![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
DES:Na Kroma! edytuj posty :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem czy jest sens ładownia emu na MC. A jak będziesz odpalać ROMy? Zakładając, że się da z memorki to pomyśl: gry na SNESa czy choćby Amigęxxxx ważą często powyżej 2MB. Swoją drogą: na Amiga'ę nie ma ROMów - nośnikiem danych były flopy (chyba, że miała jakieś gry "wgrane" - nie pamiętam). PS: A ile ma zajmować? Nie rozumiem... PS2: Chcesz porozmawiać o tym czy o tamtym to załóż taki topik. Dlaczego? Ponieważ robi się śmietnik. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak to "z gotowymi romami"? ROM z cartridge'y zrzucasz samemu lub zasysasz z sieci. Pamiętaj, że jeśli nie posiadasz oryginalnego "karta" z rom-em, który ściągasz jesteś potencjalnym piratem :P |
Cytat:
|
deejaymario, powiedz jaki byś chciał soft po PL, to się zobaczy czy da sie zrobić...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak kazdy by chciał:P wtedy bylo by ekstra, no coz jest jak jest. a tak wogole to moze jakies stronki z softem po pl??bo w eng jest duzo ale czasami trudno z turtorialem a to moje poczatki dopiero.:P pozdrawiam
|
Cytat:
PS: Wynalazek ciekawy, nie powiem... |
dobre:D sa ludzie ktorzy moze maja takei rzeczy i chca sie podzielic wrazeniami odnosnie tego ,a jezeli to wyszlo niedawno to nie znaczy ze nikt tego nie ma. NIe zamieniam swojej ps2 heheh
|
@deejaymario powiedz kto to moze mieć jesli to wyszło niedawno?-takie sobie postaw pytanie!
Najlepsze rozwiązanie bedzie takie, jesli wymienisz lub sprzedasz slima wzamian za stare ps2 ;) |
no w sumie to moze byc trudne ale bym zaryzykowal gdyby ktos to juz ma:P bo tak na slepo to moze byc lipka, z tym podlaczeniem to nei bylo by tak strasznie moze:D
|
Tak, ale przyjrzyj się na montaż. Potrafisz sam to zrobić?
http://www.hdcombo.com/hdcombo_install.htm Jesteś pierwszy, który mi pokazał taki wynalazek. Nie mam pojęcia, ale możesz być prekursorem :D "Zwykłe" PS2 (czyli do V9) są właśnie pod IDE. Ja tam bym się jednak nieco bał - temperatury wydzielanej przez HDD. Z tego co widzę to są tam jakieś wiatraczki, ale... dysk może się nagrzać i do 80*C. Wątpię, aby potrafiły schłodzić cały układ, a co będzie latem kiedy nasze słonko znowu da czadu? |
hdcombo do ps2 slim??? co o tym sadzicie???
Znalazlem hdcomb do ps2 slim, jest to dysk twardy podlaczany przez zlacze ide, czy jest to dobre rozwiazanie?? czy warto to sprowadzac ?? czy ktos wogole takie cos ma i korzysta z tego i czy gdzies to montuja??? link do urzadzenia http://www.hdcombo.com/index.htm
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |