![]() |
A co tam, zycze Wam drodzy uzytkownicy milej reszty Swiat :D
|
a ja 2 stycznia mam urodziny, więc zwykle niedopuszczam ;)
zawsze jakieś musujace się strzeli pierwszego a drugiego coś na urodziny poprawi troszeczkę i gładko przejdzie sylwek :D a zapomniałem: ooooo.......sssssss.......rrrrrrrrrrr......prrrrrr r || |
Cytat:
---- * oczywiscie dotyczy to osob pelnoletnich, jakbym smial myslec inaczej |
na Sylwestra to mnie w domu nie ujrzycie :P ciekawe jak bedzie u laski :D z iloma osobami sie pokloce :D (bo mam jakies takie dziwne wrazenie ze z 2 osobami bedzie jazda niezla ;) )
|
Cytat:
yyyyy.....eeeee....... :'( :'( |
a sylwester cały czas przed wami.. ;)
|
Cytat:
:P |
Cytat:
|
oooo.....uuuuuuu.....yyyyyyyy.......
|
mnie rowniez :P
obejrzalem sobie filmik,pogralem w NFS i posiedzialem na gg a dzis wstalem przed 12 i net mi nie dzialal :/ wystraszylem sie ze bedzie tak cale swieta ale od 13 znowu dziala :) |
Cytat:
|
Ja byłem na pasterce wyszłem o 23.05 a wróciłem o 2.30 ||
Ale żeby sobie nie myśleli że nie wiadomo co robiłem to moge powiedzieć ,tak się plezłem do domu:) |
Witam...;)
|
Cytat:
Ja także - wszystko było pyszne - a w tym roku karp wyjątkowo - chyba z dobrej hodowli się trafił !! Też o mały włos się nie przejadłem za dużo - ale w pewnym momencie powiedziałem ... stop !!! I chyba to był dobry moment !! Radosnych Świąt !! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 4
Zawsze przed wigilijną kolacją postanawiam sobie, że nie przejem się i jak zawsze nie mogę postanowienia dotrzymać. Jestem tak obiedzony,że ledwo klikam na klawiaturze.
He he he http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28202&stc=1http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28204&stc=1http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28205&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28203&stc=1 |
Macie pozdrowienia od Barteza :)
Cytat:
|
najadłem się jak trzeba :\
prawie 3h nie było prądu, więc zapowiadało się nastrojowo, ale włączyli. 2 lata temu nie było wody :| co będzie za 2 lata - brak gazu? (( pije już drugą wielką herbatę, nie wiem gdzie to mieszcze, bo wina weszły mi tylko 3 kieliszki 250 ml ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Karpik był wyborny :) teraz przegryzam mandarynki i pomarańcze z prezentów ;) mam nadzieje, że rano nie będzie posiedzenia :serdusz::serdusz::serdusz:
|
prosze prosze zaduzo karpika sie jadlo i popijalo barszczem :D
|
A ja już po kolacji wigilijnej ,przyjechałem właśnie od cioci i włoczylem kompa;)
Ale nie będe o równej 12.00 bo ide na pasterke. |
Ja już po, najedzony rozmawiam i zbieram relacje ludzi jak minęła wigilia. Starsi konsumują trunki :P
|
A ja juz po kolacji i prezentach i fajnie jest :D Karpik pyszniutki a kapucha czadowa :D
|
jestem wlasnie w trakcie kolacji.....:D
na pierwszy rzut poszedl sledzik a on lubi :piwo: heheh pozniej karpik kapusta z grochem i pierogi:) a teraz to nie wiem co bedzie;/ |
Cytat:
ja po zupie grzybowej, kilku ziemniakach, kapuscie z grochem i karpiu jestem pelny :) |
u mnie ok
prawdziwe jedzenie zacznie sie jutro ;) |
Ciężko było, ale dałem radę ;)
|
Cytat:
|
NO ja juz po - w tym roku byłem twardy i paska nie muszę popuszczać :) jak u Was ? ?:)
|
Coś mały ten stolik, we dwoje będziecie jeść ? ;)
|
Ilość załączników: 1
Zasiadamy po malu ;) WESOLYCH SWIAT :)
|
Zapach smażonego karpia szarpie mi każdy nerw węchowy ":) wycofuje się na z góry upatrzone pozycje przy wigilijnym stole :) Do usłyszenia - z oblężonej kuchni mówił dla Was jak zawsze Wasz Calme :serdusz:
|
Cytat:
nom, ale teraz bede co jakis czas na forum zagladal.. |
Cytat:
No rzeczywiście nie ma nikogo !! ro29 |
Teraz nikogo nie ma na chacie - pewnie wszyscy kuchnie okupują :P
|
ja spadam pa
|
Na jakim chacie? - Na polchacie ;) Adres poniżej
http://polchat.pl/chat/?room=cdrinfo |
Witam mam pytanie dotyczące spotkania forumowiczów. Na jakim czacie się spotykamy?
|
Cytat:
|
Cytat:
od pol godziny siedze na czacie i ani slowa nie napisala.. ;) |
Cytat:
A uszka ktolepi do barszczu, a karp do wigilijnej kolacji tez musi sie zrobic, prawda? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Było nas ok 22 osoby no i było miło :) Momentami nie nadążałem za czytaniem pojawiającego się tekstu ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hee...To ja, nie krysia :))
|
Cytat:
Może jeszcze Krystyna z gazowni była :D |
Cytat:
|
to zrobimy jeszcze jedno spotkanie :)
@Pagereus nie wytrzymałem do 1 :) znazcy wytrzymałem ale kompa juz nie było :) |
slabeusze:) a mieliscie siedziec do 10 rano,aby mnie wymienic
edit: wpadlam na chat i jestem sama:( |
Cytat:
pozdro ;) |
Ludzi malo, bo kazdy mial jakas robote przedswiateczna i ja rowniez, po wigilii 24 grudnia o godz. 22:00 dopiero pojawi sie czas
|
tak ;]
|
Czyli siedzieliście do 01:00 ???
|
e tam sie ulotnili;D ja jeszcze jestem;) dopiero z piwka przyszedlem i nie mam z kim pogadac ;( :|
EDIT: No... widac do 2.00 nikt sie nie pojawil wiec ide spac WESOŁYCH ŚWIAT ŻYCZE WSZYSTKIM FORUMOWICZOM !! :piwo: |
Szybko panowie się ulotnili, ale mimo wszystko miło było ;) :piwo:
|
Jak się domyślam, to bez javy się nie obejdzie?
|
Godzina już wybiła odpowiednia - a ludzi nadal mało :(
|
@nimal - nie gadaj tyle tylko wbijaj sie na chata ;)
|
mialem zasnac przed 22:00, wiec chyba juz czas ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak swoją drogą to do 2212 jeszcze trochę czasu jest || |
Cytat:
|
No w tym momencie to na chacie nie ma nikogo...
|
niestety, ale chyba jednak mnie nie bedzie... dzien sie nie ulozyl po mysli :(
niemniej życze wszystkim zdrowych i Wesołych Świąt :) |
Własnie sobie ubieram choinkę i jestem na chacie :)
|
Pewnie wszyscy na czacie siedzą :)
|
24 w rodzinnym gronie i poza lina... wiec 22 (czyli jutro :jupi: ) sie postaram nie zasnac ||
|
A mi pasuje 22 i 24 z tym że 24 mogę być w stanie wskazującym :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki - postaram się przybyć choć na chwilę !!! ro29 |
Widze, że dyskusja się rozwineła ;) Jeżeli spotkanie będzie w czwartek to postaram się zawitać jak tylko wróce z pracy. Coś koło godziny 23:30.
Pozdrawiam;) & Merry Christmas Ewry Łan ;) |
Cytat:
Miejsce: forum (ten wątek) lub chat A najlepiej to i to :] |
Witam !
Mam takie malutkie pytanko || - czy jakiś termin tego spotkania wigilijnego został ustalony ?? Kiedykolwiek to będzie to postaram się być - ale nie wiem na jak długo - bo niestety okres przedświąteczny swoje prawa ma - a ja jestem z pracami domowymi itd. baaaardzo w tyle w tym roku :smutny: Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
hohoho to trzeba byc :) przynajmniej stuknac sie barszczem czerwonym :D i zrobic karpika :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
24 postaram sie wpasc choc na 5 min |
Witajcie
Miło, że chyba po raz 3 odbędzie się to spotkanie, bardzo miła tradycja :) pzdr |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Postaram sie byc przy jakims szczuze i monitorku!!!! Jak mi sie nie uda to tez bede duchowo :D
|
22 grudnia na zbyt dlugo niestety nie bede mogl zawitac (w nocy) - na piatek na rano jestem juz umowiony z dziewczyna... chyba wiadomo co ma wiekszy priorytet ;)
|
Cytat:
Oczywiście, że chodziło o dzień - czwartek 22 grudnia :) Cytat:
I chyba najpóźniej na początku przyszłego tygodnia powinna pojawić się już konkretna opcja = data + ogólny opis jak to będzie wyglądało (ważne przede wszystkim dla tych, którzy będą uczestniczyć w tym szanownym spotkaniu po raz pierwszy ;) ). Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
ok ludzie trzeba sie zdecydowac - spotykamy sie albo 22 albo 24 grudnia :) |
Na mnie możecie liczyć ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:18. |