Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Splinter Cell: Chaos Theory (https://forum.cdrinfo.pl/f25/splinter-cell-chaos-theory-60144/)

skorek_ 23.12.2005 16:06

Splinter Cell: Chaos Theory

Mam oryginal Splinter Cell: Chaos Theory lecz mam inny problem niz przegranie, chce pograc z oryginala instaluje sie normalnie patch tak samo pozniej kaze zrestartowac komputer po restarcie wpisuje Cdkey o ktory prosi weryfikuje plyte i po chwili mi wyskakuje komunikat ze wpisany cdkey nie pasuje do keya ktory jest na plycie na innych komputerach dziala normalnie, czy moze to byc efekt zainstalowanej wczesniej wersji pirackiej sciagnietej z neta ? jesli tak to prosze o jakies wskazowki zeby zaczela dzialac.

pablocoo 23.12.2005 16:15

NIGDY nie pisz takiego samego posta w kilku roznych tematach/dzialach

A co do problemu, miales wogole mozliwosc wpisac Twojego aktualnego oryginalnego cdkeya?
Jesli nie, to przeszukaj rejestr (HKLM>Software>Ubisoft>scct) i poszukaj wpisu, w ktorym jest cdkey i go skasuj.
Tak wogole to powinienes miec mozliwosc wpisania keya jeszcze raz jesli weryfikacja go odrzuci

skorek_ 23.12.2005 19:07

Zadzialalo wielkie dzieki, a co do tego samego posta to sorry :) pozdrawiam

ostryga27 06.01.2006 11:46

A ja mam właśnie problem z utworzeniem kopi zapasowej SPLINTER CELL-Chaos Theory jest zabezpieczony STARFORCE v3 czy jest jakiś najnowszy program który zrobi cud!!!może ktoś tego dokonal!!!!!!!!próbowalem wszystko Alcohol120,CloneCd.ktos ma to antidotum?

Ghost_mode 06.01.2006 12:05

Cytat:

Napisany przez ostryga27
A ja mam właśnie problem z utworzeniem kopi zapasowej SPLINTER CELL-Chaos Theory jest zabezpieczony STARFORCE v3 czy jest jakiś najnowszy program który zrobi cud!!!może ktoś tego dokonal!!!!!!!!próbowalem wszystko Alcohol120,CloneCd.ktos ma to antidotum?

To nie jest dział: Zabezpieczenia
ale pomijając ten fakt
SC:CT jest zabezpieczone SF v3.4, kopię można wykonać tylko na CD, co do DVD to jedyną możliwością jest uruchamianie z napędu wirtualnego DT4...
Poszukaj, w wyszukiwarce jest wszystko o StarForce !

ostryga27 06.01.2006 20:26

To Sorrki,pierwszy raz jestem na forum i troche mnie zakrecilo.A może jakis szybki opis jak odpalac z wirtuala bez koniecznosci wkladania plyty?

Ghost_mode 06.01.2006 20:40

1. Wyłączasz kompa
2. Odpinasz wszystkie napędy optyczne CD/DVD
3. Uruchamiasz Daemon Tools 4.03 link do DT 4.04
4. Montujesz obraz i grasz

(istnieje możliwość, że jeżeli coś namieszałeś wcześniej będzie potrzebna ponowna instalacja gry)

ostryga27 23.01.2006 20:12

Co zrobic w SC-CT

Gosciowie jak ktos przeszedl te gierke to bedzie wiedzial o co chodzi,a mianowicie:nie wiem w której misji,jest to w bazie korei i cos tam,musi wejsc na wiezyczke cos tam zrobic,i jest kwiestia w podziemiach wisi taka rakieta pod sufitem która sie zalacza i ona sunie po takiej suwnicy,cos wczesniej sie grzebie w komputerach,na moj pomysl to właczam te rakiete,chwytam sie jej i zapylam razem z nia do tego otworu w scianie.
Ale on za chiny nie chce sie chwycic taj rakiety.
co tam zrobic??
P.S i se nie myślcie że mam jakiegos pirata i sie pałuje z SFn i tak dalej.
pozdro dla wszystkich Splinteromaniakow!!! :piwo:

IceManSpy 23.01.2006 20:30

Ty nie masz sie chwycic tej rakiety (to jest rakiety obok ciezarowki tzn rakieta jest na ciezarowka i tam spaceruje 1 "kolega") , tylko masz poczekac az ona przejedzie do konca (w tym czasie mozesz pogrzebac w komputerach, a potem jakos wejsc na ciezarowke (mialem male problemy z tym) i isc po szynie ,ktora jechala ta rakieta. Na koncu bedzie dol oswietlony na czerwono. Musisz to wylaczyc strzalem lub przy pomocy gadzetu. Tam bodajze jest 1 gosc. Moge sie tez mylic co do tego momentu poniewaz bylo to troche dawno. Powiem ,ze nie skonczylem tej gry ,a bardzo chcialem z wzgledow wyzszych :(

ostryga27 23.01.2006 20:37

a ja tego goscia stuknolem,to ja mam podskoczyc i chwycic sie tej belki co jechala po tym ta rakieta?

IceManSpy 23.01.2006 20:50

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
Ty nie masz sie chwycic tej rakiety (to jest rakiety obok ciezarowki tzn rakieta jest na ciezarowka i tam spaceruje 1 "kolega") , tylko masz poczekac az ona przejedzie do konca (w tym czasie mozesz pogrzebac w komputerach, a potem jakos wejsc na ciezarowke (mialem male problemy z tym) i isc po szynie ,ktora jechala ta rakieta. Na koncu bedzie dol oswietlony na czerwono. Musisz to wylaczyc strzalem lub przy pomocy gadzetu. Tam bodajze jest 1 gosc. Moge sie tez mylic co do tego momentu poniewaz bylo to troche dawno. Powiem ,ze nie skonczylem tej gry ,a bardzo chcialem z wzgledow wyzszych :(

Prosze odpowiedz :czytaj:
Niestety w tym etapie zakonczylem gre i juz dalej nie pomoge.

ostryga27 23.01.2006 21:10

Cytat:

Napisany przez ostryga27
a ja tego goscia stuknolem,to ja mam podskoczyc i chwycic sie tej belki co jechala po tym ta rakieta?

jak to przejde to powiem co dalej

FatAlbert 23.01.2006 21:22

walcie śmiało do mnie mam poradnik więc "możliwe że sie przydam" jeśłi chodzi o jakąś pomoc w grach to służe pomocą

ostryga27 24.01.2006 10:44

Na ogol daje rade sam,w jedynce splintera siedzialem w jednym miejscu 2 tygodnie!!!no nie caly czas,po godzinie dziennie.tam byl motyw w takiej malej bazie gdzie byly miny,trzeba bylo wskoczyc sprytnie po murze chwicic sie rekoma i podciagnac,ja probowalem to robic,ale zle sie ustawialem do tego skoku,ale kombinowalem i sie udalo.
Ale to pikus moj koles nie przeszedl nawet tej czesci,spasowal stwierdzil ze za trudna,meczyl mnie telef.o 22.00
Czekam z niecirpliwoscia na Double Agent.
PS.wlazłem na ciezarowke,faktycznie trzeba bylo wejsc na dach tej bryki.
ide dalej.dzieki dla Ice Spy.
jakby cos Fat Albert to wale do ciebie.pozdro :respect: :piwo:

IceManSpy 24.01.2006 15:42

Nie tylko FatAlbert ma poradnik ;) Zreszta taka gre staram sie przechodzic bez poradnika bo uczy kombinowac. Ja aktualnie koncze SC PT (Pandora Tomorrow) jestem w ostatniej misji :)

ostryga27 24.01.2006 21:42

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
Nie tylko FatAlbert ma poradnik ;) Zreszta taka gre staram sie przechodzic bez poradnika bo uczy kombinowac. Ja aktualnie koncze SC PT (Pandora Tomorrow) jestem w ostatniej misji :)

Kombinować powiadasz...no no
Pandore mam juz za soba,i sam wykombinowalem :piwo:

IceManSpy 24.01.2006 22:29

Cytat:

Napisany przez ostryga27
Kombinować powiadasz...no no
Pandore mam juz za soba,i sam wykombinowalem :piwo:

oczywiscie ,ze trzeba. Ja mialem problem w misji chyba wczesniejszej , trzeba bylo przejsc przez wentylacje ,a ja nie wiedzialem gdzie ona jest , wkoncu looknalem do poradnika i dalej jej szukalem. az w koncu znalezlem tyle ze mialem 2 stopien alarmu ;)

FatAlbert 24.01.2006 23:02

żęby nie było że gry na poradnika przechodze SCCHT jestem 2 misji od końca tylko teraz przechodze feara więc nie mam czasu na dokończenie , a poradniki to mam w WEG

ostryga27 27.01.2006 19:02

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
żęby nie było że gry na poradnika przechodze SCCHT jestem 2 misji od końca tylko teraz przechodze feara więc nie mam czasu na dokończenie , a poradniki to mam w WEG

To znaczy ogólnie staram sie korzystac z poradnika z mojej glowy,czlowiek po prostu sie tzw.Wgrywa.i mnie jwiecej kojarzy jakie moga go czekac niespodzianki,chyba przyznacie mi racje?
A kwestia z rakieta,to chcialem sprawdzic czy forum"gry" jest naprawde użyteczne,i jest, bo oto chodzi. :piwo: no i tez troche z lenistwa,teraz z pewnoscia dokoncze to sam,jak dwa wczesniejsze Splintery

zel0 01.02.2006 19:19

siema, moj pierwszy post na tym forum... chyba nie ma sesu zakladac nowego tematu... mam problem ze SCCT gre mam od 2 dni oryginal zeby nie bylo... zalozylem sobie konto do gry online i niby wszystko ladnie.. ale nie moge sie dolaczyc do gry na zadnym lobbie tzn. widze czat.. moge nawet gadac.. ale niemoge sie dolaczyc, raz trafilem na polaka :D i okazalo sie ze to pewnie sprawa tego ze nie mam patha 1.05... wiec go sciagnelem i dalej jest tak samo, wczoraj po jakis godzinie meki i czekania az sie ktos przylaczy (na 1wszym lobby!!) udalo mi sie uruchomic ale byly takie lagi ze szkoda gadac... mam neo 512kb/s ale cs 1.6 cs:s i woogole inne gry dzialaja mi bez zadnego zazutu zazwyczaj pinga mam <50, moglby mi ktos powiedziec czemu tak sie dzieje?? aha jeszcze jedno jak sie loguje to odrazu mnie laczy z jakims serwem ale oczywiscie mnie nie polaczy, chociaz nic nie klikam jak nerwowe dziecko.. dzieki z gory
pzdr

FatAlbert 03.02.2006 22:41

elo elo nie mogłęm sie powsztrzymac i pokazać wam tego

Splinter.Cell.3.-.Chaos.Theory.No-DVD.C***.by.**** zwała

ps

dostępnośc w jednym ze sklepów z sieci torrent

ostryga27 03.02.2006 23:12

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
elo elo nie mogłęm sie powsztrzymac i pokazać wam tego

Splinter.Cell.3.-.Chaos.Theory.No-DVD.C***.by.**** zwała

ps

dostępnośc w jednym ze sklepów z sieci torrent

cos widzialem ale nie probowalem,chyba trzeba bedzie podzielic sie wrazeniami....

pablocoo 03.02.2006 23:13

Real? :>
Daj link na pm to potestuje...

ostryga27 03.02.2006 23:24

Chyba to mam ,ale narazie nie chce mi sie wyciagac obrazu z oryginala... :piwo:

sebek_ps2 15.02.2006 12:51

spliter cell chaos theory - poradnik

Witam, ma ktos moze poradnik do tej gry najlepiej ten z gry-online.

Pozdrawiam

FatAlbert 15.02.2006 14:19

ja mam :) na PW

IceManSpy 12.04.2006 18:20

Od***347;wie***380;***281; troch***281; ten temat. Nie wiecie gdzie znajduj***261; si***281; save'y do Splinter Cell Chaos Theory?? Nigdzie nie mog***281; ich znale***378;***263;!!

IceManSpy 12.04.2006 21:05

EDIT

Znalaz***322;em

bartekjaniak87 26.11.2006 14:17

Problem z instalką Chaos Theory :(

Instaluję sobie Splinter Cella: Chaos Theory i na około 80% wyskakuje mi błąc CRC, że coś jest nie tak z plikiem STREAM.SSO albo STREAM.SS0. O co chodzi? :(

IceManSpy 26.11.2006 14:31

A instalujesz z p***322;yty czy obrazu?

pablocoo 26.11.2006 15:38

Płyta uwalona?
Spróbuj skopiowac pliki z plyty na dysk i z dysku zainstalowac.

bartekjaniak87 26.11.2006 16:55

Instaluję z obrazu

IceManSpy 26.11.2006 18:32

To obraz jest widocznie uszkodzony.

migdals_77 19.03.2007 22:07

Splinter Cell Chaos Theory PL

Witam,poszukuje save do owej gry.Zaznaczam że wersja 1.5 PL.Gdzie można ów seva znaleźć?Prosze o pomoc.

pablocoo 19.03.2007 23:34

1.05 raczej.

Podaj maila na pm, wyślę ci mojego (każda misja 100%).
Powinien "pasować".

migdals_77 20.03.2007 00:29

Oto m***243;j adres mail'owy > ceffirr@wp.pl <.Dzi***281;ki za pomoc.

migdals_77 21.03.2007 19:19

Wielkie dzi***281;ki pablocoo,mail doszed***322; z za***322;***261;czonymi plikami i co najwa***380;niejsze dzia***322;a.

asiuleqqqqqq 07.09.2008 15:44

witam jestem w polowie gry splinter cell chaos theory..i mam pewn asprawe a mianowicie jestem w trakcie misji, w ktorej gonie goscia jednak przedtem musze rozbroic miny w pomieszczeniu..czy ktos moglby mi powiecie cgdzie znajduja sie owe miny?:D

MacGyver 08.09.2008 19:23

Cytat:

Napisany przez asiuleqqqqqq (Post 961942)
witam jestem w polowie gry splinter cell chaos theory..i mam pewn asprawe a mianowicie jestem w trakcie misji, w ktorej gonie goscia jednak przedtem musze rozbroic miny w pomieszczeniu..czy ktos moglby mi powiecie cgdzie znajduja sie owe miny?:D

Nazwa misji albo bardziejsz szczegółowy opis otoczenia ??? Z "gonie goscia" to trudno wywnioskować który to moment gry zważywszy że przez 80% czasu gry to idzie się za kims łapie za kark :taktak:

asiuleqqqqqq 08.09.2008 20:57

Cytat:

Napisany przez MacGyver (Post 962242)
Nazwa misji albo bardziejsz szczegółowy opis otoczenia ??? Z "gonie goscia" to trudno wywnioskować który to moment gry zważywszy że przez 80% czasu gry to idzie się za kims łapie za kark :taktak:

no racja: now iec gonie jakiegos groznego bandyte:D juz nie pamietam dokladnie kogo bo dlugo stoje w tym momencieXD i musz erozbroic w okreslonym czasie takie miny ktore znajduja sie w takiej jakby gazowni:P i nie mam pojecia gdzie sa te miny jedna znalazlam jest za rura...a reszty nie moge znalezc:d mam bardzo malo czasu...prosz eo pomoc z gory dzikeuje:):P

IceManSpy 08.09.2008 21:44

To mo***380;e chocia***380; nazwa misji, pisze jak si***281; gra wczytuje. Jeszcze jakby***347; jakiego***347; screena wrzuci***322;a to by***322;oby super.

biszkopt14 19.11.2008 14:57

prosi***322;bym o sava misji po banku tj. tam gdzie miasto jest bez pr***261;du i musz***281; sie szybem windy dosta***263; na g***243;r***281; m***243;j email to biszkopt-14@o2.pl .By***322;bym bardzo wdzieczny bo by***322;em w tej misji i mi korki strzeli***322;y , po wznowieniu gry nie mia***322;em zadnego zapisu.Z g***243;ry dzi***281;ki.Pozdro

wojtekkk105 19.01.2009 21:32

Mam pytanie
Mógł by mi ktoś na e-maila przesłać save'y razem z profilem do SCCT.
Bo jak przechodze jakieś misje to mi się zacina i jak włączam po restarcie kompa to pisze że profil jest uszkodzony i że zostanie usunięty a byłem już w misji HOKKAIDO 4 RAZ !!!

Plis jak ktoś może nie mi wyśle. :):)

Sory ostatnio nie dałem e-maila jak prosiłem o save'a oto mój e-mail wojteq_pl@interia.pl:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58.