![]() |
Matura probna - Grudzień 2005
Czy ktoś ma juz odpowiedzi ?? :serdusz: :pisze: bo czuje ze niebardzo napisalem ;( :podbite:
|
No ja juz po... Nie powiem zeby tematy byly wspaniale. Wczoraj z kumplami gadalem po lekcjach sobie, ze bedzie na bank III cz. Dziadow i Pan Tadeusz :) Nastepnym razeb bede bardziej wierzyl swojej intuicji... I inni chyba tez bo by sie przydalo w sam raz, jakbysmy sobie to powtorzyli... Ale ogolnie poziompodstawowy jak i rozszezony nie poszedl mi najgorzej, chociaz zawsze moglo byc lepiej :)
|
Sie nie óczy sie ma problemy.
Ja teraz zaluje ze sie nie chcialem uczyc historii i biologii, to teraz bym sobie poszedl na jakis wydzial gier i zabaw typu psychologia, a tak to ****ana kolejna przerwa swieteczna. |
Ja jestem juz kilka godzin po. Podchodzilem tylko do poziomu podstawowego. Swoja droga to mozna bylo sie spodziewac utworow Mickiewicza, bo w tym roku przypada 150 rocznica smierci.
|
A mnie zjadl stres... Dobrze ze to tylko probna... Jak beda gdzies odpowiedzi i klucz do wypracowan dajcie linka!!
|
a mi dobrze nie poszlo :/ czytanie ze zrozumieniem trudne..
wypracowanie rowniez.... cos czuje ze napisalem nie na temat i wogole lipa a co do rozszerzonej to jak przeczutalem tematy to oddalem kartke i wyszedlem:) zreszta nie tylko ja :)] a jutro angol, bedzie lepiej ;) |
Eee tam, nie bylo tak zle... ;)
Analiza tekstu w 80% to banal, a wypracowanietez nie takie trudne znowu :) Duzo Was pisalo poziom rozszerzony,w mojej klasie chyba tylko 3 osoby PS. To powtarzanie "za" w ostatnim akapicie, jak sie nazywa? :) |
To teraz matura próbna jest w grudniu? Czemu tak?
|
Cytat:
"ZA" jest powtórzeniem... oczywiscie tego nie napisalem... wymyslilem to dopiero jak wracalem do domu, ale koledzy wlasnie tak pisali. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Jestem w ostatniej klasie technikum i jak narazie nie wiadomo jak bedzie wygladac moj egzamin zawodowy - dyplom technika. P.S. Zastanawiam sie juz nad odkladaniem kasy na dobrego prawnika 8 ) |
Eee no, analliza tekstu, tak jak spodziewalem poszla mi dooobrze... jakies maks. 3 punkty strace :D
co do tego 'za' to strzelilem 'anafora' i jak sie okazuje dobrze :D tylko wybracowanie troche spartolilem :( |
Cytat:
No z tego co widze to test mi w miare dobrze poszedl... ale wypracowanie :podbite: :blee: a za nie bylo najwiecej punktow (( No nic ... 30% powinienem miec :bicz: |
a ja swoja maturke bardzo milo wspominam (ostatni stary rocznik)
dobrze, ze nie musze sie meczyc z tym nowym systemem powodzenia chlopaki w maju, czy kiedy tam piszecie real mature :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
oo a tu już topic jest ?!
dzisiejszy polak - pełny luzik - 30 minut przed czasem miałem całość i zacząłem sprawdzać, rozumienie tekstu...trudniejsze teksty widziałem ten nie był zagmatwany, nie wymagał zbyt dużo dociekania jego sensu, łądnie wszystko na akapity podzielone. Na wypracowanie wybrałem drugi temat "Chłopi" itd... Obym był tak zadowolony w roku 2006. --------------------- a jutro angielski - już wszystko przypomniane, najpopularniejsze i najprzydatniejsze słownictwo w postaci dialogów i scenek w pamięci. Podstawy gramatyki etc :) Radze sobie przypomnieć formę listu (oficjalny i do kumpla to nie to samo hehe) pozdro i życze powodzenia (sam nie dziękuję) ....see you tommorow.... bye... |
Witam !
Jak czytam te posty i te rozmowy to .... :'( Jak ja zdawałem maturę (oczywiście starą !!!) to komputer to było coś, a Internet był już co prawda w Polsce - ale dla nielicznych dostępny....uczelnie, firmy itd. A gdyby ktoś powiedział, że można o maturze, wynikach itd. pogadać sobie w sieci - i tam poszukać odpowiedzi..... ;) To były czasy ro29 P.S. Powodzenia wszystkim przyszłorocznym maturzystom !!! |
witam jak dziś angielski poszedł ? :)
ja jestem zadowolony |
oziom podstawowy byl banalny :)
Ale rozszerzony bardziej niz trudny :| I to nie tylko dla mnie, miny otoczenia mowily same za siebie :D Ma ktos klucz? |
podstawowy nawet nawet, calkiem niezly :)
roszszerzony- masakra, szczegolnie sluchanie... |
podstawowy elegancko mi poszedl:D
ale za to rozszerzony... tragedia. no ale zobaczymy. moze cos trafilem :) EDIT: Odpowiedzi: http://www.zso6gda.v24.pl/index.php?n=170 Niestety sam klucz... nie ma pytan wiec nie sprawdzilem dokladnie jak napisalem;/ |
Pisal ktos dzis jezyk niemiecki?
Gdzie mozna znalezc klucz odp? |
Cytat:
http://www.lo1.glogow.net.pl/ |
Cytat:
|
Moje wyliczenia ...
Polski podstawowy 45% :( Angielski podstawowy 93% :D Angielski rozszerzony 45-50% Matma podstawowy ... ? Matma rozszerzony ... ? |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: browar pod te matury :D :piwo: |
:szczerb: ((
mata - napisane nie wiem czy źle czy nie fuck chyba zdam :blee: ide na browar |
historia
podstawowa 32str.- 40 zadan ;] po 5 stronach juz mi sie wyjsc chcialo ;) ale jakos poszlo, moze 40 % bedzie :) rozszerzona- caly arkusz prawie poswiecony polsce i litwie- o unii itp b. trudna moim zdaniem |
matma
podstawowa - nawet trudna jak na ten poziom, no ale dalem rade zrobic wszystko oprocz jednego zadania rozszerzona - nie zrobilem nawet jednego zadania!! biore sie za nauke!! EDIT: Są juz odpowiedzi http://www.zso6gda.v24.pl/index.php?n=170 Mi poszlo bardzo zle podstawowy ok 65% rozszerzony ok 20% TRAGEDIA.... :podbite: :blee: :\ |
Oj przerypane bylo :|
Nawet podstawowa matematyka jakas taka trudna :( O rozszerzonej nie wspominajac, niewiele zrobilem... Czas sie zaczac uczyc... Pozozstaje jedynie miec nadzieje, ze normala matura bedzie latwiejsza :) |
Cytat:
Osobiscie jestem rowniez zaskoczony. Nie ukrywam, ze czesci materialu nie mialem wprowadzonego, ale pomijajac to i tak bylo trudne. Z poziomu rozszerzonego na pewno mam 0%. Po niecalych 30 minutach opuscilem sale. |
hehe widze, ze CKE nie chce odpuscic i dalej takie trudne matury uklada :)
|
Odgrzewam temat gdyz juz pojawiaja sie wyniki matur probnych.
Ogolnie uwazam swoj wynik z matematyki za nieudany kompletnie (66%podstawowy, 16%rozszerzony - tak jak wczesniej szacowalem). Nie mam jeszcze wynikow innych przedmiotow. Piszcie swoje wyniki oraz wyniki innych osob ze szkoly. U mnie najlepszy byl koles, ktory z podstawowego zrobil 94% a rozszerzonego 88%... gratuluje... mam jeszcze 4 miesiace nauki wiec mam nadzieje ze dobije do takiego wyniku. |
Cytat:
Z niemca z tego co wiem to zaliczylem, ale bardzo, bardzo kiepsko. Tylko trzydziesci kilka %. Z polskiego juz troche lepiej, ale tez zle, kilka % ponad czterdzesci. Z maty jeszcze nie wiem. |
kurde, a ja jeszcze nic nie wiem :/
|
No jak widzę takie bzdety to aż mnie krew zalewa. Ja 6 lat temu maturę pisałem na dwóch kartach podaniowych dla każdego przedmiotu. Teraz drukują po ryzie papieru dla każdego ucznia. A lasów ubywa.....
|
Podobno profersorowie nie umieli czesci zadan z matmy zrobic. O czym to swiadczy? O glupocie tego co robi takie testy dla licealisty.
|
narazie u nas oddali tylko majce i polski. majcy nie pisalem, ale ludzie mieli okolo 90 % z podst i 50-60 % z rozszerzonego najlepsi. ale polski to mnie totalnie zaskoczyl :| najlepsi z podstawowego mieli 70 % ZALEDWIE ! u was tez tak kiepawo ? (ja mialem 43 % z polaka, jestem srednio zadowolony, ale tragedii nie ma patrzac na ogolny poziom ~~)
|
U mnie jak przepuszczelem ,matma cieniutko :|
PP- 48%, PR- 8% @Banana Coctail: moj nauczyciel od matmy nie mial problemow z zadaniami :) Moze to po prostu swiadczyc o wyksztalceniu i wiedzy polskich nauczycieli :) |
No i mam wszystkie wyniki
Matma podstawowy 66% rozszerzony 16% Angielski podstawowy 91% rozszerzony 49% Polski podstawowy 60% Z matmy nie jestem wcale zadowolony, za to z angielskiego juz moze byc ;) |
Ja poki co znam tylko tyle
WOS podstawowy - 61% :( rozszezony - 50% |
english, 93 % podst, 64 % rozszerzony....
podstawowy ok, tak 90-100 % to to czego oczekuje :) a rozszerzony ujdzie, ale wolalbym cos kolo 70-80 :) PS. nie zebym sie chwalil, poprostu chcialbym dodac jaki byl ogolny poziom ;), ale bylem najlepszy rowno z drugim kolesiem (liczac moja klase) |
no ja dopiero za rok ale juz czuć ją....... już nas strasza i to porządnie a ja sie bardzo boje ....... szczególnie angielskiego :( który umię bardzo dobrze i boję sie ze dam plame.....
|
Cytat:
A angielskim się nie przejmuj, może na maturze nic nie jest przyjemnie (chociaż ja swoją akurat miło wspominam), ale angielski to chyba jej najprzyjemniejszy moment :) |
znam narazie wyniki z historii
45 na 100 z podstawowej 10 na 50 z rozszerzonej bez nauki :) ale to slabo... |
No to wyniki z polaka
podstawowa - 67% :( rzszezona 26% :(:(:(:(:(:( |
Cytat:
|
no wlasnie nie przesadzaj
ja to z polaka bede maaaaaalo mial, pewnie nawet nie zalicze :/ |
no to kolejna porcja newsow:
gegra: 68 % podst, 44 % rozszerz... patrzac iz nie uczylem sie prawie wogole to wynik z rozszerz jest wrecz rewelacyjny:) natomiast z podst troche za malo, z 80 powinienem miec ;) polski rozszerz: 20 % - liczylem na ponad 30 ale i tak ujdzie od bidy, pisalem tam straszne *******y a osoba ktora jest moim guru jesli chodzi polski miala mniej odemnie ;) (ale to pewnie tylko zly dzien ~~) ogolnie ujdzie ale wolalbym tak ponad 30 % |
polski 27 pkt
11 Czyt 16 wypr |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27. |