Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mam Go!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mam-go-59485/)

polakT 07.12.2005 00:56

Cytat:

Napisany przez woitas
a do mnie przyszedł też mikołaj
no co? mogę sobie chyba o takim pomażyć :P

No ja tez mam takie mikołajee. Jak ktos chce linka to na PW. Nie chce narazac sie na problemy ze strony modow ;)

Burak_PL 07.12.2005 00:30

Cytat:

Napisany przez woitas

wiesz mieszkamy w jednym mieście to moze potem wpasc do mnie :)

Smartek 06.12.2005 23:32

Cytat:

Napisany przez TORQUE
żeby Mikołaj przynosił nowe prezenty należy mu sprawić nową żonę, aby miał więcej energii i chęci do pracy!!
Może zrobimy składkę na jakąś fajną laskę da św. Mikołaja, wtedy będzie nam lepsze prezenty przynowił w ramach podziękowań. :piwo:

ok, moment, zaraz wam podam nr konta (moj.. i pozniej osobiscie przeleje kase na konto mikolaja || ) ^_^
pozdro ;)

TORQUE 06.12.2005 23:05

żeby Mikołaj przynosił nowe prezenty należy mu sprawić nową żonę, aby miał więcej energii i chęci do pracy!!
Może zrobimy składkę na jakąś fajną laskę da św. Mikołaja, wtedy będzie nam lepsze prezenty przynowił w ramach podziękowań. :piwo:

ed hunter 06.12.2005 22:34

Billy Bob Thornton w filmie Bad Santa pokazał mistrzostwo świata (jak zwykle zresztą w każdej roli) przedstawiając typowego pomagiera mikołaja :spoko:

Igloo 06.12.2005 21:22

Cytat:

Napisany przez woitas

jakiś ten mikołaj dziwny. niedość że wypchany silikonem to jeszcze z pyska jakis dziwno męski

woitas 06.12.2005 20:33

kizio 06.12.2005 19:54

dobrze... niech chudnie to potem na biegunie zimno pedofilowi bedzie!

kontestator 06.12.2005 19:46

jest żle, ja mu kopa a on mówi, że chce jeszcze ((
wiec go biore głodem, zobaczymy albo ja albo on. w każdym razie jedno wiem pod choinkę juz sie postara na pewno

a tym co mu współczują, powiem tak - daliście sie nabrać tym bajeczkom że ten nierób jest taki dobry i kocha dzieci, własnie kocha dzieci tylko "inaczej" przyznał mi sie do tego jeszcze przed pobiciem, a kto wie do czego sie przyzna jeszcze...

nimal 06.12.2005 19:38

brutale!
koniaczek mu dac, pogadac z chlopina - caly rok na biegunie z jedna baba i elfami to na pewno meskiej rozmowy spragniony
wtedy lepiej sie zacznie wam dostawac po choinke...

choc widzialem ze w tym roku trafil do wszystkich dzieci, wiec chyba nie jest tak zle...
http://puszon.rpg.pl/gzone/galeria/mikolaj.jpg

DreamCrusher 06.12.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ale z Was brutale:( nic dziwnego ze Mikolaj nie daje Wam prezentow, byliscie i jestescie niegrzeczni:)

nie do wszystkich zdazyl dzisiaj wiec trzeba go :bicz: zeby drugi raz w tym miesiacu juz tego bledu nie popelnil :w00t:

IceManSpy 06.12.2005 19:08

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ale z Was brutale:( nic dziwnego ze Mikolaj nie daje Wam prezentow, byliscie i jestescie niegrzeczni:)

Bardzo dobrze powiedziane!!! :piwo: :respect: :respect: :respect:

malaczarna 06.12.2005 18:59

DreamCrusher 06.12.2005 18:53

Cytat:

Napisany przez kontestator
złapałem go i nie wypuszcze zanim mi nie obieca, że następnym razem postara się o lepsze prezenty.
Tak, przetrzymuje sw. Mikołaja przykutego do kaloryfera, jesli ktos jest równie niezadowolony jak ja z prezentów, moze wpaść i sprzedac czerwonemu pajacowi kopa ||
wypuszczę go jak mi zagra marsyliankę na grzebieniu

trzymaj grubasa na glodzie - niech chudnie ||

kizio 06.12.2005 16:45

Ilość załączników: 1
A ja nic nie dostalem... OBCIAC MU NARZAD ... wiecie jaki...

@prometeusz - specjalnie dla ciebie usunalem posta i utworzyłem nowego :P

--EDIT--

Czyżby Św. Mikołaj lubił NFS, a moze tylko testowal?

prometeusz 06.12.2005 16:36

drania..... :)
edit
@kizio mnie wyprzedził i teraz to do niczego nie pasuje
edit
dzięki kto kolwiek to zrobil - pewnie mikolaj:D juz doczytalem @kizio :piwo:

rycho 06.12.2005 16:32

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
Ormi ma rację, należało przytulić, pogłaskać.....
:smutny:

....udusić. :niepow:

ed hunter 06.12.2005 16:31

Cytat:

@ed Iron Maiden to jest dobry zespół, a i tak za lightowy jest :P a ta zabawka nie ma wcale finezji.
polecam zwiazac go założyć mu na szyje pentle i koncówke pentli dowiązać do rąk które ma zwiazane z tyłu i zaprosic jakieś elfie pomocniczki mikołaja aby wykonały taniec "brzucha" jak sie chłopak bedzie do nich wyrywał sam sie poddusi i mu sie odechce DAWAĆ LIPNE PREZENTY :bicz:

bij mnie bij :P
ale ta zabawka właśnie się nazywa iron maiden :)

Zetoxa 06.12.2005 16:31

Ormi ma rację, należało przytulić, pogłaskać, uściskać, źle zrobiłeś :smutny:

kontestator 06.12.2005 16:28

@ed Iron Maiden to jest dobry zespół, a i tak za lightowy jest :P a ta zabawka nie ma wcale finezji.
polecam zwiazac go założyć mu na szyje pentle i koncówke pentli dowiązać do rąk które ma zwiazane z tyłu i zaprosic jakieś elfie pomocniczki mikołaja aby wykonały taniec "brzucha" jak sie chłopak bedzie do nich wyrywał sam sie poddusi i mu sie odechce DAWAĆ LIPNE PREZENTY :bicz:

ed hunter 06.12.2005 16:10

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Wydaj go policji. Swiety mikolaj jest zakazany w tym roku z powodu czerwonego stroju. Prezenty moga jedynie roznosic elfy. A jezeli jest ktos grubszy potrzebny do pomocy, to moze byc to byly posel Witaszek. TYLKO NIE NA CZERWONO !!

Ewentualnie moze go wydac rodzinie radia maryja. To podobno jedyny zyjacy swiety ktory nie slucha radia maryja !! Inkwizytor Tadeusz wymierzy mu jedynie sluszna kare cielesna.

jedyna słyszna cielesna kara dla tego oszusta to średniowieczna Iron Maiden ||

http://img67.exs.cx/img67/4849/IronMaiden.jpg

gościa się zamykało w tym przyrządzie :) i trzymało spokojnie.....

jak już oszalał z pragnienia, ciemności i tak dalej, to zaczynał się rzucać - i po to te kolce :peace:

||

pawelblu 06.12.2005 15:51

Wydaj go policji. Swiety mikolaj jest zakazany w tym roku z powodu czerwonego stroju. Prezenty moga jedynie roznosic elfy. A jezeli jest ktos grubszy potrzebny do pomocy, to moze byc to byly posel Witaszek. TYLKO NIE NA CZERWONO !!

Ewentualnie moze go wydac rodzinie radia maryja. To podobno jedyny zyjacy swiety ktory nie slucha radia maryja !! Inkwizytor Tadeusz wymierzy mu jedynie sluszna kare cielesna.

kontestator 06.12.2005 15:50

Topić I Wieszać ((

ed hunter 06.12.2005 15:38

jak miałem z 5 lat to się połapałem, że to nie sam Mikołaj przychodzi tylko jego pomagier.
potem, gzieś od 6 lat demaskowałem przebierańców, ciągnąc ich za brodę. :D
gdy już wiedziałem, że święty Mikołaj unika krajów zwanych potocznie demoludami; stan wojenny gdy 12 lat miałem i taki fajny prezent na święta dostałem - czołgi na ulicach :zygi:, 13 rok godzina milicyjna a dla małolatów po jakimś czasie wprowadzona wcześniejsza od 21 :taktak:
więc tego sk.....syna Mikołaja zakopcie żywcem - no chyba, że da okup || ......to potem zakopcie jak wyżej, ale głęboko dla pewności ||

prometeusz 06.12.2005 15:34

mam, mam juz || znalazlem Mikolaja( kiedyś nawet ktoś mu pomagał) oczywiscie - gleboko się ukrywal, chyba Ci uciekł @kontestator.
No i co z nim zrobimy:D

Ormianin 06.12.2005 15:25

... trzeba bylo przytulic... pokorne ciele dwie matki ssie

kontestator 06.12.2005 15:23

czyli wygląda na to że sie dziad jakoś klonuje i co roku przezywa jakąs odnowe, mysle, że trzeba mu odciąc jakis organ którym on sie klonuje ||
ahhh zemsta jest słodka

ps renifery oczywiście puściłem wolno, przeciez nie jestm sadystą tylko wymierzam sprawiedliwość :bicz:

REi 06.12.2005 15:16

Cytat:

Napisany przez prometeusz
:smutny: to juz teraz wiem czemu do mnie nie przyszedl :)
I jeszcze jedno to kogo ja od 2 dni przetrzymuje w piwnicy ||

No wlasnie... ja zwojego trzymam w piwnicy od zeszlego roku....

KLONUJA SIE!!!!

Arcadio 06.12.2005 15:14

Bij dziada a ostro! Zawsze mi rózgi przynosił.

prometeusz 06.12.2005 15:10

Cytat:

złapałem go i nie wypuszcze zanim mi nie obieca, że następnym razem postara się o lepsze prezenty.
Tak, przetrzymuje sw. Mikołaja przykutego do kaloryfera, jesli ktos jest równie niezadowolony jak ja z prezentów, moze wpaść i sprzedac czerwonemu pajacowi kopa ||

:smutny: to juz teraz wiem czemu do mnie nie przyszedl :)
I jeszcze jedno to kogo ja od 2 dni przetrzymuje w piwnicy ||

Yarozelsky 06.12.2005 15:05

Cytat:

sprzedaj mu kopa odemnie bo ja nic nie dostałem ;)

edit: mam nadzieje że renifery pusciłes wolno ?? chyba nie chciałbys zeby narobiły ci pod domem czekajac na mikołaja ;)

kontestator 06.12.2005 15:02

Mam Go!!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59.