![]() |
Zwo(lennicy) radia Maryja
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info...65049fd3ff.wmv
Po prostu masakra, musialem to tutaj umiescic :respect: |
"a ja jestem rolnikiem i mam 3 ciągniki" :D:D:D
|
O żesz... przez ciebie powietrza zlapac przez pare sekund nie moglem, jeszcze troche i bys mnie mial na sumieniu! Masakra...
|
To nie wąsko jeszcze paru takich wiochmenów i rydzyk z kaczynskim wprowadzom podatek od ruzanca albo powszechny obowiazek modlenia sie pod kara smierci....
Poland country of sic people... |
nie zdziwilo mnie wcale to
wiem dokladnie w jakim kraju zyje oczywiscie wesoly romek mowi ze chce odciac sie od pisu itp tylko i tak zrobi to co zadecyduje ojciec "zlodziej" dyrektor rydzyk a co podatku to wprowadza podatek na radio maryja... |
Cytat:
Płacimy a DJ rydzyk buja sie maybachem kartofel zburaczaly!! :D |
ale "ja nie wiedzialem ile to auto kosztuje"
wierzycie w te slowa? bo ja tak jak ksiadz moze klamac.... |
On nie klamal tylko nie swiadomie podawal blendne odpowiedzi. Jak bys tak sie zapytal jakiejs staruszce to torebka zrobila by ci z twarzy przystanek autobusowy:D
|
ale babcia ma wyczesany moherowy beret :D
też taki chcę :ja_chce: |
W styczniu kończe 17 lat ^^ i zabardzo sie nie przejmuje Polska, ale co sie dzieje w tym kraju to juz przegiecie !! KU****
DJ rydzyk politycy co chwile jakas afera :| Nic tylko paszport wziąsc i spie**** do irlandii !! bo nic innego nie zostalo !! takie jest moje zdanie !! |
|
Cytat:
Mistrzu uciekaj do afryki tam nawet zwierzeta maja lepiej od polakow :D A ja kupie sobie 30 ciagnikow i bede oral se pokoj przy dzwiekach DJ rydzyka!! Normalnie :respect: |
Ja cię pierd... :niepow:
|
Cytat:
Niezłe zarobki i taniocha na maxa (poza mieszkaniami). Polecam |
Nie wiem ale jak tak dalej bedzie to nic tylko sie pakowac i uciekać ... :| normalnie zlamka bierze czlowieka ... pozatym DJ rydzyk dotrze wszedzie ;d ...niestety ;D ,
a wywaid dobry najlesze bylo" zeby TVN zawsze sie tak miło zachowywał " czy jakos tak :D lol |
o ****... !!!!! lol!! hahahahahah!!!! hihihihihi!!!! huhuhuhuhu!!!! nie moge - rozpierniczylem se warge spadajac na ziemie.
|
:rotfl:
|
Kolega Oktawian z Zielonej Góry na zieloną wyspę, słuszna decyzja, jestem za! :spoko:
Coraz więcej nas tutaj. :D |
Jak narazie ja też jestem za :> zobaczymy co bedize za 4 lata jak technikum bede konczył...
a wracajac do tematu :D To i śmieszne jest , ale :| DJ robi starszym ludzia i w ogole wsztkim osoba sluchajacym radio maryja ... wode z mozgu :| straszne... , Nawet moj ksiadz go broni :D chodz uwaza ze nie powinny byc poruszane sprawy polityczne w w radiu... ehh :( pozdro |
No kurcze, przed chwilą widziałem - to się przecież ogląda jak "Rejs" :spoko:
Właśnie wchodziłem na forum z linkiem w schowku:) |
a lpr chce oskarzyc tych ktorzy kiedys oskarzyli rydzyka....
|
Rydzyk i ta cala chalastra to powinni zostac spaleni na stosie :D
Normalnie piep***ni zlodzieje w bialych rekawiczkach... Brak slow... Biedni ci staruszkowie jak mozna dac sobie zrobic wodoglowie.... No comments |
a mozna zaryzykował bym nawet stwierdzenie :D " bo to Polska jest" :(
|
pozostawiam to bez komentarza....
co ci ludzie z zachodu sobie o nas mysla :( |
"banda *****i, trzeba ich oskubac jak tylko sie da"
|
z jednej strony babcia w moherowym berecie i dziadek co ma 3 radia maryja w 3 traktorach :] a z drugiej pedały, którzy będą mi tłumaczyć, że walenie się facia z faciem jest normalne i należą im się prawa :zygi:
|
to ja odpowiem po koscielnemu
"gbyby bog nie chcial pedalow to by ich nie bylo" ;) @ed na dwoch faciow bierze nas obrzydzenie ale jakbys mial poogladac dwie lesby w akcji to juz jest cacy nie ?:P |
Bo ten swiat jest taki dziwny ze facet nie moze a kobieta tak:D
Ogulnie do pedalow nie mam nic ale jak musza to niech miżdżą sie w domu w piwnicy bez swiatla pod kocem... :D A dwie kobietki to co innego odrazu krewka sie gotuje i czlowiekowi sie cieplo robi :D |
Ciekawe macie skojarzenia drodzy koledzy, od radiamaryja do lesbijskiego sexu, heh... :>
|
Cytat:
;) |
do odsluchania przed wieczorna modlitwa
zaraz beda mandaty za uchylanie sie od noszenia moherowego wdzianka i baty za nasmiewanie sie z kaczek (chocby tych dziennikarskich) nie znacie dnia ani godziny gdy wpadnie wam rodzina radia maryja w odwiedziny ;) http://www.joemonster.org/i/l/simpson.jpg |
rozwalilem glowe spadajac z krzesla:P
|
Nowa ramówka TV TRWAM 2006
Jak doniosły nam nasze wtyczki z zarządu TV-T z Torunia, z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy w skład którego wchodzić będą następujące programy: TELETURNIEJE "Różaniec z gwiazdami" "Jaka to modlitwa?" "Jeden z dwunastu" "Szansa na odpust" "Od Torunia do Opola" "Intifada" lub "Diecezjada" lub ***8222;Parafiada***8221; (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) "Wielka Msza" "Ananasy z mojej parafii" "Miliard w Ambonie" "Diecezja należy do ciebie!" "Berety do mety" "Jedno z dziesięciu przykazań" "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec "Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie "Śpiewające organy" "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny "Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy TALK SHOW I REALITY SHOW "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka "Prałat Ja****ski Show" "Co za adwent!" "Z wizytą u Was" - program kolędowy. "Parafia należy od Ciebie" "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji "Miliard na tacy" SERIALE "Pensjonat pod Toruniem" "Parafia na peryferiach" - serial Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" "M jak modlitwa" "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem "Sutannah" - serial obyczajowy "Plebania" - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE "Telesklep o. Łukasza" "Liga Mistrzów - historia zakonu" "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami "TRWAM - wkręca" "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci "Tygodnik Moherowego Spokoju" "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny "Moherowa landrynka" PROGRAMY HOBBYSTYCZNE "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" "Mo***8217; Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe "Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu "Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji.. "Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka" "Wacha do Maybacha" - magazyn moto PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY "Lord of the rings - The Bishop" "Moherowa podszewka" "Allo, allo, kto się do nas dodzwonił?" Koncert zespołu "The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na bongosach PROGRAMOWY INFORMACYJNE "Inforeformacje" "Telekuria" "Pana rama" "Purpurowe Forum" - program publicystyczny "Ogłoszenia paranormalne" "Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek "Zaćmienie słońca nad Toruniem" - program popularno naukowy. PROGRAMY DOKUMENTALNE "Zbuntowany anioł" - historia Macierewicza "Ministrant" - pierwszy krok kariery parlamentalnej "Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm?" "Ziarno" - reportaż z Mennicy Państwowej "Idź precz Darwin" - program o kreacjonizmie "Z kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszej Nowa ramówka dla telewizji Trwam powstała dzięki współpracy wielu wielu osób: stalko, beddragon, macjan, Bastek2a, tomdziec, PigBenis, gen_Italia, WiT-KAC-y, Excalibur, bluepig, tommi270, WiT-KAC-y, m_niebieski, Maksymus007, yanna, m_niebieski, VANHelsing, sniemiec, alb, ku, blackwild. Wielkie dzięki. A my już dzisiaj wieczorem zapraszamy cię na przedpremierowy pokaz znanego klasyka czyli kultową sztukę w wykonaniu młodych studentów seminarium pod tytułem: "Matrix V - rekolekcje" |
Cytat:
Szkoda że z reputek się już wypstrykałem :smutny: Ale mam Cię na celowniku || |
Oj, chyba już czas zakupić sobie taki mocherowy berecik, tylko koniecznie z antenką ;) ||
W takim bereciku, to niedługo człowiek nie będzie się w tłumie wyróżniał :niepow: 8 ) |
|
Cytat:
A tak na powaznie, to obawiam sie ze niedlugo jeszcze wprowadza przymus posiadania choc jednego moherowego beretu i noszenie go przynajmniej raz w tygodniu - np. do kosciola :| |
ale fajny temat przykleic go! brechtałem przez 10 minut :)
|
Dzisiaj bylem swiadkiem akcji kommando Moherowy Beret! Ide sobie w supermarkecie w kierunku pustej kasy (8:30 rano wiec malo ludzi). Mysle sobie:
-Fajnie pusta kasa - szybko sie uwine. Nagle slysze tupot i glosne sapanie. W drodze do kasy wyprzeda mnie biegiem babcia w moherowym berecie trzymajaca 2 slownie: dwa zaladowane po sama raczke koszyki (nie wziela wozka bo po co nie?). Gdy zobaczylem ze lecac tak w zebach trzym jeszcze karte punktowo/rabatowa to zrezygnowalem (2 prawo marphiego dotyczace kas mowi aby nie stawac w kolejce do kasy w ktorej stoja starsi ludzie - starsi ludzie kozystaja z rabatow a wprowadzanie rabatow dlugo trwa) |
wstyd, wstyd tak szydzic z ojca dyrektora! tfu!
|
internet od dawna byl siedliskiem szatana takze diablu wszystko wolno ;)
|
A można to jakoś zgrac na twardy? Próbował ktoś? VideoLAN-em sie nie udalo mi tego zrobic :(
|
Mnie zapisuje bez problemu, NetTransport. :D
|
Cytat:
W czym więc tkwi problem ? |
Ilość załączników: 1
Coś jest nie tak, u mnie nie było trzeba zmieniać rozszerzenia, od razu było .wmv :hmm:
Prawdopodobnie nie ściągnął Ci się do końca, u mnie ma 16.6 MB. |
Cytat:
media(1).wsx i media.wsx Pierwszy ma 15,8 MB a drugi 198 kB. W oknie programu, w momencie ściągania napisane jest że plik ma 17,502,308 kB. Mimo to docohdzi do 94%, zatrzymuje się na chwilę i wskakuje od razu na 100%. |
|
Zobaczymy co się da zrobić, przy moim UL=128kb/s to będzie trwało, więc na pewno nieprędko. :(
|
ja nie rozumie jak wy mozecie nie rozumiec rozumowania pisu i ojca tadeusza ze moze on rzadzic krajem :P
|
Cytat:
I sugestia: wyczyść cache, wleź na ten filmik, obejrzyj cały, po czym skopiuj jedyny obecny plik .wmv z temporary internet files, powinien przecież tam właśnie być. :idea: |
Cytat:
|
To tak wkrecił mi sie ostatnio temat o. prowadzacego :P
TEXTY RM Piosenka moherowy beret ;] pozniej jeszcze cos wrzuce ;] pozdro |
Cytat:
dziwne, prawie ciagle slucham, ale nic takiego "smiesznego" nie bylo :( |
Ja nie napisałem ze to jest "smieszne" , napisałęm tylk oze jest taka piosenka ...
|
Cytat:
|
wiecie jaka jest wyższość aksamitnego kapelusza nad moherowym beretem - łatwiej się w niego lewą kasę zbiera :taktak:
|
Qbiak i Oktawian mowie o tekstach z radiomaryja ! :D
pozdro ;) |
Wrzuciłem na MegaUpload filmik od którego ten post sie zaczął :)
|
@tom34
Dzieki |
Cytat:
|
Jak jest o radiu to nie może zabraknąć TV. Oto jaka ramówka będzie od 01.01.2006 po reorganizacji wprowadzonej przez nowy sejm, senat i prezydenta
MOWA RAMÓWKA TVP źródła z kręgów zbliżonych, z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet programowy TV-Trwam: TELETURNIEJE Różaniec z gwiazdami Jaka to modlitwa? Jeden z dwunastu Szansa na odpust Od Torunia do Opola Intifada lub Diecezjada lub Parafiada (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) Wielka Msza Ananasy z mojej parafii Miliard w Ambonie Diecezja należy do ciebie! Berety do mety Jedno z dziesięciu przykazań Najsłabsze ogniwo - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec Big Brother bitwa - bonifratrzy vs. franciszkanie Śpiewające organy O dwóch takich, co ukradli księżyc - biograficzny Idź na całość - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy TALK SHOW I REALITY SHOW Jestem jaki jestem - reality show w domu o. Rydzyka Prałat Ja****ski Show Co za adwent! Z wizytą u Was - program kolędowy. Parafia należy od Ciebie Zakrystia - dokument jak powstaje msza Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - program Wielkiej Inkwizycji Miliard na tacy SERIALE Pensjonat pod Toruniem Parafia na peryferiach - serial Pierwsza Komunia - serial wzorowany na "Pierwszej miłości" M jak modlitwa Świat wg redemptorystów - reż. Okił Khamidov Tata, a Ojciec Marcin powiedział... - serial edukacyjny dla rodziców Strażnik dekalogu - z Chuckiem Norrisem Sutannah - serial obyczajowy Plebania - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE Telesklep o. Łukasza Liga Mistrzów - historia zakonu Moherowe igraszki - audiotele z nagrodami TRWAM - wkręca Purpurowy kapturek - bajka dla (starszych) dzieci Tygodnik Moherowego Spokoju Czarny pijar - nowy magazyn detektywistyczny Moherowa landrynka PROGRAMY HOBBYSTYCZNE Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska Mo' Hair - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach Darz Bóg - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. 1001 rzeczy które można zrobić z moheru - drzwi balkonowe Samo szycie - kurs robienia moherowego beretu Siostro, po prostu gotuj - program kulinarny siostry Eutanazji Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka Wacha do Maybacha - magazyn moto PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY Lord of the rings - The Bishop Moherowa podszewka Allo, allo, kto się do nas dodzwonił? Koncert zespołu "The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na bongosach PROGRAMOWY INFORMACYJNE Inforeformacje Telekuria Pana rama Purpurowe Forum - program publicystyczny Ogłoszenia paranormalne Tour de Częstochowa - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek Zaćmienie słońca nad Toruniem - program popularno naukowy. PROGRAMY DOKUMENTALNE Zbuntowany anioł - historia Macierewicza Ministrant - pierwszy krok kariery parlamentalnej Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm? Ziarno - reportaż z Mennicy Państwowej Idź precz Darwin - program o kreacjonizmie Z kamerą wśród kaczek - film dokumentalny o historii najnowszej |
Dzisaj mielismy wigilie klasowa ;] i oczywiscie jak sie tylko dorwałem do radia to przyadkiem sie radio Maryja ustawiło ]:-> Prawie mnie zlinczowali a o wychowawczyni nie wspomne wylacz to ... :P ogolnie u mnie w szkole nie przepadaja za tym radjem:P to taki mały OT
pozdro |
Paranoja
Bardzo pożyteczne dla wszystkich kretynów,którzy chcą dawać kasę na Rydzyka.Ludzie "dawajcie ofiary" bo dyrektor ma stary helikopter i zdezelowanego merola.Q...wa serce płacze!!!!!!
|
Merola ?? Rydzyk nie zabrudziłby sobie sutanny takim syfem. Nasz dobrotliwy Ojciec jeździ Maybach'em .
|
|
@Calme
sam to dalem w topicu "Zbiorka na Tadka" :taktak: |
A najgorsze w tym jest ze takich ******nców jak ta parka ,jest w Polsce mnóstwo..
......to jest moje zycie...******niec ten Pancio to powiniec bzykac Rydzyka niz swoja starą......jak to jest jego zycie. Trzy słowa do o.Rydzyka.......... ;) |
|
a tutaj o co chodzi ? :hmm: ...
http://www.joemonster.org/i/m/ndo.jpg |
Cytat:
Blogoslawionego Ojca Dyrektora |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi
egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego |
Cytat:
|
Cytat:
:respect: :hahaha: :spoko: |
a tak kształtuje się czyste serca i umysły oraz prawdziwych Polaków - w rozumieniu ojca dyrektora..
http://yetu.w.interia.pl/allegro/pli...0Dyrektora.doc niedługo absolwenci tej szkoły zastąpią wszystkich w TVP i propaganda rozwinie się na dobre.. |
6 marzec 2006 - Majewski przedstawia swoje poglądy :)
http://majewski.vs.rydzyk.patrz.pl |
spadlem z krzesla :D
|
dobre :D:D:D
|
dobre :D
a ma ktos calego majewskiego z 06.03.06 ?? bo w necie nie widzialem |
ja ogladalem tego majewskiego ale go nie nagralem :glupek: moze ktos nagra powtorke ;)
|
reklama zajefajna :D
|
niezłe :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Znalazlem go w źródle strony. |
http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2714148 skojarzylo mi sie z RM...
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12. |