![]() |
Cytat:
No ja tez mam takie mikołajee. Jak ktos chce linka to na PW. Nie chce narazac sie na problemy ze strony modow ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
żeby Mikołaj przynosił nowe prezenty należy mu sprawić nową żonę, aby miał więcej energii i chęci do pracy!!
Może zrobimy składkę na jakąś fajną laskę da św. Mikołaja, wtedy będzie nam lepsze prezenty przynowił w ramach podziękowań. :piwo: |
Billy Bob Thornton w filmie Bad Santa pokazał mistrzostwo świata (jak zwykle zresztą w każdej roli) przedstawiając typowego pomagiera mikołaja :spoko:
|
Cytat:
|
|
dobrze... niech chudnie to potem na biegunie zimno pedofilowi bedzie!
|
jest żle, ja mu kopa a on mówi, że chce jeszcze ((
wiec go biore głodem, zobaczymy albo ja albo on. w każdym razie jedno wiem pod choinkę juz sie postara na pewno a tym co mu współczują, powiem tak - daliście sie nabrać tym bajeczkom że ten nierób jest taki dobry i kocha dzieci, własnie kocha dzieci tylko "inaczej" przyznał mi sie do tego jeszcze przed pobiciem, a kto wie do czego sie przyzna jeszcze... |
brutale!
koniaczek mu dac, pogadac z chlopina - caly rok na biegunie z jedna baba i elfami to na pewno meskiej rozmowy spragniony wtedy lepiej sie zacznie wam dostawac po choinke... choc widzialem ze w tym roku trafil do wszystkich dzieci, wiec chyba nie jest tak zle... http://puszon.rpg.pl/gzone/galeria/mikolaj.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
ale z Was brutale:( nic dziwnego ze Mikolaj nie daje Wam prezentow, byliscie i jestescie niegrzeczni:)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A ja nic nie dostalem... OBCIAC MU NARZAD ... wiecie jaki...
@prometeusz - specjalnie dla ciebie usunalem posta i utworzyłem nowego :P --EDIT-- Czyżby Św. Mikołaj lubił NFS, a moze tylko testowal? |
drania..... :)
edit @kizio mnie wyprzedził i teraz to do niczego nie pasuje edit dzięki kto kolwiek to zrobil - pewnie mikolaj:D juz doczytalem @kizio :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
ale ta zabawka właśnie się nazywa iron maiden :) |
Ormi ma rację, należało przytulić, pogłaskać, uściskać, źle zrobiłeś :smutny:
|
@ed Iron Maiden to jest dobry zespół, a i tak za lightowy jest :P a ta zabawka nie ma wcale finezji.
polecam zwiazac go założyć mu na szyje pentle i koncówke pentli dowiązać do rąk które ma zwiazane z tyłu i zaprosic jakieś elfie pomocniczki mikołaja aby wykonały taniec "brzucha" jak sie chłopak bedzie do nich wyrywał sam sie poddusi i mu sie odechce DAWAĆ LIPNE PREZENTY :bicz: |
Cytat:
http://img67.exs.cx/img67/4849/IronMaiden.jpg gościa się zamykało w tym przyrządzie :) i trzymało spokojnie..... jak już oszalał z pragnienia, ciemności i tak dalej, to zaczynał się rzucać - i po to te kolce :peace: || |
Wydaj go policji. Swiety mikolaj jest zakazany w tym roku z powodu czerwonego stroju. Prezenty moga jedynie roznosic elfy. A jezeli jest ktos grubszy potrzebny do pomocy, to moze byc to byly posel Witaszek. TYLKO NIE NA CZERWONO !!
Ewentualnie moze go wydac rodzinie radia maryja. To podobno jedyny zyjacy swiety ktory nie slucha radia maryja !! Inkwizytor Tadeusz wymierzy mu jedynie sluszna kare cielesna. |
Topić I Wieszać ((
|
jak miałem z 5 lat to się połapałem, że to nie sam Mikołaj przychodzi tylko jego pomagier.
potem, gzieś od 6 lat demaskowałem przebierańców, ciągnąc ich za brodę. :D gdy już wiedziałem, że święty Mikołaj unika krajów zwanych potocznie demoludami; stan wojenny gdy 12 lat miałem i taki fajny prezent na święta dostałem - czołgi na ulicach :zygi:, 13 rok godzina milicyjna a dla małolatów po jakimś czasie wprowadzona wcześniejsza od 21 :taktak: więc tego sk.....syna Mikołaja zakopcie żywcem - no chyba, że da okup || ......to potem zakopcie jak wyżej, ale głęboko dla pewności || |
mam, mam juz || znalazlem Mikolaja( kiedyś nawet ktoś mu pomagał) oczywiscie - gleboko się ukrywal, chyba Ci uciekł @kontestator.
No i co z nim zrobimy:D |
... trzeba bylo przytulic... pokorne ciele dwie matki ssie
|
czyli wygląda na to że sie dziad jakoś klonuje i co roku przezywa jakąs odnowe, mysle, że trzeba mu odciąc jakis organ którym on sie klonuje ||
ahhh zemsta jest słodka ps renifery oczywiście puściłem wolno, przeciez nie jestm sadystą tylko wymierzam sprawiedliwość :bicz: |
Cytat:
KLONUJA SIE!!!! |
Bij dziada a ostro! Zawsze mi rózgi przynosił.
|
Cytat:
I jeszcze jedno to kogo ja od 2 dni przetrzymuje w piwnicy || |
Cytat:
edit: mam nadzieje że renifery pusciłes wolno ?? chyba nie chciałbys zeby narobiły ci pod domem czekajac na mikołaja ;) |
Mam Go!!!!
złapałem go i nie wypuszcze zanim mi nie obieca, że następnym razem postara się o lepsze prezenty.
Tak, przetrzymuje sw. Mikołaja przykutego do kaloryfera, jesli ktos jest równie niezadowolony jak ja z prezentów, moze wpaść i sprzedac czerwonemu pajacowi kopa || wypuszczę go jak mi zagra marsyliankę na grzebieniu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |