![]() |
problem z przegraniem filmu
Witam nie wiem czy to cos da ale chodzi mi o film Christmas Last Minute.Kiedy wkladam plyte i uruchamiam Shrinka,klikam Open Disc poczym pojawia sie komonikat "DVD Shrink encountered an error and cannot continue.Inwalid dvd nawigation structure"Z innymi filmami nie mam problemu!Z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam!Kuba
|
przegranie filmu
spróbuj przegrac film dvddecrypter na twardy dysk potem clone dvd z anydvd najlepiej najnowszym i powinno pojsc 8 )
|
zapodaj sobie AnyDVD w najnowszej wersji to programik pracujący w tle, "ułatwia" odczyt "upartych" płyt
Zdecydowanie polecam :> |
Bo to jest "chyba" najnowsze zabezpieczenie sony, anydvd + clonedvd i po bolu, a potem rob z tym co zechcesz:)
|
Cytat:
|
tak dziekuje bardzo any dvd nowy pomogl dalo sie zgrac nawet shrinkiem.ale zauwazylem ze jak zgram dvddecrypterem i potem w nim nagram to nie zawsze film chce potem isc!lepiej chyba zgrywac dvddecrypterem a nagrywac nero.nie uwazacie tak??dziekuje wszytkim bardzo za odpowiedzi pozdrawiam Kuba
|
bo dvddecrypter jest juz stary i nierozwijany. ale jest imageburn tego samego autora
|
SetupAnyDVD5631.exe to najnowsze any ale nie moge znalezc cracka moze ktos troszeczke pomoze i podpowie bo tez mam problem z filmem 8 mm 2
sony i niczym nie idzie a tym bardziej clonem a mam any dvd AnyDVD 3.2.1.1 i nic nie pomaga decrypter wywala sie i lipa moze ktos pomoze bo juz mam dosc gdzie znalezc najnowsze any i clone albo ktos bedzie tak dobry i przesle na meila bo juz 2 dni szukam i tylko wirów na sciagałaem marvid2@wp.pl DZIEKUJE |
Witam.
A ja mam lepszy problem..... Film `Zachować Twarz`. W shrinku przeleci caly i nawet zrzuci na HDD, ale.... ścieżki dźwiękowe mają po 5mb i film jako film nie da się skompresować !! To samo pokazuje Nero Recode --> Main Movie --> Not Compressable !! Czyżby umieścili ścieżki głeboko w filmie i ratuje tylko DL, albo podział na 2 dyski ? Dodane : Tak samo wyglada sprawa z 8mm2 :( Any idea ? |
Kurcze nikt nie poradzi ?
|
Co do seriala do anydvd to nikt ci tu nie poda, skorzystaj z triala lub reinstalka windy i wtedy triala 21 dni.Shrink ma problem bez nowego anydvd, zrzuc clonemdvd
|
shrink ma problem nawet z any dvd. Lecz problem nie ze zruceniem na HDD, lecz z kompresjaprzetestowalem juz chyba wszelakie znane mi metody i jak narazie porazka
|
dvd
juz mam wszystko jeden z kolegów mi wysłal DZIEKUJE
IDA JAK BUZA CZERWONKI SONY |
faktycznie jak........ buza
|
no ale to jak ? Sam zrzut na Hdd to nie wszystko. A co z kompresja ? Porzadziles sobie ?
|
Witam ponownie.
Czyli po braku odpowiedzi mozna uznac, iż Sony dopięło swego ? Czy jest jakieś tabu o którym nie wiem, bądź nikt się nie chce podzielić swoim sukcesem |
no problem z tym filmym.Clonedvd+anydvd=kopia bezpieczeństwa jest na płycie.
|
To, że na HDD zrzuce to wiem, lecz bez kompresji na DVD5 się nie obejdzie, tylko co z tą kompresja jak wszystkie prgramy wyrzucają o niemożliwości kompresji, jak również ścieżki dźwiękowe mają po 5mb, zamiast np.300mb ?
|
Cytat:
|
Miałem na warsztacie WSZYSTKIE nowe softy, lecz jak mówie żaden z nich nie dał rady zrobić KOMPRESJI !!. Zrzut na HDD przy mniejszych, czy większych problemach przebiegł niby normalnie, bo.......
Zobaczcie na screeny : Shrink 3.2 : http://img398.imageshack.us/img398/8349/11tb.th.jpg Shrink 2.3 przy prubie kompresji : http://img485.imageshack.us/img485/3676/29iz.th.jpg Clone pokazuje identycznie jak w Shrinku 3.2, natomiast DVDFab dal rade zrobic na 2DVD, natomiast przy kompresji na 1DVD rozmiar filmu po zakonczeniu wynosil 5,3GB. @Ed_Hunter czy miales juz doczynienia z tymi filmami, czy piszesz tak, bo poprostu wg. Ciebie nie ma filmu nie do przej!@$^a. Tez tak myslalem, ale nie udalo mi sie. Powtorze jeszcze raz... Film udalo mi sie zrzucic na HDD i zgrac na 2cd, lecz nie poradzilem sobie z wyrzuceniem dzwieku i kompresja. Pozdrawiam |
pisałem wyraźnie jakim najnowszym zestawem zgrać i wtedy zobaczyć w Shrinku.
tego filmu nie miałem, ale inne najnowsze Sony dają się zgrać bez problemu. nie można zrobić kompresji, bo to co się zgrało u Ciebie to jakiś shit. |
@ed hunter to co się u mnie zgrało przynajmniej buja i tyle. Jesli twierdzisz, ze zjesz czapkę no to czekam na ten ruch.
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |