od 2004r na nowym loginie) mniej wiecej zna sie juz stałych bywalców i dyskutantów ;) i mam pytanko - czy jest jakaś szansa żebym został moderatorem działu ZABEZPIECZENIA CD/DVD (ewentualnie CDR Forum) ? pozdrowienia ghost_mode |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:39. |