![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A buga żadnego nikt ci nie poda :P |
Cytat:
|
|
A ja sobie w nocy pozłomowałem z 3 gośćmi ale na uni 1 8 )
http://80.237.205.53/phpBB2_pl/threa...hreadid=148334 |
Dziś znowu można się rejestrować na Uni 33.:)
|
prometeusz to rejsetruj sie ktoś Ci na bank pomoze jak Cie nie będzie :)
|
czasami to zaluje ze nie mam wiecej czasu tez bym z wami poral :)
|
Niech przekaże konto Kristoferrosowi
|
no Kizio został na 2 punktach :) i cały czas jest offline wiec będzie go cięzko złapać ......
|
Cytat:
Pogadaj z nim. Może już mu się znudziło i odda konto... |
widze ze rodzinka zaczyna sie rozrastac o starych kamratów :D byle tak dalej
|
Heja gwiezdni wojownicy o piwo i cnoty pięknych kosmitek ;) he he
Chętnie bym do Was dołączył, ale coś k***a nie mogę się na Uni33 dostać... chyba brak miejsc... KU**A!! eh... |
Adixo, zgłos się do GO celem zmiany adresu email dla Twojego konta i po kłopocie.
|
Cytat:
Przynajmniej w szukajce nie mogę go znależć. Włącz GG. |
Mogę spróbować założyć nowe konto tylko już by nie była "ADIXO" :blee: :'(
|
Cytat:
Coś skombinujemy.:) |
@Mac
moze tez wstąpisz ? || |
adixo <- ostatnio sprawdzałem to występował gracz Adixo na uni 33 skontaktuj sie z Go może on pomoże a może Boger coś załatwi u GO warto spróbować :D
|
Cytat:
|
A mi dalej hasła nie chca przysłać ?
może dlatego że dałem ten sam adres email z uni 1 i 33 ? no ale jakbym zapomniał z uni 1 to też by mi nie przysłali ? |
no to kolejny gracz :) sojusz coraz silniejszy :)
|
AjWaj :D
Jestem z Wami ;) |
LUDZIE SOJUSZ SIE ROZKRĘCA ! WCHODZIC NA UNIE 33 I SIE REJESTROWAC JAK CO TO SLUZYMY POMOCA :) MOZECIE LICZY NA OPIEKE OJCA PROWADZACEGO (RYCHO) :) ON WAS NAUCZY JAK COS ALE TO JUZ WBIJAĆ :)
P.S caps lock mi sie zaciął :) |
no rycho i burak czekaja na was :) zapraszamy :) unia 33 sojusz CDRinfo.pl
|
Cytat:
:respect: dla ojca przełożonego my wierne mocherowe bereciki lgniemy do niego wpatrzeni w jego blask i słowa tylko on poprowadzi nas do zwyciestwa nad ideologią zła i dnia codziennego nasz :zespol: bedzie parł do przodu na falach uni 33 Wazuuup :wazuuup:Wazuuup :wazuuup: |
Zapisywać sie do CDRinfo.
Sojusz czeka na Was. |
Cytat:
|
Mam na onecie i nic nie dostałem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zarejestruj się na web.de lub op.pl :'( :'( |
Nie mogę bo mi hasła nie chcą przysłac nawet przez przypomnij hasło
nie chcą mnie tam :nie: W sumie gram na uni 1 i jestem tam 16 ogólnie i 11 we flocie 8 ) |
Adixo graj, bedziemy razem w ukladzie :D
|
Cytat:
A odzyskiwanie hsała? Cytat:
Jutro go nie będzie. Coś sojusz Buraka jest mało popularny.:) |
rychu w jakim sojuszu ty jesteś co to za bigos :D:D:D:D ???
|
Cytat:
zarejestrowałem się ale mi maila z hasłem nie przysłali, tak więc nie gram - chyba mnie nie chcą na tym uni :nie: :haha: |
Cytat:
A to co to jest? Nazwa Sojusz Planeta Pozycja Miejsce Adixo Napisz wiadomość Chatka 2:224:10 |
Ciekawe na ile wam zapału wystarczy 8 )
|
Cytat:
CDRinfo budziło szacunek na Uni1. Dopiero wtedy dołączę.:) |
Cytat:
Wtapiaj się.:) |
rejestrowac sie i pisac podania :) CDR :)
|
rycho zaczynamy :D zabawa musi trwac
|
No dobra ,
w szkicu wiem o co chodzi . Jeszcze się nie bawiłem. Mam sporo wątpliwości . Bo jak wtopię to inne moje sprawy ucierpią. Sam nie wiem. Trochę korci. ??? |
Znowu ogame...
Zarejestruję się.... Nie, jednak nie... Chociaż... Jednak powiedziałem sobie, że n.... Ale... Nie, przez ogame można wogóle od komputera nie odchodzić... oceny się pogarszają masakrycznie ;) I rachunek za prąd większy :haha: |
dobra sojusz zrobiony :)
CDR CDRinfo.pl wstępujcie :) |
Cytat:
|
Zarejestrowalem sie na Uni 33. Prosze o przyjęcie do sojuszu :)
|
Dzię-ku-je-my
|
jak dzieci:) ale ja lubie dzieci:)
milej zabawy:) |
Cytat:
Cytat:
|
dobra zakładmy sojusz ;) to ja rycho nie chce to ja bede "guru" :) jaki tag zrobic ?
|
Cytat:
|
ja sie zarejestrowalem - pora miec 2 nalug oprocz GW :P
|
Cytat:
ile ja wieczorów przez to zarwałem. nie licząc godziny dziennie przed wyjściem do roboty :D |
Cytat:
Nie rozdrabniaj tematu. To:http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...933#post559933 nic nie pomoże. I tak wszyscy trafia do "Sojusz CDRinfo.pl w grze Ogame.pl" Ty też.:) edit: Decyduj się. Bo dostałem kilkanaście zaproszeń do sojuszów. Ostatnio kuszącą propozycję do "Armii Mroku".:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Wygenerowałem sobie hasło, tylko czy mogę je gdzieś zmienić na inne? to które dostałem jest :hmm: trudne do zapamiętania :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dobra panowie co zrobiłem nie tak :hmm: zarejestrowałem się a hasło gdzie :'(
|
Cytat:
Za parę dni go pojadę.:D |
Cytat:
|
Cytat:
Jaka szkoda. :'( :'( :'( Cytat:
Wejdą sami. Bogera skaperuj sam. Z teo nie mam kontaktu. :'( edit: No i Magda by się przydała.:) |
Cytat:
|
RYCHU ty masz dar przekonywania wciagnij jeszcze teo i bogera:D
|
Cytat:
Zima idzie. Co robić w Lublinie w długie zimowe wieczory? Tylko do wiosny.:) |
oho :/ Niee, mnie w to drugi raz nie wciągniecie :>
|
Cytat:
Za mało. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale poczekajmy parę dni z sojuszem. Co nagle to po diable. Założyciel powinien moim zdaniem być osobą , która siedzi na Ogame nonstop. Ty zdaje się masz w priorytecie szkołę.:) Na razie poczekajmy. |
Cytat:
witam :) jako ze w ogame ma juz doswiadczenie i w rządzeniu tez moge byc głowno dowodzącym :) jaki tag zrobimy ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rejestruj się na Universum 33 i graj.:) Ostrzegam, że to po jakimś czasie działa jak narkotyk. :'( |
www.ogame.pl - kosmiczny rts online ;)
gra przez przegladarke :) |
@rycho co to za gra :ysz: jakiś link by się przydał, parę lat w nic nie grałem, ostatnio to jedynie zachaczyłem o Arcade na forum, no i jeszcze jakieś krótkie streszczenie o co biega ;) chyba nie jestem wymagający :szczerb:
|
Cytat:
Sojusz ktoś musi prowadzić. Ja się do tego nie nadaję.:) Ale dobrze by było. Sojusz CDRinfo to było to.:D |
rycho, zakladamy sojusz CDRinfo.pl jak za starych, dobrych czasow na U1?:D
|
czyzby :> znow zarwane noce i dnie ;)
ja pogrywam w spacepioneers |
Cytat:
Niestety znowu sie wtapiam.:D |
a co to wogole jest ???
|
Uni 33
Dziś uruchomiono nowe Uni 33.
Właśnie się zarejestrowałem. Pogram sobie przez zimę. Ktoś dołączy? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:11. |