Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie na sylwestra?? Co wynająć? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-sylwestra-co-wynajac-59076/)

iwi iwi 25.11.2005 12:23

Gdzie na sylwestra?? Co wynająć?

Cześć :-o chciałabym zorganizowac sylwestra dla grupy ok30-40 osób , wiek 20-30 lat, woj. pomorskie, z noclegiem :)

wyjazdowy sylwester na jedna noc dla grupy przyjaciół :piwo:

Znacie może ciekawe miejsca , hotelik , domek , sala itp. gdzie mozna cos takiego zrobić miło i tanio ???

malaczarna 25.11.2005 13:36

moim zadaniem troche pozno zaczoles o tym myslec:/
nie wazne jakie miasto ale wynajac cala sale i noclegi w noc sylwestrowa to bedzie Ci bardzo trudno.
zycze powodzenia i milej zabawy:)

Ormianin 25.11.2005 14:31

Cytat:

Napisany przez iwi iwi
Cześć :-o chciałabym zorganizowac sylwestra dla grupy ok30-40 osób , wiek 20-30 lat, woj. pomorskie, z noclegiem :)

wyjazdowy sylwester na jedna noc dla grupy przyjaciół :piwo:

Znacie może ciekawe miejsca , hotelik , domek , sala itp. gdzie mozna cos takiego zrobić miło i tanio ???

powinnas raczej poszperac na jakis portalach turystycznych, szczegolnie tych z wojewodztwa pomorskiego, tam sa juz takie gotowe "zestawy" wyjazdowe oraz ceny

joujoujou 25.11.2005 17:08

Ośrodek wczasowy nad Mauszem, kilka lat temu kolega zorganizował tam genialnego i niedrogiego sylwestra. :tak!:

:ognie:

iwi iwi 25.11.2005 17:42

dziękuję :) :respect:

Pagerus 29.11.2005 13:45

A może tak kiedyś impreza sylwestrowa CDRinfo? :D
Chociaż za dużo chłopa :P Przydałoby się więcej kobiet - no chyba, że każdy przyprowadzi koleżankę :D
A koleżanki kolegów nie muszą przyprowadzać :P

joujoujou 29.11.2005 14:06

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A może tak kiedyś impreza sylwestrowa CDRinfo? :D
[...]

Znowu mnie ominie. :'(

Pagerus 29.11.2005 14:39

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Znowu mnie ominie. :'(

Czemu? Może wpadniemy do Ciebie :D

joujoujou 29.11.2005 14:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Czemu? Może wpadniemy do Ciebie :D

Nie ma sprawy! :taktak:

Zapraszam.:D

Pagerus 29.11.2005 14:49

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Nie ma sprawy! :taktak:

Zapraszam.:D

Jak zapewnisz nocleg to przemyślę :D
A tak bardziej serio - to drogie są noclegi tam u Ciebie? Bo myślę ostatnio dość poważnie o wycieczce w tamte rejony...

joujoujou 29.11.2005 14:50

U mnie nocleg nic nie kosztuje, mam wolny pokój. :taktak:

Pagerus 30.11.2005 12:24

Cytat:

Napisany przez joujoujou
U mnie nocleg nic nie kosztuje, mam wolny pokój. :taktak:

Zastanów się dwa razy nad tym co mówisz - bo jeszcze kiedyś ośmielę się skorzystać :>

joujoujou 30.11.2005 14:40

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Zastanów się dwa razy nad tym co mówisz - bo jeszcze kiedyś ośmielę się skorzystać :>

Nie ma sprawy, korzystaj. :D

ed hunter 30.11.2005 14:47

Cytat:

Napisany przez joujoujou

forum ma Użytkowników: 47,699

zarejestrowanych :D

więc ostrożnie ;p

:P

Pagerus 30.11.2005 21:28

Cytat:

Napisany przez joujoujou

Myślę o tym, aby na jakiś tydzień wpaść do Dublina - i dlatego pytałem jak wygląda sprawa noclegów...

andrzejj9 30.11.2005 21:48

Cytat:

Napisany przez ed hunter
forum ma Użytkowników: 47,699

zarejestrowanych :D

więc ostrożnie ;p

:P

No ja już urządzać przyjęcie to porządne.. :> ;)

Pagerus 30.11.2005 22:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No ja już urządzać przyjęcie to porządne.. :> ;)

No ba - ma się rozumieć :piwo:

joujoujou 01.12.2005 04:30

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Myślę o tym, aby na jakiś tydzień wpaść do Dublina - i dlatego pytałem jak wygląda sprawa noclegów...

Jeżeli hostel Ci wystarczy, to od 10 euro w górę,
http://www.hostelworld.com/index.php
jeśli coś lepszego (hotel), to od 30 w górę.
IMO w Dublinie nie bardzo jest co oglądać, warto wybrać się wgłąb kraju, zresztą co ja będę opowiadał, zdjęcia mówią same za siebie. :taktak:

Pagerus 01.12.2005 07:35

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Jeżeli hostel Ci wystarczy, to od 10 euro w górę,
http://www.hostelworld.com/index.php
jeśli coś lepszego (hotel), to od 30 w górę.
IMO w Dublinie nie bardzo jest co oglądać, warto wybrać się wgłąb kraju, zresztą co ja będę opowiadał, zdjęcia mówią same za siebie. :taktak:

A jak ceny prezentują się w ośrodkach wgłąb kraju? O Dublinie myślałem, bo mógłbym Cię przy okazji odwiedzić - no i pokazałbyś mi okolicę :)

joujoujou 01.12.2005 15:26

Ceny przeważnie są niższe niż w stolicy, a co do odwiedzin, nie ma sprawy, ale nie mieszkam w Dublinie, tylko w Sligo. :taktak:

Pagerus 01.12.2005 15:32

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Ceny przeważnie są niższe niż w stolicy, a co do odwiedzin, nie ma sprawy, ale nie mieszkam w Dublinie, tylko w Sligo. :taktak:

Dobra - pomyślę nad tematem - ale to w przyszłym roku... i to pewnie gdzieś koło wakacji dopiero :)

joujoujou 01.12.2005 16:09

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Dobra - pomyślę nad tematem - ale to w przyszłym roku... i to pewnie gdzieś koło wakacji dopiero :)

O.K. do zobaczenia. :D

andrzejj9 01.12.2005 16:40

Cytat:

Napisany przez joujoujou
O.K. do zobaczenia. :D

Ale czemu dopiero w czasie wakacji? Jeśli bilety rzeczywiście kosztują teraz grosze, to trzeba by się zebrać i na jakiś weekend po prostu wyskoczyć :)

Hmmm.... @ Jou, masz dwa wolne pokoje? :D ;)

Burak_PL 01.12.2005 17:23

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ale czemu dopiero w czasie wakacji? Jeśli bilety rzeczywiście kosztują teraz grosze, to trzeba by się zebrać i na jakiś weekend po prostu wyskoczyć :)

Hmmm.... @ Jou, masz dwa wolne pokoje? :D ;)

pewnie ma :) panowie macie czas i kase jedzcie :) ja w Anglii bylem 2 lata temu :) no i to jest zycie :) tylko ta pogoda...

andrzejj9 01.12.2005 18:34

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
pewnie ma :) panowie macie czas i kase jedzcie :) ja w Anglii bylem 2 lata temu :) no i to jest zycie :) tylko ta pogoda...

No właśnie te pieniądze to nie taki wcale problem, bo do Angli polecieć można (może nie teraz, w sezonie, ale na początku stycznia i później) i za 100 złotych.. A z czasem.. Ja może miałbym go więcej, ale Pagerus pracuje (a lecielibyśmy raczej razem), więc w grę wchodziłby tylko jakiś weekendzik, ale to wcale nie tak źle, gdyby powiedzmy wylecieć w czartek wieczorem (już ten jedzień dzień odżałować i wziąć wolne), a wrócić w niedzielę na wieczór. Akurat, żeby zobaczyć kraj, w którym nigdy się nie było :)

Burak_PL 01.12.2005 23:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No właśnie te pieniądze to nie taki wcale problem, bo do Angli polecieć można (może nie teraz, w sezonie, ale na początku stycznia i później) i za 100 złotych.. A z czasem.. Ja może miałbym go więcej, ale Pagerus pracuje (a lecielibyśmy raczej razem), więc w grę wchodziłby tylko jakiś weekendzik, ale to wcale nie tak źle, gdyby powiedzmy wylecieć w czartek wieczorem (już ten jedzień dzień odżałować i wziąć wolne), a wrócić w niedzielę na wieczór. Akurat, żeby zobaczyć kraj, w którym nigdy się nie było :)

no panowie widze ze serio serio chcecie :) ja bym tez sie zabral ale szkola no i moj wiek raczej mi jeszcze nie pozwalaja :) moze za rok jak bedzie dowodzik :)

Pagerus 01.12.2005 23:41

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Więc tak - po pierwsze to ja chcę lecieć do Irlandii a nie do Anglii :P Po drugie - jak tylko się nieco kasy odłoży to można lecieć - nawet w okolicach stycznia-lutego (zobaczymy jak to będzie). Co do czasu - to przecież ze 2 dni urlopu mógłbym wziąć - więc możnaby lecieć wówczas nawet w środę wieczorem... pomyślimy i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

joujoujou 02.12.2005 22:12

Niestety, dwóch pokoi wolnych nie mam, ale coś się wymyśli, jest kanapa w salonie, szopa w ogrodzie, na trawniku można rozbić namiot. ^_^

Generalnie warto się JUŻ za biletem rozglądać, im wcześniej tym taniej, kolega w lipcu kupował bilet na święta, zapłacił 80 euro w obie strony, ja kupowałem miesiąc temu, zapłaciłem prawie 300. :wow:

Pagerus 03.12.2005 23:21

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Niestety, dwóch pokoi wolnych nie mam, ale coś się wymyśli, jest kanapa w salonie, szopa w ogrodzie, na trawniku można rozbić namiot. ^_^

Generalnie warto się JUŻ za biletem rozglądać, im wcześniej tym taniej, kolega w lipcu kupował bilet na święta, zapłacił 80 euro w obie strony, ja kupowałem miesiąc temu, zapłaciłem prawie 300. :wow:

Spoko - zobaczymy jak tam wyjdzie :) na razie jeszcze konkretnych planów nie mam - choćby co do terminu - a bilet to się raczej na konkretny termin kupuje, nie? ;)

joujoujou 04.12.2005 00:51

Tak, tylko konkretny termin, przebookowanie kosztuje, ale jest możliwe. :)

Pagerus 04.12.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Tak, tylko konkretny termin, przebookowanie kosztuje, ale jest możliwe. :)

No tak - ale jak sobie pomyślę, że miałbym bulić jeszcze więcej za bilet - to wolę się solidnie zastanowić i zaplanować konkretny termin :)

joujoujou 05.12.2005 01:24

Cytat:

Napisany przez Pagerus
[...] zaplanować konkretny termin :)

Otóż to! :tak!:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50.